Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tartalékosokat is akar a határra a honvédelmi miniszter


L√©p√©sr√Ķl l√©pesre...√©s a maci szereti a m√©zet, de a m√©zesmadzag m√°snak sz√≥l. Beh√≠v√≥kra felk√©sz√ľlni....vigy√°zz, k√©sz, t√Ľ√Ľ√Ľ√Ľ√Ľ√Ľ√Ľz! Simicsk√≥ Istv√°n szerint meg kell vizsg√°lni, hogyan lehet n√∂velni a katon√°k sz√°m√°t az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k √©s az embercsemp√©szek elleni v√©delemben.

A h√©t v√©g√©re m√°r 4300 magyar katona teljes√≠t szolg√°latot a d√©li hat√°rn√°l – nyilatkozta Simicsk√≥ Istv√°n honv√©delmi miniszter a Magyar Id√Ķknek.

A t√°rcavezet√Ķ a lap szombati sz√°m√°ban megjelent interj√ļban legfontosabb feladatk√©nt jel√∂lte meg a m√Ľszaki hat√°rz√°r ki√©p√≠t√©s√©nek felgyors√≠t√°s√°t √©s ezzel indokolta a t√©rs√©gben l√©v√Ķ katon√°k l√©tsz√°m√°nak n√∂vel√©s√©t is. Szavai szerint az elm√ļlt napokban sokat tettek az√©rt, hogy ne legyen ember- √©s eszk√∂zhi√°ny. “Nagy pr√≥bat√©tel a munka elv√©gz√©se a hat√°rid√Ķre, de √ļgy √©rzem, hogy ez menni fog” – jelentette ki.

A miniszter arr√≥l is besz√°molt, hogy j√∂v√Ķ keddt√Ķl – azaz a jogszab√°lyv√°ltoz√°sok hat√°lyba l√©p√©s√©t√Ķl – arra k√©sz√ľlnek, hogy alapesetben a rend√Ķrs√©g int√©zkedik, a katona pedig biztos√≠tja a rend√Ķr√∂k munk√°j√°t. Simicsk√≥ Istv√°n √©rt√©kel√©se szerint egy√©b l√©p√©sek – p√©ld√°ul az √ľgyint√©z√©si pontok kialak√≠t√°sa – is hat√©konyak lehetnek a probl√©ma kezel√©s√©ben.
Tartalékosok behívását tervezik

Fontosnak √≠t√©lte a hat√°rz√°r √©l√Ķer√Ķs v√©delm√©t is annak √©rdek√©ben, hogy jogk√∂vet√Ķ magatart√°sra lehessen b√≠rni az illeg√°lis bev√°ndorl√≥kat √©s hat√©konyabban lehessen fell√©pni az embercsemp√©szband√°k ellen. Simicsk√≥ Istv√°n szerint meg lehet oldani, hogy a hat√°rz√°r ment√©n el√©g ember legyen, s jelezte: meg kell vizsg√°lni – √©s ha lehet, ki kell akn√°zni – a tartal√©kos rendszerben rejl√Ķ er√Ķforr√°sokat is.

A terrorizmus t√©rnyer√©s√©t firtat√≥ k√©rd√©sre azt felelte: ma senki sem tudja megmondani pontosan, hogy h√°ny potenci√°lis vagy j√∂vend√Ķbeli terrorista jutott be a migr√°ci√≥s hull√°mmal az Eur√≥pai Uni√≥ba, mik√∂zben Magyarorsz√°g “megfesz√ľl, hogy fell√©pjen ezzel szemben”. Regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl ez√©rt sem lehet beengedni az Eur√≥pai Uni√≥ba senkit – sz√∂gezte le, kifejtve: a regisztr√°ci√≥ sz√©les k√∂r√Ľ ellen√Ķrz√©st is jelent a nemzetk√∂zi b√Ľn√ľld√∂z√Ķ √©s terrorelh√°r√≠t√≥ szervezetekkel.
Mikor l√Ķhetnek?

Arra a k√©rd√©sre, hogy fegyvert milyen esetben haszn√°lhatnak a katon√°k, ha kihirdetik a v√°ls√°ghelyzetet, a miniszter azt v√°laszolta, hogy csak a saj√°t √©let√ľk, illetve a t√°rsaik, valamint a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ rend√Ķr√∂k √©let√©nek v√©delm√©ben. “Azt ugyanakkor mindenkinek be kell l√°tni, hogy a katon√°knak ilyen helyzetben nem a laktany√°kban kell √ľlni√ľk, hanem seg√≠teni√ľk kell” – fogalmazta meg.

