Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbán: Nincs zsidó összeesküvés az ország megszállására


Biztos? 2011-s nyekergése ennek a díszvaxnak, aki maga is összeesküvõ..., de kinek van még kérdése?
(Olstein, tán a stratégiai elemzõid jelezték, hogy többet kellene olvasnod az oldalt, hogy tudd, mi lesz a vége? Minden szavad fordítottja igaz, de köszönöm, hogy felhívod a köz figyelmét arra, hogy a zsidó közellenséggé tette magát!)
A kormányfõt nem aggasztják a magyarországi antiszemita tendenciák.
Orbán Viktor egy izraeli lapnak adott interjúban nemmel felelt arra a kérdésre, aggasztják-e a magyarországi antiszemita tendenciák, de úgy vélte, a helyzet tényleg nincs rendben. A kormányfõ a Jediót Ahronót címû újságnak azt mondta, ha a mai (magyarországi) helyzetet összehasonlítja az egy évvel ezelõttivel, úgy gondolja, jelentõs javulás történt.
"Egy évvel ezelõtt mindenki azt hitte, hogy a szélsõjobb parlamenti befolyást nyer. Azt feltételezték, hogy hajlandóak leszünk a Jobbikkal együttmûködni, hogy megszerezzük a többséget. A választások eredményei egyértelmûvé tették, hogy nem voltak alapjai ezeknek az aggodalmaknak" - mondta a miniszterelnök.
Szerinte a (magyarországi) zsidó közösség sokkal nyugodtabb ma, de el kell ismerni, hogy valamilyen mértékû antiszemitizmus jelen van, fõleg az interneten és olyan honlapokon, amelyeket Magyarországon kívülrõl mûködtetnek. Orbán Viktor közölte: küzdeni kell az antiszemitizmus ellen, a szélsõségesség mindig veszélyforrás.Ugyanakkor úgy vélte, a magyar politikai valóságban nincs sem a Jobbiknak, sem más szélsõjobboldali pártnak esélye komoly befolyásra. "Ha egy jobbközép párt, mint a miénk, sikeres, nagyon nehéz cselekvési felületet találnia a radikális jobboldalnak".
A kormányfõ butaságnak nevezte, hogy létezne úgymond "zsidó összeesküvés" Magyarország megszállására. Az izraeli befektetõk kevesen vannak ehhez. Kitért arra, hogy az izraeli tõke milyen területeken van jelen Magyarországon, s többek között hozzátette: "örülünk, hogy az izraeliek ott vannak és bízunk abban, hogy szélesítik tevékenységüket".
Orbán Viktor szerint a zsidó közösség Magyarországon aktív, ami jó, de "nem téveszthetjük szem elõl, hogy sok zsidó még mindig a múltban él a holokauszt tragédiája miatt". A zsidók ellen inkább jobboldali elnyomás miatt õk természetszerûen liberálisok és a baloldal felé hajlanak. "Idõbe fog telni, amire az emberek nem a múltba, hanem elõre tekintenek majd" - tette hozzá.
Izrael esetleges EU-tagságára vonatkozóan Orbán azt mondta: "ismervén álláspontjukat az EU vezetõ államainak, nem hiszem, hogy ez reális lehetõség lenne a közeljövõben, de teoretikusan nem szabad elvetni. Jó a kapcsolat Izraellel, de minden ez ügyben tett lépés viharos vitákat kavar az Unióban, amelyben nagy az ellenállás bármiféle további bõvítés tekintetében.
Az anyagi nehézségek az embereket sokkal óvatosabbá tették és a politikusoknak alkalmazkodniuk kell nemzeteik elvárásaihoz. Ezért a következõ években nem sok szó esik majd az Unió bõvítésérõl, amit Orbán sajnál. "Azon munkálkodom majd, hogy ezt a hozzáállást megváltoztassam, de az általános vélemény szemben áll az enyémmel" - mondta a kormányfõ.
Forrás: MTI
· postaimre - 2011 02 01 ¦ 13:17:09 · 16 hozzászĂłlás · 5949 megnyitás Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. szeptember 18. 12:44:05
Melyikre nincs még? Szerintem ez még õ sem tudja pontosan.
Még igaza is lehet, az országra nincs, talán a talán csak az országháza.B)
#2 | jozsef toth - 2015. szeptember 18. 13:27:28
Hat persze ,hogy nincs!!
( Nincs zsidó összeesküvés az ország megszállására )

Mert mar MEGTORTENT a MEGSZALLAS !!!
#3 | miskolcilaci - 2015. szeptember 18. 21:53:06
Ami nincs, az van!
A cigány nem felejt, vagy mégsem?

Orbán a zsidóknak: Tartsunk össze!
Levélben fejezte ki jókívánságait a közelgõ zsidó újév alkalmából a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökéhez intézett levélben csütörtökön Orbán Viktor - írja az MTI. A levelet a Mazsihisz honlapján tették közzé.
"Most, hogy Európában egyre nehezebb megvédenünk határainkat, különösen fontos, hogy összetartozásunkat és közös alapjainkat megerõsítsük" - fogalmazott zsidó honfitársaihoz intézett levelében Orbán Viktor.
"Ahogy a teremtés történetében a Mindenható megáldja és megszenteli a hetedik napot, úgy a naptári évben is kiemel és megszentel bizonyos idõszakokat" - említi meg, újesztendei jókívánságait fejezve ki a magyarországi zsidó közösségnek.
Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje azt MTI-vel közölte: Orbán Viktor hasonló tartalmú köszöntõ levelet intézett Köves Slomóhoz, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetõ rabbijához és Deblinger Eduárdhoz, a Magyarországi Autonóm Orthodox Hitközség elnökéhez is.
http://index.hu/b...unk_ossze/
#4 | keepfargo - 2015. szeptember 19. 20:16:14
Amit ez a hivatásos hazudozó mondott egyszer a zsidókról, mint Isten ajándékairól a világnak, az azért el kellene gondolkoztassa a nagyérdemü közönséget. mi van, ha ez egyszer nem hazudott, és komolyan gondolta? Nem nagy az esélye, de "never say never" - sosem tudhatjuk. Ha pedig komolyan gondolta (vagy komolyan vette amit sorostársai súgtak neki) akkor naggggyon nagy gáz van.

Egyebekben jozsef toth találta fején a szöget; megszállottakkal van tele az ország, csak nem tudnak róla...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.