Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rotschild √©s a menek√ľlt-ipar alias zsid√≥ felforgat√°s


Osztrák cikk fordítása:

"A menek√ľlt√ľgyi-c√©g csaknem 21 milli√≥ eur√≥t kassz√≠rozott” hozta c√≠mlapon tegnap a "Heute" osztr√°k napilap. De val√≥j√°ban ki az, aki ezen ennyit keresett? Ki√© ez a menek√ľlt√ľgyi-c√©g? Ha kibogozzuk a v√°llalatok h√°l√≥zat√°t, kider√ľl a szents√©ges fels√Ķbb p√©nzvil√°g √©s a menek√ľlt√ľgyi-ipar szents√©gtelen sz√∂vets√©ge.

A mened√©kk√©r√Ķkr√Ķl val√≥ gondoskod√°s, √Ķrz√©s√ľk √©s ell√°t√°suk. Ezeket a tev√©kenys√©geket nem maga az √©rintett √°llam l√°tja el, hanem egy mag√°nc√©g. Pontosabban a "sv√°jci ORS c√©g", amely 2014-ben kereken 21 milli√≥ eur√≥t kapott az osztr√°k bel√ľgyminiszt√©rium ad√≥fizet√Ķi p√©nz√©b√Ķl. Annak a titokzatos k√©rd√©snek, hogy kihez is tartozik az "ORS" c√©g, a "Der Standard" j√°rt ut√°n, √©s kider√≠tette: "Az ORS √ľzemeltet√Ķ c√©g a sv√°jci Ox csoporthoz tartozik, amelyet 2013. nyar√°n megv√°s√°rolt a brit Equistone Partners Europe (EPE). Ez viszont - a honlap szerint - 30 int√©zm√©nyi befektet√Ķ √©s a Barclays Bank tulajdon√°ban van."

Itt végetér a "Standard" kutakodása, és folytatódik a www.info-direkt.at- é:

Barclay √©s az EPE Magas p√©nz√ľgyi k√∂r√∂k uralj√°k a menek√ľlt-ell√°t√°st. Az osztr√°k ORS GmbH a sv√°jci "ORS Service AG" tulajdona. Egy egy√©rtelm√Ľen nyeres√©gorient√°lt r√©szv√©nyt√°rsas√°gr√≥l van sz√≥, amely saj√°t meghat√°roz√°sa szerint "politikailag √©s vall√°silag semleges." Az egyre nagyobb√° v√°l√≥ menek√ľltt√∂megb√Ķl milli√≥s nagys√°grendben profit√°l az ORS:

A m√©dia jelent√©sek szerint az ORS forgalma Sv√°jcban csak 20 milli√≥ frankot tett ki 1998-ban, a k√∂zben eltelt id√Ķszakban ez megh√°romszoroz√≥dott: 2010-ben az ORS a Teledata gazdas√°gi inform√°ci√≥s szolg√°lat szerint el√©rte az 55 milli√≥ frankot. A k√∂vetkez√Ķ √©vben a forgalom m√°r 70 milli√≥ lett. Ausztri√°ban az √ľzlet 2014-ben a jelzett 21 milli√≥ √©rt√©ket √©rte el, √©s ebben az √©vben a nyeres√©g - az Eur√≥p√°ra t√∂rt roham k√∂vetkezt√©ben - a plafonig emelkedett. A sv√°jci menek√ľlt-negyedek √©s a j√≥l ismert osztr√°k traiskircheni mellett (ott jelenleg t√∂bb mint 5000-en tart√≥zkodnak) az ORS t√∂bbek k√∂z√∂tt int√©zm√©nyt tart fenn Vorarlbergben, Ingolstadtban, √©s M√ľnchenben.

Az "ORS" r√©szv√©nyt√°rsas√°g m√∂g√∂tt az EPE √°ll. De ki az a 30 befektet√Ķ, √©s ki a "Barclays Bank", aki az EPE-t ir√°ny√≠tja? A p√©nzarisztokr√°cia glob√°lis j√°t√©kos√°r√≥l van sz√≥, a sz√°lak a Rothschild bank√°rcsal√°dn√°l futnak √∂ssze.
T√∂k√©letes Rothschild-√ľzlet.

