Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ćgy sz√≥l Eur√≥pa v√©groml√°s√°nak forgat√≥k√∂nyve


Eur√≥pa megroppanhat h√°rom esem√©ny s√ļlya alatt: a bev√°ndorl√°si hull√°m, az eur√≥z√≥na v√°ls√°ga √©s a Nagy-Britannia esetleges uni√≥s kil√©p√©se olyan csap√°sokat m√©rhet az √°llamk√∂z√∂ss√©gre, amelynek hat√°s√°ra az EU jelent√©ktelen szervezett√© rogyhat √∂ssze - v√©li a Financial Times szak√≠r√≥ja.
Tudjon meg t√∂bbet a befektet√©si alapokr√≥l!J√∂jj√∂n el az „√Čv Alapkezel√Ķj√©nek” v√°lasztott Aegon Alapkezel√Ķ ingyenes szemin√°rium√°ra √©shallgassa meg szak√©rt√Ķink el√Ķad√°sait, portf√≥li√≥-menedzsereink r√©szv√©ny- √©s k√∂tv√©nypiaci v√°rakoz√°sait. Jelentkezzen most!

Egy √∂r√∂k igazs√°gnak v√©lt mond√°s szerint az Eur√≥pai Uni√≥nak v√°ls√°gokra van sz√ľks√©ge ahhoz, hogy tov√°bbfejl√Ķdj√∂n, √°m a probl√©m√°knak az a kever√©ke, amellyel jelenleg szembe n√©z, megoldhatatlan feladatnak bizonyulhat sz√°m√°ra - v√©li Gideon Rachman, a Financial Times vezet√Ķ k√ľl√ľgyi komment√°tora. A menek√ľltv√°ls√°g, az eur√≥z√≥na bizonytalans√°ga √©s Nagy-Britannia esetleges kil√©p√©se az uni√≥b√≥l k√ľl√∂nleges helyzetet teremtettek.
Kapcsolódó cikkek

A n√©metek t√∂bbs√©ge t√°mogatja a hat√°rellen√Ķrz√©st
Br√ľsszel Horv√°torsz√°gb√≥l √©s Szlov√©ni√°b√≥l is sz√©tosztan√° a menek√ľlteket
A franci√°k t√∂bbs√©ge visszahozn√° a hat√°rellen√Ķrz√©st
Der Spiegel: Magyarorsz√°g EU-tags√°gi jogainak felf√ľggeszt√©s√©n el kellene gondolkodni
√Ėtmilli√°rd eur√≥s menek√ľlt√ľgyi seg√©lycsomagot szorgalmaznak az osztr√°kok
Menek√ľltv√°ls√°g: a horv√°t √°llamf√Ķ garanci√°t k√©r az EU-t√≥l

√Čvtizedeke √≥ta nem volt ugyanis p√©lda arra, hogy az EU alapvet√Ķ eredm√©nyei, elvei ker√ľltek volna vesz√©lybe. Ezek k√∂z√© tartozik a k√∂z√∂s valuta √©s a nyitott hat√°rok fenntart√°sa, illetve a munkaer√Ķ szabad mozg√°sa, tov√°bb√° az a felt√©telez√©s, hogy ha egyszer egy orsz√°g az uni√≥ tagja lett, akkor ebb√Ķl soha nem h√°tr√°l vissza.

Nyöszörög

Ahelyett, hogy megkem√©ny√≠ten√© mag√°t, az EU csak ny√∂sz√∂r√∂g a r√° nehezed√Ķ probl√©m√°k s√ļlya alatt. A 28 tag√°llam egyre keser√Ľbb vit√°kba bonyol√≥dik, egym√°sra mutogat √©s nagyon √ļgy t√Ľnik, hogy k√©ptelen v√°laszokat tal√°lni k√∂z√∂s gondjaira. Ek√∂zben r√°ad√°sul az uni√≥s gazdas√°g jelent√Ķs r√©sze f√©l l√°bbal a recesszi√≥ban maradt: hatalmas munkan√©lk√ľlis√©ggel √©s √°llamad√≥ss√°ggal k√ľzd.

