Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√∂z√∂s fell√©p√©st s√ľrget Putyin


H√°' ez az! Ir√°n is ezt mondja, hogy k√∂z√∂sen l√©pjenek fel az usa-eu-izraeli szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ terrorist√°k likvid√°l√°s√°√©rt! Lehet benne valami, de √©n nem tudok k√∂z√∂sen fell√©pni, viszont remek√ľl el√ľcs√∂rg√∂k a bab√©rjaimon. Sz√≥ljatok, ha van m√°r "k√∂z", mert ahogy l√°tom, a k√∂z√∂ny m√©g mindig a butas√°ggal veTEKszik.
Az Iszl√°m √Āllam Jeruzs√°lem, Mekka √©s Medina szent v√°rosainak elfoglal√°s√°t tervezi, emellett azonban Oroszorsz√°got √©s Eur√≥p√°t is vesz√©lyezteti, h√≠vta fel a figyelmet Vlagyimir Putyin orosz √°llamf√Ķ Dusanb√©ban, a Kollekt√≠v Biztons√°gi Szerz√Ķd√©s Szervezet√©nek cs√ļcstal√°lkoz√≥j√°n.

A t√°dzsik f√Ķv√°rosban tart√≥zkod√≥ orosz eln√∂k √ļgy v√©li, hogy a sz√≠riai helyzetet musz√°j komolyan venni, hiszen Eur√≥p√°b√≥l √©s az egykori Szovjetuni√≥ ter√ľlet√©r√Ķl is √©rkeznek sz√©ls√Ķs√©gesek az Iszl√°m √Āllamhoz, hogy ideol√≥giai √©s katonai kik√©pz√©sen vegyenek r√©szt, akik a k√∂zelj√∂v√Ķben ak√°r vissza is t√©rhetnek haz√°jukba. Putyin hangs√ļlyozta, hogy a geopolitikai amb√≠ci√≥kat f√©lre kell tenni az iszlamist√°k elleni harcban, √©s abba kell hagyni a felkel√Ķk csoportjainak k√∂zvetlen vagy k√∂zvetett felhaszn√°l√°s√°t a saj√°t c√©lok el√©r√©se √©rdek√©ben, bele√©rtve a korm√°nyok elmozd√≠t√°s√°t.

A j√≥zan √©sz √©s a felel√Ķss√©g√©rzet a glob√°lis √©s region√°lis biztons√°g√©rt is √ļgy dikt√°lja, hogy a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g egy√ľttes er√Ķvel l√©pjen fel a terrorizmus vesz√©ly√©vel szemben, jelentette ki az orosz √°llamf√Ķ. Putyin elismerte, hogy Moszkva katonai seg√≠ts√©get ny√ļjt az Aszad-rezsimnek, amit a j√∂v√Ķben is folytatni fog, √©s m√°s √°llamokat is erre k√©rt. Amennyiben Oroszorsz√°g nem t√°mogatn√° Damaszkuszt, Sz√≠ri√°ban m√©g a l√≠biain√°l is rosszabb helyzet uralkodna, √©s az Eur√≥p√°ba ir√°nyul√≥ migr√°ci√≥s hull√°m is j√≥val nagyobb lenne, v√©lte az orosz eln√∂k. Putyin eml√©keztetett, hogy nem Moszkva volt az, amely korm√°nyokat t√∂nkret√©ve hatalmi v√°kuumot hozott l√©tre, amelyet r√∂gt√∂n terrorist√°k t√∂lt√∂ttek be. Az orosz eln√∂k szerint a jelenlegi helyzetben a sz√≠riai korm√°nyer√Ķk, a kurd fegyveresek, valamint a m√©rs√©kelt ellenz√©k er√Ķfesz√≠t√©seinek egyes√≠t√©s√©re van sz√ľks√©g a sz√≠r √°llamis√°g megv√©d√©se √©s a terrorizmus elleni harc √©rdek√©ben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. szeptember 16. 10:25:52
Egyenes besz√©d volt, ez igaz, de arr√≥l, hogy a iszl√°m √°llam fenyegetn√© Jeruzs√°lemet, annak " jujdej√≥ v√°ltozat√°t", arr√≥l m√©g sehol nem hallottam. Izrael sem az iszl√°m sz√©ls√Ķs√©gesek elleni harc miatt t√©vedt tov√°bb csapataival a Gol√°non t√ļlra, hanem a libanoni Hessbolh√°t √ľld√∂zi ott is. Lehet, hogy m√°s a sz√°nd√©ka, de ez az √ľr√ľgy a sz√≠r beavatkoz√°sra.
Ha az iszl√°m sz√©ls√Ķs√©gesek iszl√°m v√°rosok ellen akarnak harcolni, az csak azt bizony√≠tja, hogy fele sem iszl√°m sz√°rmaz√°s√ļ azoknak a harcosoknak. Meggy√Ķz√Ķdhetn√©nk r√≥la, ha levenn√©k a csukly√°t a pof√°zm√°nyukr√≥l.
Az egy nemzetk√∂zi fizetett zsoldos sereg az√©rt l√©trehozva, hogy ne egy-k√©t korm√°nyt v√°doljanak, tegyenek felel√Ķss√© a vil√°gk√°osz l√©trehoz√°s√°√©rt, milli√≥k f√∂ld√∂n fut√°s√°√©rt.
Az ellen√ľk v√≠vott harc miatt √ļjb√≥l teljesen fel lehet fegyverezni a " vesz√©lyeztetett √°llamokat, lecser√©ltetni vel√ľk azt a kor√°bbi fegyverzetet, amire a gaty√°juk is r√°ment m√°r.
L√©pjenek fel ellen√ľk k√∂z√∂sen, √©s nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g t√°rja a vil√°g el√©, hogy a harcosokat ki k√©pezte, fegyverezte f√∂l √©s finansz√≠rozza! Ennek azonban annyi az es√©lye, mint egy telital√°latnak a lott√≥n.
#2 | Kameleon - 2015. szeptember 16. 11:36:29
√Čs mi √°ll √∂ssze?! ;)