Az "Equistone Partners Europe" (EPE) annak a "Barcklays Bank"nak az egyik mell√©k√°ga, amely a vil√°g legbefoly√°sosabb v√°llalata. A "Frankfurter Rundschau" a "Barclays"-r√Ķl ezt tudja: a z√ľrichi Sz√∂vets√©gi Technol√≥giai Int√©zet (ETH) kutat√≥i pontosan kimutatt√°k, mely konszernek uralj√°k a vil√°ggazdas√°got √©s mekkora befoly√°ssal b√≠rnak. Az eredm√©ny legal√°bb annyira pontos, mint amilyen ijeszt√Ķ: ezek szerint csup√°n 147 konszern uralja a vil√°ggazdas√°g nagy r√©sz√©t. M√©ret√ľkh√∂z k√©pest ar√°nytalanul nagy befoly√°ssal rendelkeznek. A vizsg√°lat szerint a v√°llalatok k√ľl√∂n√∂sen a p√©nz√ľgyi szektorban - bankok √©s nyugd√≠jalapok- meghat√°roz√≥ak. A vil√°g legbefoly√°sosabb v√°llalat√°nak a brit Barclays Bank bizonyult."
Wolfgang Freisleben - a szerz√Ķ - a Barclays Int√©zetet "Rothschild-csatahaj√≥"-nak nevezi. A Barclays az "NM Rothschild" mag√°nbank √©s annak "Lazard Brothers" √°rny√©kbankj√°nak f√Ķ r√©szv√©nyese. A Rothschild bank√°rcsal√°d dominanci√°ja szem√©lyesen is megmutatkozik. A Barclays eln√∂ke √©vekig a Rothschild-v√Ķ Marcus Agius volt. √ē ugyanis feles√©g√ľl vette Edmund de Rothschild l√°ny√°t, Katherine Juliettet. Ennek k√∂vetkezt√©ben nem csak a vil√°g legbefoly√°sosabb v√°llalat√°nak eln√∂ks√©g√©ig vitte, hanem m√©g a brit BBC eln√∂ks√©gig is, √©s √Ķ lett a Bilderberg-csoport ir√°ny√≠t√≥ bizotts√°ga h√°rom vagyonkezel√Ķj√©nek egyike is.

A szem√©lyi √∂sszefon√≥d√°sok hasonl√≥ak az EPE-n√©l is: az EPE a Barclays Bank egyik √°gazata, √©s term√©szetszer√Ľleg szorosan √∂sszefon√≥dik a Barclays-szel √©s Rothschild-√©kkal. Az EPE fels√Ķvezet√Ķi k√∂z√∂tt egym√°st v√°ltj√°k a Rothschildok. A konszernek √°tv√©tel√©t is k√∂z√∂sen tervezik √©s bonyol√≠tj√°k le. Erre l√°that√≥ p√©lda volt a "Sunrise Medical" EPE √°ltal t√∂rt√©nt 2012. √©vi √°tv√©tele. "A Sunrise Medical tranzakci√≥j√°t Rothschild, a Simpson Thacher&Bartlett LLP, valamint a Deloitte Tax LLP bonyol√≠totta".

A h√°l√≥zat-szer√Ľen fel√©p√ľl√Ķ konszern-csoportokn√°l mindig az √©lelmiszerl√°nc v√©g√©n √°ll√≥ tulajdonosok azok, akik nyernek. Teh√°t van egy mened√©kjog-ipar - √©s az, legal√°bbis a menek√ľlteket ell√°t√≥ osztr√°k √©s sv√°jci int√©zm√©nyek vonatkoz√°s√°ban, a legr√©gebbi (√©s sokak szerint a leghatalmasabbnak mondott) bank√°rcsal√°dhoz, a Rothschildokhoz tartozik.

Rothschild und die Asyl-Industrie: http://www.info-d...industrie/

A Demj√°n-csoport egymilli√≥ eur√≥t aj√°nlott fel a menek√ľlt gyermekek k√∂r√ľlm√©nyeinek jav√≠t√°s√°ra: http://hvg.hu/vel...15_Respekt

TriGr√°nitban tulajdonos AIG New Europe Fund √©s az Eur√≥pai √öjj√°√©p√≠t√©si √©s Fejleszt√©si Bank (EBRD) √©rt√©kes√≠tette tulajdonr√©sz√©t a Nathaniel Rothschild √©s a Cs√°nyi S√°ndor √°ltal kontroll√°lt v√°llalatok r√©sz√©re, √≠gy a TriGr√°nit r√©szv√©nyt√Ķk√©j√©nek √∂sszesen 25 sz√°zal√©k√°t birtokolj√°k.

