Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszorsz√°g √≥ri√°si lehet√Ķs√©get kapott


Befejezett t√©nyk√©nt k√∂zli, m√ļltid√Ķben. Azt a Surgyel√°nj√°t! De most akkor az lesz, hogy.... Oroszorsz√°g az elm√ļlt √©vekben megmutatta, hogy m√°r nem pap√≠rtigris. √Črdekeit saj√°t k√∂zel-k√ľlf√∂ldj√©n igen hat√©konyan √©rv√©nyes√≠ti, Amerika belebukott a vele val√≥ konfront√°l√≥d√°sba, √©s most az amerikai √©s eur√≥pai bizonytalankod√°s miatt √≥ri√°s t√©r ny√≠lt sz√°m√°ra a vil√°ghatalmi bemutatkoz√°shoz, nem is hagyja ki.

A Szovjetuni√≥, vagyis gyakorlatilag az orosz gyarmatbirodalom megsz√Ľn√©se orosz r√©szr√Ķl igen szerencs√©tlen√ľl val√≥sult meg, ami javar√©szt Jelcin kor√°bbi eln√∂k hib√°ja, az oroszok szerint t√∂rt√©nelmi b√Ľne. Elengedte a tag√°llamokat avagy gyarmatokat an√©lk√ľl, hogy el√Ķsz√∂r rendezte volna vel√ľk a hat√°rokat, √©s az oroszok √°ltal lakott ter√ľleteket elk√©rte volna t√Ķl√ľk. Boldogan adt√°k volna, cser√©be a szabads√°g√©rt.

Putyin rendbe tette

A jelcini √°llam ut√°na is gyeng√©cske volt, tulajdonk√©ppen par√≥di√°ja a kor√°bbi szuperhatalomnak. Az ezredfordul√≥n azt√°n j√∂tt Putyin, aki sz√≠v√≥s munk√°val rendbe tett az orsz√°got, helyre√°ll√≠totta √∂nbecs√ľl√©s√©t, majd √ļjra nagyhatalomm√° tette, akivel nem c√©lszer√Ľ k√∂t√∂zk√∂dni senkinek sem, bele√©rtve a vil√°g imm√°r 25 √©ve egyetlen szuperhatalm√°t is. √öjra harap√≥s a medve, m√°r nem pap√≠rtigris.

Az orsz√°g tekint√©ly√©nek √©s √∂nbecs√ľl√©s√©nek helyre√°ll√≠t√°sa j√≥r√©szt saj√°t, √∂nk√©ntes, Gorbacsov √©s Jelcin √°ltal √∂sszehozott Trianonjuk fokozatos „rev√≠zi√≥ja” jelentette. Biztos√≠tott√°k D√©l-Osz√©tia, Abh√°zia, s√Ķt az Oroszorsz√°ggal nem hat√°ros Dnyeszteren t√ļli ter√ľlet kv√°zi orosz fennhat√≥s√°g√°t, v√©g√ľl tavaly az Ukrajn√°hoz tartoz√≥ orosz ter√ľletekre ker√ľlt sor.

Ugyan nem lettek ezek a ter√ľletek Oroszorsz√°g teljes jog√ļ r√©szei, hisz az nemzetk√∂zi jogilag t√ļl meredek lenne, de gondoljuk bele m√©gis micsoda eredm√©nyr√Ķl van sz√≥. Nagyj√°b√≥l olyasmi, mintha a k√∂r√ľl√∂tt√ľnk l√©v√Ķ magyarlakta ter√ľletekb√Ķl kis √°llamocsk√°k lettek volna, am√≠g gyakorlatilag hozz√°nk tartoznak, nemzetk√∂zileg meg mindenki √ļgy tekinti √Ķket, ahogy j√≥lesik neki.

