Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

ORFK v√°lasz a rend√Ķrgyilokra...igaz√°n tanuls√°gos


Nos, a k√∂z√©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt, mir√Ķl is van sz√≥! Van j√≥ √©s b√©k√©s megold√°s? Van! Csak nem erre a jelenlegi √°llapotra! √Čs ez m√©g mindig csak a "kezdet". Ugye bizsereg m√°r!

Igaz a h√≠r, hogy sorra k√©selik az egyenruh√°sokat, meg korrupci√≥s v√°dakkal taknyolnak k√∂r√ľl√∂tt√ľk? √Čn keveslem a 37-et, ha igaz, ha nem √©s rem√©lem sok ott is marad, a rohadt "rend√Ķrf√©reg", h√°tha a t√∂bbiben fel√©led n√©mi embers√©g, magyars√°gtudat. mondjuk, tal√°n annyira m√°r nincs jelent√Ķs√©ge. Mentek a hugyoz√≥ba, csak el√Ķtte lesz m√©g kis "m√≥ka", de nagyon meg lesztek szelekt√°lva. A "menek√ľlt√°radat" csak √ľr√ľgy erre (is), de a szolg√°latok ezt kenik-v√°gj√°k, panasszal ott √©lhettek, vagy halhattok. Idi√≥t√°k, rem√©lem kezditek m√°r √°t√©rezni a helyzet paraxonj√°t! Ha nem, nekem √ļgy is j√≥.

Posta Imre

"Szia Imre,

megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l - egyenesen a rend√Ķrf√Ķkapit√°nys√°g berkeib√Ķl: eddig 37 rend√Ķrt k√©seltek meg haz√°nkban a migr√°nsok. Az√©rt nem esik sz√≥ err√Ķl a hivatalos m√©di√°ban, mert elszabadulhatna a pokol.
Am√≠g fent tudj√°k tartani annak a l√°tszat√°t a magyaroknak valamint Eur√≥p√°nak, hogy b√©k√©sen kezelhet√Ķ a helyzet, addig √ļgy gondolj√°k minden rendben. Migr√°nsoknak ha pap√≠rjuk nincs is, de egyentetov√°l√°saik vannak, amik terrorszervezetre, band√°kra utalnak.

Megjegyzem mindek√∂zben egy sz√≥ sem esik az izraeli betelep√ľl√Ķkr√Ķl, akiknek a belv√°rost, a Duna partj√°n l√©v√Ķ ingatlanokat √©s a f√∂ldjeinket eladj√°k!

√údv,"