Cs√°nyi S√°ndor az OTP Bank Rt. eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja, Magyarorsz√°g egyik leggazdagabb √ľzletembere. Nathaniel Rothschild Lord Jacob Rothschild fia, az Atticus Capital eln√∂ke √©s r√©sztulajdonosa.

A k√∂zlem√©ny szerint az √ļjonnan felt√Ķk√©s√≠tett TriGr√°nit f√Ķ r√©szv√©nyesei Cs√°nyi S√°ndor √©s Nathaniel Rothschild mellett Demj√°n S√°ndor, Magyarorsz√°g egyik vezet√Ķ √ľzletembere, a TriGr√°nit Fejleszt√©si Rt. alap√≠t√≥ja √©s eln√∂ke, illetve Peter Munk, a vil√°g egyik vezet√Ķ aranytermel√Ķ v√°llalat√°nak, a Barrick Gold-nak az alap√≠t√≥ja, √©s meghat√°roz√≥ tulajdonosa √Čszak-Amerika vezet√Ķ ingatlanv√°llalat√°nak, a Trizec Properties-nek. (2005. augusztus 18) Teljes cikk: http://hvg.hu/gaz...8trigranit

A tetov√°lt cs√°v√≥t keresik el√Ķsz√∂r a menek√ľltek

Izraelita vall√°s√ļ vagy
, ha jól tudom egyiptomi rokonokkal, miközben Magyarországon élsz. Hogy alakult így ez a képlet? http://www.origo....taxis.html

keyframe.nava.hu/service/gallery/keyframe/2015/07/15/tv2-82026/tv2-82026-05213600.jpg

BUDAPEST A NAGY SZEMITA √ĖSSZE√ĖLELKEZ√ČS F√ēV√ĀROS√ĀV√Ā V√ĀLT!

A T√≥rabeli S√ČM √©s H√©ber, valamint √Ābrah√°m, Izs√°k √©s Izmael J√°kob √©s √Čzsau 21. sz√°zadi lesz√°rmazottai szeret√Ķ testv√©ri k√∂z√∂ss√©gben olvadtak √∂ssze.

Egy hat√°rozott zsid√≥ h√∂lgy ZSOH√ĀR, azaz ( Sz√©fer Z√≥h√°r) Zsuzsanna hittet tett, a magukat menek√ľlteknek mond√≥ szem√©lyi okm√°nyokkal nem rendelkez√Ķ, √©s mindenf√©le hat√≥s√°gi elj√°r√°st elutas√≠t√≥ arabok emberi m√©lt√≥s√°g√°√©rt √©s szabads√°gjogai√©rt. Az√©rt, hogyha akarnak, akkor ak√°rhol, ak√°r N√©metorsz√°gban is √©lhessenek. ZSOH√ĀR ZSUZSANNA maga volt a zsid√≥ √ļj√©v SOF√ĀR hangja! karatnai Bod√≥ Attila SZOMBAT, SZEPTEMBER 5, 2015 http://pestisraco...atizansok/

Beismer√Ķ: https://youtu.be/...c?t=13m11s

√Čs ki a nagy "migr√°ns h√≠vogat√≥"? Csak nem √Ķ?

www.kephost.com/images/2015/09/15/Hitler-Merkel.jpg

2.bp.blogspot.com/-7s2IMUNitiQ/VDPeGGmuHpI/AAAAAAAABb8/BI24CDHXpNY/s1600/Angela%2BMerkel%2B-%2BAdolf%2BHitler.jpg

www.kormany.hu/download/9/ec/30000/tn496c0.jpg
√Ātfog√≥ csomag halad√≥knak: http://magyarnemz...dmore=9718


magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/szavakozpontinyomozofougyeszseg.jpg
Vádolom a zsidó-cigány bandát!
http://magyarnemz...;c_start=0

Az Info Direkt felsz√≥l√≠totta a vil√°g √∂sszes biztons√°gi √©s titkosszolg√°lat√°t, s√Ķt a t√Ľzh√∂z k√∂zel √°ll√≥ rend√Ķr√∂ket is, t√°rj√°k fel a migr√°ns-jelens√©ggel kapcsolatos √∂sszes fontos √©s elhallgatott inform√°ci√≥t, mert csak a teljes igazs√°g megismer√©se √°llhatja esetleg √ļtj√°t a duzzad√≥ v√°ls√°gnak: http://delhir.inf...1-12-21-29

MATT!

