Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

50-60 ezernyi CAHAL katona a Kárpát-medencében 2011 02 25


Nekem √ļgy t√Ľnik az archivumot blokkolj√°k...de olvassatok addig is...! Napl√≥K√©t film√©lm√©nyem √∂tv√∂z√Ķdik most bennem, de nem hi√°ba, illetve nem v√©letlen√ľl. Apokalipszis most; Kocka tril√≥gia – √©s minden metafizikai √ľzenet√ľk most dolgoznak bennem. De l√°suk el√Ķsz√∂r a l√©nyegtelen dolgokat. Netanjahu √≥va intette az izraelit√°kat hogy belev√°gjanak lend√ľletb√Ķl egy h√°bor√ļba, mert nagy meglepet√©s √©rheti √Ķket. A CAHAL (IDF) nincs felk√©sz√ľlve egy elh√ļz√≥d√≥ h√°bor√ļra √©s lassan leszerelik √Ķket pszichol√≥giai paradoxonokkal k√∂r√ľll√Ķve a terror-hord√°t. A paradoxon szerint, ha gyeng√©kre t√°madnak √©s legy√Ķzik √Ķket, akkor terrorist√°k, s ha a gyeng√©k gy√Ķzik le √Ķket, akkor meg pipogy√°k. Ez a vesztes-vesztes poz√≠ci√≥ a j√°t√©k-elm√©letben. A kis huncutok most elj√°tssz√°k a hat ty√ļk cahal√°l√°t, mik√∂zben a l√©nyeg m√°r megint nem ott, hanem n√°lunk t√∂rt√©nik. Rodolf√≥ is megirigyelhetn√© a zsidajt a tr√ľkkjei miatt, mert am√≠g ott verg√Ķdnek, k√∂zben a K√°rp√°t –medence ter√ľlet√©n mintegy 50-60 ezer zsid√≥ katon√°r√≥l lehet olvasni a sorok k√∂z√∂tt. √Črtitek?

No ha nem, akkor azt sem, hogy a 12 NATO logisztikai b√°zis mell√© rendelt l√©gv√©delem Solaris rendszer√©t nagy s√ľrg√Ķss√©ggel kell minden napim√°d√≥nak elsaj√°t√≠tani. A szerencse nem j√°r egyed√ľl, ez√©rt √©n √∂r√∂mmel fogadom, ha itt ker√ľl katlanba a tet√Ľhint√°s √©s nekem t√∂bb√© nem kell bizonygatnom, hogy T√°borfalv√°n √©s sok m√°s b√°zison is h√©dereltek a h√©berek. Atomb√≥l √©s egy√©b t√∂meget puszt√≠t√≥ fegyverb√Ķl nem tudom mennyi van itt mostan√°ra a kor√°bbi adatokhoz k√©pest, de nem is fontos. A „nagyok” ezt lefocizhatt√°k m√°r a START-3-al √©s nagy hirtelens√©ggel ha most megjelenne az orsz√°gban egy maci-bizotts√°g, h√°t lenne lebuk√°s rendesen olyan, amilyen m√©g Szaddamn√°l sem volt. Hihetetlen? Ha igen, √ľss√©tek be Palesztina nev√©t a google F√∂ld-be √©s egyenesen Magyarorsz√°gra rep√≠t benneteket. Magyar√°zata ennek az, hogy 2 in 1-t k√≠v√°n j√°tszani vel√ľnk a zsid√≥. Mivel, ha kev√©sb√© j√≥l s√ľlnek el a dolgok, akkor hamarosan a medvesajt lesz a kedvenc √©tel√ľnk √©s nem a macesz, ez√©rt javaslom az √≥r√°inkat egyeztetni √©s szokni a gondolatot, hogy ilyen emberekk√© kell v√°lnunk, mint itt ez a N√ē! P√©ld√°s amazon!

izraeli katona, palesztin n√Ķ
Link = http://www.youtube.com/watch?v=SQyIKyd2gqA&NR=1&feature=fvwp

