Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Közös szerb-magyar határ menti járőrözés lesz a jövőben


2,5 éve már tudták...és? Mit nem lehet ezen érteni? Magamat ismétlem 3013 februárjából. Körkörös védelem? De hol a kör és ki a támadó? Tán nem a illegális betelepülők? Közös szerb-magyar határ menti közös járőrözésről írt alá jegyzőkönyvet szerdán Belgrádban Pintér Sándor magyar belügyminiszter és Ivica Dacic szerb miniszterelnök, aki a belügyi tárcát is vezeti - jelentette a Tanjug szerb hírügynökség.

A jegyzőkönyv aláírása előtt hármas, szerb-osztrák-magyar találkozót tartottak a három ország belügyi vezetői, és a belügyi szervek együttműködéséről írtak alá egyetértési nyilatkozatot.

Ivica Dacic szerint a dokumentum aláírása újabb lépés az uniós integráció előmozdításában. Azt hangoztatta, hogy a három ország kiválóan együttműködik az illegális bevándorlás megakadályozását célzó rendszer kiépítésében, és elkötelezett a határ menti együttműködés iránt.

Különösen fontosnak nevezte a bel- és a határbiztonság, az illegális bevándorlás és a menedékjogkérés kérdését, mert szerinte ezektől függ Szerbia helyzete a nemzetközi közösségen belül, és ezek adott esetben megkérdőjelezhetik a vízumliberalizáció létjogosultságát.

"Jó határellenőrzésre van szükség, ami az elektronikus figyelés nélkül" - mondta Dacic.

A magyar belügyminiszter - írta a Tanjug - arról beszélt, hogy mindhárom ország polgárainak joguk van ahhoz, hogy biztonságos környezetben éljenek. Hangsúlyozta az aláírt memorandum stratégiai jelentőségét. Szerinte mindhárom ország azt akarja, hogy az EU műszakilag és pénzügyileg is támogassa erőfeszítéseiket.

A belgrádi megbeszélésen az egészségügyi panaszok miatt távolmaradó osztrák belügyminiszter helyett Konrad Kogler belügyminisztériumi vezérigazgató vett részt. Kogler is a háromoldalú rendőri együttműködés és az információcsere fontosságát hangsúlyozta.

Nagy problémát jelentenek szerinte a "hamis menedékkérők", akiknek a száma az elmúlt időszakban nőtt Ausztriában. Hangsúlyozta, hogy országa kész technikailag és pénzügyileg is segítséget nyújtani Szerbiának az európai integrációhoz.
Link
-> postaimre - 2013. február 27. 20:52 · 5 hozzászólás · 353 megnyitás ·Nyomtatás · Szerkesztés
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. szeptember 18. 12:55:02
Az osztrákok is időben mozgósítottak.

Valahol Európában

roadless - 2011 07 14 ¦ 13:21:52
Megerősített információk szerint az osztrákok a határtól 40 km-re egy „védelmi-biztonsági” zónát alakítanak ki éppen most, a béke kellős közepén.
Imre, ezt lehetne egy kicsit bővebben, elég érdekes hírnek tűnik..
Gondolom linket ne kérjek, mert akkor már kint lenne nemde?De.
# | taskeszi taskeszi - 2011 07 14 ¦ 13:36:32
Nincs link,csak egy 2 nappal ezelőtti hír:

...épp a minap kaptam meg a kirakós játék utolsó kockáját:
Ausztria belehúzott!
Az osztrák-magyar határnál ausztria oldalán létrehoztak egy 50 km es sávot. Az osztrák hatóságok felszámolták a rendõrségeket ebben a sávban. De most jön a lényeg tovaris !
Minden 18 és 45 év közötti osztrák álampolgárt behívnak "átképzésre" a hadseregbe.
Az imént említett 50 km es sávban meg nyolcszorzták a bakák számát, illetve a rendõrség épületeiben is a katonai hivatal dolgozói foglaltak helyet.
A soproni körzetben az osztrák oldalon 9 hegyi vadász ezred kapott helyet.
Szigorúbban ellenõrzik az autósokat, a "lomizó" cigányok csak vállalkozói igazolványuk felmutatásával hozhatnak ki Ausztriából bármit.
Mintha valami készülne nem?....

http://www.mnszen...

Bocsi de így teljes a hír!
http://www.server...15&m=6
#2 | spartakusz - 2015. szeptember 18. 13:58:23
Na tessék - először hálásan megköszönöm Imre, hogy ide idézted azt a régi linket 2011 - nem semmi - elolvastam hozzá szólásom - hogy miket nem írtam? Most elmenettem magomnak "arany honoljon" c. alatt - köszi még-egyszer..

Mert ugye bár a "migránsok" előjegyzése volt - utalás -

ARANY HONOLNAK - hon -ölnek? Az ember mindig okosodik - és a többi értelmezése - rátok vár oldjátok meg - benne van minden a jövőt illetően!

id. Kiss László
ui: de tényleg ... bizony!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.