Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ka(na)las orvoss√°g


Nem ezt akartam képelni, de lassan eljön a gyógyírja minden betegségnek.
J√≥l vagytok? Na nem baj, majd elm√ļlik. Csak vicceltem √°m! Annak jobb, aki am√ļgy sincs j√≥l.


HozzŠszůlŠsok


#11 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 10:31:52
Imre, mi volt Toroczkaival a 2006-os zavarg√°sokn√°l? A rend√Ķraut√≥s t√∂rt√©net. Hogy volt pontosan? √Čs ut√°na aki "elbesz√©lgetett" vele, annak mit mondott? Ki √Ķ?
#12 | postaimre - 2015. szeptember 17. 10:53:53
Toroczkai, Tóth, Tucsek és a többiek
http://ch-serverh...dmore=1142
#13 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 11:20:26
Csak így találtam meg: http://blog.xfree...20menetben

"A m√°sik inf√≥ szerint nem kicsi a balh√© a v√°rmegy√©sek k√∂rny√©k√©n, mert kezdik egyre t√∂bben √©rteni, hogy Tor√≥ egy be√ľltetett zsid√≥ √ľgyn√∂k. Egyik bar√°tom h√≠vott √©s mondta el, hogy a saj√°t kik√©pz√Ķje, mikor n√°lunk elolvasta a Toroczkai-T√≥th Tutsek v√©rvonalas t√∂rt√©net√©t, r√°k√©rdezett n√°la, hogy akkor most h√©ber, vagy nem h√©ber. V√©g√ľl m√©giscsak k√∂h√∂g√∂tt a laptulajdonos, radik√°lis meleged√Ķ business manager, att√≥l, hogy h√°t a k√©t f√ľles, amit cser√©be kapott, az igazs√°got a felsz√≠nre volt hivatott kotorni. Az h√°t! √ćgy m√°r mindenkinek vil√°gos lehet, hogy Sikl√≥si Andris mi√©rt nem tud elhat√°rol√≥dni t√Ķle, mert h√°t mentor n√©lk√ľl nem megy √©s ez a faji √∂sszetart√°s m√©giscsak fajin."

Gerry, ez volt az eredeti oldal linkje: http://postaimre....dmore=2494

Err√Ķl meg vannak az inform√°ci√≥k? Le lett mentve a tartalma?
#14 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 11:36:27
Vita Posta Imre szem√©ly√©r√Ķl - "B√Ľne", hogy egy-k√©t dologra r√°k√©rdezett http://maghar.gpo...id=5353955

2009.12.11. 19:33
A Magyar Nemzeti Arcvonal nyílt levele Posta Imrének

Olvas√≥i v√©lem√©nyek: hunl√°ny2008 - 2009.12.11. 12:11 A Kurucinfo k√©t f√Ķszerkeszt√Ķje nem a nemzeti radikalizmus! Elsz√°moltat√°suk elker√ľlhetetlen. tomcat - 2009.12.11. 10:50 Nah√°t, milyen √©rdekes √©s sosem l√°tott folyamat.

1. Posta Imre √©szrevesz n√©h√°ny k√ľl√∂n√∂s anom√°li√°t a Jobbik k√∂r√ľl. Kulcssz√≥: Nov√°k El√Ķd.
2. Posta Imre észreveszi, hogy ezt más is észrevette.
3. Posta Imre megírja.
4. A Kuruc.inf√≥ hirtelen f√°jdalomt√≥l megt√∂rt sz√≠vvel tudatja, hogy m√°r megint valaki az ellens√©g oldal√°ra √°llt, de h√°t √Ķk csak az igazs√°got √≠rhatj√°k...

S ezt írja a "kuruc.info": Posta Imre szarkavaró lett

HunHír.Hu

"Imre! Mindig is valamilyen t√°rsas√°g c√©lkeresztj√©ben volt√°l, nyilv√°n ez az √°llapot k√ľl√∂n√∂sebb gondokat nem okoz Neked. De most azt l√°tjuk, hogy egy j√≥l √∂sszehangolt, t√∂bb ir√°nyb√≥l int√©zett t√°mad√°s k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľlt√©l."

Tisztelt Posta Imre!
Kedves Bar√°tunk, Bajt√°rsunk!