Putyin bekem√©ny√≠tett Br√ľsszelben, de eml√©kezzetek r√°, hogy p√°rr hete √≠rtam, hogy a vil√°g legnagyobb olaj-kitermel√Ķj√©v√© v√°lva, a most kiher√©lt √©szak-afrikai olajpump√°k zavarg√°sokba fullaszt√°s√°val ma m√°r igencsak √Ķ mondja meg, mi kegyen √©s hol, s milyen form√°ban. L√≠bia √©s Alg√©ria kies√©s√©vel, Sza√ļd-Ar√°bia k√∂rnyezet√©nek teljes fog√°s√°val ma m√°r nem eszik olyan forr√≥n a k√°s√°t. Lesz itt √ľzemanyag √©s g√°z√°r hamarosan, nem is kicsit, ha egy√°ltal√°n lesz. Az oroszok hely√©ben sim√°n elz√°rn√°m a g√°zcsapot. √ćgy kell zsid√≥t fogni, aki m√°r t√∂r√∂k√∂t nem foghat. Medvegyev meg √©ppen a spanyol kir√°lyt fogadta a rezidenci√°j√°n, s gondolom, a katari √©s gibralt√°ri helyzetet lelt√°rozz√°k √©ppen, mik√∂zben a spanyol √°llamad√≥ss√°got kezelik. L√°rif√°ri, m√©g a v√©g√©n Olstein is meg√©ri, hogy saj√°t Mauz√≥leuma lesz Felcs√ļton? T√°n m√©g id√©n avathatjuk is, csak a balzsamot kell beszerezni s√ľrg√Ķsen, ha m√°r nem akart√°k Egyiptomban mumifik√°zni! A franci√°k is j√≥l elvannak a macival, mert √©ppen orsz√°gos nagy √ľzletet k√©sz√ľlnek k√∂tni katonai technol√≥gia v√°s√°rl√°sa ter√©n. Tal√°n nem v√©letlen, hogy ez a huncut Kohn Strauss most m√°r kezdi emlegetni a vil√°gp√©nz bevezet√©s√©t a doll√°r helyett, pedig m√©g az eur√≥ sem melegedett meg. M√©g a v√©g√©n v√©ge lesz annak, ami el sem kezd√Ķd√∂tt? Kacag a m√°jam. Izraelben m√°r az ortodox zsid√≥k l√©pnek fel a holokauszt ellen, mind fogalmi, mind t√∂rt√©nelmi szinten k√∂vetelik neglig√°lni ezt a „marhas√°got”. √Črtitek ugye? Ott ny√≠ltan kimondj√°k azt, amit itt t√∂bb helyen t√∂rv√©nyes√≠tve hazugs√°gaikat v√©t√≥zni nem szabad. Vicces fi√ļk. √ögy l√°tom, hogy Liebermann is meg van fogva, mert tal√°n az ellen felhozott legs√ļlyosabb v√°dakat ejti a b√≠r√≥s√°g (korrupci√≥), de ennek is √°ra lehetett. K√∂zben egyre t√∂bb vezet√Ķ rabbi ellen kezdem√©nyeznek elj√°r√°st szexu√°lis b√Ľncselekm√©nyek –jobb√°ra pedof√≠lia- miatt.
Kadafi fia √©ppen most, l√°tv√°nyosan elhat√°rol√≥dott az apj√°t√≥l √©s az ellenz√©khez csatlakozott, de most olvasom, hogy 32 milli√°rdnyi vagyon√°t m√°r z√°rolt√°k a dikt√°torockainak, s ugyan c√°folt√°k a h√≠rt, de √°ll√≠t√≥lag le is puffantottak, de minimum k√≥m√°ba esett √Ķ is. Hallel√ļja!