A volt ellens√©g is szembes√ľlt vele

Az utols√≥ menetben, azaz Ukrajna eset√©ben r√°ad√°sul a nyugat Amerika vezet√©s√©vel beleavatkozott a dologba, √∂sszem√©rte erej√©t az √©ledez√Ķ oroszl√°nnal, √©s nem b√≠rt vele. Az imm√°r er√Ķs Oroszorsz√°g nem futamodott meg sem szankci√≥kt√≥l, sem fegyveres fenyeget√©st√Ķl, s√Ķt k√∂z√∂lte, hogy gondolj√°k meg, miel√Ķtt komolyan nekirontanak, mert van neki korl√°tozott atomh√°bor√ļs forgat√≥k√∂nyve, ak√°rcsak a Szovjetuni√≥nak volt. Konkr√©tan ha megt√°madj√°k, nukle√°ris fegyvert vetne be Lengyelorsz√°gban √©s Rom√°ni√°ban.
Felvonul√≥k k√©rt√©k: Tegnap Oroszorsz√°g a ’Haza V√©d√Ķinek Napj√°t’ √ľnnepelte. Az √ľnnepl√Ķk egy ballisztikus rak√©ta makettet is felvonultattak, amelyet a felirat szerint „Szem√©lyesen Obam√°nak kell k√©zbes√≠teni!”
√úzenet Obam√°nak: komolyan kell minket venni, mint a szovjet id√Ķkben

A nyugat √©rtett a sz√≥b√≥l, lassan h√°tr√©bb vonultak, Merkel √©s Hollande pedig gyorsan √∂sszehozt√°k a t√Ľzsz√ľnetet. Az√≥ta sokkal jobb is a helyzet, a felek pr√≥b√°lnak kih√°tr√°lni az ellens√©ges viszonyb√≥l, pl√°ne, hogy kezdenek sokkal komolyabb probl√©m√°k is jelentkezni. Hatalmi v√°kuum, polg√°rh√°bor√ļ t√∂bb k√∂zel-keleti orsz√°gban, √©s az ezt k√∂vet√Ķ menek√ľlt√°radat.

Egyed√ľl√°ll√≥ lehet√Ķs√©g

√Čs miut√°n ezt a helyzetet l√°that√≥lag sem Amerika, sem Eur√≥pa nem tudta kezelni, s√Ķt m√©g sz√°nd√©kot sem mutattak r√°, nyitva √°llt az √ļt a r√©gi-√ļj jelentkez√Ķ, a b√°rhol beavatkozni k√©pest szuperhatalom st√°tusz√°ra t√∂rekv√Ķ Oroszorsz√°g el√Ķtt. Egyel√Ķre Aszad mellett avatkozott be Sz√≠ri√°ban, √©s az elm√ļlt napok esem√©nyei azt mutatj√°k, meglep√Ķen hat√©konyan. Az √°ltala sz√°ll√≠tott fegyverek igen j√≥l vizsg√°ztak, √©s az oroszok hat√©konyan k√©pzik ki a sz√≠r katon√°kat a haszn√°latukra, mindemellett a l√©gier√Ķt is meger√Ķs√≠tett√©k. Adott esetben pedig val√≥sz√≠n√Ľleg nem finny√°skodn√°nak harcol√≥ alakulatokat k√ľldeni.

Ha pedig b√°rki megk√©rdezi, milyen jogon teszik mindezt, a terrorizmus elleni harcra hivatkoznak. √Čs teljes joggal: az iszl√°m √°llam mindenki √°ltal elismerten terrorszervezet, r√°ad√°sul m√Ľk√∂d√©s√©nek √©s a hozz√° t√°rsul√≥ polg√°rh√°bor√ļnak most m√°r igen l√°tv√°nyosak a k√∂vetkezm√©nyei: t√∂bb milli√≥ menek√ľlt. √ćgy b√°r neh√©z beismerni, de a nagyhatalmaknak m√©g j√≥l is j√∂het, hogy helyett√ľk valaki elv√©gzi a kellemetlen feladatot.