A Magyar Nemzeti Arcvonal els√Ķ esetben tesz k√∂zz√© ny√≠lt levelet. H√ļsz √©ves m√Ľk√∂d√©s√ľnk folyam√°n nem t√∂rt√©nt olyan esem√©ny, melyre ilyen eszk√∂zzel kellett volna v√°laszolnunk. Most sem a magunk √ľgy√©ben v√°lasztottuk a v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°snak ezt az eszk√∂z√©t.

Imre! Mindig is valamilyen t√°rsas√°g c√©lkeresztj√©ben volt√°l, nyilv√°n ez az √°llapot k√ľl√∂n√∂sebb gondokat nem okoz Neked. De most azt l√°tjuk, hogy egy j√≥l √∂sszehangolt, t√∂bb ir√°nyb√≥l int√©zett t√°mad√°s k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľlt√©l. Saj√°t tapasztalatunkb√≥l tudjuk, hogy az ilyen m√Ľveleteknek az egyik c√©lja az, hogy a megt√°madott szem√©lyben a mag√°ra maradotts√°g √©rz√©s√©t felkelts√©k, √©s ezt -amennyire lehet- fokozz√°k. Ez√©rt k√∂teless√©g√ľnknek √©rezz√ľk, hogy biztos√≠tsunk szolidarit√°sunkr√≥l, t√°mogat√°sunkr√≥l. Eszmei t√©ren gondolkod√°sunkban vannak k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, de meggy√Ķz√Ķd√©s√ľnk, hogy mindig a tisztess√©g √ļtj√°t j√°rva kerested, √©s keresed az igazs√°got. √Čs ez a t√©ny fel√ľl√≠r minden n√©zetk√ľl√∂nbs√©get.

Rem√©lj√ľk, nem egyed√ľli szervezetk√©nt nyilv√°n√≠tunk ilyen v√©lem√©nyt. Bizonyosan sokan lesznek, akik mell√©d √°llnak, √©s √≠gy adnak m√©lt√≥ v√°laszt az ellened t√°mad√≥knak, √©s egyben √≠gy k√∂sz√∂nik meg Neked azt a sok munk√°t, k√ľzdelmet, amit az Igazs√°g √©rv√©nyes√≠t√©s√©nek neh√©z harc√°ban magadra v√°llalt√°l.

Tarts ki, Imre!
További jó munkát, szerencsés hadviselést!

A Magyar Nemzeti Arcvonal vezet√Ķs√©ge

Forr√°s:
http://www.hunhir...p;id=25462

S ezt írja a "kuruc.info":

Posta Imre szarkavaró lett

A Kuruc.info f√°j√≥ sz√≠vvel tudatja, hogy a nemzeti t√°bor elvesztette Posta Imr√©t. M√°r t√∂bb h√≥napja kezdett elborulni a pszichol√≥gus agya az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekt√Ķl, az ut√≥bbi id√Ķben pedig egyenesen sz√°nd√©kos bomlaszt√≥nak t√Ľnik. De mindegy is a val√≥di ok, f√Ķ a tett: bizony√≠t√©kok n√©lk√ľl v√°daskodik, legut√≥bbi levele szerint pl. a Jobbik csukatta le Budah√°zyt, "Morvai bek√©ret√Ķz√∂tt Orb√°nhoz egy 4 √≥r√°s t√°rgyal√°sra", "egyre t√∂bb zsid√≥ lebzsel a Jobbik vez√©rkara k√∂zel√©ben", s m√°r nem is Vona ir√°ny√≠tja a p√°rtot...

