Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lezsidózták, megverték a korrupciókutató professzort


Finom cĂ©lzás, bár a lincselĂ©s se lenne már elĂ©g. Én a tömeges kivĂ©gzĂ©st javaslom....persze demokratikusan! A korrupciĂłkutatĂł napok Ăłta hasztalan ment egy igazolásĂ©rt. Már kĂ©t Ăłrával zárás elõtt sem kapott sorszámot. Amikor harmadszor mondták neki, hogy nem tudják fogadni, elkĂ©rte a nyitva tartásrĂłl szĂłlĂł tájĂ©koztatĂłt. Azon az szerepelt, mĂ©g egy Ăłrán át kĂ©rhet sorszámot. MegprĂłbálta, de a biztonsági õr megfenyegette. MinõsĂ­thetetlen stĂ­lusára a professzor olyan szavakat idĂ©zett fel, mint „takarodj”, „rohadĂ©k”, „agyonverlek”, „zsidĂł”. TántorĂ­thatatlan volt, kivezettĂ©k. Az utcán folytatĂłdott a szĂłváltás. A biztonsági õr kĂ©tszer megĂĽtötte ököllel a professzort.

Az esetnek szemtanĂşja volt Jávor István Ă©lettársa Ă©s a kormányablak diszpĂ©csere, aki az atv.hu-nak azt mondta, õ prĂłbálta megfĂ©kezni “lobbanĂ©kony” kollĂ©gáját, de az utcára nem ment utána. Szerinte a szociolĂłgus elõzõleg ordibált, rugdosta az ajtóüveget. Olyat sem hallott, hogy bárki zsidĂłzott volna. Az ipari kamera felvĂ©telĂ©nek megtekintĂ©sĂ©t ajánlotta állĂ­tásai ellenõrzĂ©sĂ©re. Ezt az okmányiroda osztályvezetõje megteszi. Ă• aznap szabadságon volt. Beosztottai az inzultusrĂłl elfelejtettĂ©k tájĂ©koztatni. UtánanĂ©z a törtĂ©nteknek, bár kivizsgálást csak Ă­rásbeli panasz benyĂşjtása után tud elrendelni. JĂłnás Richárd szerint azĂ©rt állhat le idõ elõtt a sorszámkiadás, mert kikalkulálhatĂł, hány ĂĽgyfelet tudnak mĂ©g fogadni.

A közeli ĂĽzletek tulajdonosai is hallották a hangoskodást, de nem mentek ki az utcára, nem látták a biztonsági ember ökölcsapásait. EgyikĂĽk arra tisztán emlĂ©kszik, hogy az áldozat azt kiabálta: „felháborĂ­tĂł, hogy ilyenĂ©rt megverik az embert”. A korrupciĂłkutatĂł nem tett feljelentĂ©st a rendõrsĂ©gen. Szerinte a kormánnyal, önkormányzattal szerzõdĂ©ses viszonyban állĂł cĂ©g alkalmazottja csak egy szĂłbeli megrovást kapna. A biztonsági õr a jĂłzsefvárosi kerĂĽletõrsĂ©ghez tartozik. Amikor nem az önkormányzatnál teljesĂ­t szolgálatot, másodállásban segĂ­t be a Kormányablakkal szerzõdĂ©sben állĂł Bizalom Zrt.-nĂ©l – Ă­rja az atv.hu.

Jávor István nemzetközileg elismert korrupciĂłkutatĂł, akit – mint korábban megĂ­rtuk – a NAV feljelentett, 3 milliĂł forintot követelt tõle becsĂĽletsĂ©rtĂ©sĂ©rt. Az ELTE professzorát az adĂłhatĂłság egyebek között azzal vádolta, hogy a NAV korrupt gyakorlatával kapcsolatos állĂ­tásai bizonyĂ­thatatlanok, azok hangoztatásával egyetemi oktatĂłkĂ©nt káros befolyást gyakorol „a legfogĂ©konyabb korban lĂ©võ diákokra.”
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. szeptember 18. 13:13:21
Így jár az, akik korrupt ciont akar kutatni. Nincs az a kormányablak, amelyiknél erre adnak sorszámot még nyitáskor sem. Tudhatná tanult ember létére .
Arra is ügyelni kell egy hivatal meglátogatásakor, hogy az õrzés- védést ott ne a Bízz-alom emberei lássák el. Én ezután nem bíznék bennük.
A legfogékonyabb korban lévõ diákoknak oktathatna inkább holo ismereteket! Abból semmi baja sem esne, feltéve, ha megfelelõen számszerûsítené az áldozatokat.
:D
#2 | ARMOGUR - 2015. szeptember 18. 17:20:55
Kedves Professzor a munkáját már elõbb kellett volna kezdeni, mondjuk a genszterváltáskor. Nem vette észre, hogy kilopták alólunk az országot? El tetszett késni!!
Ha csak most ébredt tudatára az ilyen ügyeknek, akkor a korrupció kutatást máshol kéne kezdeni! Mondjuk a zsinagógákban vagy egyébb multi cégeknél, ahol eleve le vannak zsírozva az elõnyös feltételek. A Cigány Önkormányzatot is javaslom felvenni a meglátogatandó ügyfelek közé és persze a libsi politikusokat elsõ sorban, aztán a többit sem kímélve.
Semmiképpen se olyan eladót látogasson meg, aki a lehúzott roló után még kiad emberségbõl két kiflit, netán számla nélkül, mert éppen már a gépe le van zárva. Úgy tudom volt ilyen eset és milliós tétellel "lakolt" érte szegény eladó.
És, akik kilopták az országot alólunk? Azok milyen büntetést kaptak? SEMMILYET!!! Kedves professszor ezen genszterek kötött kéne kapirgálni! Persze csak ha nem közéjük tartozik. Mondjuk származásilag!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.