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 16. 09:50:27
Faxa kis anyag, de honna szedted ezt a sok "h√ľlyes√©get"? Tiszta √∂sszeesk√ľv√©selm√©letgyakorlat.
#2 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 10:58:54
Imre, milyen sz√©pen kirajzol√≥dik az eg√©sz, nem? Mintha eddig nem tudtuk volna. De a sok birka meg √∂ssze-vissza tekereg, r√©misztgetik √Ķket, folyamatos k√∂zvet√≠t√©sekkel elterelik a figyelmet. √Čs addig meg a rep√ľl√Ķ √ļtvonalon kereszt-√ľl, √°ramlik be a sok-friss √ļj p√°pa-passport √°ltal szervezett √ļj lakoss√°g.

Azt√°n hirtelen el√Ķl√©p majd a megold√°s, √©s mindenki "koron√°zza" majd a megment√Ķt. Let√°rgyalt√°k ezt az eg√©sz sz√≠nh√°zat el√Ķre, csak meg kell n√©zi, ki-merre hogy mozgott a diploN√ĀCI√°ban, no meg a felv√©telek is megvannak √°m.

Ujjat KI-tal√°lni meg nem tudnak, mert csak a 33. szintig jutottak.
#3 | postaimre - 2015. szeptember 16. 11:12:04
Kam√©leon, azt nem √©rtem- persze √©rtem, csak fel nem foghatom- hogy mit nincs ezen mit nem √©rteni? K√©t napja osztom az √©szt itt is, de olyan idi√≥t√°k, hogy f√°j. Persze a brancs fele be√©p√≠tett, csak a t√∂bbi h√ľlye. http://lajk.hu/20...2256163512 Az egyik kis **** egyenesen Bael profilk√©p√©vel nyomult, a f√Ķpat√°s...de szerintem rajtam k√≠v√ľl ez nem t√Ľnt volna fel egy milli√≥b√≥l senki m√°snak. Nagyon szeretn√©m, hogy legyen sz√©tcsapva ez a qvatelep. Nagyon, nagyon! Egy lyukas garastot nem √©r az "emberis√©g".
#4 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 12:07:48
V√©gig olvastam amit tett√©l. Ezek t√©nyleg menthetetlenek! Tudod √©n azt nem √©rtem hogy v√°lhat egy ember ilyen szinten but√°v√°!? Nem √©rte √Ķket m√©g el√©g sokk? Vagy t√ļl sok √©s bet√∂rtek mint egy ku.va?!
#5 | postaimre - 2015. szeptember 16. 12:13:08
Kam√©leon, tegnap besz√©lgettem egy √©rtelme emberrel. Volt kliensem keresett meg. Az√≥ta k√©pvisel√Ķ lett, int√©sem ellen√©re. J√≥ ember. M√°r kezdi √©rteni mit is mondtam √©s mi√©rt...most kezdi √©rteni √©s l√°tni a szabadk√Ķm√Ľves kommunista zsid√≥t, aki mindenhol ott van, mosolyog, terel, belesz√≥l, int√©zkedik √©s a t√∂bbi csak alibinek, stromannak kell. De nem ez a l√©nyeg. Aszongya nekem, megut√°lta az "embereket". Mondok: √©n az "emberis√©get"..., de j√≥ √ļton haladsz, mert ezt√°n megszereted az Embert, csak √©szre kell venned, hogy milyen kevesen vagyunk, de m√©g v-agyunk.

A l√©nyeg nem is az, hogy ezek gy√°ri idi√≥t√°k, hanem az, hogy √©n vagyok m√°r nagyon "intoler√°ns" √©s szitu√°ci√≥ban t√©nyleg l√Ķn√©m kereszt√ľl, mint a veszett kuty√°t. Na, ez annyira nem tetszik m√°r nekem, de biztosan ennek is oka van.
#6 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 12:45:42
"#2 Azt√°n hirtelen el√Ķl√©p majd a megold√°s, √©s mindenki "koron√°zza" majd a megment√Ķt."