Persze m√©g jobb lenne, ha egy√ľtt tudn√°nak m√Ľk√∂dni (mindenekel√Ķtt az ENSZ Biztons√°gi Tan√°csa √°ltal), √©s kib√©k√ľlve egy√ľtt kezeln√©k ezt a p√©ld√°tlanul neh√©z helyzetet. Ak√°rhogy is lesz, Oroszorsz√°g m√°r nagyhatalom, komolyan kell venni. Hatalma ugyan nem akkora, mint a hidegh√°bor√ļban volt, de erre nincs is sz√ľks√©g, hisz most m√°r nem egy ellens√©ges ideol√≥gi√°j√ļ vil√°grendszert k√©pvisel.Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Satori - 2015. szeptember 19. 01:26:45
Csak egy mese.....:

Menek√ľltt√°borb√≥l egy k√∂zparkba k√∂lt√∂z√∂tt, m√©gis Magyarorsz√°gon maradna.

Mik√∂zben menek√ľltek t√∂megei pr√≥b√°lnak eljutni Magyarorsz√°gon √°t a nyugatra, a menek√ľltt√°borok nem √ľr√ľlnek ki teljesen.

Azok maradnak ott, akik √ļgy d√∂nt√∂ttek:

megpr√≥b√°lnak n√°lunk mened√©kjogot szerezni, √©s itt v√°rj√°k ki mened√©kk√©relm√ľk elb√≠r√°l√°s√°t.

A bicskei menek√ľltt√°bor itt bemutatott lak√≥i mind sz√≠vesen telepedn√©nek le ebben az orsz√°gban, ha kapn√°nak munk√°t, lak√°st, √©s idehozhatn√°k szeretteiket.

Pedig van k√∂zt√ľk olyan is, aki, miut√°n mened√©kjogot nyert, egyb√Ķl az utc√°ra ker√ľlt, hi√°ba volna el√©g p√©nze az integr√°ci√≥s t√°mogat√°sb√≥l legal√°bb egy szob√°t b√©relni.

Neuberger Eszter √©s T√°bori √Ād√°m riportja az Abc√ļg.hu-t√≥l.

"M√°r nem a bicskei menek√ľltt√°borban lakom.

Négy hónapja, hogy ki kellett költöznöm onnan, azóta parkokban alszom.

Ide csak mosakodni √©s ruh√°t v√°ltani, na meg az itt maradt t√∂bbiekkel tal√°lkozni j√∂v√∂k vissza" - adta a meglep√Ķ v√°laszt Musa, a Szud√°nb√≥l sz√°rmaz√≥ fiatal f√©rfi k√©rd√©s√ľnkre: √Ķ is a bicskei menek√ľltt√°borban lakik-e. Bicske belv√°ros√°ban tal√°lkoztunk vele √©s k√©t t√°rs√°val - mint megtudtuk, √©pp a vas√ļt√°llom√°sra s√©t√°ltak, hogy feltegy√©k Mus√°t a vonatra.

Musa, aki Szud√°nb√≥l √©rkezett, m√°r oltalmazottk√©nt elismert menek√ľlt Magyarorsz√°gon.

Jelenleg f√Ķv√°rosi parkokban alszik.

K√©t t√°rs√°val, egy fiatalabb √©s egy id√Ķsebb sz√≠riai f√©rfival ellent√©tben Musa m√°r oltalmazottk√©nt elismert menek√ľlt Magyarorsz√°gon, ami azt jelenti, hogy √∂t √©vig biztosan Magyarorsz√°gon maradhat, √©s az orsz√°gon bel√ľl szinte ugyanazok a jogosults√°gai, mint egy magyar √°llampolg√°rnak.

Az oltalmazott st√°tusszal j√°r√≥ szem√©lyi okm√°nyok - √ļtlev√©l, szem√©lyi igazolv√°ny, lakc√≠mk√°rtya - k√©zhez kap√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott k√©t h√≥nap letelt√©vel viszont, a Bev√°ndorl√°si Hivatal (B√ĀH) szab√°lyai szerint, Mus√°nak ki kellett k√∂lt√∂znie a menek√ľltt√°borb√≥l.