De hagyjuk azt a cs√ļnya vil√°ggazdas√°got √©s politik√°t, mert itthon ilyet √ļgy sem hallunk, politika meg nincs, hisz a gazdas√°gi csomagunkr√≥l is Londonban sziv√°rogtatnak ki r√©szleteket, ugye Matolcsy? √Črtitek? Londonb√≥l!
Amir√Ķl √≠rni akartam, az az ID√ē. No nem sokat, mert id√Ķm nincs r√°, hogy az id√Ķvel elid√Ķzzek. A rendszerb√Ķl kil√©p√Ķk ideje k√∂zeleg, √©s ha m√°r a helyeden vagy –vagyis a peremvid√©ken-, akkor az id√Ķ elj√∂n √©rted, ha √©rted, hogy el√©rkezett a id√Ķd. Apokaliptikus momentum ez, lovasok n√©lk√ľl, de nyereggel az √ľlep alatt, ostorral a k√©zben. Ha megfejtetted a rejtv√©nyt, akkor a j√°t√©k v√©ge az, amikor t√ľrn√∂d kell a v√°rakoz√°s „gy√∂trelmeit” √©s √ļgy maradni a csatlakoz√°si ponton, hogy k√∂zben a rendszer mozog √©s mozg√°sra √∂szt√∂k√©lve cs√°b√≠t a tenni akar√°s v√°gya. No ez a kih√≠v√°s. Ha √∂ln√∂d kell, azt annak idej√©ben teheted meg, mikor az √°ldozatnak √©rkezett el az ideje, nem pedig a ti√©d. A hal√°l sohasem a h√≥h√©r k√©p√©ben j√∂n el. A rendszerb√Ķl kil√©pni a peremvid√©ken ehet √©s akkor, amikor annak ideje van. Az id√Ķz√≠t√©s fontos √©s ennek √©rz√©ke elengedhetetlen felt√©tel. Ha m√°r c√©lba √©rt√©l √©s a peremre (perif√©ria) ker√ľlt√©l, √ļgy kell ezt tenned, hogy el√Ķtte bej√°rtad a teljes rendszert √©s megl√°ttad annak k√∂zpontj√°t is. A kil√©p√©s nem visszavonhat√≥ √©s nincs f√©lmegold√°s. Ami most van, az a „kivezet√©s” f√°zisa, de sokan elhullanak √ļt k√∂zben √©s ezt is el kell tudni viselni. Az hogy a mai √°talakul√°sokban az internet ilyen nagy szerepet kapott, nem v√©letlen. Egy virtu√°lis val√≥s√°gba terelt √©letet √©s m√°sik virtu√°lis val√≥s√°g tud onnan kir√°ngatni. A sz√°razf√∂ld√∂n nem lehet halat fogni, de a v√≠zben igen, ahhoz meg f√°zisba kell menni √©s csalizni, h√°l√≥zni, terelni, szigonyozni…
Z√°gr√°bban megrohant√°k az eln√∂ki palot√°t a f@szbukon szervezett csapater√Ķk. De ha m√°r –D√©lvid√©ki magyar v√°rosokr√≥l van sz√≥, akkor:

BELGR√ĀD - L√ĀSSUK CSAK!
555 √©ves nemzeti √ľnnepet hozn√°nak be Orb√°n√©k (Belgr√°d, Hunyadi, kir√°lys√°g, muszlim-eleness√©g…Nagy Magyarorsz√°g, meg amit akartok) Ez√©rt foglalta el a N√°ndorfeh√©rv√°r- termet is a Kis Kan √Āsz.)

A STOP inform√°ci√≥i szerint a Fidesz a n√°ndorfeh√©rv√°ri csata √©vfordul√≥j√°t a Hazaszeretet Napj√°v√° k√≠v√°nja nyilv√°n√≠ttatni. A kereszt√©nydemokrata honv√©delmi √°llamtitk√°r √∂n√°ll√≥ k√©pvisel√Ķi ind√≠tv√°nya arra k√©rn√© az √∂nkorm√°nyzatokat √©s a civileket, m√©lt√≥ m√≥d √ľnnepelj√©k meg a j√ļlius 22-ei diadalt, els√Ķk√©nt id√©n, az 555. √©vfordul√≥n.