feladó: bubó Doki
címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu;
√úgyelet BRFK ;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
miniszterelnok@me.gov.hu;
Nemzetbiztons√°gi Hivatal ;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat ;
rusemb@euroweb.hu;
hivatal@tek.gov.hu;
hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu;
Police in Hungary ;
Magyar Honvédség
d√°tum: 2015. szeptember 4. 12:31
tárgy: Rész-vétlenség
k√ľld√Ķ: gmail.comM√©lyen megtisztel√Ķ "v√°lasz". Sajn√°lattal veszem "tudom√°sul" √©s rem√©nyem fejezem ki, hogy ez nem marad √≠gy, m√°r ha igaz a h√≠resztel√©s. Asszem m√©g "tal√°lkozunk" √©s nem lesz vid√°m t√∂rt√©net...ahogy az eddigiek sem azok, de nincs is jelent√Ķs√©ge. A gyal√°zatot ti k√∂vett√©tek √©s k√∂vetitek el, folyamatosan k√∂zp√©nzen, rendv√©delemnek, igazs√°gszolg√°ltat√°snak √°lc√°zva a zsid√≥-cig√°ny maffi√°t, amik vagytok. Az elm√ļlt √©vekben szinte a teljes fels√Ķ vezet√Ķi maffia-g√°rda helyet cser√©lt, korrupci√≥s, megveszteget√©ses b√Ľnp√°rtol√°sos √ľgyekben. De ez csak a j√©ghegy cs√ļcsa √©s ti fedezitek a politikai zsid√≥-b√Ľn√∂z√©st, a zsid√≥-cig√°ny betelep√≠t√©st, szapor√≠t√°st...√©s a magyarok vegz√°l√°s√°t, irt√°s√°t...kooper√°lva a t√∂bbi szaros zsid√≥csicska "√°llami" szarvezettel! Nem tetszik? Nekem sem! A rend√Ķrs√©g a legnagyobb "hivatalos" b√Ľnszervezet, melynek az √©l√©n- mit ad jahv√© a qva zsid√≥ anyj√°ba- h√°t pont a k√∂zismert pint√©r sanya maffiaf√Ķn√∂k √°ll (illetve az alteregoja, mert az eredetit m√©g 2009 √Ķsz√©n likvid√°lt√°k). Szerintem be lehet kussolni, de v√©gleg,. Az √≠t√©letet m√°r meghozt√°k √©s a v√©grehajt√°s elker√ľlhetetlen. jelenlegi vezet√Ķt√∂k is cig√°ny. Minimum haza√°rul√°s√©rt kell kollekt√≠ven felelnetek, a t√∂bbir√Ķl meg tonnasz√°mra vannak doksik, miben, hogyan √©s kik vettek r√©sz, hogy id√°ig fajult a helyzet. Nyugi, gyors t√°rgyal√°s lesz √©s azonnali kiv√©gz√©s, nem √©rdemes sok√°ig h√ļzni. Szerintem nem sokan maradtok se zubbonyban, se n√©lk√ľle. A magyar nem felejt √©s t√ļl sok szarh√°zi parazita van k√∂ztetek! R√∂viden ennyi. Ja, ez nem panasz √©s nem kell r√° "v√°lasz", ahogy sok √©ve szartatok az eg√©szbe, illetve √©ppen engem baxtattatok. Nos, ha m√≥domban √°ll, nem sokan maradtok √©letben. Egyel√Ķre √ļgy t√Ľnik: nem lesz okotok a panaszra √©s m√≥dotok sem.

Posta Imre

HozzŠszůlŠsok


#1 | miskolcilaci - 2015. szeptember 16. 19:51:27
Nem tudom Doki, de azon gondolkozom, hogy mi lesz ha felborul a "neml√©tez√Ķ" egyens√ļly..
#2 | postaimre - 2015. szeptember 16. 20:10:50
Laci, nagyon egyszer√Ľ k√©plet. A v√°ltoz√°s programozott. Nem akarok senkit sem "b√°ntani", de ez a banda az a banda, melyet t√©nyleg meg kell csapkodni...ahogy az megt√∂rt√©nt kor√°bban minden ilyen esem√©nykor. Tisztogat√°s. J√∂ssz, ha ideje lesz? Persze j√∂hetnek el√Ķbb √Ķk is, mert k√ľldik √Ķket..., de nem sz√°m√≠t. A helyzet az, ezek "meg akarnak szel√≠d√≠teni", √ļgy √©rz√©kelem. Szeretn√©k, ha sz√©pen, j√≥l, konform m√≥don sz√≥ln√©k, vagy besimuln√©k √©s adhatn√°nak egy csontot, ha r√°g√≥djak..., de ez az opci√≥ m√°r r√©g nem √©rdekel. A v√©r√ľket akarom! Mindegyik√©t, aki ebben benne van!
#3 | bujnyik - 2015. szeptember 16. 21:48:18
Na ja!Ha tudok menni,jövök!!!!
#4 | GERRY - 2015. szeptember 16. 23:11:56
www.postaimre.net/kepek/Bodo_Bernadett_BRFK2012.jpg

√ćme a h√∂lgy akinek nem tetszik, hogy ilyen cs√ļnya - √©s hangosan kimondott - gondolatokat t√°pl√°lsz a "rend√∂ri √°llom√°nyr√≥l"...

h√°t ami igaz az igaz... de akinek nem inge az ne vegye mag√°ra. Ha meg felvette akkor hordja.

