Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

T√∂rt√©nelmi pillanatokat √©l√ľnk!...


- A bev√°ndorl√≥k most verik t√∂nkre a balliber√°lis cs√ľrh√©t

Ez a "balliberális" kicsit erös

Gyurcs√°nyt megdob√°lt√°k k√∂vekkel, Vadait meg egyszer√Ľen √°thaj√≠tott√°k a sz√∂gesdr√≥tker√≠t√©sen. A h√ľlye bev√°ndorl√≥p√°tyolgat√≥ idi√≥t√°knak pedig al√°gy√ļjtottak aut√≥gumim√°gly√°kkal.

Nos, meg√©rt√ľk ezt a pillanatot is. Amit nem siker√ľlt megoldani 25 √©v alatt egy eg√©sz orsz√°gnak, azt n√©h√°ny sz√°z f√∂lt√ľzelt menek√ľltnek mondott vad√°llat megtette p√°r perc alatt. F√∂lsz√°molt√°k √©s t√∂nkrevert√©k a magyar baloldalt √©s a liber√°lisnak mondott rabl√≥band√°t.

Ami R√∂szk√©nt t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik az t√∂rt√©nelem. Nincs annyira nagyon hibbantagy√ļ honpolg√°r, aki ezek ut√°n komolyan venn√© Gyurcs√°ny √©s b√Ľnt√°rsai tegnapi, ker√≠t√©s m√∂g√∂tti ripacskod√°s√°t. Az emberek nem h√ľly√©k, pontosan eml√©keznek r√°, hogy mint majom a ker√≠t√©s m√∂g√ľl a ban√°nt, √ļgy k√∂vetelte tegnap Gyurcs√°ny, hogy ezek el√Ķtt a j√≥ emberek el√Ķtt nyissuk meg sz√≠v√ľnk. √Čs persze a hat√°rainkat. Ott p√≥zolt a baromarc√ļ, nulla politikai √©rz√©kkel b√≠r√≥ Gyurcs√°ny azokkal, akik ma k√∂veket hajig√°lva, emberi mivoltukb√≥l kivetk√Ķzve rontottak r√° a magyar hat√°ron a magyar rend√Ķreinkre! Gyurcs√°ny tegnapi bar√°tai ezzel ma j√≥ istenesen pof√°nv√°gt√°k Gyurcs√°nyt. Meg√©rdemli.

Vadai √Āgi bar√°tai, akiket a d√ļs kebl√©re √∂lelne, azok mit m√Ľveltek? √Ātdobtak k√©t v√©dtelen, kiszolg√°ltatott kisgyermeket a ker√≠t√©sen! Milyen elmebeteg nyomorult f√©reg, aki ilyet csin√°l? Milyen? H√°t olyan, akikkel Vadai √Āgnes p√≥zol bar√°tian. Ezzel ez a menek√ľlthorda gyakorlatilag nem tett m√°st, mint √°tk√ļrta j√≥ istenesen Vadai √Āgnest a ker√≠t√©sen. Vadai meg pof√°val √°llt bele a r√∂szkei betonba.

A be√°ndorl√≥p√°tyolgat√≥ idi√≥t√°k tucatjai, meg az agyhalott m√©diafirk√°sz hadsereg most ott √°ll, mik√∂zben √©gnek alattuk a „b√©k√©s, szeg√©ny sors√ļ, h√°bor√ļ el√Ķl menek√ľl√Ķ, orvos, bank√°r, tan√°r migr√°nsok √°ltal gy√ļjtott m√°gly√°k. Orrukat m√°r facsarja a keserny√©s f√ľst b√Ľze, talpuk alatt m√°r forr√≥ a talaj. T√∂bbs√©g√ľk m√°r kussol, n√©melyekben tal√°n m√°r f√∂l is √©bredt a k√©ts√©g, de a m√©dianyomorultak m√©g a m√°gly√°n √©gve is folytatj√°k az √∂nsorsront√≥ hazudoz√°st. Sebaj, min√©l tov√°bb csin√°lj√°tok, ann√°l t√∂bb ember sz√°m√°ra lesz nyilv√°nval√≥, hogy Gyurcs√°nyhoz hasonl√≥an a balliber√°lis m√©dia is hazudott √©s hazudik reggel, √©jjel, meg este… Percek alatt k√°rtyav√°rk√©nt omlott √∂ssze a hazugs√°g√∂z√∂n, ami arr√≥l akarta meggy√Ķzni a magyar n√©pet, hogy ezek b√©k√©s, semmir√Ķl sem tehet√Ķ h√°bor√ļs menek√ľltek, szeg√©ny, elesett csal√°dok, akik semmi vesz√©lyt sem jelentenek, s√Ķt, ink√°bb Magyarorsz√°g meg√ļj√≠t√≥i lehetnek.

Az emberek nem h√ľly√©k, pontosan l√°tja az orsz√°g nagy t√∂bbs√©ge, hogy kik akart√°k r√°szabad√≠tani az orsz√°gra ezt a v√©rszomjas cs√ľrh√©t. Lassan azzal is tiszt√°ban van mindenki, hogy kinek az √©rdek√©ben √©s milyen c√©llal akarta Magyarorsz√°got kitenni ennek a s√°skaj√°r√°snak a balliber√°lis politikai √©s m√©diacs√ľrhe. Magyar ember nem felejt! Egy √©letre megjegyzi, hogy most, az igazi nagy v√©sz eset√©n, kik voltak az √°rul√≥k!

Azt sem felejtik el az emberek, hogy az elm√ļlt hetekben h√≥napokban emberfelettit teljes√≠t√Ķ rend√Ķreiknek az√©rt kell egyed√ľl k√ľzdeni√ľk a megvadult cs√ľrh√©vel, mert a n√©h√°ny haza√°rul√≥ balliber√°lis politikus nem volt hajland√≥ megszavazni a Parlamentben, hogy sz√ľks√©g eset√©n a magyar honv√©dek is seg√≠thess√©k a magyar hat√°rok √Ķrz√©s√©t!