Eleinte √ļgy t√Ľnt, Posta Imre komolyan gondolja a vads√°gokat, amiket √∂sszehordott - eleinte m√©g nem is a Jobbikr√≥l. A Kuruc.info persze nem k√∂z√∂lte az aff√©le bizony√≠t√©k n√©lk√ľli r√©mh√≠rterjeszt√©seket, hogy valamelyik Tesco m√©lygar√°zs√°ban izraeli tankok √°llom√°soznak. K√©s√Ķbb √ļgy v√©lt√ľk, csak az√©rt mond vad dolgokat, hogy eladhassa k√∂nyveit, hogy felh√≠vja mag√°ra a figyelmet, mint a hasonl√≥ k√≥rban szenved√Ķ Spiclicat, akire m√°r abban is hasonl√≠t, hogy g√°tl√°stalanul √∂sszehordja a legelk√©peszt√Ķbb hazugs√°gokat. N√©ha m√©g √ļgy tesz, mintha valakikt√Ķl hallotta volna ("azt besz√©lik", "sokan mondj√°k" ) , de olykor m√°r nem is veszi a f√°rads√°got a leplez√©sre, amikor arr√≥l √≠r, "hogyan kebelezt√©k be a HVIM-et, azzal a Torockaival, aki most "id√Ķz√≠tett bombak√©nt" ketyeg a szervezetben. Nem v√©letlen√ľl szedt√©k √°m ki Budah√°zyt a Jobbikkal megk√∂t√∂tt paktum ut√°n k√©t nappal. Gyurival besz√©ltem a lefog√°sa el√Ķtt err√Ķl √©s nagyon fanyalogva besz√©lt a szerz√Ķd√©sr√Ķl. Vona kil√©pett tan√°csad√≥ja is mindv√©gig b√≠zott G√°borban de megsejd√≠tette, hogy ennek m√°r nincs sok jelent√Ķs√©ge. "Vona elveszett", s b√°r m√©g sokan szimbolikus figurak√©nt tisztelik, m√°r r√©gen nem d√∂nt semmiben, csak abban, hov√° √©s milyen c√©lb√≥l menjen el. √Čn mindenhol Szab√≥ G√°bor nev√©t √©s Nov√°k El√Ķd√∂t hallom, de nem pozit√≠v konstell√°ci√≥ban. Amikor Szeptember elej√©n Morvai bek√©ret√Ķz√∂tt Orb√°nhoz egy 4 √≥r√°s t√°rgyal√°sra, bennem m√°r sok minden √∂ssze√°llt ezzel kapcsolatosan. Most nem √≠rok le t√∂bb r√©szletet, de van."

"Id√Ķ k√∂zben siker√ľlt meggy√Ķz√Ķdn√∂m arr√≥l is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatj√°k el" - √≠rja Posta, ezzel szemben tucatnyi rendezv√©ny√©t hirdette a Jobbik honlapja (r√°ad√°sul p√°rtrendezv√©nyk√©nt!) az elm√ļlt h√≥napokban, mik√∂zben √Ķ - b√°r nem p√°rttag - a Jobbik "megreform√°l√°s√°nak" sz√ľks√©gess√©g√©t hirdette, fittyet h√°nyva arra, hogy a legfiatalabb, legdinamikusabb p√°rtr√≥l van sz√≥, aminek csak az ir√°ny√°t, radikalizmus√°t √©s hiteless√©g√©t kell meg√Ķrizni, melyek felett a Kuruc.info is √Ķrk√∂dik.

S hogy Posta milyen kritik√°kat fogalmaz meg Von√°√©kkal kapcsolatban? Nem csak bizony√≠t√©ka, tartalma sincs igaz√°n. Eff√©le semmitmond√°sokat: "A Jobbik tags√°g√°val semmi gond, mert mindig a vezet√Ķk sz√ļrj√°k el. A vezet√Ķket meg le lehet v√°ltani ugye, ha van olyan, aki k√©pes sikerre vinni a kit√Ľz√∂tt c√©lokat. Ezt G√°bornak is megmondtam m√©g szeptemberi tal√°lkoz√≥nkon! Engem nem √©rdekel, ki √©s mi√©rt nem teszi meg azt, amit a nemzet √©rdek√©ben is meg kell cselekedni! Ha √ļgy l√°tom, hogy gaty√°zik √©s/vagy nem √©rti, mit √©s mi√©rt kell megcselekedni, akkor alkalmatlan vezet√Ķnek. K√°r, hogy a Jobbik vez√©rkar belel√©pett egy olyan csapd√°ba, amit elker√ľlhettek volna, viszont t√∂bb, mint felt√©telez√©s szerint √©ppen az√©rt l√©pett bele, mert belel√©ptett√©k" - z√°rul a kis √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©lete, minden konkr√©tum n√©lk√ľl.
Vona G√°bor legut√≥bbi k√∂zponti besz√©d√©t √©rdemes feleleven√≠ten√ľnk (eddigi egyik legjobb sz√≥noklata volt az idei okt√≥ber 23-ai), miel√Ķtt Posta slusszpo√©nj√°t id√©zz√ľk r√≥la: "Most besz√©ltem egy komoly elemz√Ķ csapattal, akik jelezt√©k, hogy az ut√≥bbi id√Ķben kezdenek m√°r a besz√©dei is ellaposodni, pedig azok m√©g csak nem is tettek. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy egyre t√∂bb zsid√≥ lebzsel a Jobbik vez√©rkara k√∂zel√©ben, pedig mindig is ott voltak." Na ebben pedig biztosak lehetnek olvas√≥ink: a Kuruc.info nem t√Ľrn√©, m√©g Vona G√°bor mobilsz√°m√°t is k√∂zz√©tenn√©, ha √≠gy volna...