Orsz√°ggy√Ľl√©si hat√°rozati javaslatban ind√≠tv√°nyozza Simicsk√≥ Istv√°n KDNP-s honv√©delmi √°llamtitk√°r, hogy a N√°ndorfeh√©rv√°ri csata megnyer√©s√©t ett√Ķl az √©vt√Ķl kezd√Ķd√Ķen a Hazaszeretet Napjak√©nt √ľnnepelje az orsz√°g, A javaslat elfogad√°sa eset√©n felk√©rn√© a korm√°nyt, a helyhat√≥s√°gokat, valamint a civilszervezeteket √©s a polg√°rokat, hogy "m√©lt√≥ m√≥don eml√©kezzenek meg a hazaszeretet, a k√∂z√∂s √©rt√©kek√©rt val√≥ felel√Ķss√©gv√°llal√°s √©s √°ldozathozatal e kiemelked√Ķ, t√∂rt√©nelemform√°l√≥ megnyilv√°nul√°s√°r√≥l."

Javaslat√°t azzal indokolja, hogy id√©n, 2011 . j√ļlius 22-√©n eml√©kez√ľnk a n√°ndorfeh√©rv√°ri diadal kiv√≠v√°s√°nak 555 . √©vfordul√≥j√°ra, ez√©rt aj√°nlatos, hogy az Orsz√°ggy√Ľl√©s ennek az eur√≥pai jelent√Ķs√©g√Ľ esem√©nynek a tisztelet√©re j√ļlius 22-√©t a Hazaszeretet Napj√°v√° nyilv√°n√≠tsa, mely alkalom nemcsak a magyar, hanem az eur√≥pai nemzetek szabads√°ga napja meg√ľnnepl√©s√©nek is ." Szerinte kev√©s olyan pillanat akad egy nemzet t√∂rt√©nelm√©ben, amikor hazaszeretet√©t olyan form√°ban bizony√≠thatja, hogy az akkori vil√°g √©s az ut√≥kor osztatlan megbecs√ľl√©s√©t v√°ltja ki.

Szerinte a t√ļler√Ķvel szemben harcol√≥ magyar hazafiak √©s az akkori Eur√≥pa kapuj√°n√°l saj√°t f√∂ldj√ľket is v√©d√Ķ m√°s nemzetek fiainak erej√©t megsokszorozta a hazaszeretet, amely h√Ķsies, √∂nfel√°ldoz√≥ ellen√°ll√°sra k√©sztette √Ķket."A kezdetben buzd√≠t√°sk√©nt megh√ļzott harangok 1456. j√ļlius 22. √≥ta a h√°laad√°s harangjaik√©nt z√ļgnak minden d√©lben a kereszt√©ny vil√°gban."

http://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=830698

180 n√©gyzetm√©ter Orb√°n √ļj irod√°ja

√Ātalak√≠ttatta Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a Parlament √©p√ľlet√©nek azt a sz√°rny√°t, ahol a minisztereln√∂ki dolgoz√≥szoba volt - √≠rja a Blikk. Els√Ķk√©nt Bajnai Gordon √©s Gyurcs√°ny Ferenc sz√©k√©t cser√©lte le, mert szerinte t√ļl "r√©szv√©nyt√°rsas√°gis" volt.

Azut√°n √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy az eddig 70 n√©gyzetm√©teres minisztereln√∂ki irod√°b√≥l fogad√≥szob√°t csin√°ltat, a korm√°nyf√Ķ pedig a n√©h√°ny m√©terrel arr√©bb l√©v√Ķ N√°ndorfeh√©rv√°ri terembe k√∂lt√∂zik. Ez m√°r egy 180 n√©gyzetm√©teres helyis√©g.

A Minisztereln√∂ks√©gen a lap √©rdekl√Ķd√©s√©re nem √°rult√°k el, hogy mennyibe ker√ľlt az √°talak√≠t√°s √©s hogy pontosan mi volt az oka a k√∂lt√∂z√©snek. Szijj√°rt√≥ P√©ter, a korm√°nyf√Ķ sz√≥viv√Ķje csup√°n annyit k√∂z√∂lt, hogy m√©g √≠gy is olcs√≥bb, mintha a Parlamenten k√≠v√ľl kerestek volna az eur√≥pai hagyom√°nyoknak megfelel√Ķ helyet.