Ezek mindent lopnak, hazudnak és másolnak, mert nincsen ön-álló identitásuk.

Orb√°n: "Ez az els√Ķ j√≥ identit√°sv√°ls√°g, amit √°t√©lek"
"Az eg√©sz menek√ľlt√ľgy, az eg√©sz n√©pv√°ndorl√°s, az eg√©sz meg√©lhet√©si bev√°ndorl√°si probl√©ma megfelel√Ķ l√°t√≥sz√∂gb√Ķl nem m√°s, mint a liberalizmus identit√°sv√°ls√°ga"

V√©ge a "liber√°lis blabl√°nak" nevezhet√Ķ szellemi-ideol√≥giai korszaknak, ez √ļj es√©lyt k√≠n√°l arra, hogy a nemzeti-kereszt√©ny eszmerendszer, gondolkod√°sm√≥d visszanyerje dominanci√°j√°t imm√°r nemcsak Magyarorsz√°gon, hanem eg√©sz Eur√≥p√°ban. http://hvg.hu/itt...alsag_amit

Melyik, a Saul Rabbi √°ltal alap√≠tott? "Cs√∂b√∂rb√Ķl v√∂d√∂rbe"? Azt Jehova ku.va "szents√©g√©t"!

YouTube Videů

https://www.youtu...Q5inKeaXvo
#7 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 13:44:08
√Čs a forgat√≥-k√∂nyv halad tov√°bb...

Felvétel: így próbálták meg kiszakítani a kerítést:
https://www.youtu...R4TYw9V-Mk

N√∂vekv√Ķ fesz√ľlts√©g az √ļj r√∂szkei hat√°r√°tkel√Ķn√©l.

YouTube Videů

https://www.youtu...mEAk5ZKzS0

El√©rkezett az ultim√°tum hat√°rideje, a migr√°nsok azt √≠g√©rt√©k most valami t√∂rt√©nni fog. Az RT √©l√Ķ k√∂zvet√≠t√©s√©t itt l√°thatj√°k: http://www.rt.com...-refugees/

RETTEGJE-TEK, F√ČLJE-TEK, HUUUUUUUUU!!!
#8 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 14:08:38
FigyeliTEK hogy AL√ĀNk dolgoznak! K√©nytelenek! Ez az igazi Jezsuita-cionista-zsid√≥ csavar. Tanuljatok, mert kij√∂ttek a f√©nyre!

www.commdiginews.com/wp-content/uploads/2014/06/bus-ads.jpg

Horogkereszt a Korán felett - muszlimok Hitler szolgálatában I. rész: http://mult-kor.h...z-20150915

El√Ķzm√©nyek:

newsexaminer.net/wp-content/uploads/2015/05/isis-flag.jpg

A jezsuita rend alapk√∂ve √©s struktur√°lis fel√©p√≠t√©se az √Ķsi k√∂z√©pkeleti Assassins doktr√≠n√°ja: http://magyarnemz...t=0#c95555

Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást?

YouTube Videů

#9 | Perje - 2015. szeptember 16. 16:05:42
"Now, consider another New World Order agent by the name of Barbara Lerner Spectre, founding director of Paideia, the European Institute for Jewish Studies in Sweeden. In a widely televised program, Spectre declared long before the Syrian war:

“Europe has not learned how to be multicultural, and I think we [the Jews] are going to be part of that transformation which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century.

“Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make and they are now going to be in a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role, but without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.” "
:o
A fenti részlet innen származik:
http://www.vetera...-refugees/
#10 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 16:18:13
Nem TEKeTóráztak.

nol.hu/data/cikk/1/56/34/57/cikk_1563457/RTS1DVJ.jpg

kep.index.hu/1/0/991/9911/99117/9911761_36fdfa26b25e89e4c1d9b9d75217bfa3_wm.jpg

kep.index.hu/1/0/991/9911/99117/9911755_bbe4caa8678cefb64e53afc31179d195_wm.jpg
Fotó: Dado Ruvic / Reuters

YouTube Videů

https://www.youtu...frpwAEMe0c

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.