Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egyre jobban tetszik Európának Aszad


Ugyan nem besz√©lhet√ľnk egys√©ges eur√≥pai k√ľlpolitik√°r√≥l, illetve hivatalosan nem is t√∂rt√©nt v√°ltoz√°s az Eur√≥pai Uni√≥ Sz√≠ria-politik√°j√°ban, de t√∂bb eur√≥pai politikus nyilatkozataiban is fellelhet√Ķ egyfajta enyh√ľl√©s Bass√°r el-Aszad sz√≠riai eln√∂k ir√°ny√°ba. Em√∂g√∂tt vil√°gos okok √°llnak.

M√≠g kor√°bban a nyugati politikusok egy√©rtelm√Ľen Aszadot tett√©k a polg√°rh√°bor√ļ√©rt, √©s annak eszkal√°l√≥d√°s√°√©rt felel√Ķsnek, √©s k√∂vetelt√©k az alavita eln√∂k azonnali lemond√°s√°t, mostanra sokkal ink√°bb egy "se vele, se n√©lk√ľle" k√∂z√©putas √°ll√°spont kezd k√∂rvonalaz√≥dni, amelynek h√°tter√©ben vil√°gos okok √°llnak.
Kattintson √©s ismerje meg a polg√°rh√°bor√ļ d√ļlta Sz√≠ri√°t!

Eur√≥pa sz√°m√°ra a sz√≠riai rendszerv√°lt√°s egyre kev√©sb√© jelent pozit√≠v opci√≥t, miut√°n a menek√ľltv√°ls√°g r√©v√©n k√∂zvetlen√ľl is "√©rintett" lett a konfliktusban, annak mind gazdas√°gi √©s demogr√°fiai k√∂vetkezm√©nyeivel is meg kell b√≠rkoznia. A nyugati politikusok arra a k√∂vetkeztet√©sre jutottak, hogy nem Aszad, hanem sokkal ink√°bb az Iszl√°m √Āllam testes√≠ti meg a terrort, √©s k√©szteti a menek√ľltek sz√°zezreit arra, hogy Eur√≥pa fel√© vegy√©k az ir√°nyt. Ahhoz, hogy ez a folyamat enyh√ľlj√∂n, mindenekel√Ķtt a terrorszervezet meggyeng√≠t√©s√©re, majd felsz√°mol√°s√°ra lenne sz√ľks√©g, amelyhez azonban stabilit√°s kell Sz√≠ri√°ban, stabilit√°s, amely Aszad n√©lk√ľl m√©g kev√©sb√© lehet val√≥s lehet√Ķs√©g.

Philip Hammond brit k√ľl√ľgyminiszter nem r√©g √ļgy nyilatkozott, hogy Aszadnak hat h√≥napig hivatalban kellene maradnia, √©s a politikai √°tmenet sor√°n, a hat h√≥nap lej√°rt√°val "esetleg" t√°voznia kell. Hammond hozz√°tette tov√°bb√°, a sz√≠riai ter√ľleteken v√©grehajtott brit l√©git√°mad√°soknak nem k√∂zvetlen c√©lja a rezsimv√°lt√°s, els√Ķsorban az Iszl√°m √Āllam ellen ir√°nyulnak.

Sebastian Kurz osztr√°k k√ľl√ľgyminiszter felh√≠vta az eur√≥pai vezet√Ķk figyelm√©t, hogy "pragmatikusan" √°lljanak Sz√≠ri√°hoz, s√ľrgetve √Ķket, hogy m√Ľk√∂djenek egy√ľtt Aszaddal az Iszl√°m √Āllam felsz√°mol√°s√°nak c√©lj√°b√≥l.

Jean-Claude Juncker, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke a menek√ľlthelyzettel kapcsolatban szint√©n egy pragmatikus megk√∂zel√≠t√©st javasolt, amelynek k√∂zponti gondolata, hogy nem felt√©tlen√ľl Aszad, hanem sokkal ink√°bb az Iszl√°m √Āllam k√©szteti a menek√ľlteket lak√≥hely√ľk elhagy√°s√°ra, √©s az "√∂reg kontinens" fel√© v√°ndorl√°sra.

