Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszország és Törökország garantálja a biztonságot


Orb√°n meg mehet "EU" f√Ķn√∂knek, mert j√≥ kisfij√≥ v√≥t. K√∂vetkez√Ķ f√°zis indul! T√∂r√∂korsz√°g √©s Oroszorsz√°g a legf√Ķbb garancia a k√∂zel-keleti t√©rs√©g biztons√°g√°ra - jelentette ki cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Feridun Sinirliogluval t√∂r√∂k k√ľl√ľgyminiszter az orosz koll√©g√°j√°val, Szergej Lavrovval tartott tal√°lkoz√≥n Szocsiban.

Sinirlioglu szerint a tal√°lkoz√≥n sz√≥ba ker√ľltek a t√©rs√©gbeli √©s nemzetk√∂zi probl√©m√°k, a nemzetk√∂zi terrorizmus elleni harc √©s mindenekel√Ķtt a sz√≠riai helyzet k√©rd√©sei. Hangs√ļlyozta, a k√©t orsz√°g a f√Ķ garancia a k√∂zel-keleti t√©rs√©g bels√Ķ √©s k√ľls√Ķ biztons√°g√°ra, a k√©t orsz√°got aggasztj√°k azok a "tendenci√°k", amelyek "al√°√°ss√°k ezt a stabilit√°st".

A t√∂r√∂k k√ľl√ľgyminiszter megjegyezte, hogy a sz√©ls√Ķs√©gess√©g egyar√°nt fenyeget√©s Oroszorsz√°gra √©s T√∂r√∂korsz√°gra, ez√©rt a k√©t orsz√°g elhat√°rozta, hogy "felsz√°molja ennek a helyzetnek a k√∂vetkezm√©nyeit √©s okait".

Szergej Lavrov megjegyezte, annak ellen√©re, hogy a k√©t orsz√°g elt√©r√Ķen k√∂zel√≠ti meg a k√©rd√©st, a k√∂z√∂s c√©l a k√∂zel-keleti t√©rs√©g stabilit√°sa √©s demokratiz√°l√≥d√°sa.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 17. 19:36:13
Robbant√°sok r√°zt√°k meg Bagdadothttp://mno.hu/kul...ot-1304783

√Ātfordulhat a nemzetk√∂zi k√∂zv√©lem√©ny Orb√°n oldal√°ra

A The Daily Telegraph, a Die Presse √©s a Frankfurter Allgemeine Zeitung is ink√°bb a magyar korm√°ny mellett foglalt √°ll√°st, igaz ut√≥bbi ink√°bb csak az√©rt, mert a n√©met t√©v√©kben m√°r annyit t√°madj√°k a b√Ľnbaknak kiki√°ltott magyar korm√°nytagokat.
http://24.hu/kulf...-oldalara/

K√©mm√ļzeum ny√≠lik Berlinben

K√©mm√ļzeum ny√≠lik szombaton Berlinben: kamer√°val felszerelt √∂nt√∂z√Ķkann√°t√≥l kezdve a haszn√°laton k√≠v√ľli postal√°d√°ig mintegy h√°romsz√°z, k√©mked√©sre haszn√°lt t√°rgyat mutat be az int√©zm√©ny az √≥kort√≥l a hidegh√°bor√ļ kor√°n √°t a 20. sz√°zadi technik√°kig.http://travelo.hu...berlinben/

L√°z√°r titkosszolg√°lati adatokat ismertetett a menek√ľltekr√Ķl http://www.napi.h...03235.html


Határvédelem. Parancsra várunk!

Több ezer magyar szurkoló ugrásra készenhttp://hunmob.com...ra-varunk/

Egy nagy vasat raktak a szlovákok a párkányi hídra http://vs.hu/koze...-0917#!s81

A német védelmi miniszter szerint elfogadhatatlan a magyar fellépés http://www.hirado...-fellepes/

Amerikai tábornok: csupán négy-öt, amerikaiak által kiképzett lázadó harcol Szíriábanhttp://magyaridok...ban-18302/

Nagy cselt eszelt ki az EU: keblére öleli az ellenségethttp://www.napi.h...03170.html