"Nagyon neh√©z lak√°st tal√°lni, mert nagyon ritka, hogy egy menek√ľltben, aki nem besz√©l m√©g magyarul se, megb√≠zik egy f√Ķb√©rl√Ķ" - magyar√°zta Musa, szerinte hogyan jutott od√°ig, hogy az utc√°n kell √©lnie, annak ellen√©re, hogy banksz√°ml√°j√°ra havonta kap a B√ĀH-t√≥l integr√°ci√≥s t√°mogat√°st ahhoz, hogy legyen el√©g kezd√Ķ t√Ķk√©je p√©ld√°ul egy alb√©rlet fenntart√°s√°hoz, am√≠g nem siker√ľl valami munk√°t tal√°lnia.

Katona voltam Szud√°nban, √©s amikor a felettesem a h√°bor√ļs √∂vezetbe, Darf√ļrba k√ľld√∂tt szolg√°latra, nem engedelmeskedtem a parancs√°nak, ez√©rt kellett elmenek√ľln√∂m - mes√©lt Musa ittl√©te ok√°r√≥l.

Azt mondta, Magyarorsz√°g volt az els√Ķ orsz√°g, ahol lehet√Ķs√©ge volt beker√ľlni egy menek√ľltt√°borba, √©s most, hogy m√°r elismert menek√ľlt, szerinte a legokosabb maradni.

Musa és Ali egy bicskei közparkban

"Tudod, ha most elmenn√©k Ausztri√°ba vagy N√©metorsz√°gba, kezdhetn√©k mindent el√∂lr√Ķl.

√Čs annyian mennek most oda, hogy ez biztos nagyon sok id√Ķbe telne.

10 hónapja érkeztem, most már szeretnék normális életet." Ezt a helyzetet, hogy gyakorlatilag - bár ezt a szót egyszer sem használta - hajléktalan, Musa egy átmeneti állapotnak tartja, és reméli, hogy hamarosan jobbra fordulnak a dolgai.

Musa állítása szerint folyamatosan kapcsolatban van egy szociális munkással Budapesten, ami követelmény is ahhoz, hogy az integrációs támogatást megkapja.

"N√©metorsz√°g nem k√©rt bel√Ķlem, most m√°r maradok itt"

"A menek√ľltt√°bor most szinte ki√ľr√ľlt, a szobat√°rsaim is mind elmentek p√°r napja, √©s 14-en azok k√∂z√ľl is, akiket megismertem, mi√≥ta itt vagyok" - mes√©li Musa bar√°tja, egy 21 √©ves sz√≠riai fi√ļ, Ali, hogy megv√°ltozott a kor√°bban elvileg telt h√°zzal √ľzemel√Ķ bicskei menek√ľlt-befogad√≥ √°llom√°son a hangulat.

A Damaszkuszb√≥l menek√ľlt fi√ļ egyszer m√°r elindult N√©metorsz√°gba, √©s el is jutott Hamburgba, ahol nyolc h√≥napig √©lt, majd a hat√≥s√°gokkal val√≥ els√Ķ tal√°lkoz√°skor egy ujjlenyomatv√©teln√©l azonnal kider√ľlt, Magyarorsz√°gon m√°r regisztr√°lt√°k.

Rögtön kezdeményezték a visszatoloncolását Magyarországra.

Ali sz√≠r √°llampolg√°rt, egyszer m√°r visszatoloncolt√°k ide N√©metorsz√°gb√≥l, √ļgyhogy rem√©li, itt megkapja a menek√ľlt-st√°tuszt.

"Nekem az a legfontosabb, hogy a csal√°dtagjaim, a sz√ľleim √©s a b√°ty√°m miel√Ķbb ut√°nam tudjanak j√∂nni T√∂r√∂korsz√°gb√≥l, ahol hagytam √Ķket, ez√©rt egy√ľtt akarok m√Ľk√∂dni a magyar hat√≥s√°gokkal, √©s annak ellen√©re, hogy egyszer m√°r elmentem, rem√©lem, megkapom itt a mened√©kjogot" - folytatta Ali, aki most 6 h√≥napja √©l a bicskei t√°borban, √©s √ļgy d√∂nt√∂tt, most m√°r v√©gigcsin√°lja az elj√°r√°st:

r√©szt vesz a mened√©kk√©relem elb√≠r√°l√°sa el√Ķtti t√∂bbk√∂r√∂s interj√ļsorozaton, √©s a t√°borban v√°rja meg az eredm√©nyt.