A mened√©kk√©r√Ķk t√∂megein t√ļl m√©g egy t√©nyez√Ķ fellelhet√Ķ a megv√°ltozott eur√≥pai hozz√°ll√°sban. Az Ir√°n √©s az √ļgynevezett "hatok" (Egyes√ľlt √Āllamok, K√≠na, Oroszorsz√°g, Nagy-Britannia, Franciaorsz√°g √©s N√©metorsz√°g) k√∂z√∂tt megk√∂t√∂tt atommeg√°llapod√°s r√©v√©n az eur√≥pai √°llamok sz√°m√°ra komoly gazdas√°gi lehet√Ķs√©gek ny√≠ltak meg a perzsa √°llamban. Az "atomdeal" megk√∂t√©se ut√°n nem v√©letlen, hogy sz√°mos eur√≥pai vezet√Ķ utazott Teher√°nba, illetve jelentette ki elk√∂telezetts√©g√©t a k√©toldal√ļ kapcsolatok m√©ly√≠t√©s√©ben.

Mivel azonban Ir√°n sz√°m√°ra Aszad egy rendk√≠v√ľl fontos sz√∂vets√©ges, Eur√≥pa - amennyiben val√≥ban vir√°gz√≥ √ľzleti kapcsolatokat, illetve a partneri viszony elm√©ly√≠t√©s√©t szeretn√© - nem tarthatja fenn tov√°bbra is "kem√©ny" √°ll√°spontj√°t Aszaddal szemben.
Kattintson √©s tekintsen be az Iszl√°m √Āllam mindennapjaiba!

T√∂bb szak√©rt√Ķ is megjegyzi ugyanakkor, hogy az "eur√≥paiak abban nagyot t√©vednek, hogy az Iszl√°m √Āllam a terror egyetlen megtestes√≠t√Ķje Sz√≠ri√°ban." Ez k√©ts√©gk√≠v√ľl √≠gy van. Vitathatatlan, hogy a menek√ľltek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge az Iszl√°m √Āllam uralta ter√ľletekr√Ķl menek√ľl (Rakka, Kobane, Aleppo k√∂rny√©ke) √©s j√≥val kev√©sb√© az Aszad vagy m√°s felkel√Ķ csoportok √°ltal ellen√Ķrz√∂tt r√©szekr√Ķl.

Viszont ne felejts√ľk el, hogy az Iszl√°m √Āllamon k√≠v√ľl az al-Kaid√°hoz k√∂thet√Ķ Nuszra Front, illetve egy√©b iszlamista szervezetek is gyakran k√∂vetnek el brut√°lis cselekedeteket, amelyek szint√©n jelent√Ķsen hozz√°j√°rulnak a menek√ľltek √ļtnak indul√°s√°hoz.

Eur√≥pa e k√©rd√©sben sem fog tudni egys√©ges √°ll√°spontot kialak√≠tani, √≠gy tov√°bbra is "k√ľl√∂n-k√ľl√∂n Sz√≠ria-politik√°k" v√©grehajt√°s√°nak lehet√ľnk szemtan√ļi, amelyben a nagyobb √°llamok - N√©metorsz√°g, Franciaorsz√°g, Nagy-Britannia - akt√≠vabb szerepet v√°llalnak, m√≠g m√°sok nem felt√©tlen√ľl √©rtenek egyet bizonyos l√©p√©sekkel. Azaz a k√∂z√∂s k√ľlpolitikai fell√©p√©s hi√°ny√°ban Eur√≥pa a nemzetk√∂zi politika sz√≠npad√°n tov√°bbra sem tud er√Ķs √©s egys√©ges entit√°sk√©nt fell√©pni, ezzel cs√∂kkentve vil√°gpolitikai s√ļly√°t. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 14. 19:51:51
Egyre jelent√Ķsebb orosz jelenl√©t Sz√≠ri√°ban

