Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Achtung: Németország visszaállítja a határellenõrzést


Figyelem, az ajtók záródnak! A menekültválság miatt Németország ideiglenesen ismét határellenõrzést vezet be, jelentette be vasárnap esti, rendkívüli nyilatkozatában Thomas de Maiziere német belügyminiszter Berlinben.

Az intĂ©zkedĂ©s “sĂşlypontja” a nĂ©met-osztrák határ, cĂ©lja pedig a NĂ©metországba igyekvõ emberek “áradatának korlátozása”, Ă©s a beutazás rendezett keretek közĂ© szorĂ­tása.

Erre “biztonsági okokbĂłl is sĂĽrgõsen szĂĽksĂ©g van” – mondta a nĂ©met belĂĽgyminiszter, kiemelve, hogy a határellenõrzĂ©s ideiglenes visszaállĂ­tása mindenben megfelel a belsõ határellenõrzĂ©s nĂ©lkĂĽli schengeni övezetrõl szĂłlĂł elõírásoknak.

Thomas de Maiziere azt mondta, hogy NĂ©metország “egyáltalán nem illetĂ©kes” az EU-ba Ă©rkezõ, “menedĂ©ket keresõ emberek legnagyobb rĂ©szĂ©nek” ĂĽgyĂ©ben.

Elmondta, hogy a menekültügyet szabályozó dublini elõírások továbbra is érvényesek, és ezeket minden tagországnak be kell tartania, a menedéket keresõ embereknek meg tudomásul kell venniük, hogy nem választhatják ki, melyik uniós tagországban kérnek menedékjogot.

Elsõ ránézésre megfelel a schegeni kódexben lefektetett szabályoknak, hogy Németország ideiglenesen ismét bevezeti a határellenõrzést az osztrák határon, közölte vasárnap este az Európai Bizottság.

A testület emlékeztet, hogy a schengeni szabályok értelmében a tagállamok közötti határellenõrzés ideiglenes visszaállítása rendkívüli lehetõség, amelynek alkalmazására az elõírások válsághelyzet esetén adnak felhatalmazást.

“A jelenlegi helyzet NĂ©metországban elsõ ránĂ©zĂ©sre olyannak tĂ»nik, amely megfelel a szabályoknak” – tudatta közlemĂ©nyĂ©ben a bizottság, miután Thomas de Maiziere nĂ©met belĂĽgyminiszter bejelentette: Berlin a menekĂĽlthullám miatt ideiglenesen visszaállĂ­tja a határellenõrzĂ©st, elsõkĂ©nt a nĂ©met-osztrák határon.

A kommünikébõl az is kiderül, hogy Jean-Claude Juncker, a bizottság elnöke telefonon beszélt Angela Merkellel, és a német kancellár tájékoztatta arról, hogy Berlin ideiglenesen visszaállítja a határellenõrzést.

A testület arra is emlékeztet, hogy a bizottság feladata annak szavatolása, hogy az ilyen rendkívüli intézkedések arányosak legyenek, ezért szorosan figyelemmel követi majd a kialakult helyzetet.

“ErõfeszĂ­tĂ©seinknek arra kell összpontosulniuk, hogy elõsegĂ­tsĂĽk, olyan gyorsan visszatĂ©rjĂĽnk a schengeni nyitott határok normális rendszerĂ©hez, amilyen gyorsan megvalĂłsĂ­thatĂł” – hangsĂşlyozta közlemĂ©nyĂ©ben a brĂĽsszeli testĂĽlet, mely szerint a nĂ©metországi döntĂ©s is azt támasztja alá, hogy sĂĽrgõsen el kell fogadni az EurĂłpai Bizottság javaslatait a menekĂĽltválság közös kezelĂ©sĂ©re.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. szeptember 13. 21:58:07
Szlovákiában tüntetnek "Európa iszlamizációja" ellen