√ögyhogy ezzel ez a vand√°l cs√ľrhe gyakorlatilag egy nap alatt f√∂lsz√°molta a magyar balliber√°lis cs√ľrh√©t.


Forr√°s: Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kontroll88 - 2015. szeptember 18. 05:06:48
Julius Andan könyve tökéletesen bemutatja a háttérhatalom hazudozási módszereit.
Nem regény.
#12 | talpi - 2015. szeptember 18. 06:14:41
GERRY Gutai
Bizony j√≥l l√°tj√°tok ezt " az elfajzott mag√°t magyarnak mond√≥" viszont szinte teljesen "√©rt√©ktelen" mimdent tud√≥ fontoskod√≥ nett huszàrokat. Igaz a m√°sik nem jobban k√©pviseli ebben mag√°t m√©g a gyermeket "mocyiztatva is nyomja ezerrel. Azt sem venn√© √©szre n√©melyik ha m√°r nem is a gyereker toln√°. Akkor mire is sz√°mitsunk ezekkel? Ha sz√≥lsz neki ord√≠t ha a hasonl√≥ "bar√°taira " c√©lzol ord√≠t ideje semire mert a "gyerek" na persze a nett gyerek elveszi az idej√©t. A val√≥s pedig t√©nyleg az hogy az √∂sszes nettes szolg√°lttat√≥ √∂ssze olvasott h√≠rei **** nagy katyvaszt okoznak fejletlen agy√°ban. Nem is kell m√°s vsak egy hasonl√≥ √©redekl√Ķd√©si k√∂r vagy a "csal√°d" √©s a J√≥Isten sem menti mef. Nem is v√°rja akarja mert teljesen j√≥l van a bban a vil√°gban . Ott mem kell harcolni csak elfogadni amit adnak √©s √ļgy olyannak √©rtelmezni a Vil√°got amilyennek l√°ttatni akarj√°k vel√ľk. Istsn mentsen t√Ķl√ľk √©s mindenkit akit megpr√≥b√°lnak hasonl√≥an "nevelni". Infantilis egy t√°rsas√°g az m√°r biztos. K√°r is id√Ķt vesztegetni r√°juk mert semmi javul√°si sz√°nd√©k nem akar√≥dzik rajtuk er√Ķt venni. Sajnos nagy r√©sz√ľk szellemileg erk√∂lcsileg "peostitu√°lt" igaz ezt √ēk nem √≠gy h√≠vj√°k. Mindegy. Vel√ľk csak azon a szinten lehet harcolni ott meg a "rutinjukkal k√∂nnyed√©n legy√Ķznek
#13 | Gutai Zub - 2015. szeptember 18. 07:19:22
Magyarország és a kerítése

orb√°n √©s v√°ls√°gst√°bja, fakab√°tos hat√°r√Ķrs√©ge:

√ögy j√°rt mint a szenilis √©s f√∂sv√©ny paraszt, aki port√°ja k√∂r√© vas ker√≠t√©st √©p√≠tett, de csak n√©h√°ny m√©ter hossz√ļs√°gra futotta.
Aztán, mint aki jól végezte dolgát, abban a tévhitben, hogy biztonságban van, bement a házába aludni......
#14 | postaimre - 2015. szeptember 18. 07:30:42
Ez az eg√©sz csak cirkusz! Eur√≥pa lev√°last√°sa a zus√°r√≥l ziraelr√Ķl...doll√°-rubel-j√ľan...√©s a nacionalizmus a legenda..., de val√≥j√°ban a hibridek √∂sszeterel√©se, szelekt√°l√°sa zajlik...no meg a holokoszt-kamu bemutat√°sa frissen, lend√ľletesen.
#15 | GERRY - 2015. szeptember 18. 19:34:34
kontroll88 - Te olyan de olyan okos vagy....s_*_figyu

Nem regény ... jó akkor vizesbödön. Most jobb? Miért nem mész el egyszer egy agymosásra... megitatnak veled egy liter hypót, jól összeráznak, hagynak egy kicsit bugyogni és aztán többször átmosnak...
Amikor kij√∂ssz onnan, tiszta feh√©r agysejtekkel √©s ragyogva, esetleg egy kicsit rezegve √©s lebegve... minden oly' sz√©p lesz √©s egyszer√ľ.

Még talán meg is foglak szeretni...

A világ minden élölénye majd így fog rád figyelni:
www.gamestar.hu/apix_collect/1411/a-madagaszkar-pingvinjei/a-madagaszkar-pingvinjei_artwork_20141124161904_original.jpg


... ugye nem irrit√°llak? Mert te engem nagyon!
#16 | keepfargo - 2015. szeptember 19. 20:52:21
Gábor Zsazsa óta tud(hat)juk, hogy nincs jó PR meg rossz PR,
vagyis nem baj hogy valami rossz történik veled, csak rólad írjanak, rólad szóljon a video, ne másról. Szerintem a csótány is így van ezzel, meg a hozzá hasonló férgek.

A cs√≥t√°nyt m√°r r√©gen el kellett volna tapossa egy j√≥ magyar csizma; de hol van ma m√°r ilyen...? Csak adidas, nike, stb. sportcip√∂k meg hasonl√≥k vannak helyette, (legjobb esetben Martens bakancs) √©s akkor nem besz√©lt√ľnk a benn√ľk lev√∂ l√°bakr√≥l...vagy a zoknikr√≥l (ld. Hofi; "agyilag zokni";)
#17 | postaimre - 2015. szeptember 19. 21:00:35
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.