Oroszorsz√°g t√°mogat√°sa egyre ink√°bb n√∂vekszik, amelyhez csatlakozhat majd a szankci√≥k al√≥l felszabadul√≥ Ir√°n is, de egyel√Ķre m√©g a sz√≠r rezsim √©letben tart√°sa a c√©l. K√∂zben a diplom√°ciai csatorn√°k is akt√≠vak.
http://kitekinto....fcCx5f4W6A

A lett bel√ľgyminiszter nem megy el a br√ľsszeli tan√°cskoz√°sra

Rihards Kozlovskis lett bel√ľgyminiszter nem utazik el h√©tf√Ķn Br√ľsszelbe az uni√≥s bel√ľgyminiszterek rendk√≠v√ľli tan√°cskoz√°s√°ra, mert a lett korm√°nykoal√≠ci√≥ban nincs egyet√©rt√©s a menek√ľltek befogad√°s√°t illet√Ķen. http://magyaridok...sra-15742/


Az idei √©v legnagyobb hadgyakorlata kezd√Ķd√∂tt meg Oroszorsz√°gban

Oroszorsz√°gban h√©tf√Ķn megkezd√Ķd√∂tt az idei √©v legnagyobb, Centr-2015 fed√Ķnev√Ľ hadgyakorlata – k√∂z√∂lte a moszkvai v√©delmi miniszt√©rium sajt√≥szolg√°lata.
http://mno.hu/kul...an-1304278


A rom√°nok is k√©zzel-l√°bbal tiltakoznak a menek√ľltkv√≥ta ellen

Az Eur√≥pai Uni√≥ egyetlen tag√°llama sem b√ľntethet√Ķ az√©rt, mert objekt√≠v okok miatt nem k√©pes befogadni √©s integr√°lni el√Ķ√≠rt sz√°mban mened√©kk√©r√Ķket - sz√∂gezte le vas√°rnap a k√ľl√ľgyminiszt√©rium az Agerpres h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek.
http://kitekinto....fcCxJf4W6A

Lengyelorsz√°g is bevezetheti a hat√°rellen√Ķrz√©st

Lengyelorsz√°g b√°rmilyen vesz√©ly eset√©n ellen√Ķrizni fogja a hat√°rait - k√∂z√∂lte h√©tf√Ķn a lengyel minisztereln√∂k. http://www.hirado...lenorzest/