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=397637

Belgr√°d teh√°t N√°ndorfeh√©rv√°r √©s ez mit is jelent? Azt, hogy Magyarorsz√°g? Bizony! Hamarosan bejelentj√ľk Sz√≥fi√°ra is az ig√©nyt, mert azt is magyar kir√°ly alap√≠totta √©s most ott is nemzetbiztons√°gi helyzet van. Nem tudom, hogy ki hisz m√°g a v√©letlenekben, de nekem annyira m√°r nem siker√ľl, mint r√©gen.

A hangulatkelt√©s mellett az√©rt kell m√©g egy kis „rep√ľl√Ķ-s√≥” is! Ha m√°r kir√°lysegg, akkor al√° kell tolni a sz√°r-nyakat is! Menek√ľl√©sre j√≥l j√∂n! Ugyan T√∂k√∂lr√Ķl indulna, de onnan biztosan nem, err√Ķl kezeskednek p√°ran, ha balh√© lesz. Ferihegy meg √©ppen bez√°r.

Az Orb√°n-korm√°nynak rep√ľl√Ķg√©p kell

Negyvenmilli√≥ eur√≥s, vagyis t√≠zmilli√°rd forintos rep√ľl√Ķg√©p-v√°s√°rl√°st, esetleg a Mal√©v, illetve az OTP √©s a Mol √°ltal haszn√°lt l√©gi j√°rm√Ľ t√∂bb sz√°zmilli√≥ forintos b√©rl√©s√©t fontolgatja a korm√°ny - der√ľl ki a hvg.hu birtok√°ba ker√ľlt dokumentumb√≥l.
Mindezt azzal indokolj√°k, hogy "sp√≥rolni kell" az idei uni√≥s feladatokkal kapcsolatos utaz√°sok k√∂lts√©gein. Nagy Anna korm√°nysz√≥viv√Ķ a h√≠rport√°lnak ugyanakkor azt mondta: nem lesz korm√°nyg√©p.

A febru√°r 11-i korm√°ny√ľl√©sen "El√Ķterjeszt√©s egyes √°llami protokollfeladatok √©s nemzetk√∂zi k√∂telezetts√©gek el√Ķseg√≠t√©s√©vel kapcsolatos k√©rd√©sekr√Ķl" c√≠mmel szerepelt az √°llami protokollc√©lokat szolg√°l√≥ rep√ľl√Ķg√©p megv√°s√°rl√°s√°nak vagy b√©rl√©s√©nek terve. A dokumentum szerint "a magyar EU-eln√∂ks√©g, majd az azt k√∂vet√Ķ lengyel eln√∂ks√©gi id√Ķszak alatt jelent√Ķsen emelkedik a k√∂zjogi m√©lt√≥s√°gok √©s a korm√°nytagok k√ľlf√∂ldi utaz√°sainak sz√°ma.

Egy folyamatosan rendelkez√©sre √°ll√≥ rep√ľl√Ķg√©ppel a fenti utaz√°sok k√∂lts√©ghat√©konyabb√° v√°lnak, az esem√©nyekhez t√∂rt√©n√Ķ pontos id√Ķz√≠t√©s miatt minimaliz√°lhat√≥ak a j√°rul√©kos k√∂lts√©gek". Hozz√°teszik: "a korm√°nyg√©p haszn√°lata - amennyiben annak kapacit√°sa lehet√Ķv√© teszi - az EU-eln√∂ks√©gi vid√©ki helysz√≠nekre t√∂rt√©n√Ķ deleg√°ci√≥k eljuttat√°s√°t (Debrecen, Balatonf√ľred) is megoldan√°".