Forr√°s:
http://kuruc.info...
#15 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 12:09:57
Fizetett cs√Ķcsel√©k randal√≠rozott 2006 √Ķsz√©n?

Budapest - Lapid Lajos, a budapesti rend√Ķrf√Ķkapit√°ny volt k√∂zbiztons√°gi helyettes√©t tan√ļk√©nt hallgatta ki a b√≠r√≥s√°g. Az egykori rend√Ķri vezet√Ķ szerint p√©nzt kaptak a Kossuth t√©ri t√ľntet√Ķk 2006-ban. A budapesti rend√Ķrf√Ķkapit√°ny akkori helyettese √ļgy tudja, hogy az alaptarifa 5 ezer forint volt, korl√°tr√°z√°s√©rt 10 ezer forint j√°rt, a komolyabb rendbont√≥k ak√°r 100 ezer forintot is kaphattak.

Kor√°bban is sz√°lling√≥ztak h√≠rek azzal kapcsolatban, hogy 2006 √Ķsz√©n nem mag√°t√≥l indult el a t√∂meg a TV sz√©kh√°z fel√©, hogy megostromolja az int√©zm√©nyt. T√∂bben Toroczkai L√°szl√≥t, a 64 V√°rmegye ifj√ļs√°gi mozgalom vezet√Ķj√©t tudt√°k az esem√©nyek m√∂g√∂tt, a Wikileaks √°ltal kisziv√°rogtatott h√≠rek szerint viszont Orb√°n Viktor √©s a Fidesz is r√°rep√ľlt a "hugyos Forradalomra".
Igaz, √Ķk nem a TV sz√©kh√°z ostromakor jeleskedtek, hanem az azt k√∂vet√Ķ Kossuth t√©ri esem√©nyek szervez√©s√©ben vettek r√©szt.

Lapid szerint a t√©v√©sz√©kh√°zat 2006 √Ķsz√©n megostroml√≥ t√∂meg a Parlamentet akarta elfoglalni. Mint mondta, felk√©sz√ľletlen√ľl √©rte a rend√Ķrs√©get a Kossuth t√©ri t√ľntet√©s, √©s az MTV-sz√©kh√°z ostroma is. A Kossuth t√©ri t√ľntet√©st nem akart√°k feloszlatni, erre val√≥sz√≠n√Ľleg nem is lettek volna k√©pesek.

Lapid szerint a t√ľntet√Ķk p√©nzt kaptak valakikt√Ķl. B√°r ezt bizony√≠tani nem tudja, az akkoriban a t√ľntet√©seket biztos√≠t√≥ koll√©g√°it√≥l, √©s civilekt√Ķl ezek az inform√°ci√≥k jutottak el hozz√°. Azt mondta: egy t√ľntet√Ķ 5000 forintot kapott. Ha a kordont is r√°zta, akkor 10 ezer volt a tarifa, a k√©peken l√°that√≥ kem√©ny mag pedig 100 ezer forintot is kereshetett.

"Arr√≥l is inform√°ci√≥ volt, hogy Kanad√°b√≥l utalt√°k a p√©nzt. Ugyanakkor s√©relmeztem, hogy ezeket az inform√°ci√≥kat senki nem ellen√Ķrizte, mert az volt a v√©lem√©nyem, hogy ha elz√°rj√°k a p√©nzcsapot, akkor meg is sz√Ľnhettek volna az ilyenfajta cselekedetek"- id√©zte a b√≠r√≥ Lapid Lajos vallom√°s√°t, aki szerint √°ll√≠t√≥lag a Kossuth t√©r ki√ľr√≠t√©sekor egy p√°nc√©lszekr√©nyt is tal√°ltak a t√ľntet√Ķkn√©l, amiben t√∂bb sz√°zezer forint volt.