A t√∂bb sz√°zezer k√∂zel-keleti be√∂z√∂nl√©se politikai v√°laszokat sz√ľl, aminek els√Ķ jele, hogy a brit munk√°sp√°rt egy radik√°lis euroszkeptikus jel√∂ltet v√°lasztott meg eln√∂k√©nek. Az uni√≥s v√°laszok hi√°nya nyom√°n egyre t√∂bb orsz√°g pr√≥b√°lkozik saj√°t megold√°sokkal, √©s el√Ķfordulhat, hogy egyesek - a 2016-ban vagy 2017-ben esed√©kes f√ľggetlens√©g referendum nyom√°n els√Ķk√©nt Nagy-Britannia - egyszer√Ľen kil√©pnek az EU-b√≥l.

√Ālland√≥ v√°ndorl√°s

A menek√ľltv√°ls√°g miatt t√∂bb bels√Ķ hat√°ron vissza√°ll√≠tott ellen√Ķrz√©s egyel√Ķre ideiglenes, de ha nem cs√∂kken a menek√ľltek rohama, akkor v√©glegess√© v√°lhatnak, v√©get vetve az emberek szabad √°raml√°s√°nak. Ezt er√Ķs√≠thetik az ismert bels√Ķ vit√°k arr√≥l, hogy az EU-n bel√ľli vend√©gmunk√°sok milyen szoci√°lis juttat√°sokra jogosultak fogad√≥ orsz√°gukban. Tov√°bbi gond, hogy ha egy orsz√°g, els√Ķsorban N√©metorsz√°g nyitottnak mutatkozik a bev√°ndorl√≥k fogad√°s√°ra, az a menek√ľltek √ļtvonal√°ba es√Ķ tranzit√°llamoknak is komoly fejf√°j√°st okozhat.

A g√∂r√∂g√∂k √©s hitelez√Ķik

A menek√ľltv√°ls√°g egyel√Ķre elfedi a g√∂r√∂g kr√≠zist, azaz az eur√≥ l√©t√©t fenyeget√Ķ vesz√©lyt. Az ath√©ni korm√°ny √©s parlament d√∂nt√©se, hogy elfogadj√°k a hitelez√Ķ eur√≥tag√°llamok kem√©ny megszor√≠t√°sokat tartalmaz√≥ √ļjabb seg√©lycsomagj√°t, azt az √©rzetet kelti, hogy az az √°llam, amely bel√©p a k√∂z√∂s eur√≥pai valut√°t haszn√°l√≥ orsz√°gok k√∂z√∂ss√©g√©be, csapd√°ba ker√ľl.

G√∂r√∂gorsz√°g, amely rosszul √©rzi mag√°t az eur√≥z√≥n√°ban, nem l√©phet ki, mert azzal a teljes √∂sszeoml√°st √©s az eur√≥pai gazdas√°g felborul√°s√°t kock√°ztatn√°. Az √©szaki tagorsz√°gok - p√©ld√°ul N√©metorsz√°g √©s Hollandia - att√≥l tartanak, hogy az √∂vezet egyre ink√°bb egy transzferuni√≥v√° v√°lik, amelyben √©szakr√≥l d√©lre √°ramlanak a t√°mogat√°sok. Ek√∂zben az eur√≥ meger√Ķs√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ kev√©s int√©zked√©s elhal - a bankuni√≥ tov√°bbfejleszt√©se p√©ld√°ul f√©l √ļton elakadt.

A britek

A menek√ľltv√°ls√°g komoly hat√°st gyakorolhat a f√ľggetlens√©gi n√©pszavaz√°sra k√©sz√ľl√Ķ britekre. A k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°sok eddig azt jelezt√©k, hogy t√∂bbs√©gben vannak az uni√≥p√°rtiak, √°m azzal, hogy a bev√°ndorl√°s k√©rd√©se az √©rdekl√Ķd√©s k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľl, meger√Ķs√∂dhetnek a kil√©p√©st akarok. Legf√Ķbb √©rv√ľk: am√≠g Nagy-Britannia az EU tagja, addig nem tudja ellen√Ķrz√©se alatt tartani a bev√°ndorl√°st. Ha viszont a britek t√°voznak, az utat nyithat tov√°bbi kil√©p√Ķk el√Ķtt is.