A rep√ľl√Ķg√©p "beszerz√©s√©re" h√°rom vari√°ci√≥ szerepel az el√Ķterjeszt√©sben. Az egyik szerint a Mal√©v tulajdon√°ban l√©v√Ķ, jelenleg haszn√°laton k√≠v√ľli Bombardier CRJ-200-as t√≠pus√ļ g√©pet venn√©k ig√©nybe. Ez egy nyolc√©ves rep√ľl√Ķ, 48 ember sz√°ll√≠t√°s√°ra alkalmas. A m√°sodik lehet√Ķs√©g egy mag√°ntulajdon√ļ rep√ľl√Ķg√©p b√©rl√©s√©r√Ķl sz√≥l. Harmadik lehet√Ķs√©gk√©nt a korm√°ny √ļj vagy haszn√°lt rep√ľl√Ķg√©pet venne, illetve l√≠zingelne a korm√°nytagok utaztat√°s√°hoz. Az erre a c√©lra alkalmasnak tartott Falcon 900-as g√©p 40 milli√≥ eur√≥ba, vagyis mintegy 10 milli√°rd forintba ker√ľl.

A felsorolt elk√©pzel√©sek k√∂z√ľl az el√Ķterjeszt√©s k√©sz√≠t√Ķi a Mal√©v Bombardier CRJ-200-√°nak ig√©nybev√©tel√©t javasolj√°k az √°llami protokollc√©lokra.

A hvg.hu-nak Nagy Anna korm√°nysz√≥viv√Ķ azt mondta: nem lesz korm√°nyg√©p. Arra a k√©rd√©sre, hogy akkor mi√©rt k√©sz√ľlt az el√Ķterjeszt√©s, a sz√≥viv√Ķ megism√©telte: a korm√°ny utaz√°sait szeretn√©k k√∂lts√©gtakar√©kosabb√° tenni. A h√≠rport√°l inform√°ci√≥i szerint az el√Ķterjeszt√©sr√Ķl m√©g nem d√∂nt√∂ttek.
hvg.hu

Forr√°s: Link

V√©g√ľl pedig n√©h√°ny lev√©l.

„Szia Imi!
Pedig m√©g valamikor 1 k√∂rny√©k√©n √≠rtam, √©s k√ľldtem, no mindegy.
Tegnap elkezdtem meghallgatni az Erd√©lyi el√Ķad√°saidat, igaz ma fejeztem be a m√°sodik r√©szt, √ļgy 2 fel√©!
Nagyon sok mindet tudtam azokr√≥l a dolgokr√≥l, amit mondt√°l, amir√Ķl viszont nem tudtam, azt viszont legbel√ľl √©reztem. Sajnos egyre t√∂bben vannak itt az √ļj betelep√ľl√Ķk, √©s hagyjuk hogy √≠gy legyen. K√©rdem √©n, hogy meddig?! Ezek napr√≥l napra t√∂bben vannak, √°llig felfegyverkezve, nek√ľnk meg csak a puszta √∂kl√ľnk. Te is tudod, hogy a volt honv√©ds√©gi megmaradt fegyverzetet k√∂zponti rakt√°rakban √Ķrzik, √©s nem magyar katon√°k vigy√°zz√°k azokat. Mi lesz √≠gy vel√ľnk?
Meddig fogunk √∂lbe tett k√©zzel √ľlni, √©s v√°rni a v√©gzet√ľnket, ami lassan be lep minket? Meddig?
Meddig hagyjuk, hogy m√©rgezzenek, gyilkoljanak minket, hogy kih√ļzz√°k l√°bunk al√≥l a f√∂ldet, elvegy√©k otthonainkat, elvegy√©k gyermekeink el√Ķl a j√∂v√Ķt?
√Čn m√°r nagyon v√°rom M√°rcius 1.-t, de k√©rd√©s, hogy a t√ļlnyom√≥ r√©szt elzombisodott lakoss√°g, felfog-e √©bredni agyhibern√°ci√≥j√°b√≥l, √©s tenni is fog az√©rt, hogy megmenek√ľlhessen a j√∂v√Ķnk?
V√©geredm√©nyben csak ezeket szerettem volna k√©rdezni, b√°r sz√≠vem m√©ly√©n √©rzem mi fog t√∂rt√©nni, de agyamban ott a f√©lsz! Mert f√©lek az emberi agyatlans√°gt√≥l, √©s a bel√©j√ľk nevelt nemt√∂r√Ķd√∂ms√©gt√Ķl! Mert a nagy t√∂bbs√©g nemtetsz√©s√©nek kifejez√©se, hogy mondanak egy cifr√°t, morognak egy kicsit, √©s minden folytat√≥dik, mint anno, azel√Ķtt!
V√°rom v√°laszod,
…Isten √°ld√°s√°val!”