A t√°rcavezet√Ķ az interj√ļban arra is kit√©rt, hogy van kock√°zata annak, milyen h√≠rek jutnak el a t√∂megt√°j√©koztat√°s r√©v√©n Afganiszt√°nba. A legfontosabb, hogy f√∂l√∂sleges kock√°zatnak ne tegy√ľk ki a katon√°inkat – emelte ki, hozz√°t√©ve: megvizsg√°lj√°k, sz√ľks√©g van-e a sz√∂vets√©gesekkel egyeztetve az afganiszt√°ni misszi√≥ √°talak√≠t√°s√°ra, √°ttelep√≠t√©s√©re vagy a magyar l√©tsz√°m cs√∂kkent√©s√©re, adott esetben a magyar katon√°k visszah√≠v√°s√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 12. 10:31:04
A' katonas√°g esk√ľdj√©k meg az alkotm√°nyra, magyar katon√°inkat ne vigy√©k k√ľlf√∂ldre, a' k√ľlf√∂ldieket vigy√©k el t√Ķl√ľnk.

Milyen katonas√°g? Milyen alkotm√°ny? Milyen k√ľlf√∂ldiek?
#2 | Gutai Zub - 2015. szeptember 12. 11:55:27
Migránsok és Magyarország?

Nagyon szeretném tudni hogyan is látják a migránsok, migráns szemmel Magyarországot?

Mert az a t√©ny, hogy t√∂bb sz√°z ezer migr√°ns vonul kereszt√ľl az orsz√°gon, √©s amint bel√©pnek Magyarorsz√°gra semmi m√°s nem √©rdekli √Ķket: innen b√°rmi √°ron, min√©l gyorsabban lel√©pni.
Egyetlen egy szeg√©ny √©s f√°radt, h√°bor√ļb√≥l bomb√°z√°sokb√≥l megmenek√ľlt szem√©ly, egyetlen egy nem mondta: had maradjak itt, k√©rem

A magyar hat√≥s√°gok nem csin√°ln√°nak semmit, a magyarokn√°l jobban t√°pl√°lt, √∂lt√∂z√∂tt √©s √°tlagban gazdagabb migr√°nsok √≥r√°k alatt √°tszeln√©k a g√ļnyhat√°rokat, mintha itt se lettek volna.

Nem lep√Ķdn√©k meg akkor se ha egy bizonyos id√Ķ ut√°n, a magyarok is be√°lln√°nak a sorba, friss sz√≠riai √ļtlevelekkel, ir√°ny n√©metbe.
(már majdnem egy millió meg is tette)

Azért az bosszantó, hogy senki nem akar itt maradni, hát annyira látszik?
#3 | Kameleon - 2015. szeptember 12. 12:29:51
Imre, nem csak maci.

#4 | postaimre - 2015. szeptember 12. 13:22:56
Kam√©leon, vagy 3 √©ve egy asztalhoz keveredtem egy Ving tcun mesterrel. F√∂ldim volt, remek√ľl elbesz√©lgett√ľnk, miut√°n megmutattam, hogy tudom mir√Ķl van sz√≥, mert √ļgy tartottam ki a praclim, mint Yip Man. Mondja, zsid√≥knak elvb√Ķl nem oktatnak. Mondom akkor mit keres ott simicsk√≥? Azt√°n megbesz√©lt√ľk, hogy ezek mind azok √©s sajna nem tudott c√°folni, de ahogy mondod, lehet, hogy √Ķ egy k√≠nai √ľgyn√∂k KGB√©la mellett.
#5 | Kameleon - 2015. szeptember 12. 13:47:39
√Čn nem √©rTEK hozz√° KI √ľgyn√∂k √©s KI √úgyek. Szerintem messzebb mutat... M√°day aKI Madai, azaz M√©d. √Čs Xia aKI Huaxia.

Valahogy így:

"Aki nem tud, √©s nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Vesd meg √Ķt.
Aki nem tud, √©s tudja, hogy nem tud, az egyszer√Ľ l√©lek. Tan√≠tsd √Ķt.
Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik. √Čbreszd fel √Ķt. Aki tud, √©s tudja, hogy tud, az b√∂lcs. K√∂vesd √Ķt."

"√úr√≠tsd ki az elm√©d, l√©gy form√°tlan, alaktalan, mint a v√≠z. Ha vizet t√∂ltesz egy cs√©sz√©be, a cs√©sz√©v√© v√°lik, ha vizet t√∂ltesz egy √ľvegbe, az √ľvegg√© v√°lik, ha egy te√°skann√°ba √∂nt√∂d, a te√°skann√°v√° v√°lik. A v√≠z k√©pes folyni, √©s zuhatagg√° is v√°lhat. L√©gy v√≠z, bar√°tom!"