Forr√°s: http://nepszava.c...oszen.html - keres√Ķben m√°r csak a t√°rolt v√°ltozatban l√°that√≥. Tiltva lett.

Wikileaks: 2006-ban a Fidesz kapcsolatban √°llt az er√Ķszakos tiltakoz√≥kkal

Okt√≥ber 23-a kapcs√°n √©rdemes felid√©zni, hogy tavaly janu√°rban √©rdekes dokumentum ker√ľlt a n√©met Der Spiegel birtok√°ba, feltehet√Ķen a Wikileaks j√≥volt√°b√≥l. A n√©met lap Magyarorsz√°g belpolitikai helyzet√©t elemezve hivatkozik egy titkos amerikai k√∂vets√©gi t√°viratra.

"A t√°viratot Budapestr√Ķl k√ľldt√©k Washingtonba, √©s bizony el√©g vil√°gosan kit√Ľnik bel√Ķle, hogy a budapesti amerikai k√∂vets√©g inform√°ci√≥ja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az er√Ķszakos tiltakoz√≥kkal". S√Ķt, a t√°viratb√≥l arra is lehet k√∂vetkeztetni, hogy a Fidesz √°ltal szervezett demonstr√°ci√≥ helysz√≠n√©nek kiv√°laszt√°s√°ban is l√°tott a k√∂vets√©g valamif√©le kapcsolatot a molotovkokt√©lokat dob√°l√≥ cs√Ķcsel√©k √©s Orb√°n Viktor p√°rtja k√∂z√∂tt.

Majd a k√∂vets√©gi jelent√©s √≠gy folytatja: "B√°rmennyire is a legjobb oldal√°t l√°ttuk a nagyk√∂vetekkel a nemr√©g tartott tal√°lkoz√≥n Orb√°n Viktornak, ez a kaland [m√°rmint Orb√°n √∂sszek√∂ttet√©sei a sz√©ls√Ķs√©ges demonstr√°l√≥kkal] azt bizony√≠tja sz√°munkra, hogy Orb√°n m√©g mindig hajland√≥ a t√Ľzzel j√°tszani"

Forr√°s: http://www.168ora...04524.html

Izraeli katon√°k j√∂ttek 2006 √Ķsz√©n Budapestre
http://magyarnemz...dmore=8897

Ha már NBH, akkor legyen Kövér!
http://ch-serverh...c_start=30

Posta Imre: Bejelentés a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz

Tisztelt Hivatalvezet√Ķ √ör!

T√∂bb mint f√©l √©ve megtett bejelent√©semre semmilyen v√°laszt nem kaptam √∂n√∂kt√Ķl, de ez term√©szetes is, mert ahogy √©rtes√ľltem r√≥la, ez a hivatal sem a t√∂rv√©nyben foglalt munk√°j√°t v√©gzi m√°r j√≥ ideje. B√°r t√©vedn√©nek a forr√°saim, de erre √∂n√∂k gyakran r√°c√°folnak.

√Ėr√∂mmel jelentem, hogy a napokban siker√ľlt f√©nyt der√≠teni a kor√°bbi bejelent√©semben szerepl√Ķ (a rend√Ķrs√©gn√©l szolg√°lt √©s ott el√©g ny√≠lt agit√°ci√≥t folytat√≥) ZULU10 n√©ven kommunik√°l√≥ szem√©ly kil√©t√©re. A MOSSAD-os kapcsolatainak bizony√≠t√°sa nem az √©n dolgom. Itt az al√°bbi cikk √©s minden, amit az emberr√Ķl tudni kell, de ha inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©g√ľk, szeretettel fordulhatnak hozz√°m is ebben, √©s a t√∂bbi √ľgyekben egyar√°nt. Itt az az olvas√≥i lev√©l, amely kor√°bbi √°ll√≠t√°saimat al√°t√°masztja. Ha az eml√≠tett sr√°cot lenyomozz√°k, egyenesen a MAZSIHISZ-hez juthatnak el, rokoni sz√°lakon kereszt√ľl.

