Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Biztonsági kockázattá válik a Facebook Európában?l


Katonai logisztikához hasonlította az Európába irányuló bevándorlás szervezését egy titkosszolgálati szakértõ, aki szerint kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a migrációs áradat mögött


Földi László a Magyar Hírlapnak nyilatkozva kifejtette, hogy "tudatosan megtervezett, felépített rendszerrel állunk szemben, amelybe mindenki, még az utolsó ember is be van csatornázva", és a bevándorlók szervezett módon minden információt, és az utazáshoz szükséges pénzt is megkapják egy kiterjedt hálózattól, ami szervezetten végzi a közel-keleti és afrikai bevándorlók millióinak Európába utaztatását. A szakértõ felhívta a figyelmet arra, hogy a bevándorlók többségénél van mobiltelefon, az utazáshoz szükséges pénz, és "egy cetli, amin le van írva nekik, mit kell mondaniuk, ha elfogják". Emellett valaki azt is közli velük, hogy jobban teszik, ha a személyes irataikat eldobják útközben, ezzel gyakorlatilag a személyazonosságát is ellenõrizhetetlenné teszik Európában.l

"A háttérben rendkívül komoly szervezet áll, hiszen ez hatalmas üzlet, rengeteg pénz van benne". Földi László szerint olyan szervezet mozgatja az Európába irányuló bevándorlást, amely a hadseregek logisztikai feladatainak elvégzésére van kiképezve - tehát jó eséllyel titkosszolgálati munka áll a bevándorlás mögött. "Mindezt persze nem Kongóban vagy egy másik szegény afrikai országban találják ki" - tette hozzá, emiatt okkal gyanakodhatunk arra, hogy a nyugati titkosszolgálatok mozgatják az Európára zúduló menekültáradatot.

A titkosszolgálati szakértõ szerint ez egy a háttérben zajló háború, aminek egy stratégiai lépése a migránsinvázió. Elmondása szerint az európai titkosszolgálatok tisztában vannak ezzel a kihívással, de számos akadály áll azelõtt, hogy komolyabb eredményt érjenek el. Eközben külföldi források arról számolnak be, hogy a bevándorlók az online közösségi médiát használják az Európába utazás szervezéséhez. Emiatt nem csak a bevándorlók, de az embercsempészek eszköze is lett a Facebook, ami elsõdleges szervezési felületté vált az Afrikából elutazni vágyó potenciális bevándorlók összegyûjtésére, és európai utazásaik lebonyolítására.

A Földi László által mondottak alapján egy nagy nyugati titkosszolgálat szervezési felületként használja a Facebook-ot a népvándorlás elõidézésére, ami elsõdleges eszköz a migránsáradat mozgatásában.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a tömeges bevándorlásnak egyéb felhasználási lehetõségei is vannak, a liberális baloldal jelenleg intenzív hálózatépítést folytat a közösségi médiafelületen, hogy politikai célokra mozgósítani tudják a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.

Orosz sajtóorgánumok jelentései szerint a már Nyugat-Európában letelepedett bevándorlók gyakran arról számolnak be, hogy ismeretlen személy ajánlotta nekik az Európába utazás lehetõségét. Szíriai menekültek beszámolnak arról, hogy a Facebook-on ismertek meg egy személyt, aki kifejtette nekik, hogy el tudnák elhagyni a háború sújtotta országot, és azt is elmagyarázta nekik, hogyan lehetséges ez.

Az ismeretlen kontakt elsõként elmagyarázza a szíriai Facebook-használónak, hogyan juthat el a határon át Irakba vagy Libanonba.
Onnantól részletes útvonaltervet kapnak arra vonatkozóan, hogy jussanak el Görögországba vagy Svédországba.
Elmondják nekik, hogyan kerüljék el a rendõröket, és melyik országban milyen fellépéssel számoljanak a hatóságok részérõl, melyek azok az útvonalak, ahol a rendõrök közremûködõek lesznek, és szervezetten továbbszállítják õket.
A szíriai bevándorlók rendszerint arról is tájékoztatást is kapnak, hogy egyes országoknak - mint például Svédország - hosszabb idõt vesz igénybe a családi kapcsolatok visszaellenõrzése, vagy bizonyos helyeken nagyobb eséllyel kapnak engedélyt a letelepedésre.

