Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa a Szentföldön ülésezik


A zsidó grünwald a kóhn-feren-ia ál-nöke? Már csak be kék jelenteni, hogy a zsidók valójában magyarok nem? Nos, asszem itt a papok akasztás divatos szórakozás lesz! Kár, hogy már most nem az. Egy rabbi, egy pap, egy imám, lóghatnak a szaron, vagy a szeren! Asszem kiérdemelték az üdvizelés így közösben! Péntek este kezdõdött az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának (CCEE) éves plenáris ülése, amelyet elsõ alkalommal tartanak a Szentföldön – tájékoztatta Tóth János Csaba, az Esztergom-Budapesti Fõegyházmegye sajtóreferense az MTI-t.

Ferenc pápa ez alkalomból levélben köszöntötte Erdõ Péter bíborost, a CCEE elnökét és a konferencia tagjait. „Minthogy megfontoljátok az egyház útját az országaitokban, azért imádkozom, hogy az együtt töltött idõ legyen az imádság és a szolidaritás ideje” – írta a pápa. Majd a püspökök imáira bízta az októberi rendes szinódust, „hogy az egyház mind nagyobb sürgõsséggel és nagylelkûséggel tudjon válaszolni a család szükségleteire”.

A tanácskozáson a fõpásztorok áttekintik az európai országok egyházait érintõ kihívásokat, az egyes országok konferenciáinak képviselõi bemutatják saját helyzetüket és megvitatják a közös kihívásokat. A CCEE Fouad Twal jeruzsálemi latin pátriárka meghívására tanácskozik a Szentföldön.

A közgyûlés ideje alatt számos szent helyen tartanak liturgikus ünnepet, így például Kafarnaumban és Magdalában. Szombaton Názáretben virrasztanak a családokért, és ellátogatnak Betlehembe is. A tanácskozás záróeseménye szeptember 16-án a jeruzsálemi Szent Sír-bazilikában tartott ünnepi szentmise lesz, melyet Erdõ Péter mutat be.

A CCEE 1971-ben alakult, 33 európai püspöki konferenciát tömörít, amelyeket az elnökük képvisel. Emellett tagja a szervezetnek Luxemburg és Monaco érseke, Ciprus maronita érseke, a moldovai Kisinyov püspöke, a munkácsi görög katolikus püspök és Észtország apostoli kormányzója. A tanácsot alkotó 39 tag 45 nemzetet képvisel.
Link

Hozzszlsok


#1 | jozsef toth - 2015. szeptember 12. 12:39:28
Imre ! Te nemered.Persze kezd fajni a fejuk ,mert 10-20 ev mulva elfogynak a hivek.
A muzulmanokat nehez lesz at keresztelni,hogy tejeljenek!!

Rad meg sajnos ok nem szamithatnak!s_*_v
#2 | postaimre - 2015. szeptember 12. 21:35:24
Józsi, irtják a híveket rendesen. A józan paraszti ész KÁPOs lesz.

Rádõlt egy daru a mekkai nagymecsetre – 107 halott

Rádõlt egy építkezési daru a mekkai nagymecsetrei, a balesetben 107 ember meghalt, legalább 238-an megsérültek.[url]
http://www.168ora...38999.html [/url]

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.