J√∂v√Ķnk.info: Olvas√≥nknak siker√ľlt azonos√≠tania a Posta Imre √°ltal "elh√≠res√ľlt" mossados rend√Ķrt: http://jovonk.inf...os-rendort

Vajon mennyi beszervezett tagja van m√©g a rend√Ķrs√©gen √©s a honv√©ds√©gn√©l, egy√©b szervezetekn√©l a MOSSAD-nak? √Ėn√∂k k√∂z√∂tt h√°nyan vannak be√©p√≠tve? Besz√©lik, hogy 2006. okt√≥ber√©ben is itt volt egy komoly izraeli csapat (t√∂bb sz√°z, de minimum 150 f√Ķ), amelynek vezet√Ķi st√°bja a MAZSIHISZ k√∂zpontj√°ban sz√©kelt. A tegnapi t√ľntet√©sen is volt arra utal√≥ jel, hogy az azonos√≠t√≥val nem rendelkez√Ķ "rend√Ķr√∂k" nem is besz√©ltek magyarul. √Āll√≠t√≥lag a MAZSIHISZ-nek k√ľl√∂n NBH-s kapcsolattart√≥ja is van. T√©nyleg van? Kicsi zsid√≥ kiv√°lts√°gosok m√°szk√°lnak k√∂z√∂tt√ľnk √ļgy, hogy err√Ķl a nagy t√∂bbs√©gnek fogalma sincsen? Ferihegyen mindenf√©le pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥nak ki vannak t√©ve a zsid√≥ beutaz√≥k, √©s lak√≥telepek √©p√ľlnek a sz√°mukra az orsz√°gban sok helyen, de kiv√°ltk√©ppen a v√≠zparti ter√ľleteket kedvelik (a konkr√©tumoknak j√°rjanak ut√°na, de ha kell, seg√≠tek). A magyarorsz√°gi ingatlan (√©p√≠t√Ķipari befektet√©sek) piac 75%-a izraeli befektet√Ķk kez√©ben van, s mindehhez korm√°nyzati t√°mogat√°st, fedezetet kapnak. A korm√°ny haza√°rul√≥ b√Ľn√∂z√Ķi k√∂rb√Ķl √°ll, akiket √∂n√∂k j√≥l ismerhetnek m√°r.

A volt laktany√°kat, reptereket ezek az izraeli v√°llalkoz√≥k v√°s√°rolj√°k (t√°k) fel √©s ezen helyek n√©melyik√©n √©rdekes fejleszt√©sek, munk√°latok, rep√ľl√Ķg√©p √©s teheraut√≥ mozg√°sok √©szlelhet√Ķk. Sokak szerint drog-, fegyver- √©s embercsemp√©szet zajlik ezeken a helyeken (a konkr√©tumokat k√©s√Ķbb ). T√°borfalv√°n is olyan beruh√°z√°sok t√∂rt√©ntek, amelyek a csak l√°tszat kedv√©√©rt fenntartott MH miatt nem indokoltak, √©s el√©g okom van felt√©telezni, hogy a volt orosz laktanya ter√ľlet√©n a f√∂ld alatt ki√©p√≠tett rak√©tasil√≥ban m√°s is van, mint dohos leveg√Ķ √©s √ľregi nyulak ( a ter√ľlet be van kamer√°zva, √©s szemtan√ļ elmond√°sa szerint a sil√≥ biztosan nem √ľres). T√∂bb ilyen hely is van az orsz√°gban, ahonnan az a h√≠r j√°rja, hogy egy k√∂zelj√∂v√Ķben bek√∂vetkez√Ķ zsid√≥ inv√°zi√≥ biztos√≠t√°s√°t el√Ķk√©sz√≠teni h√≠vatott izraeli fegyveresek √©s haditechnikai eszk√∂z√∂k b√°zis√°ul szolg√°l. Az NBH-r√≥l besz√©lik, hogy ott is minden m√°sodik ember zsid√≥ √©s potenci√°lis √ľgyn√∂k. K√©retik ennek ut√°na j√°rni! A parlamenti k√©pvisel√Ķk 65%-r√≥l sz√≥l√≥ sz√≥besz√©d szerint, kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ magyarok, vagy zsid√≥k!