Nem siker√ľlt az amerikai terv Sz√≠ri√°ban

M√°ra mind√∂ssze n√©gy-√∂t olyan m√©rs√©kelt sz√≠riai ellenz√©ki harcol a k√∂zel-keleti orsz√°gban, akit az Egyes√ľlt √Āllamok kik√©pz√Ķi k√©sz√≠tettek fel az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) dzsihadista szervezet elleni k√ľzdelemre - k√∂z√∂lte egy szerdai washingtoni kongresszusi meghallgat√°son a k√∂zel-keleti √©s a k√∂z√©p-√°zsiai t√©rs√©g√©rt felel√Ķs amerikai K√∂z√©ps√Ķ Parancsnoks√°g (CENTCOM) vezet√Ķje. http://www.atv.hu...-sziriaban

zerb korm√°nyf√Ķ: Magyarorsz√°g "nem eur√≥pai" m√≥don b√°nik a migr√°nsokkal

Aleksandar Vucic szerb korm√°nyf√Ķ szerd√°n azzal v√°dolta Magyarorsz√°got, hogy "brut√°lis" √©s "nem eur√≥pai" m√≥don b√°nik a migr√°nsokkal a k√©t orsz√°g hat√°r√°n, √©s az Eur√≥pai Uni√≥ k√∂zbel√©p√©s√©t s√ľrgette.
http://kitekinto....frzrpf4W6A

Egy nap alatt besokallt Horv√°torsz√°g

A v√°rtn√°l is t√∂bb, √∂sszesen √∂t √©s f√©l ezer migr√°ns √©rkezett Horv√°torsz√°gba cs√ľt√∂rt√∂k reggelig - jelentette a horv√°t sajt√≥ cs√ľt√∂rt√∂k√∂n. http://www.atv.hu...rvatorszag

Orb√°n: nem akarunk p√°rhuzamos t√°rsadalmakat

Magyarorsz√°g a horv√°t hat√°r meghat√°rozott helyein is ker√≠t√©st l√©tes√≠t - k√∂z√∂lte Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a Die Presse c√≠m√Ľ osztr√°k lap honlapj√°n szerda este megjelent interj√ļj√°ban. A korm√°nyf√Ķ k√∂z√∂s interj√ļt adott a Die Presse mellett a n√©met Die Welt, az angol The Times √©s a francia Le Figaro c√≠m√Ľ lapnak. Az interj√ļ k√©s√Ķ estig csak az osztr√°k √©s a n√©met lap online kiad√°s√°ban jelent meg. http://www.atv.hu...sadalmakat

Az oroszok m√°r a sp√°jzban vannak

M√°r az ausztr√°lok is bomb√°znak Sz√≠ri√°ban, √©s k√∂zben Bass√°r el-Aszad sz√≠riai eln√∂k arr√≥l besz√©l, hogy Damaszkusz mindenekel√Ķtt Ir√°nnal √©s Oroszorsz√°ggal tud egy√ľttm√Ľk√∂dni, hogy visszaszor√≠ts√°k az ISIS-t. k√∂zben pedig gyan√ļs, hogy az oroszok m√°r √©vekkel ezel√Ķtt elhajtott√°k volna a dikt√°tort, csak senki nem figyelt r√°juk. http://24.hu/kulf...-vannak-2/
#2 | talpi - 2015. szeptember 17. 22:20:09
Sosem fog √°tfordulni, "Nemzetk√∂zi, k√∂z-v√©lem√©ny" ami √°tfordul, az a r√©gi id√Ķk "vurtslij√°ban "l√©v√Ķ""haj√≥ hinta"", ha j√≥, ha nem nem kell be√ľlni a hint√°ba. Nos, hogy is van ez a "drukkerekkel?" kik is √Ķk val√≥j√°ban?
#3 | Ro-zsola - 2015. szeptember 18. 20:16:54
h√°t igen
Manaps√°g megy a pof√°z√°s az orosz rep√ľl√Ķg√©pek miatt
Nemrég bizonyos " tudósok " azt fejtegették : " Isztambul környékén nagy földrengés várható ". - remélem van aki veszi a lapot
" H√≠rst√°bunk √ļgy tudja " : " Incirlik-ben √°ll a b√°l / 900 amerikai k√∂cs√∂g hazasz√°ll "
Amerika visszavon a törökországi Incirlik bázisról 900 katonát és elvisznek továbbá 50 darab atomtöltetet is magukkal
Korábbi információ szerint Incirlikben 100 amerikai atomtöltet volt , bár a legutóbbi leltárkor már csak 90 darab volt . ( elpárolgott )
√Āll√≠t√≥lag a atomt√∂ltetek burkol√°s√°t kell feljav√≠tani. Ugyancsak fognak atomt√∂lteteket elsz√°ll√≠tani az Olaszorsz√°gi √Āviano b√°zisr√≥l is .( Vajon mir√Ķl locsi-fecsizett Putyin √©s Berlusconi ? )

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.