Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A menek√ľltek √∂sszehozt√°k a szlov√°k √©s a magyar sz√©ls√Ķjobbot


√Ėsszef√ļjja a szemetet a sz√©l. A j√≥bikos zsid√≥-cig√°ny banda, hvim-es zsid√≥ banda √©s a n√©pp√°rt ...micsoda hat√°rrev√≠zi√≥ lesz itt! Marian Kotleba vezette Mi Szlov√°ki√°nk N√©pp√°rt szimpatiz√°nsai szombaton B√Ķs√∂n t√ľntettek, ahov√° meg√©rkeztek az els√Ķ mened√©kk√©r√Ķk az ausztriai menek√ľltt√°borb√≥l - adta h√≠r√ľl az √öj Sz√≥. A szlov√°k sz√©ls√Ķs√©gesekhez csatlakoztak a Hatvann√©gy V√°rmegye Ifj√ļs√°gi Mozgalom √©s a Priama demokr√°cia k√©pvisel√Ķi is.

Kotleba besz√©d√©ben Magyarorsz√°got dics√©rte, mivel szerinte p√©ld√°san kezeli a menek√ľltprobl√©m√°t. Robert Kali√≤√°k bel√ľgyminiszternek megk√∂sz√∂nte, hogy el√©g rend√Ķrt k√ľld√∂tt B√Ķsre. A t√ľntet√©s r√©sztvev√Ķi csatlakozhattak a p√°rt pet√≠ci√≥j√°hoz, melyben elutas√≠tj√°k a menek√ľltek befogad√°s√°t -√≠rja az √öj Sz√≥.

A p√°rtok √©s szervezetek szimpatiz√°nsai mellett mintegy √∂tven b√Ķsi lakos is megjelent a kult√ļrh√°z mellett, t√∂bbs√©g√ľk egyet√©rt Kotleb√°√©k k√∂vetel√©seivel. A menek√ľltt√°bor bej√°ratait rend√Ķr√∂k √Ķrzik, a nacionalist√°k este 20:00-ig nem vonultak ki a t√°borhoz. Csak a HVIM tagjai jelentek meg a b√Ķsi √©p√ľletkomplexumn√°l.

A t√ľntet√©s maga d√©lut√°n 16:00-kor kezd√Ķd√∂tt. Mari√°n Kotleba besz√©d√©t Szaniszl√≥ Istvan tolm√°csolta. Kotleba lesz√∂gezte, hogy a mai akci√≥ nem a szlov√°kok √©s a magyarok viszony√°r√≥l sz√≥l. C√©ljuk, hogy tamogass√°k a b√Ķsieket.

Radovan Hr√°dek ugyv√©d helyi lakosk√©nt sz√≥lalt fel a t√ľntet√©sen a menek√ľltek ellen.

Megjöttek a vármegyések is

D√©lut√°n a Hatvann√©gy V√°rmegye √©s a Priama demokr√°cia k√©pvisel√Ķi is meg√©rkeztek, √©s csatlakoztak a mintegy √∂tven Mi Szlov√°ki√°nk N√©pp√°rt-szimpatiz√°nshoz.
A kult√ļrh√°z k√∂rny√©k√©n mintegy harminc rend√Ķr v√°rta a t√ľntet√Ķket. A rend√Ķr√∂k nem z√°rt√°k le a falut.

Délután még nyugalom volt

A lap tud√≥s√≠t√°sa szerint kora d√©lut√°n a t√°bor bej√°rat√°n√°l csak n√©h√°ny rend√Ķr posztolt. P√©nteken d√©lel√Ķtt t√∂bb menek√ľlt bes√©t√°lt a k√∂zs√©gbe.
Kotleb√°√©k m√°r szeptember 1-√©n is t√ľntettek volna B√Ķs√∂n, de nem kaptak enged√©lyt √©s nem jutottak be a faluba. Fenes Iv√°n, B√Ķs polg√°rmestere akkor felsz√≥l√≠totta a lakosokat, hogy ne vegyenek r√©szt a demonstr√°ci√≥n, most nem kaptak hasonl√≥ „√ļtmutat√°st”. Egyel√Ķre az is k√©rd√©ses, hogy megval√≥sul-e a t√ľntet√©s, mert a p√°rt nem √©rtes√≠tette id√Ķben az √∂nkorm√°nyzatot.

Az √öj Sz√≥ munkat√°rsai p√©nteken megpr√≥b√°ltak kapcsolatba l√©pnin az √∂nkorm√°nyzattal., de hi√°ba h√≠vt√°k a polg√°rmestert √©s a k√∂zs√©gi hivatal illet√©keseit, nem siker√ľlt √Ķket el√©rn√ľnk.

Martina Kredatusov√°, a Nagyszombati Ker√ľleti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g sz√≥viv√Ķje elmondta, a rend√Ķrs√©g mindig √ľgyel a k√∂zrendre, ez szombaton sem lesz m√°sk√©nt. Jakus Zolt√°nt√≥l, a t√°bor megnyit√°s√°t ellenz√Ķ al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©s szervez√Ķj√©t√Ķl a lap megtudta, t√∂bb b√Ķsi jelezte, hogy r√©szt vesz a n√©gy √≥r√°ra meghirdetett t√ľntet√©sen.

Forr√°s: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2015. szeptember 20. 11:22:16
33.media.tumblr.com/86b77388c022a368f4d824a6ea439ad8/tumblr_nusgxlb1EC1qbgoyio1_1280.gif
#2 | postaimre - 2015. szeptember 20. 11:32:28
Cig√°nyok...lusta, haza√°rul√≥, agyatlan "magyarok"....√©s a demokr√°cia is kimaradt, no meg a j√≥bik, a parlamenti cs√ľrhe, a politikus, rend√Ķr...k√∂zigazgat√°si gan√©....
#3 | GERRY - 2015. szeptember 20. 12:11:14
Igen ... követ dobálni jó! (Béla a bika)
Amikor ég az autó akkor mindig elélvezek (egy aktiv piromániás polgár
Be vagyok r√°gva, be vagyok r√°gva (egy jobbikos? :))
Baa'meg lecs√ļszott a kapucnim - lefot√≥zt√°l? Rem√©lem a mam√°m nem l√°tja meg (r√∂fi a b√∂rdzsekis)

...de hol vannak a migránsok? - ja, ez még Budapest anno...lángba?
#4 | postaimre - 2015. szeptember 20. 12:25:15
Gerry, √©s ott van torockai, aki az√≥ta p√≥g√°rmester √©s pont "in medias rest", √Āsotthalmon...micsa v√©letlen! Be kell xarni ett√Ķl a fel√©p√≠tett vil√°gt√≥l. Olyan kisz-√°m√≠that√≥.
#5 | Perje - 2015. szeptember 20. 20:30:18
Nagy baj lehet, ha m√©g a cseh " k√©m√©nysepr√Ķk" is felvontak a pr√°gai v√°r tetej√©re a v√∂r√∂s gaty√°t. Szerencs√©re m√©g nem f√©lhold alak√ļt.:D
https://www.youtu...dzsAxshrN4

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.