Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Holnap nagy eséllyel kihirdetik a válsághelyzetet


Ezekb√Ķl az egyik legfontosabb, hogy a korm√°ny kihirdetheti a t√∂meges bev√°ndorl√°s okozta v√°ls√°ghelyzetet.

Korm√°nyzati nyilatkozatok alapj√°n ezt nagy es√©llyel meg is fogja tenni a keddi korm√°ny√ľl√©s ut√°n.

L√°z√°r J√°nos m√°r m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n el√°rulta, hogy a v√°ls√°ghelyzet kihirdet√©s√©re tett javaslatot a Bel√ľgyminiszt√©rium a korm√°nynak. Kov√°cs Zolt√°n korm√°nysz√≥viv√Ķ az M1-nek m√ļlt h√©ten √ļgy fogalmazott a v√°ls√°ghelyzet kihirdet√©s√©r√Ķl: mivel a t√∂rv√©nyi keretek rendelkez√©sre √°llnak, √©s a magyar hat√°rokra nehezed√Ķ nyom√°s nem cs√∂kken, s√Ķt, n√Ķ, "nagy es√©lye van annak, hogy ez meg fog t√∂rt√©nni". Itt olvashatja el, mit is jelent ez a v√°ls√°ghelyzet.

Akkor hirdethet a korm√°ny v√°ls√°ghelyzetet, ha a mened√©kk√©r√Ķk sz√°ma meghaladja
egy h√≥nap √°tlag√°ban a napi √∂tsz√°z f√Ķt, vagy
k√©t egym√°st k√∂vet√Ķ h√©t √°tlag√°ban a napi h√©tsz√°z√∂tven f√Ķt, vagy
egy h√©t √°tlag√°ban a napi nyolcsz√°z f√Ķt.

A v√°ls√°ghelyzetben a gyakorlati feladatok v√©grehajt√°s√°t a ma megalakult √ļgynevezett k√∂zponti operat√≠v t√∂rzs ir√°ny√≠tja majd. Az operat√≠v t√∂rzsr√Ķl a k√∂vetkez√Ķket lehet tudni:
24 √≥r√°s folyamatos munkarendben m√Ľk√∂dik.
A bel√ľgyminiszter ir√°ny√≠t√°sa mellett az orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°ny √°ltal az Orsz√°gos Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g hivat√°sos √°llom√°ny√°b√≥l kijel√∂lt vezet√Ķ beoszt√°st bet√∂lt√Ķ szem√©ly vezeti.
A k√∂zponti operat√≠v t√∂rzs kijel√∂lt szakemberekb√Ķl √°ll√≥ √°llom√°nnyal m√Ľk√∂dik. Tagjai a rend√Ķrs√©g, a Bev√°ndorl√°si √©s √Āllampolg√°rs√°gi Hivatal, a b√ľntet√©s-v√©grehajt√°si szervezet, az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal, a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont, valamint az Orsz√°gos Katasztr√≥fav√©delmi F√Ķigazgat√≥s√°g √°llom√°ny√°b√≥l ker√ľlnek ki.
A t√∂rzs r√©szt vesz a migr√°ci√≥s helyzet, illetve majd a t√∂meges bev√°ndorl√°s okozta v√°ls√°ghelyzet kezel√©s√©be bevont er√Ķk √©s a k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ szervezetek tev√©kenys√©g√©nek √∂sszehangol√°s√°ban.
A parancsnok vagy szolg√°latban l√©v√Ķ helyettese naponta k√©tszer: 8 √©s 18 √≥rakor jelent√©st tesz a bel√ľgyminiszternek a v√°ls√°ghelyzettel kapcsolatos statisztikai adatokr√≥l, a v√°ls√°ghelyzet kezel√©s√©t √©rint√Ķ l√©nyeges k√∂r√ľlm√©nyekr√Ķl, esem√©nyekr√Ķl, v√°ltoz√°sokr√≥l, a bek√∂vetkezett rendk√≠v√ľli esem√©nyekr√Ķl, az esetlegesen fels√Ķvezet√Ķi d√∂nt√©st ig√©nyl√Ķ k√©rd√©sekr√Ķl, valamint a bel√ľgyminiszter √°ltal meghat√°rozott tov√°bbi adatokr√≥l.