Szombaton, szeptember 12-én ismét tüntetnek a szélsõségesek Pozsonyban és Malackán is Európa "iszlamizációja" ellen. A szlovákiai Iszlám Alapítvány felhívta a moszlim közösség tagjait, hogy kerüljék a pozsonyi fõállomás környékét és a városközpontot, illetve a fõvárosba tartó, vagy onnan induló tömegközlekedési eszközöket is. Az Új Szó összeállítását idézzük.
http://kitekinto....fXQVpf4W6A


A bolognai érsek csak feltételekkel teljesítené a pápa kívánságát
-
„ElkerĂĽlhetetlenĂĽl lassĂş Ă©s megfontolt lesz” a menekĂĽltek befogadása az olaszországi plĂ©bániákra – Ă­rta a többi között Carlo Caffarra a hozzá tartĂłzĂł plĂ©bániáknak kĂĽldött körlevĂ©lben arrĂłl, hogy hogyan valĂłsĂ­tsák meg Ferenc pápa felhĂ­vását.
http://vs.hu/koze...paign=main
#2 | Perje - 2015. szeptember 13. 22:16:57
Ez arra lesz " jó", hogy tovább vajúdhatunk a hozzánk érkezõkkel, akik lassabban tudnak áthaladni Ausztrián, ha oda egyáltalán bejutnak. Lehet majd újból vádolni a magyar hatóságokat azért, hogy nem megfelelõen bánnak a nyakunkba szakadt félmillió átvonulóval, hála Mérkell Angyalnak.
Borítékolni lehetett volna elõre ezt határellenõrzés visszaállíitást is.. Addig voltak szabadok a határok, amíg a legképzettebb munkaerõt el nem szipkázták magukhoz, és a legalizált kereskedelemre hivatkozva minden ellenõrzés nélkül beáramlott az új EU országokba minden szemét, köztük a több száz teherautónyi német bálás kommunális hulladék. Nem is kellett volna a határellenõrzést megszüntetni. Kisebb mértékû lett volna a bûnözés, az embercsempészet, a drogkereskedelem.

Mehetek passportot csináltatni, feltéve, ha lesz pénzem és kedvem elhagyni az összecsinált határokat.
#3 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 13. 22:24:31
DezsavĂ»:

Az EU-n belüli határellenõrzések ideiglenes visszaállítását is magában foglalhatja a "schengeni rendszer felfüggesztése", amelynek megfontolását pénteken jelentette be egy magas rangú francia forrás. Olaszország és Franciaország között konfliktus alakult ki a tunéziai és más arab bevándorlók kezelése miatt.

A francia kormány a schengeni rendszerrel kapcsolatos kötelezettségei felfüggesztését fontolgatja a tunéziai és a líbiai bevándorlók Olaszországon keresztülhaladó áradata miatt - közölte pénteken egy, a francia elnöki hivatalhoz közel álló forrás.
A schengeni övezet tagországai között nincs határellenõrzés. A francia kormány viszont úgy látja, fontolóra kell venni egy olyan mechanizmus kialakítását, amely - ha tartós "üzemzavar" alakul ki az Európai Unió külsõ határainak valamelyikén - lehetõvé tenné a kötelezettségek átmeneti felfüggesztését az üzemzavar idõszakára.
A bevándorlás kérdésköre az egyik legkényesebb téma, mely várhatóan napirendre kerül a jövõ kedden Rómában tartandó olasz-francia csúcstalálkozón, Silvio Berlusconi olasz kormányfõ és Nicolas Sarkozy francia elnök tárgyalásain.