"Valaki csak akkor t√©nykedhet szabadon √©s teljess√©ggel, ha st√≠luson t√ļli. Az az ember, aki igaz√°n komoly tud√°sv√°gy√°val megtal√°lja, mi az igazs√°g, de semmilyen st√≠lushoz sem tartozik. Csak abban √©l, ami van."

Bruce Lee

(Lee) - Mester!
(Mester) - L√°tom tehets√©ged meghaladja az emberre jellemz√Ķ jegyeket. K√©pess√©geid szellemi tartalommal tel√≠t√Ķdtek. Volna egy k√©rd√©sem. Mi a legbonyolultabb technika, amit birtokolsz?
- Nincs technik√°m.
- Nagyon jó! Mire gondolsz, mikor szembenézel egy ellenféllel?
- Nincs ellenfelem.
- √Čs m√©rt van ez √≠gy?
- Azért mert, jómagam sem létezem.
- Helyes. Folytasd!
- A j√≥ csata olyan, mint egy szellemes j√°t√©k, de komolyan kell j√°tszani. Egy igazi harcm√Ľv√©sz nem lehet fesz√ľlt √°m mindig figyel. Nem t√∂preng, nem √°lmodozik, k√©szen √°ll arra ami j√∂het. Felk√©sz√ľlten v√°rja a pillanatot √©s amikor kell, lecsap. De ha nincs r√° sz√ľks√©g, √©n nem √ľt√∂k, √©s amikor √ľt√∂k, akkor nem √©n vagyok.
- Fiam! Soha el ne feledd, az ellens√©g csak a k√©pzeletben √©l, csak ill√ļzi√≥. M√∂g√∂tte kell keresn√ľnk az igazi ind√≠t√©kokat. Ha megsemmis√≠ted a k√©pet, oda az ellens√©g. Ez√©rt l√©gy tiszt√°ba vele, micsoda fegyvered van.
#7 | Kameleon - 2013. √°prilis 19. 12:59:46 http://magyarnemz...t=0#c37653
#6 | postaimre - 2015. szeptember 12. 14:04:32
Kam√©leon, ez ett√Ķl sokkal prof√°nabb. Ha bem√©sz a tet√Ľf√©szekbe, ott nem k√©rd√©ses, hogy b√°rmit is tal√°lsz, az sokkal ink√°bb tet√Ľ, mint nem. Ahogy a f√©szekt√Ķl t√°volodsz, √ļgy ritkul √©s a v√©geken...mondjuk a kecskem√©ti tanyavil√°gban m√°r alig tal√°lsz. Itt van a hivatalos: Dr. Simicsk√≥ Istv√°n
Tiszal√∂k√∂n sz√ľletett 1961
-
ben. N√Ķs
–
feles√©ge √≥v√≥n√Ķ
–
, 3 gyermek
é
desapja.
Iskolák és szakmai pályafutás:

1985
-
ben
a budapesti Kereskedelmi √©s Vend√©gl√°t√≥ipari F√Ķiskol√°n kereskedelmi √ľzemgazd√°sz
diplom√°t szerzett.

1996
-
ban
jogi szakokleveles k√∂zgazd√°szk√©nt v√©gzett az ELTE Jogi Tov√°bbk√©pz√Ķ Int√©zet√©ben.

2002
-
ben
jog√°sz diplom√°t szerzett az ELTE √Āllam
-
és Jogtudományi Karán.

2009
-
ben
a ZMNE Hadtudományi Doktori Iskoláját elvégezve, a hadtudományok PhD
fokozatosa címet szerezte
meg Summa Cum Laude min√Ķs√≠t√©ssel.

1993
-
tól
a Magyar Hadtudom√°nyi T√°rsas√°g Biztons√°gpolitikai Szakoszt√°lya tagja.

2001
-
tõl
a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) tagja.
Politikai tevékenység és pártpozíciók:

1991
-
ben
belépett a KDNP
-
be.

1994
–
1996
között
a kispesti KDNP elnöke és az Országos Elnökség tagja.

1996 (végén)
belépett a Fideszbe.

1998
-
tól
orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ:

1998
-
tól
a NATO Parlamenti K√∂zgy√Ľl√©se V√©delmi Bizotts√°g√°nak tagja.

1998
–
2000 között
a Honv√©delmi Bizotts√°g aleln√∂ke, a K√ľl√ľgyi Bizot
ts√°g tagja;

1998
–
2000 között
a Fidesz frakci√≥ K√ľl
-
√©s Biztons√°gpolitikai Kabinet vezet√Ķje;

1999
–
2004 között
a XIX. ker√ľleti Fidesz eln√∂ke.

2000
–
2002 között
a Miniszterelnöki Hivatal nemzetbiztonsági államtitkára;

2001
-
tõl
a Fidesz Országos Választmánya alelnöke.

