Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Közös szerb-magyar határ menti járõrözés lesz a jövõben


2,5 éve már tudták...és? Mit nem lehet ezen érteni? Magamat ismétlem 3013 februárjából. Körkörös védelem? De hol a kör és ki a támadó? Tán nem a illegális betelepülõk? Közös szerb-magyar határ menti közös járõrözésrõl írt alá jegyzõkönyvet szerdán Belgrádban Pintér Sándor magyar belügyminiszter és Ivica Dacic szerb miniszterelnök, aki a belügyi tárcát is vezeti - jelentette a Tanjug szerb hírügynökség.

A jegyzõkönyv aláírása elõtt hármas, szerb-osztrák-magyar találkozót tartottak a három ország belügyi vezetõi, és a belügyi szervek együttmûködésérõl írtak alá egyetértési nyilatkozatot.

Ivica Dacic szerint a dokumentum aláírása újabb lépés az uniós integráció elõmozdításában. Azt hangoztatta, hogy a három ország kiválóan együttmûködik az illegális bevándorlás megakadályozását célzó rendszer kiépítésében, és elkötelezett a határ menti együttmûködés iránt.

Különösen fontosnak nevezte a bel- és a határbiztonság, az illegális bevándorlás és a menedékjogkérés kérdését, mert szerinte ezektõl függ Szerbia helyzete a nemzetközi közösségen belül, és ezek adott esetben megkérdõjelezhetik a vízumliberalizáció létjogosultságát.

"Jó határellenõrzésre van szükség, ami az elektronikus figyelés nélkül" - mondta Dacic.

A magyar belügyminiszter - írta a Tanjug - arról beszélt, hogy mindhárom ország polgárainak joguk van ahhoz, hogy biztonságos környezetben éljenek. Hangsúlyozta az aláírt memorandum stratégiai jelentõségét. Szerinte mindhárom ország azt akarja, hogy az EU mûszakilag és pénzügyileg is támogassa erõfeszítéseiket.

A belgrádi megbeszélésen az egészségügyi panaszok miatt távolmaradó osztrák belügyminiszter helyett Konrad Kogler belügyminisztériumi vezérigazgató vett részt. Kogler is a háromoldalú rendõri együttmûködés és az információcsere fontosságát hangsúlyozta.

Nagy problémát jelentenek szerinte a "hamis menedékkérõk", akiknek a száma az elmúlt idõszakban nõtt Ausztriában. Hangsúlyozta, hogy országa kész technikailag és pénzügyileg is segítséget nyújtani Szerbiának az európai integrációhoz.
Link
-> postaimre - 2013. február 27. 20:52 · 5 hozzászĂłlás · 353 megnyitás ·Nyomtatás · SzerkesztĂ©s
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. szeptember 18. 12:55:02
Az osztrákok is idõben mozgósítottak.

Valahol Európában

roadless - 2011 07 14 ¦ 13:21:52
MegerõsĂ­tett informáciĂłk szerint az osztrákok a határtĂłl 40 km-re egy „vĂ©delmi-biztonsági” zĂłnát alakĂ­tanak ki Ă©ppen most, a bĂ©ke kellõs közepĂ©n.
Imre, ezt lehetne egy kicsit bõvebben, elég érdekes hírnek tûnik..
Gondolom linket ne kérjek, mert akkor már kint lenne nemde?De.
# | taskeszi taskeszi - 2011 07 14 ¦ 13:36:32
Nincs link,csak egy 2 nappal ezelõtti hír:

...épp a minap kaptam meg a kirakós játék utolsó kockáját:
Ausztria belehĂşzott!
Az osztrák-magyar határnál ausztria oldalán lĂ©trehoztak egy 50 km es sávot. Az osztrák hatĂłságok felszámolták a rendõrsĂ©geket ebben a sávban. De most jön a lĂ©nyeg tovaris !
Minden 18 és 45 év közötti osztrák álampolgárt behívnak "átképzésre" a hadseregbe.
Az imĂ©nt emlĂ­tett 50 km es sávban meg nyolcszorzták a bakák számát, illetve a rendõrsĂ©g Ă©pĂĽleteiben is a katonai hivatal dolgozĂłi foglaltak helyet.
A soproni körzetben az osztrák oldalon 9 hegyi vadász ezred kapott helyet.
SzigorĂşbban ellenõrzik az autĂłsokat, a "lomizĂł" cigányok csak vállalkozĂłi igazolványuk felmutatásával hozhatnak ki AusztriábĂłl bármit.
Mintha valami készülne nem?....

http://www.mnszen...

Bocsi de Ă­gy teljes a hĂ­r!
http://www.server...15&m=6
#2 | spartakusz - 2015. szeptember 18. 13:58:23
Na tessék - elõször hálásan megköszönöm Imre, hogy ide idézted azt a régi linket 2011 - nem semmi - elolvastam hozzá szólásom - hogy miket nem írtam? Most elmenettem magomnak "arany honoljon" c. alatt - köszi még-egyszer..

Mert ugye bár a "migránsok" elõjegyzése volt - utalás -

ARANY HONOLNAK - hon -ölnek? Az ember mindig okosodik - és a többi értelmezése - rátok vár oldjátok meg - benne van minden a jövõt illetõen!

id. Kiss László
ui: de tényleg ... bizony!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.