Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Szeptember 15-én új idõszámítás kezdõdik'


ZsidĂł ĂşjĂ©v idĂ©n: 2015. szeptember 13 – 15. Persze, hogy Ăşj idõ-ámĂ­tás lesz...a zsidĂłk kĂ©szĂĽlnek rá nagyon a gĂłyĂłsok, meg eddig is hĂĽlyĂ©k voltak. Jövõ kedden tárgyal a kormány a válsághelyzet kihirdetĂ©sĂ©rõl.

Budapest. A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetĂ©sĂ©re tett javaslatot a BelĂĽgyminisztĂ©rium a kormánynak, a kabinet jövõ keddi ĂĽlĂ©sĂ©n dönt errõl – mondta Lázár János szokásos csĂĽtörtöki budapesti sajtĂłtájĂ©koztatĂłján. A MiniszterelnöksĂ©get vezetõ miniszter arrĂłl is beszĂ©lt, hogy mĂ©gsem lesznek Szerbia felĂ© nyitott tranzitzĂłnák Magyarország terĂĽletĂ©n.


KĂ©tfajta csoport

Lázár János bejelentette: a kormány a befogadóállomási kapacitás bõvĂ­tĂ©sĂ©t tervezi a következõ kĂ©t hĂ©tben a bevándorlĂłk folyamatos Ă©s biztonságos ellátása Ă©rdekĂ©ben. Orbán Viktor miniszterelnök arra utasĂ­totta PintĂ©r Sándor belĂĽgyminisztert, hogy legalább további 2–3 befogadóállomás felállĂ­tására tegyen javaslatot.

TájĂ©koztatása szerint az idĂ©n eddig 176 ezer illegális bevándorlĂł lĂ©pte át a határt. Ezzel a tömeges bevándorlással kapcsolatban közölte: a nemzetbiztonsági kabinet kap olyan jelzĂ©seket, hogy erõsödik a tĂ©rsĂ©gben a szervezett bĂ»nözõi körök tevĂ©kenysĂ©ge, Ă©s a terrorveszĂ©ly lehetõsĂ©ge is nõ Magyarországon. Közölte: szeptember 15-Ă©n 0 Ăłrakor Ăşj idõszámĂ­tás kezdõdik, akik továbbra is a magyarországi Ăştirányt választják, azoknak tiszteletben kell tartaniuk a törvĂ©nyeket, Ă©s a hivatalos belĂ©pĂ©si pontoknál kell jelentkezniĂĽk. A határátkelõn lesz lehetõsĂ©g a menekĂĽltĂĽgyi kĂ©relem benyĂşjtására, a jogerõs elbĂ­rálásig – ami legfeljebb 12–14 nap – jogi vĂ©delmet Ă©s ellátást biztosĂ­tanak az Ă©rintetteknek.

KĂ©tfajta csoport lesz a határon – mondta –, olyanok, akik beadták a menekĂĽltkĂ©relmet – õket befogadóállomásokra vihetnĂ©k, ugyanakkor az országban szabadon ­mozoghatnak –, a többiek Magyarország határszĂ©lĂ©n, illetve Szerbiában várakoznak majd. Az õ ellátásukbĂłl Szerbiának is ki kell vennie a rĂ©szĂ©t, Ă©s ehhez civil szervezetek közremĂ»ködĂ©sĂ©t kĂ©ri a kabinet. MTI
Link

Hozzászólások


#11 | enid - 2015. szeptember 13. 19:51:46
Imre! De aze' hat. s_*_kv
#12 | Perje - 2015. szeptember 13. 22:44:54
Ebben az új idõszámításban indult el felénk a Sárkány menet az amerikai katonai hadoszlop. Milyen viccesen ezek a fiúk, akik az amerikai hadi jármûvek masírozását Dragoon Crossingnak nevezték el.
https://ruptly.tv...to-mission
:o
Engem megtévesztett az elnevezést, azt hittem elõször, hogy az a sárga veszélyre figyelmeztet, mint nagyanyám 50 évvel ezelõtt bibliával a ezében, misérõl jövet intett engem. Már el is neveztem magamban a Sárkány Center elõtti forgalmas útkeresztezõdést erre az új névre.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.