2002
–
2006 között
a Mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló Bizottság tagja és a
Honvédelmi Bizottság alelnöke;

2006
-
tól
a KDNP alelnöke.

2006
–
2010 között
a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke.

2008
-
tól
a
Parlamenti Sport Egyes√ľlet aleln√∂ke.

2010
-
tõl
Budapest 16. OEV (Kelenföld
–
Albertfalva) orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķje.

2010
-
2012
-
ig Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkár;

2012
-
2014
-
ig
az
Emberi Er√Ķforr√°sok Miniszt√©rium√°nak sport√©rt √©s ifj√ļs√°g√©rt
felel√Ķs
√°llamtitk√°ra

2014. j√ļnius
-
tól
az Emberi Er√Ķforr√°sok Miniszt√©rium√°nak sport√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°ra

2014
.
√°prilis 6
-
√°n
a Budapest 02. sz√°m√ļ
(√öjbuda)
egy√©ni v√°laszt√≥ker√ľlet√©ben orsz√°ggy√Ľl√©si
k√©pvisel√Ķv√© v√°lasztott√°k.
Tudományos, oktatói tevékenység
F
√Ķiskolai tan√°r, a
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Vezetéselméleti
Tanszékén vezetéselméletet oktat.
Ezt megel√Ķz√Ķen, politikusi tev√©kenys√©ge mellett
–
f√Ķiskolai docensk√©nt
–
a Heller Farkas
F√Ķiskol√°n jogi ismereteket, a K√°roli G√°sp√°r
Reform√°tus Egyetemen √©s a Rend√Ķrtiszti
F√Ķiskol√°n v√©delmi igazgat√°st, a Zsigmond Kir√°ly F√Ķiskola nemzetk√∂zi kapcsolatok szak√°n
pedig védelempolitikát oktatott.
2014
-
t√Ķl tagja a Magyar Sporttudom√°nyi T√°rsas√°gnak.
Nyelvismeret:
angol középfok, orosz alapfok
Szabadid√Ķs tev√©kenys√©g
Szabadidejében aktívan sportol: a karatés évek után 20 éve kung fuzik
–
a Wing Tsun
harcm√Ľv√©szeti szak√°g 4. fokozattal rendelkez√Ķ mestere.
Budapest, 2014.
j√ļnius

Nyilv√°n az, hogy a kdnp, mint egyszem√©lyes "p√°rt" a "kereszt√©ny" √©rt√©ket k√©pviseli, ez m√°r k√∂ztudottan is zsid√≥ maszlag, de aki ilyen r√©gt√Ķl √≠gy v√©gigassziszt√°lja ezt a most, az csak szimpla b√°b....a haza√°rul√°st m√°r nem is eml√≠tve, b√°r √Ķ nem szavazta meg az eu-ba l√©p√©st √©s a t√∂bbi majom k√∂zt m√©g tal√°n kev√©sb√© az, de ett√Ķl m√©g az. Ne feledd: ez nekik csak √ľzlet, semmi m√°s.
#7 | Kameleon - 2015. szeptember 12. 14:21:16
"Nyilv√°n az, hogy a kdnp, mint egyszem√©lyes "p√°rt" a "kereszt√©ny" √©rt√©ket k√©pviseli, ez m√°r k√∂ztudottan is zsid√≥ maszlag, de aki ilyen r√©gt√Ķl √≠gy v√©gigassziszt√°lja ezt a most, az csak szimpla b√°b....a haza√°rul√°st m√°r nem is eml√≠tve"

Imre, ez nem is volt k√©rd√©s sz√°momra. Nagy √≠vbe... Ez√©rt is j√°rok m√°s √ļton. De tudod, el√Ķbb ut√≥bb aKI √©rt-Elm√©s, itt fog KIk√∂tni. A t√∂bbit meg majd R√Āfogj√°k a nyuszira.
#8 | monguzking - 2015. szeptember 12. 20:02:20
sz√°momra nem logikus attol f√©lni hogyha lel√∂j√ľk menek√ľlteket akkor afg√°n t√°libok bosszut √°llnak majd--ez h√ľlyes√©g hisz aki menek√ľl az t√∂l√ľk menek√ľl igy t√°libok szem√©ben ezzek mocskos elnyugatosodott korcs haza√°rulok akiket √∂k is kiv√©gezn√©nek
#9 | postaimre - 2015. szeptember 12. 21:11:06
Kam√©leon, itt egy fress film. Van benne minden, ha m√°r K√≠na. K√ľzdenek a becs√ľletek√©rt √©s lerendezik Eur√≥p√°t √©s a z√≥piumot, korrupci√≥nist√°kat...ja √©s a zusa-t es. YouTube Videů

http://kinokong.n...-2015.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.