Sem otthon, sem munka nem jut a menek√ľlteknek Magyarorsz√°gon - ezt mondja Ali a t√°bor ut√°ni √©letr√Ķl.

Ezt a m√°r elismert bar√°tait√≥l szerzett inform√°ci√≥kb√≥l sz√Ľrte le.

Ali m√©g tanulni szeretne: a 2011 √≥ta tart√≥ h√°bor√ļ miatt m√©g nem siker√ľlt szakm√°t szereznie. "Valami elektronikai dolog √©rdekelne...." - mondta.

"Azt hiszem, itt biztons√°gban vagyok"

Bicske-als√≥ vas√ļt√°llom√°son tal√°lkoztunk a 29 √©ves Patrickkal, aki √©pp a budapesti D√©li p√°lyaudvarra tart√≥ szem√©lyvonatra v√°rt.

Vele szemben a m√°sik v√°g√°nyon egy 15-20 f√Ķs, afg√°nokb√≥l √°ll√≥ csapat - h√°tizs√°kokkal, kisgyerekekkel a karban, a Gy√Ķr fel√© tart√≥ vonatra v√°rakozott.

Az utaz√°sra k√©sz csoport egyik tagja m√©g a vas√ļt√°llom√°shoz k√∂zel es√Ķ parkban k√©rdezte meg t√Ķl√ľnk, hol kell √°tsz√°llniuk, ha B√©cs fel√© szeretn√©nek menni.

Patrick anyanyelvi szinten besz√©l angolul, √©s magyar bar√°tn√Ķje van.

Ezzel v√©lhet√Ķen t√∂bbsz√∂r√∂s f√≥rja van a t√∂bbi menek√ľlttel szemben.

"A bar√°tn√Ķmmel van tal√°lkoz√≥m."

"√Ā, √Ķ m√°r elk√∂lt√∂z√∂tt a t√°borb√≥l?"

"Soha nem is lakott itt, √Ķ magyar.

Egy budapesti McDonald's étteremben dolgozik, ott találkoztunk négy hónapja."

Ez a p√°rbesz√©d zajlott le, mikor r√∂vid ismerets√©g ut√°n megk√©rdezt√ľk Patricket, mi√©rt utazik most Budapestre.

Azt√°n a fi√ļ hozz√°tette:

az√©rt nem csak a l√°ny miatt d√∂nt√∂tt √ļgy, hogy a bicskei menek√ľltt√°borban kiv√°rja, hogy megkapja-e a mened√©kjogot.

"Nem azért hagytam el az országomat, mert ott éheztem, és olyan helyet kerestem, ahol gazdagabban élhetek" - magyarázta.

"Biztons√°got akartam v√©gre, √©s itt azt hiszem, biztons√°gban vagyok" - mondta Patrick, aki olyan orsz√°gb√≥l menek√ľlt, ahol √©vek √≥ta egy iszlamista terrorista csoport, a Boko Haram √©s az ellene harcol√≥, k√∂zben iszonyatos t√ļlkap√°sokat elk√∂vet√Ķ, nig√©riai hadsereg tartja retteg√©sben a civil lakoss√°got.

L√©v√©n, hogy Nig√©ria brit gyarmat volt, √©s hivatalos nyelve az angol, Patricknek van egy kis helyzeti el√Ķnye a t√∂bbi menek√ľlttel szemben, ez√©rt is optimist√°bb kicsit.

"A válság miatt nem tudtam Nigériában befejezni a tanulmányaimat, de gépészmérnök lennék, ha valahol befejezhetném" - mondja.

Reméli, a kérelme elbírálásánál számít valamit, hogy - ha diplomája nincs is - járt már egyetemre.

