Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

N√©metorsz√°g miatt riad√≥ztatt√°k a magyar rend√Ķrs√©get


A cig√°ny bevez√©nyelt? T√∂k√∂l√∂n m√°r a pap is cig√°ny, pedig csak a "minisztereln√∂k" √©s az orfk "vezet√Ķ" az...itt "Magyarorsz√°gon". Riad√≥t rendelt el Papp K√°roly orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°ny a K√©szenl√©ti Rend√Ķrs√©g egyes szervezeti elemei √©s n√©gy megyei rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g hivat√°sos √°llom√°nya sz√°m√°ra.

“A n√©met korm√°ny 2015. szeptember 13-√°n bejelentett int√©zked√©seire tekintettel az orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°ny riad√≥t rendelt el a K√©szenl√©ti Rend√Ķrs√©g al√°rendelts√©g√©be tartoz√≥ Hat√°rrend√©szeti Igazgat√≥s√°g √©s Rend√©szeti Igazgat√≥s√°g, B√°cs-Kiskun, B√©k√©s, Csongr√°d √©s a Pest Megyei Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g hivat√°sos √°llom√°nya sz√°m√°ra” – der√ľl ki a rend√Ķrs√©gi k√∂zlem√©nyb√Ķl.

A berendelt √°llom√°ny meger√Ķs√≠tett j√°r√Ķrszolg√°latot l√°t el a hat√°rter√ľleten √©s a sz√°m√°ra kijel√∂lt √ļtvonalakon. Az M1 szerint az √©rintetteknek 2 √≥r√°n bel√ľl meg kell jelenni√ľk a szolg√°lati hely√ľk√∂n.

Vas√°rnap este Thomas de Maiziere n√©met bel√ľgyminiszter Berlinben rendk√≠v√ľli nyilatkozat√°ban jelentette be, hogy a menek√ľltv√°ls√°g nyom√°n N√©metorsz√°g ideiglenesen ism√©t hat√°rellen√Ķrz√©st vezet be.

Az int√©zked√©s “s√ļlypontja” a n√©met-osztr√°k hat√°r, c√©lja pedig a N√©metorsz√°gba igyekv√Ķ emberek “√°radat√°nak korl√°toz√°sa”, √©s a beutaz√°s rendezett keretek k√∂z√© szor√≠t√°sa. Erre “biztons√°gi okokb√≥l is s√ľrg√Ķsen sz√ľks√©g van” – mondta a bel√ľgyminiszter, kiemelve, hogy a hat√°rellen√Ķrz√©s ideiglenes vissza√°ll√≠t√°sa mindenben megfelel a bels√Ķ hat√°rellen√Ķrz√©s n√©lk√ľli schengeni √∂vezetr√Ķl sz√≥l√≥ el√Ķ√≠r√°soknak. Thomas de Maiziere kijelentette, N√©metorsz√°g “egy√°ltal√°n nem illet√©kes” az Eur√≥pai Uni√≥ba √©rkez√Ķ, “mened√©ket keres√Ķ emberek legnagyobb r√©sz√©nek” √ľgy√©ben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2015. szeptember 14. 07:21:55
visszagondolva n√©h√°ny nappal... nem √©rtem ezeket a n√©meteket. Minek a hat√°ron ellen√∂rizni, meg√°ll√≠tani ezt a n√©h√°nyezer embert. √ćrj√°k ki egyszer√ľen; - Emberek erre van a bejelentkez√©si hely, meg a t√°bor, ott kaptok hideg-meleg k√≥ser kaj√°t, n√©met l√°nyokat, menjetek csak toronyir√°nt √©s ott tal√°lkozunk. Allah legyen veletek...

Nemkö idegelni, ezek is tudnak olvasni és eleve ide akartak jönni; Németország az éden szigete:

Rem√©lem Merkel (mer kell!) megl√°togatja √∂ket √©s mik√∂zben vir√°gkoszor√ļt helyez a nyakukba, hula-hula t√°ncot fog lejteni...
#2 | Gutai Zub - 2015. szeptember 14. 08:42:49
Gerry,

Megtal√°ltad a megold√°st a menek√ľlt √°radat k√©rd√©s√©re

Ha Mer kell asszonys√°g t√©nyleg levenn√© am√ļgy is rosszul szabott nadr√°gocsk√°it, t√ľchtig kis kab√°tjait, √©s felvenne szimpl√°n semmi m√°st csak egy f√Ľ szokny√°t, √©s hula-hul√°zna nekik:
Szerintem ezek csapot papot otthagyva menek√ľln√©nek vissza Sz√≠ria, vagy Afrika legs√∂t√©tebb k√∂zep√©be az utols√≥ sz√°lig, sz√≠rig.......
#3 | spartakusz - 2015. szeptember 14. 10:26:37
szevasztok!

Nem √©rtek senkit - mert ha elveszik √©letk√∂r√ľlm√©nyeid fenn tart√°si lehet√Ķs√©geit, akkor keresned kell m√°sik √©let teret - de ha, vissza √°ll√≠tan√°d ott ahol elveteted ,akkor nem nem menek√ľlne - na ezt nem l√°tom - valakik ezt tudatosan teszik - nem mindenki olyan magyar mint √©n p√©ld√°ul, aki m√°r nem megy sehov√° - v√©dem rem√©nytelen√ľl √©letterem - √©s ki fogok rohanni . a hal√°lba - mert jobb a gyors hal√°l mint az √©vekig tart√≥ haldokl√°s - ERRE J√ĖTT R√Ā KASLER √öR IS AKI AZ UTOLS√ď B√ČK√ČS T√úNTET√ČST BEJELENTETTE!
itt:
https://www.youtu...PTxJbTnBmQ

NINCS JOG√ĀLLAM - nem is volt - akkor ha nincs jog√°llam , akkor mit is tartsunk be -
EL√ēSZ√ĖR SZERVEZD MEG V√ČDELMED - HA A REND√ēR RUH√ĀBA BUJTATOTT NEM √ĀLL MELL√ČD - a nem jog√°llamot v√©di - vetk√Ķztesd ki bel√Ķle √©s ruh√°zd fel azt aki arra √©rdemes!

√ČRTED! √ČRTED? √ČRTENED KELL!

id. Kiss László
#4 | spartakusz - 2015. szeptember 14. 10:57:43
https://www.youtu...x5SNTSpR8A

BIZTOS√ćTSA - BIZTOS√ćTJA - NEM MIND EGY!

MOCSKOS B√õNBANDA!

id. Kiss László

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.