Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Súlyos diplomáciai lépést tett a magyar kormány


Há, pont arrĂłl van szĂł, hisz emlĂ©kĂ©v van Ă©s kivitelezĂ©s-Ă©v is, csak sokan mĂ©g nem fogták fel. TiltakozĂł jegyzĂ©ket adott át a KĂĽlgazdasági Ă©s KĂĽlĂĽgyminisztĂ©rium parlamenti államtitkára Ausztria budapesti nagykövetĂ©nek – tudta meg az ATV.hu.

A lépésre azután került sor, hogy a hétvégén az osztrák kancellár lényegében a holokauszthoz hasonlította, ahogy Magyarországon bánnak a menekültekkel. Werner Faymann a Spiegelnek azt mondta: kontinensünk legsötétebb korszakának emlékét idézi, amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy teljesen máshová fognak majd utazni.

A tiltakozĂł jegyzĂ©k a diplomáciában a legerõsebb reakciĂł. EnnĂ©l erõsebb csak az osztrák nagykövet kiutasĂ­tása Ă©s a bĂ©csi magyar nagykövet hazahĂ­vása lenne – Ă­rja a portál.
Link

Hozzászólások


#1 | kakas - 2015. szeptember 14. 21:15:01
41.media.tumblr.com/8e07a9f85b2afe2befdae9efe29b88e0/tumblr_nuo5x0QFPA1qdtmevo1_1280.jpg40.media.tumblr.com/d209f1b4650f46056e0af5bdd822789a/tumblr_nuo78h29M41qjlvaxo1_1280.jpg
#2 | postaimre - 2015. szeptember 14. 21:29:12
Osztrák bíróság: Magyarország nem biztonságos hely

Magyarország nem biztonságos hely a menekĂĽltek számára – ezzel az indoklással állĂ­totta le egy afganisztáni menekĂĽlt kitoloncolását hĂ©tfõn másodfokon az osztrák közigazgatási bĂ­rĂłság.

A menekült, egy egyedülálló nõ, korábban menedékkérelmet nyújtott be Magyarországon, de 2014 októberében továbbutazott Ausztriába. A dublini egyezmény értelmében vissza kellene toloncolni, ezt májusban a szövetségi bíróság meg is erõsítette.

A másodfokon eljáró bíróság viszont azzal indokolt, hogy az emberi jogok európai egyezményének vagy az Európai Unió Alapjogi Chartájának megsértésének veszélye esetén nem kerülhet sor a kiadatásra. A bíróság szóvivõje kijelentette: egyedi esetrõl van szó, de a döntés iránymutató lehet más hatóságok számára is. Az osztrák menekültügyi hivatal, valamint a szövetségi bíróság még folytatja a vizsgálatot, hogy Ausztria a menedékkérõket visszaküldheti-e Magyarországra.
http://24.hu/kulf...agos-hely/
#3 | Ionerai - 2015. szeptember 14. 22:01:57
Keményen kiosztotta az osztrák kancellárt az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség

Gyáva és szándékos károkozó az, aki az ipari méretû tömeggyilkosságot ugyanabban a mondatban képes említeni korunk menekültkrízisének akár egyetlen epizódjával is írják Köves Slomóék.

Csak összeér a mácesz gombóc!

http://valasz.hu/...seg-115022
#4 | keepfargo - 2015. szeptember 15. 03:52:58
Az osztrákok, akiket itt néhány ezer idióta "a sógorok" becenévvel akar a keblére ölelni, a legrosszindulatúbb szomszédaink közé tartoznak. Ugyanúgy magyarellenesek mint akár a szerbek, akár a szlovákok. A jövöben is mindent meg fognak tenni, hogy M.o.-nak keresztbetegyenek. Sógorok ök az apjuk facebookjának, de nekem nem...

Slomo pedig hazudik, mert ez (fajtájának) a dolga; nem volt iparszerü tömeggyilkosság a lágerekben, mert akkor senki nem élte volna túl úgy mint ahogy a valóságban (és nem a mocskos zsidó fantáziákban) sokan túlélhették az éhínséget és a fizikai, lelki betegségeket.
A Don-kanyart sokkal rosszabb arányban élték túl azok akiket odavezényeltek, de arról nem mondja senki hogy ipari méretü tömeggyilkosság. Nem, mert az a zsidó érdekek szerint történt. Volt olyan zsidó hazaáruló aki pezsgöt bontott, mikor a 2.Magyar Hadsereg elindult. Az Auschwitz-ba tartó szerelvényeket nem ünnepelte magyar ember, sem pezsgövel sem anélkül.
#5 | mormota1968 - 2015. szeptember 15. 07:41:48
Nem ide tartozik, de jó lenne már egy olyan szuper produkciót összehozni, mozi filmet, ami aztán a szó szoros értelmében a lehetõ legcsúnyábban kiverné a biztosítékot a világ zsidóságánál, meg a vatikáni Egyháznál is. Ami a zsidók szent ünnepeinek eredetét dolgozná fel kõkeményen, mint a Purim ünnepe, a Hanuka ünnepe, a Húsvéti rituális vérgyilkosságok, pl: Tiszaeszlári és körmendi esetek feldolgozása, a Kaparot ünnepe és stb...Vajon mit szólna hozzájuk a nagyérdemû? Utána is a kebelére ölelné a világ a zsidóságot, mint Jahve a bosszúálló kiválasztott népét?

Osztrákok! Ahogy Németország megszállt terület a második világháború vége óta, ugyan úgy Magyarország is az. Szóval, ha ba@ogatni akartok valakit, akkor a megszállóinkat ba@ogasátok, a zsidókat és az óhébereket, mert jelenleg sajnos még õk is a fõgórék. Õk kavarják a macesznak valót, nem mi leigázottak! s_*_ezt
#6 | talpi - 2015. szeptember 15. 08:05:02
"A menekült, egy egyedülálló nõ, korábban menedékkérelmet nyújtott be Magyarországon, de 2014 októberében továbbutazott "
Na itt van az eb elásogatva, ""egyedül álló" és ráadásul afgán/?/ nos abban a szférában, nem divat, az "egyedül állóság" akkor most mi is van? Mert ha azt mondja, hogy azért van egyedül, mert nem óhajtja a kapcsolatait felfedni, akkor értem, de a következõ tárgyalásra, nyugodtan bemehetne a bíróságra a "szokásos" afgán öltözetbe a ruha alatt jól megrakva "apró, de kirobbanó" meglepetésekkel. Mert ebbõl lesz ám bõven, csak még a "ruházat bélése" nem érkezett meg.
#7 | postaimre - 2015. szeptember 16. 17:13:30
Tiltakozó jegyzéket vágtunk a románokhoz, nem kellett nekik

Tiltakozó jegyzéket próbált átadni a magyar nagykövet Bukarestben azért, mert Victor Ponta államfõ a magyar kerítésépítést bírálta elég kemény szavakkal. Nem vették át a jegyzéket, ez diplomáciailag necces cselekedet. http://24.hu/kulf...ett-nekik/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.