Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona G√°bor: Izrael egy agresszor √°llam 2010 11 09


Az arc-h√≠vumb√≥l...ugye √©rtitek milyen bonyolult ez az "EU"...izrael √©s befogad√°s, menek√ľl√©s k√©rd√©s? Az√≥ta zazri nem kicsit copja √Ķket...de h√°t csak meg kell legyen az akaszt√°sa es! Ejnye, miket nem besz√©l a Zazri, m√©g a v√©g√©n cs√ļnya antiszem√©t lesz Soros Gyuri √∂r√∂m√©re? Paranoid? Vona G√°bor, a Jobbik eln√∂ke az izraeli t√°rsul√°si szerz√Ķd√©ssel kapcsolatban kijelentette, hogy ez a szerz√Ķd√©s olyan elemeket tartalmaz, melyeket izrael az Eur√≥pai Uni√≥s csatlakoz√°skor is megkapna.
Azt gondolja, hogy j√≥ √©rz√©s√Ľ magyar emberk√©nt ezt nem lehet megszavazni.
Olyan országról van szó, mely szerinte a nemzetközi stabilitásnak, a békének leginkább akadályozója. Izrael az az ország, melynek nem kell betartania az ENSZ szabályait.
Magyarorsz√°g szempontj√°b√≥l t√∂bbek k√∂z√∂tt m√©g mindig nem tudjuk, hogy mit kerestek haz√°nk l√©gter√©ben a k√©mrep√ľl√Ķg√©pek.

(jobbik.hu)
________________________________________
A Szerkeszt√Ķ megjegyz√©se:

Vona G√°bor az izraeli EU-hoz t√∂rt√©n√Ķ t√°rsul√°si szerz√Ķd√©s vit√°j√°ban kifejtette a magyar n√©p tekint√©lyes r√©sz√©nek az √°ll√°spontj√°t: f√©l√ľnk, hogy a befogad√≥, toler√°ns magyar nemzetre t√°telep√ľlni sz√°nd√©koz√≥ izraeliek nem b√©k√©s, egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ t√°rsk√©nt fognak itt megjelenni.

Igaza van. Izrael √°llama manaps√°g a vil√°g, a vil√°gb√©ke sz√°m√°ra a legnagyobb biztons√°gi kock√°zat. Izrael agressz√≠v √°llam. Izrael h√°bor√ļkat kezdhet, m√°s kult√ļr√°kat eltaposhat √©s a vil√°g k√∂zv√©lem√©nye, sajt√≥ja a szav√°t fel sem emeli emiatt. F√©lnek az antiszemita megb√©lyegz√©st√Ķl, f√©lnek a k√∂zv√©lem√©nyform√°l√≥k izrael-bar√°t roham√°t√≥l, a megb√©lyegz√©st√Ķl.

A magyar politikai elit m√©g ma sem adott v√°laszt a k√©rd√©sre, hogy mit kerestek az izraeli k√©mrep√ľl√Ķk Magyarorsz√°g l√©gter√©ben, a budapesti rep√ľl√Ķt√©r felett. Sunnyognak, nem vitatkoznak - √©s √Ķk is antiszemit√°znak.

Vona tudja, hogy felsz√≥lal√°sa miatt √Ķt is antiszemit√°nak fogj√°k megb√©lyegezni, ez az izraeli, de a magyar politikai elit sz√°m√°ra is egy begyakorlott fegyver: ha valaki nekik nemtetsz√Ķ dolgot mond, vet fel, az antiszemita - ezzel azonnal politikai p√°ri√°v√° v√°lik. Nem √©rvekkel akarj√°k meggy√Ķzni a nekik nem tetsz√Ķ v√©lem√©nyt kimond√≥t, hanem az antiszemitizmus bunk√≥j√°val. Pedig ha D√°nia eln√∂ke jelentette volna ki, hogy felv√°s√°rolj√°k Magyarorsz√°got, akkor D√°nia ellen tiltakozn√°nak. Ha m√°s √°llam√©, akkor az ellen. Ez nem izraeli, vagy zsid√≥ k√©rd√©s, ez a magyar ember sz√°m√°ra l√©tmin√Ķs√©get, egy√°ltal√°n l√©tet jelent√Ķ k√©rd√©s. T√∂rt√©netesen ezt nem D√°nia, vagy m√°s √°llam vezet√Ķ k√©pvisel√Ķje jelentette ki, hanem Izrael eln√∂ke. A 'magyar' orsz√°ggy√Ľ√©s ellenben ezzel sem foglalkozott, ahogy a k√©mrep√ľl√Ķg√©pek √ľgy√©vel sem. Mi√©rt?

Izraelb√Ķl ma t√∂bben t√°voznak, mint akik oda emigr√°lnak. Az USA ut√°n Magyarorsz√°g a legkeresettebb c√©l. A magyar n√©p sz√°m√°ra ez jelenti az igazi biztons√°gi kock√°zatot - √©s ezzel marad√©ktalanul csak egyet√©rteni lehet. A megszavaz√°sra beterjesztett Izraeli-EU csatlakoz√°si szerz√Ķd√©sben Izrael minden jogot megkap, ami az EU tag√°llamainak j√°r. Milyen alapon? Szabad √°ru√°raml√°s, szabad t√Ķke√°raml√°s, szabad ember√°raml√°s ide - de oda csakis fajzsid√≥ telep√ľlhet be, a t√∂rv√©nyeik ezt biztos√≠tj√°k. Hol itt az igazi k√∂lcs√∂n√∂ss√©g?

Ismerve az Izraelb√Ķl val√≥ kiv√°ndorl√°si sz√°nd√©kot, Magyarorsz√°g izraeli 'megsz√°ll√°s√°t' a szerz√Ķd√©s √©letbel√©pte ut√°n m√°r semmi sem k√©sleltetheti, g√°tolhatja. M√°r pedig a befogad√≥ magyar m√Ľvelts√©gre ekkor egy agressz√≠v, mag√°t magasabbrend√Ľnek v√©l√Ķ, lehengerl√Ķ, a nem zsid√≥t embersz√°mba nem vev√Ķ kult√ļra telepedne - √©s ennek a magyar n√©pess√©g sz√°m√°ra kellemetlen, elviselhetetlen k√∂vetkezm√©nyeit nem neh√©z megj√≥solni.

Cser Ferenc

Forr√°s: Link

· postaimre - 2010 11 09Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | galipoli - 2015. szeptember 19. 19:58:44
Had lám a arc-hívumót, kíváncsi lennék az akkori hszkre.
#2 | postaimre - 2015. szeptember 19. 20:44:22
A kis zsidó-buzik "félnek"....

A Jobbik att√≥l f√©l, hogy a NATO h√°bor√ļt hoz Magyarorsz√°g nyak√°ra

A Jobbik hat√°rozottan el√≠t√©li √©s ellenzi, hogy a NATO parancsnoki egys√©geket hozzon l√©tre keleti tagorsz√°gaiban, egy√ļttal tiltakoznak a haz√°nkban egyre fokoz√≥d√≥ amerikai katonai jelenl√©t ellen is - √≠rta szombati k√∂zlem√©ny√©ben Mirk√≥czki √Ād√°m, a nemzeti p√°rt sz√≥viv√Ķje.
http://alfahir.hu...ag_nyakara

zk√°rp√°t meg javasolja, hogy civilek, erk√∂lcsivel is szervez√Ķdhessenek a nemzet v√©delm√©re...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.