Ugyanez vonatkozik a miniszt√©riumok √©s az √∂ssze strat√©giai int√©zm√©ny, int√©zet vezet√Ķs√©g√©re is. A MTA tags√°g√°nak elzsid√≥s√≠t√°sa k√∂zismert, b√°r nem bizony√≠tott t√©ny. A m√©dia tulajdonosai √©s lassan m√°r a szerepl√Ķi vonatkoz√°s√°ban is komoly ar√°ny√ļ zsid√≥ reprezentativit√°s √©rz√©kelhet√Ķ, √©s a tendencia fokoz√≥dik. Az In-Kal m√°r ott van minden strat√©giai ponton. √ögy tudom, hogy az iwiw hazai oldal√°t is √Ķk fel√ľgyelik, mert megvett√©k (ott lehet adathal√°szni, h√°l√≥zatok kapcsolati t√©r√©k√©t felrajzolni).N√©zzenek csak ut√°na a dolognak, mert nem fognak csal√≥dni a szervezet agresszivit√°s√°ban, de nehogy a v√©g√©n megint a MOSSAD-n√°l k√∂ssenek ki. M√°r Szab√≥ M√°t√© is el√≠t√©l√Ķleg sz√≥lt a rend√Ķrs√©gi jogk√∂r√∂k In-Kal-os bitorl√°sa miatt. Nem tudom √∂n√∂k mit is csin√°lnak azon t√ļl, hogy n√©mely tagjuk (inf√≥im szerint) a saj√°t pecseny√©j√©t s√ľt√∂geti a szervezet √©gisze alatt. A zsid√≥ betelep√ľl√©s √©s a MOSSAD-os tev√©kenys√©g nem vicc. √ögy √©rtes√ľltem, hogy cig√°nyokat gy√Ľjtenek √∂ssze √©s k√©peznek fegyverhaszn√°latra, magyarelleness√©gre, egy k√∂zeli j√∂v√Ķben tervezett etnikai konfliktus gerjeszt√©se c√©lj√°b√≥l (ezt nekem cig√°ny prominens is meger√Ķs√≠tette). A cig√°ny √©s m√°s n√°ci√≥j√ļ maffia szabadon m√°szk√°l fegyveresen az orsz√°g ter√ľlet√©n √©s tudtommal nagyon sok rend√Ķri vezet√Ķ, beosztott tud err√Ķl √©s vagy akt√≠van,vagy passz√≠van, de t√°mogatja ezt a tev√©kenys√©get. Kiskunlach√°za, Szigethalom, Veszpr√©m..., de nem is sorolom a helysz√≠neket, hiszen mindennek a felder√≠t√©se √©s felg√∂ngy√∂l√≠t√©se nem az √©n dolgom.

Azt√°n itt van egy m√°sik √©rdekes eset is. Egy sz√°momra eljuttatott tan√ļvallom√°si jegyz√Ķk√∂nyv szerint egyik volt rend√Ķr f√Ķkapit√°nys√°g vezet√Ķje, majd k√©s√Ķbbi bel√ľgyminiszter m√©g hadnagy kor√°ban a KGB-be lett beszervezve. Ez a jegyz√Ķk√∂nyv a most megjelent OLAJOS AKT√ĀK feket√©n-feh√©ren k√∂nyvemben is szerepel (Pest Megyei B√≠r√≥s√°g 5.B.126/2000/270. sz√°m). Inform√°ci√≥im szerint a magyarorsz√°gi zsid√≥ fiatalok sz√°m√°ra t√∂bb szervezet sok milli√≥ forintos k√∂lts√©get biztos√≠t ahhoz, hogy Izraelben megkaphass√°k a nyelvi, ideol√≥giai √©s katonai kik√©pz√©st, majd hazatelep√ľlve be√©p√ľlhessenek a l√°thatatlan saj√°t titkosszolg√°lati rendszer√ľkbe. Ismer√Ķs√∂m egyik p√©ldak√©ppen a SZOHNUT-ot nevezte meg, aki ilyen leg√°lis √©s val√≥sz√≠n√Ľleg √°llamilag, magyarok p√©nz√©n finansz√≠rozott t√°mogat√°ssal hajtja v√©gre a r√° szabott feladatot.

