Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Defektes a magyar menek√ľltv√©delmi rendszer 2012. √°prilis 24


Csak ismétlésnek...! Link
De s√ľrg√Ķs lett! De ki "mene, mene, menetekel" ide, ha nem a mocskos zsid√≥? Mi√©rt is lett√ľnk t√∂rv√©nyileg "befogad√≥ orsz√°g"? Gottfried K√∂fner, az ENSZ Menek√ľlt√ľgyi F√Ķbiztoss√°g√°nak (UNHCR) k√∂z√©p-eur√≥pai region√°lis k√©pvisel√Ķje szerint s√ľrg√Ķs int√©zked√©sekre van sz√ľks√©g ahhoz, hogy a magyarorsz√°gi menek√ľltv√©delmi rendszer a nemzetk√∂zi norm√°knak megfelel√Ķen m√Ľk√∂dj√∂n.

Az ENSZ-tisztvisel√Ķ keddi budapesti sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n, amelyen bemutatta az UNHCR √°ll√°sfoglal√°s√°t a magyarorsz√°gi menek√ľlt√ľgyi rendszerr√Ķl, a menek√ľltek √©s a mened√©kk√©r√Ķk helyzet√©r√Ķl, hangs√ļlyozta, hogy a menek√ľlt√ľgyi politik√°t meg kellene v√°ltoztatni. Indokl√°sul elmondta: a magyar menek√ľlt√ľgyi politika jelenleg lehet√Ķv√© teszi, hogy a politikai mened√©kk√©r√Ķket az illeg√°lis migr√°nsokkal egy√ľtt tarts√°k fogva. Arra lenne sz√ľks√©g, hogy a mened√©kk√©r√Ķk an√©lk√ľl ny√ļjthass√°k be k√©relm√ľket, hogy elriasztan√°k, megf√©leml√≠ten√©k vagy b√Ľn√∂z√Ķkk√©nt kezeln√©k √Ķket - emelte ki.
Link
-> postaimre - 2012. √°prilis 24. 15:45 · 14 hozz√°sz√≥l√°s · 1452 megnyit√°s ·Nyomtat√°s · Szerkeszt√©s

HozzŠszůlŠsok


#1 | miskolcilaci - 2015. szeptember 19. 21:11:55
CIG√ĀNY N√ČPVISELETBE √ĖLT√ĖZTETIK A MENEK√úLTEKET A ROM√ĀN EMBERCSEMP√ČSZEK.
Arra alapoznak, hogy a magyar hat√≥s√°gok nem ellen√Ķrzik azokat a rom√°n rendsz√°m√ļ g√©pkocsikat, amelyek cig√°ny n√©pviseletbe √∂lt√∂z√∂tt embereket sz√°ll√≠tanak.Egy kolozsv√°ri roma szervezet vezet√Ķje a Mediafax rom√°n h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √ļtj√°n h√≠vta fel p√©nteken a rom√°n √©s magyar hat√≥s√°gok figyelm√©t arra, hogy rom√°niai roma sz√°rmaz√°s√ļ embercsemp√©szek cig√°ny n√©pviseletbe √∂lt√∂ztetve sz√°ll√≠tanak Magyarorsz√°gr√≥l Ausztri√°ba √©s N√©metorsz√°gba illeg√°lis k√∂zel-keleti bev√°ndorl√≥kat. Aurel Pascu, a kolozsv√°ri Roma Emberiess√©g Egyes√ľlet (Asociatia Roma Umanitate) eln√∂ke a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek elmondta: az embercsemp√©szek arra alapoznak, hogy a magyar hat√≥s√°gok nem ellen√Ķrzik azokat a rom√°n rendsz√°m√ļ g√©pkocsikat, amelyek cig√°ny n√©pviseletbe √∂lt√∂z√∂tt szem√©lyeket sz√°ll√≠tanak. Egy√©rtelm√Ľnek gondolj√°k ugyanis, hogy rom√°n √°llampolg√°rok utaznak ezekben a g√©pkocsikban. Az embercsemp√©szek 1500 eur√≥√©rt v√°llalj√°k, hogy a hat√≥s√°gokat megt√©veszt√Ķ m√≥don juttassanak el egy-egy illeg√°lis bev√°ndorl√≥t Budapestr√Ķl B√©csig vagy a n√©metorsz√°gi Passauig.
http://vs.hu/koze...k-0918#!s0

kepfeltoltes.hu/150919/12027556_1049386128429433_8673342031070435207_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Világos, mint a fegyverletétel.
#2 | Satori - 2015. szeptember 20. 00:02:30
"Nem volt meg√°llapod√°s a magyarokkal.

R√°k√©nyszer√≠tett√ľk √Ķket, hogy fogadj√°k a menek√ľlteket, √ļgy, hogy odak√ľldt√ľk az embereket, √©s tov√°bbra is ezt fogjuk tenni", ezt pedig a horv√°t minisztereln√∂k, Zoran Milanovic mondta az √°ltala d√©lel√Ķtt tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥n.

http://vs.hu/koze...paign=main

A Horvatok csinaltak a legjobban eddig!

Talan naluk nincs is regisztralt menekult, igy nem is fognak hozzajuk visszatoloncolni senkit.

Nalunk van az alfahir.hu szerint:

A regisztrált illegális bevándorlók száma január elseje óta:

230.622

Es ez a szam folyamatosan novekszik.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.