Lez√°rt√°k a hat√°rt, Szlov√°kia fel√© kell ker√ľlni

H√©tf√Ķ reggel lez√°rt√°k a magyar-osztr√°k hat√°rt Hegyeshalomn√°l, az M1-es aut√≥p√°ly√°n nem lehet √°tjutni Ausztri√°ba.
http://www.vezess...ell/63688/
#2 | Perje - 2015. szeptember 14. 20:48:25
Az eur√≥paiak v√©gre r√°d√∂bbennek, hogy a sz√≠rek nem a h√°bor√ļ el√Ķtt kezdtek el menek√ľlni Assad el√Ķl, mert nem volt mi√©rt. J√≥l√©t volt az orsz√°gban. Azt√°n egyszerre csak orsz√°gj√°r√°sba kezdett az akkori nagyk√∂vet, ak√°r csak a mi csokor nyakkend√Ķs jujdej√≥ amcsi k√∂vet√ľnk √©s hirtelen mindenki demokr√°ci√°t √©s forradalmat akart. Ehhez m√©g bedobott a m√©dia egy-k√©t k√©pet a letakart, g√°zt√°mad√°sban meg√∂lt sz√≠r gyerekekr√Ķl, ami false flag akci√≥ is lehetett √©s m√°ris indult a k√ľlf√∂ldi beavatkoz√°s a sz√©ls√Ķs√©gesek √©s a m√©rs√©kelt sz√≠r ellenz√©k kik√©pz√©s√©vel.
Azt a hat√°sos szcen√°ri√≥t, hogy becsukott szem√Ľ sz√≠r gyerekekekt z√°szl√≥val takarnak a nagyobb hat√°s √©rdek√©ben, itt Budapesten is bevetett√©k. Igaz, ellez a magyar hat√≥s√°gokat akart√°k lej√°ratni.
√Čn kezdett√Ķl fogva nem hittem el, hogy vegyi fegyvert alkalmazott n√©pe ellem. Egy t√∂bb gyermekes kultur√°lt ember gyerekeket nem √∂l. M√©g v√°laszt√°sokat is lefolytattak, amir√Ķl nyugaton senki nem akart tudom√°st venni, ak√°r csak a krimi v√°laszt√°sokr√≥l.
Az, hogy egyre jobban tetszik Eur√≥p√°nak Assad, annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy az oroszok v√©gre be√°lltak m√∂g√©.
Ha kor√°bban is minden eur√≥pai vezet√Ķ a saj√°t fej√©vel gondolkodott volna √©s nem amerikai ir√°ny√≠t√°s alatt √°llt volna, most megsp√≥rolhattak volna az √©r√≠ntett orsz√°gok a menek√ľlt √°radatot.
Ha nem akarunk III.vh-t, cs√∂kkenten√ľnk kell f√ľgg√Ķs√©g√ľnket az amerikai politikai nyom√°st√≥l. A f√ľgg√Ķs√©g cs√∂kkent√©sben, igaz, m√°s ir√°nyban, az elm√ļlt √©veben m√°r nagy gyakorlatra tett√ľnk szert.s_*_mai
#3 | Perje - 2015. szeptember 16. 00:07:32
Ha agg√≥dnak a menek√ľltek miatt, ne t√°mogass√°k a " tenorist√°kat!", mondta a sz√≠r eln√∂k.
https://www.rt.co...errorists/
#4 | spartakusz - 2015. szeptember 16. 07:12:19
szevasztok!

K√ĖZISMERT:

idézem magom most írtam:

"...;Közismert, hogy Marx és Engels a vallást ,,a nép ópiumának,, tekintette;


Innen:

http://vigilia.hu...kahler.htm


Nehezen álltam neki e témában leírni álláspontom, mely a hiten és tudáson - tudásom és hitemen alapszik ; a megtapasztalás okán!

Hitem √©s tud√°som a k√∂r √©s benne az egyenl√Ķ-sz√°r√ļ kereszt ; ha ezt nevezz√ľk kereszt√©nys√©gnek, akkor az vagyok ; de nem romai ; ha nem magyar!

R√©gen el√≠t√©ltem az un. Vall√°s h√°bor√ļkat ; de ma m√°r tudom, hogy nem azok voltak, ha nem az ingyen√©l√Ķk ; gazdagok, p√©nzes emberek, akik vagyonukat m√°sok kizsigerel√©s√©vel √©rt√©k el, k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen v√©r√°ldozatok gyilkoss√°gok - r√©v√©n gener√°lt √©s p√©nzelt ; a vall√°st mint leghat√°sosabb eszk√∂zt alkalmazt√°k terveik el√©r√©s√©ben! MINDIG!

Ma szint√©n kibontakozik el√Ķttem ez a szomor√ļ t√©ny. Fanatikus √°br√°ndozok 2015-09-16 ;√°n 06:26 √≥rakor , mikor √≠rom e sorokat Eur√≥p√°t el√∂z√∂nlik – a p√©nzurainak hamis unszol√°s√°ra √©s p√©nzben seg√≠t√©s√©vel a jobb √©let √≠g√©ret√©vel ; a p√©nzurai pedig az √©rt√©k el√Ķ√°ll√≠t√≥ n√©p - lebut√≠t√°s √©s legyeng√≠t√©s kecsegtetett rem√©ny√©vel ; ami hasznos befektet√©s lesz a j√∂v√Ķben sz√°mukra elbitorolt hatalmuk tov√°bb vitel√©ben, nemzet √°llamok term√©szetes megsz√ľntet√©s√©vel!

