Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Másfélmillió zsidó Magyarországon


Miket tal√°lok 2010-b√Ķl...a mandiner megcikkezett, de most lelem meg √©s nagyon ott van. Az√©rt profi vagyok, nincs mit sz√©p√≠teni! Posta Imre l√©lekb√ļv√°r, a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred volt pszichol√≥gusa m√°rcius 16-i blogbejegyz√©s√©vel m√©diat√∂rt√©neti l√©pt√©k√Ľ h√Ķstettet hajtott v√©gre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsid√≥z√°snak ma m√°r az utcai t√∂megsport hungarista hipp-hipp hurr√°jak√©nt √∂nmag√°ban aligha van sport√©rt√©ke. A val√≥di √°tt√∂r√©st azzal √©rte el a szerz√Ķ (akinek szt√°rol√°s√°val egy√©bk√©nt m√°r a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsid√≥z√°sa, hanem Jobbik-kritik√°ja miatt), hogy mindehhez a nev√©t is arc√°t is adja:

Magyarorsz√°g helyzete k√ľl√∂nleges, mert betelep√≠t√©si c√©lpontk√©nt finomabb m√≥dszerekkel kell kik√©nyszer√≠teni√ľk az √∂ngyilkoss√°gunkat. Mi√©rt? Az√©rt is, mert m√°r nemzetk√∂zi √©rdekl√Ķd√©s k√∂zpontj√°ba ker√ľlt a zsid√≥-inv√°zi√≥ terve ugyan√ļgy, mint a zsid√≥ h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľlet a K√∂zel-keleten.

Tudjuk, hogy a zsid√≥k betelep√≠t√©se Magyarorsz√°gra (is) folyamatos. Sz√°muk egy mostani becsl√©s alapj√°n olyan m√°sf√©l milli√≥ra tehet√Ķ.

Mi a konkl√ļzi√≥? Az iszl√°m √°llamoknak nem szabad engedni, hogy Magyarorsz√°gon t√©nylegesen is zsid√≥ √°llam j√∂jj√∂n l√©tre, mert abban a pillanatban m√°r k√©szek fel√°ldozni „szeretett” Izraelj√ľket √©s kirobbantanak egy t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverekkel is v√≠vott h√°bor√ļt a K√∂zel-Keleten. Mi a k√∂z√∂s √©rdek√ľnk? Nagytakar√≠t√°st kell tartani Magyarorsz√°gon √©s az √∂sszes zsid√≥t visszapaterolni Izraelbe √©s karant√©nt hirdetni r√°juk!

Posta Imre fejteget√©se eg√©szen 1942-ig rep√≠t vissza benn√ľnket az id√Ķben √©s a nagy szellemi el√Ķd, Bosny√°k Zolt√°n alakj√°t id√©zi el√©nk. A „zsid√≥kutat√≥ int√©zet” kutat√°si igazgat√≥j√°t ugyan 1952-ben fell√≥gatt√°k, tal√°n ez√©rt is a Posta-f√©le √≥vatoskod√°s, de az ir√°ny (√öt √©s c√©l) egy√©rtelm√Ľ. Ezen akar v√©gigmenni, a k√©rd√©s, hogy a k√∂zszerepl√Ķ pajt√°sai merik-e k√∂vetni.

Nincs okunk kétségbe vonni, hogy Posta Imre szorong a zsidók miatt. Mások a pókoktól félnek. Kellene neki egy jó pszichológus.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Fidel - 2015. szeptember 16. 15:02:08
En nem a pokokra hasonlitanam a paracitakat. Sokkal jobban a POLOSKARA hasonlitanak!s_*_olle
#2 | miskolcilaci - 2015. szeptember 16. 19:33:45
Hmmm. Pezsg√Ķ+bont√°s nincs? M√°r nem is lepleziTEK, hogy kik is √°llnak az ilyen lej√°rat√≥ √≠r√°s-sokk fejteget√©se m√∂g√∂tt.
Saj√°t magatoknak l√Ķt√∂k √∂ng√≥lt. Legal√°bb kussol-NATO-k!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.