"Most mindenki csak a szírekkel foglalkozik"

Nem Magyarorsz√°g √°lmai orsz√°ga, de mivel nincs m√°s v√°laszt√°sa, marad itt a 19 √©ves Ali, aki 2-3 h√≥napja √©l a bicskei menek√ľltt√°borban.

Nem tudja pontosan, mert olyan lassan telnek a napok, hogy szerinte számolni sem érdemes.

"Az emberek, akik most megiramodtak Ausztria √©s N√©metorsz√°g fel√©, f√Ķleg sz√≠rek, √©s p√©ld√°ul a szom√°liaiaknak most nem igaz√°n adnak ott menek√ľlt st√°tuszt" - magyar√°zta Ali, mi√©rt nincs sok √©rtelme most √ļtnak indulnia.

Ali szerint most mindenki csak a szírekre figyel.

Azt mondja, közben meg a Magyarországon letelepedésnek is adna egy esélyt:

szívesen itt maradna, ha járhatna iskolába vagy munkát kapna.

"Bármilyen munka jó lenne" - mondja, majd hozzáteszi:

nem is a j√∂v√Ķj√©nek ez a r√©sze aggasztja, hanem ink√°bb att√≥l f√©l, hogy nem fog alb√©rletet tal√°lni.

"Minden rendben van, ez itt már Európa"

Legink√°bb egy √ļtlevelet szeretne a kez√©ben tartani v√©gre Mohamed, aki Afganiszt√°nb√≥l √©rkezett Magyarorsz√°gra p√°r h√≥napja, viszont m√≠g nincs meg a st√°tusza, nem szeretne f√©nyk√©pez√Ķg√©p el√© √°llni.

Az els√Ķ interj√ļja m√°r megvolt a mened√©kk√©relmi elj√°r√°sban, √©s ezzel most van legk√∂zelebb az √°h√≠tott √ļti okm√°nyhoz.

"Nyolc √©vet √©ltem G√∂r√∂gorsz√°gban, de m√©g ennyi id√Ķ ut√°n sem adtak nekem √ļtlevelet" - mes√©li, majd elmagyar√°zza, mi√©rt kell neki ennyire a dokumentum.

Mohamed Sz√ľlei Mashatban, Ir√°nban √©lnek, √©s b√°r √Ķk Afganiszt√°nban a f√°rszi kisebbs√©ghez tartoztak, ami Ir√°nban a t√∂bbs√©gi n√©pcsoport, m√©gsem fogadja √Ķket az orsz√°g sz√≠vesen - m√©g nekik sincs √ļtlevel√ľk, √≠gy a csal√°d m√°r √©vek √≥ta nem tal√°lkozott.

Mohamed azt rem√©li, ha √ļtlevele lesz, azzal elutazhat majd Ir√°nba, √©s √ļjra l√°thatja a csal√°dtagjait.

Amellett, hogy id√Ķnk√©nt elutazna innen (egy st√°tuszos menek√ľlt ugyanis szabadon elhagyhatja az orsz√°got √©s visszat√©rhet), Mohamed b√°rmilyen munk√°t elv√°llalna, hogy el tudja mag√°t tartani.

√Čs hogy √©reztesse, hogy mindezt komolyan gondolja, a besz√©lget√©s egy pontj√°n a karj√°ra mutogat.

"Nem vagyok m√°r gyerek, van itt izom.

Nem akarok támogatásokon élni, tudok dolgozni is" - mondja.

http://www.nlcafe...or-bicske/


Az Oslakosok miert nem kapnak ilyen allami tamogatasokat?

"banksz√°ml√°j√°ra havonta kap a B√ĀH-t√≥l integr√°ci√≥s t√°mogat√°st ahhoz, hogy legyen el√©g kezd√Ķ t√Ķk√©je p√©ld√°ul egy alb√©rlet fenntart√°s√°hoz"

Az Oslakost kilakoltatja, es az adojabol, Bank-szamlara fizet, ezeknek!