Kedves B. B. Ugye azért ön sem hiszi, hogy az egész rendöri állomány patyolattiszta emberekböl áll?

Na ugye.

...és persze a többiek között is vannak olyanok akik nem patyolattiszták...

Maga szerint m√©gis (nem a kis m√ľty√ľrk√©kr√∂l besz√©lek, akik az utc√°n rohang√°lnak fakab√°tban √©s nagy r√©sz√ľk nagyz√°si h√≥bortban leledzik... hanem a "fejesekr√∂l" ), h√°nyan l√©zenghetnek tan√°cstalanul csak az √∂n k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben akik nem emberek, hanem f√©rgek?

Ne azonosuljon vel√ľk! K√©rem. Higgye el, tudn√©k mes√©lni n√©h√°ny dologr√≥l, de ink√°bb nem, mert el se hinn√©, fel se fogn√°... esetleg le is tagadn√°. Amennyiben ez az utols√≥ nem az √∂n szennyese, akkor pr√≥b√°ljon meg legal√°bb tart√≥zkodni. Nem musz√°ly azonnal mellbevet√©ssel ki√°llni a k√©pzelt ellens√©g el√©.

Nem mi vagyunk azok. Az igazi ellenségek ott bitorolják a hatalmat biztosító székeket - az ön közvetlen közelében. Nem mindegyik, de jó néhány százalékuk ami pont jó néhány százalékkal több mint ami megengedhetö volna.

Kíváncsi lennék rá (nem kell válaszolnia!), hogy olvasta-e Posta Imrének ezeket a könyveit:


REND-√ĖR-K√ĖZ-I-GAZS√ĀG
A szerz√Ķ a kiemelt rend√Ķri elit, a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred szakembere volt. M√©g 2006 nyar√°n a c√©g vezet√Ķj√©nek √≠rt, majd k√©s√Ķbb Gyurcs√°ny Ferenc minisztereln√∂knek is megk√ľld√∂tt t√°j√©koztat√≥i miatt fegyelmi hat√°rozattal bocs√°tott√°k el a test√ľlett√Ķl. A k√∂nyv val√≥ban megt√∂rt√©nt esem√©nyek anal√≥gi√°j√°ra t√°maszkodva, megrend√≠t√Ķ √Ķszintes√©ggel besz√©l a mai kor rend√Ķrs√©g√©r√Ķl, √ľgy√©szs√©geir√Ķl, politikusair√≥l, √∂sszefon√≥d√°sokr√≥l.

Mindezt a saj√°t tapasztalataiba √°gyazva, fanyar humorral √©s k√∂z√©rthet√Ķ form√°ban adja k√∂zre, fant√°zi√°t √©s rekeszizmokat megmozgat√≥ st√≠lusban. A leleplez√Ķ m√Ľvet csak er√Ķs idegzet√Ľeknek aj√°nljuk! Mell√©khat√°sok√©rt felel√Ķss√©get nem v√°llalunk!

...a fels√Ķ vezet√Ķk gyakorlatilag egyetlen motiv√°ci√≥ja a saj√°t √ľgyeinek int√©z√©se, s mindezt a c√©g v√©dn√∂ks√©ge, fennhat√≥s√°ga alatt folytatva.

Ez a haj√≥ t√ļls√ļlyos, t√ļlterhelt a vezet√Ķi vissza√©l√©sekt√Ķl...

Szeml√©letv√°lt√°sra, ehhez pedig az egy√©ni √©rdekek f√©lres√∂pr√©s√©re, mor√°lis megtisztul√°sra √©s a szakma sz√≠nvonal√°nak, a kik√©pz√©snek a piedeszt√°lra √°ll√≠t√°s√°ra van sz√ľks√©g...

Mi lesz, ha bekattan valaki, √©s sz√°mon fogja k√©rni azt, hogyan k√©pviselt√©k az √Ķ √©rdekeit...


