Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megszólaltak a szabadkõmûvesek


Ezen be kell xarni! Még több kettõs kereszt, szentkoronázás...és a csapat tele van velük...de siralmas...ha pl. d'rabik is hozná a köténykéjét, bogár is...varga is...és patrubány is... Az Európát végveszéllyel fenyegetõ népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai elõadása végén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkõmûvesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról.A Corrispondenza Romana nevû olasz katolikus lap közölte nemrég 28 európai szabadkõmûves páholy közös nyilatkozatát, amely a maga teljesen szokatlan nyíltságával megvilágosító fényt vet az Európát megbénító jelenségre, a korlátlan és rendhagyó bevándorlásra. A szabadkõmûvesek utasításának fõ motívumai megtalálhatók a behatoló bevándorlókat menekültként beállító politikusok érvelésében, szóhasználatában. Az MVSZ sajtószolgálata ismerteti az olasz lap írását és a titkos társaságok nyilatkozatát.

A lap szerint kirajzolĂłdĂł cĂ©l egyĂ©rtelmĂ»: „Olyan tartĂłelemek aláásása, mint haza, azonosság Ă©s nĂ©p.”
Az aláíró páholyok lefedik egész Európát Törökországtól Portugáliáig, Olaszországtól Írországig és Lengyelországig. A lapban olvasható felsorolás: Franciaországi Nagy Kelet, Ausztria Nagypáholya, Svájci Nagy Kelet, Franciaország Nagypáholya, Belgiumi Nagy Kelet, Belgium Nagypáholya, Horvátországi Nagy Kelet, Írországi Nagy Kelet, Olaszország Nagypáholya, Luxemburgi Nagy Kelet, Lengyelországi Nagy Kelet, Portugáliai Nagy Kelet, Görögországi Nagy Kelet, Törökország Nõi Nagypáholya és mások.

Az aláírók nemcsak a most jelentkezõ bevándorlók befogadására szólítják fel a kormányokat, hanem a jövõben egyre többek befogadását kérik.

A Corrispondenza Romana utal arra, hogy a szabadkõmûves nyilatkozatot a franciaországi Médias-Press hozta nyilvánosságra. Alább a szeptember 7-i nyilatkozat magyar fordítása olvasható.

Az európai szabadkõmûves páholyok nyilatkozata

Az európai szabadkõmûves Nagypáholyokat aggodalommal tölti el a háború és nyomor martalékául esett országokból menekülõ migránsok tragédiája, ezért felhívják az európai kormányokat azoknak a közös politikai döntéseknek a meghozatalára, amelyek nélkülözhetetlenek a szükségben és végveszélyben lévõ emberek méltó és humánus fogadásához. Az államok arra való képtelensége, hogy felülemelkedjenek a nemzeti önzéseken újabb jele annak, hogy Európa beteg, ahol az önzõ egyéni érdek felülkerekedik a közérdeken.

Az európai szabadkõmûves Nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. A szolidaritás eszméjének jelentõsége csak nõ a világ számos régiójában bekövetkezett összeomlás láttán.

Anélkül, hogy egy olyan földrész történelmére kitérnénk, amelyet magát is számos népvándorlás kovácsolt egybe, a mai drámák fel kell rázzák öntudatunkat és újító befogadó politikát kell sugalmazzanak. Ennek hiányában az európai földrész hamarosan a megosztottság és ellentétek színtere lesz, ami új szerencsétlenségbe fogja sodorni a népeket. Ebbõl pedig nem más következik, mint a nacionalizmusok újbóli felkorbácsolása.

A mai tragédia tehát az európai álom újjászületésének és megújulásának olvasztó tégelye kell legyen. A Nagypáholyok ezután tetteket várnak, amelyekben az Európa alapját jelentõ értékek, mint a szolidaritás és testvériség megfelelõen kifejezésre jutnak.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. szeptember 20. 09:05:57
YouTube Videó
#2 | miskolcilaci - 2015. szeptember 20. 09:18:43
Az európai szabadkõmûves Nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. Anélkül, hogy egy olyan földrész történelmére kitérnénk, amelyet magát is számos népvándorlás kovácsolt egybe, a mai drámák fel kell rázzák öntudatunkat és újító befogadó politikát kell sugalmazzanak.


kepfeltoltes.hu/150920/migransvonat151918_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

https://kuruc.inf...