Tajikistan: CSTO members meet in Dushanbe
YouTube Videů


Tajikistan: CSTO ministers hold joint meeting in Dushanbe
YouTube Videů


Report from Hasakah: Kurdish women & Syrian Army fighting ISIS on the frontline
YouTube Videů


Syria 'in a state of complete war' with terrorism - Assad (FULL INTERVIEW)
YouTube Videů


√Čs milyen √©rdekes hogy pont √Ķket vett√©k (vetett√©k) c√©lba.

"Most egyes√≠ten√ľnk kell er√Ķfesz√≠t√©seinket a sz√≠riai korm√°nnyal √©s a kurd √∂nv√©delmi er√Ķkkel, valamint az √ļgynevezett m√©rs√©kelt ellenz√©kkel, √©s m√°s orsz√°gokkal a (k√∂zel-keleti) r√©gi√≥ban a sz√≠riai √°llamis√°got √©r√Ķ fenyeget√©s √©s a terrorizmus ellen." http://ujvilagtud...annak.html

Isztambulban t√∂r√∂k sz√©ls√Ķs√©ges csoportok kurd √©s √∂rm√©nyellenes szavakat skand√°lva bet√∂rtek az √∂rm√©nyek lakta negyedekbe.

A sz√©ls√Ķs√©ges t√∂r√∂k t√ľntet√Ķk "Hal√°l az √∂rm√©nyekre √©s a kurdokra!" szavakat skand√°lt√°k, √≠gy vonultak fel Isztambul √∂rm√©nyek lakta negyedeiben. http://orientalis...rmenyekre/
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 16. 14:47:20
"Geopolítikai ambíciókat félre kell rakni"
Putyin

Tényleg ilyenek vannak?

Mert f√©lre rakjuk egy ideig vagy nem, az igazi terrorist√°t arr√≥l ismerj√ľk fel: geopol√≠tikai amb√≠ci√≥k f√Ľtik.(a mai hivatalos, √©s nemhivatalos vil√°gvezet√©s)

Volt m√°r √∂sszefog√°s:nacionalist√°k, gazn√°cik, fasiszt√°k, imperialist√°k, antiszemit√°k, sz√©ls√Ķ jobb-bal, most tenorist√°k ellen

-és akivel az orosz össze tudott fogni az mindig a leg a listán.......
(kezdve a habsburgokkal, hitlerrel, majd a cionist√°kkal, stb.)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.