REND-√ĖR-I-GAZEMBEREK
A szerz√Ķ m√°sodiknak megjelent k√∂nyv√©ben az √©rt√Ķ olvas√≥ sz√°m√°ra felt√°rja azt a val√≥s√°got, amelyet a rend√Ķrs√©g, √ľgy√©szs√©gek, b√≠r√≥s√°gok, politikai √©s gazdas√°gi maffia rejteni szeretne. T√∂m√©ny √©letk√©pet ad annak a szervezetnek √©s a szervezeten bel√ľl k√ľszk√∂d√Ķ embereknek a tev√©kenys√©g√©r√Ķl, amelyet ma m√©g rendfenntart√≥ er√Ķk√©nt ismer√ľnk, de konspirat√≠v m√≥don gerjesztett sz√©tzil√°l√°s√°ra egyre t√∂bb jel mutat. A t√°rsadalomban mesters√©gesen el√Ķid√©zett zsigeri f√©lelem, ellent√©tek, konfliktusok rejtelmeibe is betekint√©st enged, s √ļtikalauzul is szolg√°l mindazon k√°osz- ra, amelyben a politikai elit a h√©tk√∂znapi ember szemei el√Ķl a val√≥s√°got elrejteni igyekszik, s amely tev√©kenys√©g√©hez a k√∂zigazgat√°si int√©zm√©nyrendszert, nemzetbiztons√°gi szervezeteket ig√©nybe veszi.

Posta Imre pszichol√≥gus vil√°gosan, nagyon s√∂t√©t dolgokra mutat r√°, amelyek a demokratikusnak mondott berendezked√©s√ľnket, jog√°llamis√°gunkat k√©rd√Ķjelezik meg. Nemzetellenes, emberellenes folyamatok h√°tter√©t t√°rja fel egyszer√Ľ, √©s a laikusok sz√°m√°ra is √©rthet√Ķ form√°ban. A szerz√Ķ, a k√∂nyvbe foglalt, val√≥s, megt√∂rt√©nt cselekm√©nyek t√ľkr√©ben, a v√©gk√∂vetkeztet√©seket logikusan, k√∂ny√∂rtelen k√≠m√©letlens√©ggel vonja le, mindezzel felv√°llalva ennek esetleges jogi k√∂vetkezm√©nyeit is.


REND√ĖR SZAK-SZERVEZETT H√ĀBOR√ö I. + II.
Haz√°nkban szervezett h√°bor√ļ zajlik a REND ellen. Az √°tlagember alig tud valamit a rend√Ķrs√©g bels√Ķ √°llapot√°r√≥l, √©s annak val√≥di h√°tter√©r√Ķl, az ott dolgoz√≥k gondolkod√°sm√≥dj√°r√≥l √©s egy√°ltal√°n arr√≥l a vil√°gr√≥l, amit a hazug m√©dia sem k√©pes m√°r teljes val√≥j√°ban elhallgatni.
Ez a k√©t k√∂tet arra t√∂rekszik, hogy re√°lis k√©pet fessen a feslett rend√Ķri vezet√Ķk, a t√°bornoki √©s tiszti kar, valamint a v√©grehajt√≥ √°llom√°ny, a "k√∂zrend√Ķr√∂k" k√∂z√∂tti m√©rhetetlen szakad√©kokr√≥l, √©s betekint√©st engedjen abba a szakmainak m√°r csak a legjobb sz√°nd√©kkal √©s naivit√°ssal nevezhet√Ķ vezet√Ķi munk√°ba, ami √©ppen arra a t√∂rekv√©sre √©p√ľl, hogy verj√©k sz√©t a rend√Ķrs√©get √©s j√°tsz√°k √°t a tev√©kenys√©g√©t k√ľlf√∂ldi √©rdekek √©s mag√°nszem√©lyek kez√©re.Ha még nem akkor ajánlom elolvasásra.
Ha esetleg √ļgy d√∂nt, hogy √©rdekli, megrendelheti a szerz√∂t√∂l (Neve √©s c√≠me ott van az egyik dosszi√©ban), de ha nem mondja el neki akkor sz√≠vesen k√∂lcs√∂n is adom. Persze k√©rem is vissza ha kiolvasta.