Szintén szíriai bevándorlók számolnak be arról, hogy vannak olyan online felületek, melyek arra specializálódnak, hogy az úton lévõ illegális bevándorlók megoszthatják tapasztalataikat az egyes országokra vonatkozóan. A beszámolók szerint a Viber, WhatsApp általánosan használt szervezési felület, de aktívan használják a telefon GPS-rendszerét is a határok közti hatékonyabb navigálás céljából. Az online felületeken összehasonlítják egymás tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy melyik országba tudnak hamarabb utánuk utazni a családjaik, tehát a jelenlegi migrációs hullám csak a kezdet, az Európába igyekvõ fiatal férfiak (több százezer fõ) azzal számolnak, hogy 8-10 tagú család is utánuk jön a közeljövõben.l

A szíriai bevándorlók utólagos beszámolói alapján azonban a Facebook az elsõdleges szervezési felület, amit útközben egymással chatelésre használnak, emellett a Facebook-on keresztül tartják a kapcsolatot a "segítõkkel", vagyis az embercsempészekkel. Az Europol adatai szerint egyetlen embercsempész átlagosan 8000 euró profittal számolhat személyenként.

A már Nyugat-Európába jutott bevándorlók beszámolói alapján a Facebook elérhetõségének korlátozásával nagy mértékben csökkenthetõ lenne a Magyarországra zúduló migránsáradat. Tekintettel arra, hogy a szakértõ szerint titkosszolgálati munka áll a tömeges bevándorlás mögött, a hatóságok mindenféleképpen fontolóra kell vegyék, hogy a Facebook-ot átmenetileg elérhetetlenné tegyék Magyarországon, ami az internet- és telefonszolgáltatók kötelezésével a rendkívüli helyzet idejére megvalósítható lenne (Törökországban már történt ilyen átmeneti tiltás a választások idején, és nem dõlt össze a demokrácia). Ez egyrészt lehetetlenné tenné a migránsok számára, hogy Magyarországra érkezésüket követõen további instrukciókat kapjanak, ami arra ösztönözné õket, hogy elkerüljék az országot. Másrészt megakadályozná, hogy a baloldal a fagyok beálltával szociális alapú kormányellenes tüntetésekre mozgósítsa a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.l

A titkosszolgálati szakértõ által mondottakból arra következtethetünk, hogy ilyen kiterjedt szervezési felülettel és anyagi háttérbázissal rendelkezõ "embercsempész" szervezet tevékenysége nem szorítható vissza a felhasználók kommunikációjának tömeges megfigyelésével sem, ezért a bevándorló-áradat kizárólag a szervezési felület kiiktatásával állítható meg. A Facebook biztonsági kockázattá vált Európa számára. Magyarország azonban nem várhatja meg, amíg ezt egész Európa felismeri, mert a szervezett népvándorlás egyik fõ útvonala hazánkon át húzódik.

Forrás: http://persianews...3%A1g.html

Hozzászólások


#1 | Satori - 2015. szeptember 12. 23:42:09
"Az online felületeken összehasonlítják egymás tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy melyik országba tudnak hamarabb utánuk utazni a családjaik, tehát a jelenlegi migrációs hullám csak a kezdet, az Európába igyekvõ fiatal férfiak (több százezer fõ) azzal számolnak, hogy 8-10 tagú család is utánuk jön a közeljövõben.l"

Tehat: szijjarto azt mondja, hogy ez ev Agusztusaig, 160.000 Magyarorszag-on regisztralt "menekultet" fognak vissza-toloncolni Magyarorszag-ra.

Ev vegeig, ez felmegy 500.000-1 millio foig!

Ha ehez hozzaadjuk a, "8-10 tagú család is utánuk jön a közeljövõben.", akkor lesznek, a legszerenyebb szamitasok szerint is, 5 millio - 10 millio fo kozott, es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy a csadoros allatok ugye, azert mert naluk allati szinten vannak a nok, mennyit fognak elleni, az elkovetkezendo evekben!

De a, dublini tapasztalataim alapjan, ezek futoszalagon fogjak gyartani a gyerekeket, es leszulik az europai oslakossagot, es mindenhol europaban majmok, es azoknak a keverekeik, a mankik lesznek! s_*_francba

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.