+Ingyenes orvosi ellatas es hevizi gyogyterapia!

Miert nem kuldik Oket vissza inkabb Gorogorszagba, Olaszorszagba, Szerbiaba, stb.?

Az olcsobb lenne es hasznosabb!
#12 | BUZOGANY - 2015. szeptember 19. 05:46:31
Talan meg probalom,
a kerittest meg epitettek,
preniumot felvettek a drotok eladtak,
nem valo loofaccra sem,

a zavarosban jo halaszni
ott a hataron meg nagy zavarok vannak,
es a fekete jovedelem jol jon
foleg az ember ugy gondolkodik
semmi nem eleg,

most kik kevertek bojgattak a regi szart
akkor most szagoljak is,
hogy ki meg hova menekul nem erdekel
ez az senkit,
mindenki ki tudja es birja marja
az hasznot huz belolle,

az oreg europa most maga ala szarik,
ha nem akkor a menekultek
szarjak tele,

majd jon egy ki virus vagy egyebb
korsag mi igen csak nagyobb zavaros
let levet szarsagot hagy maga utan,
bizonyara ugyeznek rajt
hogy fogyjon milyen iramban gyorsabban
a 4 milliard emberol bosegessen

a meg oldas meg biztos nem lesz
bizok benne meg tobb menekult erkezik
mert en is az voltam,
es bizok benne nem lesznek birkak
es tudjak kik a fold lakossaganak
a legnagyobb ellensegei
es teszik majd egy napon mit kell
s_*_csins_*_love
#13 | miskolcilaci - 2015. szeptember 19. 13:10:12
Sátori! Egy kis adalék a hozzászólásodhoz..

kepfeltoltes.hu/150919/2015.09.19._www.kepfeltoltes.hu_.png
#14 | Satori - 2015. szeptember 19. 16:15:36
Ereztem es tudtam, hogy majd valaki, beszurja a lenyeget!

Koszi szepen Miskolci Laci!

Az Integracios tamogatas, ver-lazito! s_*_ezt

Amugy minek kellene bar kit is integralnuk, amikor vissza lehet oket toloncolni!!!???
#15 | keepfargo - 2015. szeptember 19. 21:20:55
Orstein kb. azt b√∂ffentette kor√°bban, hogy "van tapasztalatunk nagysz√°m√ļ muszlim n√©pess√©ggel egy√ľtt √©l√©sr√∂l √©s nem k√≠v√°njuk ezt √ļjra megtapasztalni"....

Akkor arr√≥l is van tapasztalatunk, hogy a "m√ľvelt Eur√≥pa" hogy seg√≠tett ebben a "tapasztalatszerz√©sben", ( a t√∂r√∂k hadsereget seg√≠tette/t√°mogatta, vagy a honv√©d√∂ magyarokat ), kedves EU-m√©ret√ľ politikus boh√≥c okostoj√°sunk?

Na, nem k√∂¬īagg√≥nnyi; nem v√°rok v√°laszt, nem is v√°rtam, nem is v√°laszt-ottam...
#16 | miskolcilaci - 2015. szeptember 19. 21:43:42
S√°tori! Ahogy l√°tom nem mi integr√°lunk, hanem √Ķk r√©sz√ľnkre.. A m√°r megl√©v√Ķ agy halottak, √©s konzum idi√≥t√°k mell√©, a tov√°bbiakban betelep√ľl√Ķ alacsony szint√Ľ kult√ļr√°k m√°r csak jav√≠thatj√°k az √°tlagot v√©rfert√Ķz√©ssel, √©s kapucs√≠n√≥ unok√°kkal. Mindez kedvez√Ķ az olcs√≥, ir√°ny√≠that√≥, √©s √©rzelemmenetes √∂ssze, vagy sz√©tszerel√©shez :|
#17 | Satori - 2015. szeptember 20. 01:48:10
Miskolcilaci! Igen, ok integralnak a reszunkre, az adofizetok penzebol, az oslakosoknak a rovasara. Milyen jofejek nem?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.