Azt√°n majd tov√°bb besz√©lgethet√ľnk minden j√≥r√≥l √©s sz√©pr√∂l, becs√ľletr√∂l, erk√∂lcsr√∂l, megalkuv√°sr√≥l √©s tisztess√©gr√∂l. De besz√©lhet√ľnk megf√©leml√≠tett rend√∂r√∂kr√∂l, megal√°zott √©s ok n√©lk√ľl megsz√©gyen√≠tett koll√©g√°ir√≥l is, Rend√∂ri szakszervezeti h√°tt√©r manipul√°ci√≥kr√≥l, politikai √©s rend√∂ri √∂sszefon√≥d√°sokr√≥l, sz√©p sz√∂ke ... nem hercegr√∂l hanem olajr√≥l, v√©letlen√ľl elk√∂vetett balesetekr√∂l, √©s √∂ngyilkoss√°gokr√≥l... icike-picike robbant√°sokr√≥l √©s n√©h√°ny nyakkend√∂s vagy √©ppen v√°llapos maffi√≥z√≥r√≥l. Ugye hallott m√°r Szima Juditr√≥l? Tudja az, aki elsik√≠totta a k√∂zkassza egy r√©sz√©t... Abb√≥l fizette ki a reggeli zs√∂ml√©j√©t is... Nem hallott r√≥la? Mostan√°ban mi se nagyon...

Mit is akarok mondani - ugye maga nem pszichológus? Ha az akkor azt is tudja, hogy mindennek van magyarázata. Ha elég sokszor magyarázzák az embereknek akkor azok el is hiszik.

√Čn pl. elhiszem, hogy volt holokauszt. Annyiszor hallottam, hogy elhiszem. Nem voltam ott, mert m√©g nem √©ltem, de elhiszem. Ha most azt mondan√°m, hogy nem hiszem el (de nem mondom, csak HA MONDAN√ĀM), akkor b√ľnt k√∂vetek el?

Maga ott az irodájában mindent kimondhat? Csak kérdezem. Azt hiszem nem. Illetve egy esetben kimondhat mindent...
Ismeri Daniel Silva "reg√©nyeit" ... ha nem akkor olvassa el, k√≠v√°ns√°gra, le√≠rom a nyolc - tartalmilag √©s id√∂rendileg egybef√ľgg√∂ reg√©ny√©nek a c√≠m√©t, amib√∂l teljesen tiszt√°n meg√©rtheti az eszm√©t, hogy is m√ľk√∂dik a Rend - szab√°lyoz√°sa.

addig is maradok tisztelettel és a háttérben
Gerry
#5 | miskolcilaci - 2015. szeptember 17. 06:34:02
Doki! J√∂nn√∂m kell, mert n√°lam is hossz√ļ a lista!
#6 | spartakusz - 2015. szeptember 17. 06:59:16
szevasztok!

√ögy helyes - ahogy le√≠rt√°tok - √©n is tapasztalatb√≥l mondom - k√∂z√∂ns√©ges k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk √©s az is aki v√©di √Ķket √©s el√Ķseg√≠ti √©letbe tartja √Ķket!
GERRY - Szima √ľgyben nem t√©vedsz? Szerintem lej√°ratt√°k r√°kent√©k kik√©sz√≠tett√©k,mert v√©dte a kisrend√Ķr√Ķk √©rdekeit!

id. Kiss László
#7 | GERRY - 2015. szeptember 17. 07:05:29
Spari! ... olvasd el és értsd helyesen!... B.B.-nek írtam. (talán a zsömle példából rájössz, hogy értem)
#8 | spartakusz - 2015. szeptember 17. 07:21:08
aha - √©rtem, az elm√ļlhatatlan humorod - ami nem s√©rt√Ķ de utal a val√≥s√°gra!

spari...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.