Arr√≥l is √©rtes√ľltem, hogy √∂n√∂k le akarj√°k prior√°lni az MH √°llom√°ny√°t. K√©rd√©s csak az, hogy a magyarokat akarj√°k kisz√Ľrni, vagy a zsid√≥ telepesek m√°r be√©p√ľlt kollabor√°nsait. Megl√°t√°som szerint a magyarokkal van baja a szervezetnek, de lehet, hogy t√©vedek (nem szoktam). M√©g m√ļlt √©vben az izraeli hader√Ķ f√Ķrabbija vizit√°lta meg a magyar csapatokat, gondolom a MH legnagyobb √∂r√∂m√©re... Nem tudom, hogy a katonai h√≠rszerz√©st m√°r h√°nyszor vett√©k meg kil√≥ra a zsid√≥k √©s az IH -ban ugyan dolgozik-e m√©g magyar, s ez a k√©rd√©s √∂n√∂kre is vonatkozik, hiszen minden ilyen hivatal vezet√Ķje szint√©n zsid√≥ (tudtommal). Egyre t√∂bben besz√©lik, hogy Szilv√°sy neve megker√ľlhetetlen a Rend√Ķrsz√©kh√°zra leadott, Kalasnyikovval elk√∂vetett sorozattal kapcsolatosan. A rend√Ķri vezet√Ķk √ľgyeir√Ķl is mondhatn√©k p√°r dolgot, no meg r√©gi bel√ľgyi szakszervezetis vezet√Ķk identit√°s√°r√≥l, kapcsolataikr√≥l, de minek? Ha van m√©g √∂n√∂k k√∂z√∂tt magyar, aki nem adta el a lelk√©t sem a MOSSAD-nak, sem FSZB (KGB )-nek, az tehetne m√©g valami hasznosat az√©rt, hogy az el√Ķre l√°that√≥ fegyveres akci√≥k bek√∂vetkez√©s√©t elker√ľlhess√ľk.

Tudom j√≥l, hogy van arra terv, hogy ha a nemzet sz√≠ne-java r√°j√∂n arra, hogy val√≥j√°ban az orsz√°g a maffia kez√©ben van, akkor kirobbantj√°k a cig√°ny-magyar etnikai harcot, s a zsid√≥ f√Ķkolomposok beh√≠vhatj√°k a NATO-t "rendet tenni". Ez a helyzet nem √°ll t√Ķl√ľnk t√ļl t√°vol, s ennek bek√∂vetkez√©se elker√ľl√©s√©nek √©rdek√©ben k√©rem a seg√≠ts√©g√©t, b√°r eddigi teljes√≠tm√©ny√ľk alapj√°n f√∂l√∂slegesen.

Folytathatn√°m m√©g, de az az √©rz√©sem, hogy sem ez a hivatal, sem az √∂sszes t√∂bbi nem az aminek l√°tszik, s a benne dolgoz√≥k sem azok, aminek mondj√°k magukat. Rem√©nyeim szerint √©szhez t√©rnek √©s m√©g a v√©g el√Ķtt megkezdik az √∂ntisztul√°st √©s elkezdik v√©gre a magyar nemzet szolg√°lat√°t! Ha mindehhez seg√≠ts√©get ig√©nyelnek, √°llok rendelkez√©s√ľkre! Adataimat a r√≥lam k√©sz√ľlt dosszi√©jukban megtal√°lj√°k!

Legyenek h√≠vek esk√ľj√ľkh√∂z!

Posta Imre
(postaimre.tk)

Forr√°s: http://www.jovonk...hivatalhoz
#16 | Tuzroka - 2015. szeptember 17. 15:33:57
Imre! Nekem majdnem ilyen dobtárasom volt a seregben,abba csak 71 skuló ment de volt két pót tár a vesénkre akasztva. egy ilyenre be nevezek...
#17 | GERRY - 2015. szeptember 17. 15:42:52
Kameleon - erre gondolsz?:

http://ch-serverh...dmore=2494
#18 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 16:59:11
Igen, k√∂sz√∂n√∂m, var√°zsl√≥ vagy. Akkor nem t√Ľnt el semmi, az a l√©nyeg. "List√°z√°shoz" sz√ľks√©ges lesz.
#19 | miskolcilaci - 2015. szeptember 17. 18:25:12
R√©gi, de aktu√°lis. 9M111 Fagott √Āll√≠t√≥lag b√°rmit kicsomagol..
YouTube Videů
#20 | postaimre - 2015. szeptember 21. 19:09:35
Az √ļj Kalas vil√°gbajnok lett! Micsa v√©letlen! Akarom!

http://sputniknew...14456.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.