kepfeltoltes.hu/150920/12049721_1672985056257089_7692656908926343502_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#3 | mormota1968 - 2015. szeptember 20. 09:29:39
Na szóval! A feladat a régi. Felderíteni kik vannak benne ezekben a páholyokban és más titkos társaságokban és egy jól összehangolt akció keretében lehetõleg egyetlen éjszaka alatt begyûjteni mindet, ahogy a Templomos lovagokkal tették annak idején, aztán mehetnek a megsemmisítõ táborokba. Mert ezek veszélyesebbek az emberiségre, mint egy pusztító erejû meteor becsapódás. Talán ha ezek a mocskos társaságok nem pusztítanák világszerte az általuk kiszemelt országok lakosságát és nem pénzelnék direktbe, behülyítve ezeket a szerencsétleneket, nem is volna semmiféle népvándorlás. Ebben a témában újat már nem lehet mondani. Tudjuk mindannyian akik itt vagyunk, hogy a zsidó faj Babilóniában alakult ki, ahogy a három az emberiséget rohasztó vallás is, a judaizmus, judeo-kereszténység és az iszlám. Ezek a titkos társaságok ezer szállal kötõdnek a zsidósághoz. A zsidók megszállták
az ókori Görögországot, Római Birodalmat, szellemiségük és kamatos pénzrendszerük megfertõzött minden birodalmat, országot, ahol csak megjelentek, de a nyugat nélkülük is elég rohadt volt már. "A professzor szerint Róma bukásának igazi oka a KAMAT volt". Már csak ez az egyetlen internetes cikk is jól bemutatja, hogyan tett tönkre minden népet a zsidó szellemiség, az õsi babilóniai vallások mái napig való életben tartásáról már nem is szólva. (Európa beteg.) Ez nem kérdéses! Egy olyan földrész, ahol ennyire engedelmesen ballag a jó nép a végzete felé, nem is lehet egészséges. De tudjuk jól, hogy Hitler és náci pártja is nyakig benne volt két titkos társaságban is, úgy hogy nem tudom, mennyire lehetséges felszámolni a világon lévõ titkos társaságokat. Hisz még az uralkodók is benne voltak, vannak. Az a baj, hogy képtelenség megértetni a tömegekkel, hogy a világot a vatikáni jezsuita banda és titkos társaságok uralják, a zsidó szellemiség jegyében,
a mammont imádva és felhasználva az emberiség rabszolgasorsban tartására. Az emberek többségének nincs meg az-az értelmi képessége, hogy feltudja fogni a valóságot. Magyarázhat nekik az ember ítéletnapig, az eredmény a nullával egyenlõ. A baromfiudvarunkban szétnézve nem tehetek róla, de mindig ezek az emberek jutnak az eszembe. Akik értelmesnek hiszik magukat, pedig nagyon messze vannak az értelemtõl. A képességük vetekszik egy tyúkéval. Be vannak programozva egy bizonyos feladatra, azt ennyi! Élnek, mint egyszerû ösztönlények, semmi mással nem törõdve, mint a holnappal!
Az, hogy mi lesz egy év múlva nem érdekli õket. Ennek az emberiségnek meg kell tizedelõdnie, ez a sorsunk. Irányíthatóak vagyunk, ez egyértelmû!
#4 | pozor124 - 2015. szeptember 20. 09:40:09
Érdekes, hogy a drágák nem említik, hogy a gazdag muzulmán országok nem fogadják be a saját testvéreiket az óriási területeikre ... ... Itt nemcsak a ló lába lóg ki. Szaúd Arábia csak általa elismerten százezernél is több légkondicionált (!) sátorral rendelkezik, mégsem telepíti le õket szélsebesen, de még egy DB-ot sem belõlük.
#5 | pozor124 - 2015. szeptember 20. 11:07:56
Meg arról sem beszélnek a felvilágosult szabadkõmûvesek, hogy Amerika 6 milliárd dollárral építtette meg Törökországgal a menekültvárosaikat, felhalmozták ott õket minden gond nélkül, és ahelyett hogy otthont adnának nekik, amerikai vezényszóra, a megadott idõben elindítják õket Európa végsõ le (vagy fel-) számolására. Csak a hülye, vagy aki nem olvas interneten, nem látja ezeket. Európa zsidó, és megvett vezetõi meg úgy csinálnak, mintha nem lehetne csinálni semmit, holott pofonegyszerû a dolog. De hát le van ez zsírozva. Már 2010-ben megvolt hivatalosan a terv erre. a youtube-on az egyik világpanoráma errõl szól. A világhelyzete. blogspot.hu szeptember 18-i cikke is errõl szól!
#6 | Gutai Zub - 2015. szeptember 20. 12:07:51
Mormota,

"Ahogy a templomos lovagokkal tették"?

Hát a templomos lovagok, tulajdonképpen elsõ szervezett nemzetközi bankár-pénzlovagok, szépen kisebb veszteségekkel, de egységesen áthajóztak Angliába, Skóciába.
Kemény magját adva a skót-rítusú páholyoknak, Angliát megtéve a pénz központjának.

Igazad van: "irányíthatóak vagyunk", és az irányítás technikája a titkok titka.

Pedig nagyon egyszerĂ»........
#7 | GERRY - 2015. szeptember 20. 12:38:46
CBW - ide is bemásoltam: http://vilaghelyz...k-meg.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.