Lepusztulhat az EU

Az FT cikk√©nek szerz√Ķje nem tartja val√≥sz√≠n√Ľnek az EU teljes sz√©thull√°s√°t. Fennmaradhat egy olyan szervezet, amelyet Eur√≥pai Uni√≥nak neveznek, amelynek van appar√°tusa, amely b√©reket fizet, √°m ezzel egyidej√Ľleg elvesztheti jelent√Ķs√©g√©t. E forgat√≥k√∂nyv elker√ľl√©s√©hez bizony√≠tania k√©ne, hogy k√©pes a kez√©be venni tagorsz√°gai sors√°t, mindenekel√Ķtt k√©pes hat√©konyan kezelni a bev√°ndorl√°s k√©rd√©s√©t, amit egyel√Ķre a bonyolult uni√≥s d√∂nt√©shozatal v√©szesen lelass√≠t.

Az elm√ļlt 40 √©v az √ļgynevezett Eur√≥pa-projekt sikereinek jegy√©ben telt el. A kit√Ľz√∂tt c√©l - az itt √©l√Ķ √°llamok megb√©k√©l√©se √©s egyre szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©se - egyre k√∂zelebb ker√ľlt. Rachman szerint ijeszt√Ķ azt l√°tni, hogy mindez visszafordulhat. Eur√≥pa hektikus t√∂rt√©nelme azonban sz√°mos monarchia, birodalom, √°llamsz√∂vets√©g felemelked√©s√©nek √©s √∂sszeoml√°s√°nak t√∂rt√©nete.

Ez a sors az EU-t is el√©rheti. Az uni√≥ id√Ķnk√©nt a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt m√Ľk√∂d√Ķ N√©psz√∂vets√©gre eml√©kezteti az FT szak√≠r√≥j√°t. Azt is azzal a c√©llal hozt√°k l√©tre az els√Ķ vil√°g√©g√©s ut√°n, hogy megteremtse a nemzetk√∂zi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √©s a jog uralm√°nak vil√°g√°t. Buk√°s√°t az okozta, hogy olyan nemzetk√∂zi folyamatokkal ker√ľlt szembe, amelyekkel nem tudott megbirk√≥zni.Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | talpi - 2015. szeptember 22. 22:50:16
Perje
M√°r ott vannak, ne agg√≥dj, :( pedig de, mert kellene, ugyanis, ak√°r hiszed, ak√°r nem nem biztos, hogy nem f√∂l√∂tt√ľnk r√∂ppen majd kereszt√ľl egy.egy.
#12 | Perje - 2015. szeptember 22. 22:56:43
Talpi, Tudom, hogy vannak , de ezek a leg√ļjabb t√≠pus√ļak.

Ez meg egy kis Németország feletti chemtrail. Már nyilt titok, hogy van ilyen.
http://www.pravda...ils-video/
#13 | Perje - 2015. szeptember 22. 23:36:02
Twitteren kereszt√ľl szervezte az usa √©s Anglia menek√ľlt√°radatot Eur√≥p√°ba, f√Ķk√©nt N√©metorsz√°gba:
http://politobzor...gliya.html.
#14 | talpi - 2015. szeptember 23. 05:00:51
"Azt√°n egyszerre csak t√∂bben lettek. √ēk lettek t√∂bben. Akkor √©s ott √Ķk a fegyvert m√©g ny√≠ltan viselt√©k. √Čs vez√©nysz√≥ra el√Ķr√°ntott√°k tokj√°b√≥l a jatag√°nt. √Čs akkor m√°r k√©s√Ķ volt cselekedni. A fegyveres sereg bent volt a V√°r belsej√©ben."
S l√Ķn csoda, ma ugyan ez t√∂rt√©nik, csak l√°tsz√≥lag, modernebb form√°ban. No, abban az id√Ķben, ki is volt a kir√°lyi Kamar√°s? Vagyis, ki is volt, mif√©le vall√°s vez√©relte a bensely√©t, ha ugyan volt neki? Mennyire √©rdekes, √©s most? Most ki is p√©nzeli eme √∂rd√∂gi tervet? √Ėrd√∂gi? vagy csak √≠gy gondoljuk? Vagy net√°n, Isteni, csak a "tisztas√°g nem k√©pes bek√∂lt√∂zni sokunk "bels√Ķj√©be", nem mert annyi a romlotts√°g, annyira Moloch szolg√°ja sokunk, hogy a "tisztas√°gnak helye m√°r nincs. "S m√©ne az, kinek elrendeltetett" Ne feledj√ľk, " a pokolba vezet√Ķ √ļt csupa j√≥ sz√°nd√©kkal van kik√∂vezve".

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.