A v√°ls√°ghelyzetben a rend√Ķrs√©g mellett a honv√©ds√©g is bevethet√Ķ, ennek szab√°lyair√≥l azonban majd csak jv√Ķ h√©ten szavaz a parlament, el√Ķrel√°that√≥lag j√∂v√Ķ kedden. A rend√Ķrs√©gi √©s a honv√©delmi t√∂rv√©nyt is m√≥dos√≠tani kell, mindkett√Ķ k√©tharmados t√∂rv√©ny, √≠gy ellenz√©ki szavazatok is kellenek a m√≥dos√≠t√°sok elfogad√°s√°hoz. A Jobbik a korm√°ny menek√ľlt√ľgyi csomagj√°t eddig megszavazta, v√°rhat√≥an most is egy√ľtt szavaznak a korm√°nyp√°rtokkal.

Forras:
http://index.hu/b...helyzetet/

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 14. 18:44:01
Válsághelyzet teremtés
V√°ls√°ghelyzet
Azok akik a v√°ls√°ghelyzetet teremtett√©k nagylelk√Ľen megoldj√°k a v√°ls√°got

Itt a magyar 9/11

Azt√°n folytat√≥lagosan olyan t√∂rv√©nyeket gy√°rtanak, most m√°r felgyors√≠tott √ľtemben, amelyek k√∂z√∂tt a marad√©k, emberi szabads√°g, szem√©lyes jogok, a hatalom t√∂rv√©nyes l√°tszata is, mind mind a m√ļltba v√©sz.

Ha bárki belegondol, hogy már jelenleg is, annyi törvény, rendelet, olyan emberfeletti méretben, és mennyiségben van jelen az országban amely egy normális emberi életet teszi lehetetlenné.

- és amikor már azt hiszed, hogy ennél xarabb nem lehet,
h√°t bummm, v√°ls√°ghelyzet......
#2 | kakas - 2015. szeptember 14. 18:47:19
38.media.tumblr.com/868311256bda6988bc0c45f6038a050b/tumblr_nun0jo3Zm91qhdlcco1_500.gif40.media.tumblr.com/da07750cc7b96cd394e8ded0db777578/tumblr_nuojwsvXAj1s4ew3vo1_1280.jpg
#3 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 14. 20:14:25
Kakas!

A fenti vide√≥hoz k√©rek magyar√°zatot. Nem l√°tom, mit kellene megl√°tni. A szerepl√Ķk: Tolm√°cs, Orb√°n, √Čs?
#4 | livia - 2015. szeptember 14. 22:26:32
T√©nyleg t√∂rv√©ny t√∂rv√©ny h√°t√°n, szerintem m√©g a jogtud√≥s is fennakad a sok akad√°lyon, azt√°n meg nem tudja merre h√°ny l√©p√©s. A h√©t v√©g√©n √©n is t√∂rv√©nyt b√∂ng√©sztem. Semmi sem egy√©rtelm√Ľ, r√°ad√°sul betarthatatlan. Vagy sim√°n nem csin√°lsz semmit. No, az betarthat√≥. T√©nyleg! T√©nyleg jobb a semmittev√©s, m√°sokn√°l tapasztalom. Mi gondjuk? No, nem k√©rek bel√Ķle.
#5 | livia - 2015. szeptember 14. 22:42:28
No! T√°n gyenge? ... Gyurcs√°ny is az v√≥t. A k√©pek besz√©lnek, de persze manaps√°g azt csin√°lnak mindannyiunkkal, amit akarnak. Lehet manaps√°g hamis√≠tani b√°rmit. No, csak tudni kell c√≠mk√©zni. Meg el√Ķadni. Van mit, mert sok minden magyar√°zatra szorul, azt√°n m√°r azt veszem √©szre, hogy m√©g a fogalmakkal sincsenek tiszt√°ban. Migr√°ns-√ľgyben n√©pv√°ndorl√°sr√≥l fecsegnek, no meg menek√ľltekr√Ķl, √©s azt se tudj√°k, hogy maga a sz√≥ mit takar.T√°n illene el√Ķvenni a j√≥zan esz√ľket. A magyar nyelvet √ļgyis m√°r meger√Ķszakolt√°k. Perverzek.
#6 | Julia - 2015. szeptember 15. 06:40:58
A harmadik Horst Seehofer, a bajor miniszterelnök!
#7 | mormota1968 - 2015. szeptember 15. 06:43:18
"Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkot!"

5 pont.√úgyelni kell arra, hogy az √°ltalunk megalkotott t√∂rv√©nyek, rendeletek, hat√°rozatok megfelel√Ķen pontatlanok legyenek, egym√°snak t√∂k√©letesen ellent mondjanak. Ennek ok√°n a kiz√°r√≥lagosan k√∂z√ľl√ľnk kiker√ľl√Ķ √ľgyv√©di kart folyamatosan eltartatjuk, mert √°lland√≥an sz√ľks√©g lesz a munk√°jukra. Tov√°bb√° pontosan inform√°l√≥dhatunk √ľgyv√©deink v√©denceir√Ķl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.