Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarországon is parancsnoki központot akar létesíteni a NATO


Na a nato hozza össze a Varsói Szerzõdés logisztikáját? Micsoda csavar. A NATO további regionális parancsnoki mközpontokat akar létrehozni a keleti tagországokban, így Magyarországon és Szlovákiában - közölte pénteken a német médiának adott nyilatkozatában az atlanti szövetség egyik szóvivõje. E tervekrõl a tagállamok védelmi minisztereinek október 8-ikai brüsszeli tanácskozásán kívánnak dönteni.
Az Oroszországgal kiélezõdött viszony miatt a NATO hónapok óta erõsíti védelmi infrastruktúráját a szövetség keleti területein. Már döntés született parancsnoki központ létesítésérõl mindhárom balti államban, valamint Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. E központoknak jövõ év júliusára alkalmazhatóvá kell válniuk.
Link

Hozzászólások


#1 | Szalonna - 2015. szeptember 19. 00:05:53
Majd beleszaladunk a saskába, ha csak addig nem változik a rendszär, már a Grippenek repkednek az orosz határ mentén is. Valami ürüggyel ki kell erõltetni az a rendszärváltást, nem?
#2 | talpi - 2015. szeptember 19. 06:38:38
"Az Oroszországgal kiélezõdött viszony miatt a NATO hónapok óta erõsíti védelmi .
Na bammeg, ezt egy hír, vagy olyan értékkel akarták felruházni.
A valóság, az hogy ezek a nyomoroncok,azt szeretnék elérni, hogy egy " puffer zóna " alakuljon ki ebben vagy ezekben a régiókban. Nos, akkor borítékolható a lépés. Vászka, ide pöccent egy rendesebb ijesztgetés szerû, de azért nem biztos, hogy nagyobb lesz a lángja mint a füstje. Nagyobb a valószínûsége annak, hogy nyugat európa és az államok középsõ része lesz rendesen megirdalva, hogy a fokhagyma és a sertés szalonna is a helyére kerüljön.
Nem kell annyira aggódni, mert egyik sem annyira hülye, hogy fejjel a falnak. Megy a trendszerek felvonultatása, sajnos, Székelyföld nagyon meg lett rakva, ott azért nagyobb az esély egy komolyabb odabaszásra. Bááár, ha jól meggondoljuk, biza, ott szoktak israelli helikopáterek "hegyeket" tologatni és valamiért nem tudja a soffõr irányítani :D

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.