Nem a fegyverek oldj√°k meg a helyzetet, de fix√°lni azzal fogjuk. Nem a fej√ľnk f√∂l√∂tt zajlanak az esem√©nyek, hanem a fej√ľnkben, s ami √°tmegy a sz√Ľr√Ķn, abba van belesz√≥l√°sunk, ami nem megy kereszt√ľl, azon nem tudunk m√≥dos√≠tani. Erd√©lyben k√©rtem a hallgat√≥s√°got √©s a megismerteket, hogy gy√Ľjtsenek inf√≥t az ottani zsid√≥ b√°zisokr√≥l, hadi helyzetr√Ķl, k√∂zpontokr√≥l, izraelita telepekr√Ķl. K√©rtem azt is, hogy legyen koncepci√≥juk Erd√©lyre n√©zve, mikor kez√ľkbe vehetik saj√°t sorsukat, ne √°lljanak ott bamb√°n √©s egy sz√©kelynek mondott zsid√≥ legyen akkor is √ļrr√° rajtuk. Ha kell, lesz fegyver olyan √©s annyi amennyi kell, hogy haz√°t visszav√≠vjuk. √Črtemes, r√°termett vezet√Ķk kellenek, hogy kiemelkedjenek addig is, akik √°tl√°tj√°k a helyzetet √©s nem riadnak meg az √°rny√©kukt√≥l. Ez b√°rki lehet √©s nem baj, ha min√©l t√∂bben d√∂bbennek r√°, hogy n√©lk√ľl√ľk √Ķket megmenteni nem lehet!

Azt√°n itt van az oldal t√°mad√°sa is. Most a szolg√°ltat√≥ pr√≥b√°lkozik √ļjabb m√≥dszerekkel!

„Szia Imre,
Ha van vmi javaslat, orvoss√°g erre a "Google-s" effektre, k√ľldd el, l√©gy sz√≠ves!
K√∂sz √©s √ľdv!”

„Sziasztok!

Val√≥sz√≠n√Ľ, csak az √©n g√©pemmel tapasztalhat√≥ jelens√©g lehet, mert m√°sok nem sz√≥ltak. Ezek a pimasz fi√ļk a Falk Miks√°b√≥l tr√ľkk√∂zhetnek valamit meglehet.

A l√©nyeg, hogy nem tudok bel√©pni Imre oldal√°ra, mert egyb√Ķl √°tdob a Google-ra.

Csak √ļgy tudok elolvasni valamit, ha egy k√ľlf√∂ldi proxyra elmegyek, √©s onnan l√©pek be.

√údv.: …”

Az NBH k√≥ros f√©lelme m√°r aggaszt. Ezek t√©nyleg komolyan veszik m√©g magukat, csak k√°rt ne okozzanak √∂nmagukban, mert nagyon a sz√≠vemre venn√©m. Megold√°s a szolg√°ltat√≥ zsid√≥ kiskor√ļ anyuk√°j√°nak csukl√°s-szint√Ľ felemleget√©se hivatalos lev√©lben, de m√°s keres√Ķvel is fel lehet j√∂nni, mint a googleval. Emellett a f@szbukra akarn√°k √°ttetetni a hangs√ļlyt, de azt csak akkor tessz√ľk meg, ha m√°r biztos, hogy r√°nk hivatkozva akarj√°k kirobbantani a judean√©pfront forradalm√°t. A dolog logikus, a k√∂vetkezm√©nyek egyel√Ķre m√©g meglep√Ķek lehetn√©nek.

· postaimre - 2011 02 25 ¦ 13:36:01 · 56 hozz√°sz√≥l√°s · 31512 megnyit√°s · Nyomtat√°s

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2015. szeptember 20. 11:25:46
36.media.tumblr.com/976286341b4f8c8e528d6c0869def0ee/tumblr_nuup7oBIVm1qzbmh0o1_1280.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.