Teh√°t helyesb√≠tek ; kor√°bban helytelen√ľl √≠rtam ; nem lenin mondta ; ha nem marx √©s engels agysz√ľlem√©nye – ami sajnos val√≥s ; ne hogy azt hidd, hogy rekl√°mozom ezek ideol√≥gi√°j√°t ma m√°r, mert tudjuk, hogy ez is csak eszk√∂z volt ; mit a sok ; sok t√∂bbi,

a k√∂z√∂ns√©ges k√∂zt√∂rv√©nyes nyakkend√Ķs b√Ľn√∂z√Ķknek a kez√©ben!

Nem hiszem, hogy ne l√°tn√°k √°t ; hogy pont azok seg√≠tenek nekik √©s unszolj√°k menek√ľl√©sre √Ķket, akik ellehetetlen√≠tett√©k el√Ķz√Ķleg √©letter√ľket sz√ľl√Ķ haz√°jukat, otthonukat ; arra k√©sztetve, hogy lak√≥helyet v√°ltoztassanak,,,,,
; izraelt is e m√≥dszerrel alak√≠tott√°k, nem hiszem el, hogy ne l√°tn√°k be, hogy csak eszk√∂znek haszn√°lj√°k √Ķket ; mert a ;rend; csin√°l√°s ut√°n keser√Ľbb sorsuk lesz ott ; ahova menek√ľltek a jobb √©let rem√©ny√©ben, amit bel√©j√ľk pal√°nt√°ltak a nyakkend√Ķs b√Ľn√∂z√Ķk;..

K√∂zismert csal√°sok ; √©s gyilkoss√°gokat kiv√°lt√≥ okok ; aranyhamis√≠t√°s ; elrabolt aranyb√≥l p√©nzt veret ; meg stb. ahogy indult a p√©nz uralom e form√°ja - ; m√°r sok-sok v√©r k√∂t√Ķdik hozz√° ; pl√°ne ha esz√ľnkbe jut a hamis t√©ny alak√≠t√°s m√≥dszere ; elad mindent ; majd biztosra menve mindig felv√°s√°rol ; a nap√≥leoni h√°bor√ļ esete; meg stb. ma naps√°g pl. K√≠na becsap√°sa wolfram rudakkal ; lebuktak ; biztos√≠t√°si csal√°s a k√©t torony tudatos felrobbant√°sa a harmadikkal, amir√Ķl hallgatnak ; a b√Ľn√∂s√∂k b√Ľn√∂z√Ķk; nem besz√©lve az arany k√©szletek orsz√°gokb√≥l val√≥ ellop√°s√°ra ; teh√°t megism√©tli - akarja amit m√°r egyszer lej√°tszott - EZ√ČRT A J√ĖV√ēBEN NEM LEHET AZ ARANY A FEDEZET AZ √ČRT√ČKNEK A BIZALOMNAK!

Most egyel√Ķre abba hagyom ; hisz k√∂zismert dolgok ezek ; csak terjeszteni kell ; ezekkel a f√©lre vezetett un. Menek√ľltekkel is!

Id. Kiss László
Ui: Kubinyi √ļr m√Ľsor√°ban egy k√ľlf√∂ldi igaz magyar buszsof√Ķr elmondta √©s meggy√Ķz√∂tt ; ezek t√©nyleg fanatikusak annyira, hogy m√©g a term√©szet t√∂rv√©nyt is √°th√°gva figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k vesz√©lyeztetve saj√°t √©let√ľk ; amikor 40 fokos melegben eg√©sz nap nem iszik vizet mert tiltja VALL√ĀSA ; holott k√∂ztudott dolog, hogy vallani a rend√Ķrs√©gen kell mint ahogy √≠rtam le √©n! Itt: http://www.kubiny...
#5 | spartakusz - 2015. szeptember 16. 07:44:51
bocs ez lényeges - lemaradt - kérdésem: Mit építenek helyette? Mecsetet?

http://www.magyar...orszagban/

id. Kiss László

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.