Franciaország múlt vasárnap Olaszországból érkezõ vonatjáratokat törölt, megakadályozandó annak a vonatnak a belépését Franciaországba, amelyen tunéziai migránsok és politikai aktivisták tiltakoztak Párizs bevándorlási politikája ellen. A korlátozás, Olaszorszéág hivatalos diplomáciai panaszának hatására, csak 24 óráig volt érvényben - írta a Telegraph.
Elõtte Olaszország úgy döntött, fél évig érvényes tartózkodási engedélyt ad az olasz partokra január eleje és április 5. között érkezett, több mint 20 ezer tunéziainak, hogy csatlakozhassanak Franciaországban és más európai uniós országokban élõ "barátaikhoz és rokonaikhoz". Ezt nemcsak a franciák nehezményezték, Németország ugyancsak a határellenõrzések visszaállításával fenyegetõzött.
Claude Guéant francia belügyminiszter hétfõn emlékeztetett: a schengeni szerzõdés értelmében az az ország kezeli a bevándorlók helyzetét, amelybe elõször beutaztak. Hangsúlyozta, hogy azoknak a külföldi állampolgároknak, akiknek Olaszország ideiglenes tartózkodási engedélyt ad, meg kell mutatniuk, hogy rendelkeznek a második országban való tartózkodáshoz és a hazautazáshoz szükséges pénzzel. Ezen összeg hiányában a francia hatóságok visszafordítják õket Olaszországba, ahova elõször utaztak be - tette hozzá.
A schengeni elõírások értelmében a migránsoknak tervezett tartózkodásuk idejére napi 62 euróval kell rendelkezniük. Ha elhelyezésükrõl gondoskodik valaki, akkor elegendõ 31 euró is.


2011-bõl ... http://www.eucent...15&m=6
#4 | GERRY - 2015. szeptember 13. 22:44:13
Az osztrák-német határon ma, vasárnap estétöl visszaállították a határellenörzést. Bemondta a svájci rádió.

www.news.at/_storage/asset/1703359/storage/newsat:key-visual/file/13170089/schengen-wieder-grenzkontrollen-298624_e.jpg
#5 | Vizilo - 2015. szeptember 13. 22:51:41
Orsos meg hös lesz a vegenn...)))
#6 | virag - 2015. szeptember 13. 23:06:54
http://mno.hu/mag...ng-1303968
Mindenki sorra kerĂĽl

Mint minden utĂłpia megvalĂłsĂ­tási kĂ­sĂ©rlete esetĂ©ben, a vĂ©geredmĂ©ny most is ugyanaz: nem a harmĂłnia Ă©s a bĂ©ke birodalma, hanem párhuzamos társadalmak lĂ©tezĂ©se, erõszak, feszĂĽltsĂ©g. A folyamatos hátrálás következtĂ©ben EurĂłpa egyre kevĂ©sbĂ© tudja megvĂ©deni saját „õshonos” lakosságát Ă©s – fontos lenne ezt is tudatosĂ­tanunk – a nyugat-eurĂłpai zsidĂłságot.
#7 | soveg - 2015. szeptember 13. 23:14:39
Riadót rendeltek el több magyar délnyugati rendõrkapitányságon a német és az osztrák intézkedések miatt - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti híradójában.http://www.kisalf...tification
#8 | Bulcsu - 2015. szeptember 13. 23:40:34
YouTube Videó
#9 | miskolcilaci - 2015. szeptember 14. 06:37:23
No, akkor hol is lesz az a bizonyos Majd-an? Nagyon itt, de nem odaát? s_*_hol
#10 | Gutai Zub - 2015. szeptember 14. 11:31:26
Háború van és a magyar határok védelme?

Milyen háború is ez?

Képzeljünk el egy olyan háborút, ahol az egyik fél hetekkel, hónapokkal az akcióik elõtt, részletesen beszámolna mit is fog csinálni és pontosan mikor.

Ki az a vad barom aki nem számított arra, hogy egy elõre bejelentett kapuzárás elõtt nem számított tömegekre, felfordulásra?

Egy olyan ország ahol titkosítanak minden magyar ellenes mozzanatot, világgá kürtölik részletesen mindenkinek, hogy mit fognak majd csinálni, ekkor és akkor,mikor egy háborúban vannak?

Az is szomorú ahogy az eszement birkák vallási áhítattal figyelik az illegitim "államhatalmat"........

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.