Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

F√ČLELEM KELLT√ČS MAGAS FOKON!


Fwd: Egy kis √≠zel√≠t√Ķ a j√∂v√Ķb√Ķl! Hogy t√ļlz√°s lenne,h√°t nem fogom megtudni!
Be√©rkez√Ķ levelek
x
Antal Ign√°cz

18:54 (10 órája)

címzett: titkos másolat: saját magam

Falak, k√∂nnyg√°z √©s k√Ķsz√≠v – vagy az eur√≥pai civiliz√°ci√≥ v√©ge.

A demográfiai agresszió és Európa

Ha azt k√©pzelj√ľk, hogy csak az az agresszi√≥, amikor egy hadsereg √°tl√©pi egy m√°sik √°llam hat√°r√°t, t√©ved. R√°kerestem a kifejez√©sre „demogr√°fiai agresszi√≥”. Tibetet dobja ki el√Ķsz√∂r g√©p, politikailag korrekten ugyanis csak itt lehet a jelens√©gr√Ķl besz√©lni. Tibet egy√©bk√©nt t√©nyleg demogr√°fiai agresszi√≥ √°ldozata a t√∂meges k√≠nai betelep√ľl√©s miatt. Azok a magyarok is demogr√°fiai agresszi√≥ √°ldozatai, akiknek v√°rosaiba tudatosan telep√≠tettek t√≠zezr√©vel rom√°nokat, szerbeket, szlov√°kokat, el√©g Kolozsv√°rt √©s Kass√°t megn√©zni. Sokf√©le demogr√°fiai agresszi√≥ van.

De a demogr√°fiai agresszi√≥ √°ldozatai azok a n√©pek is, amelyek eg√©szen elk√©peszt√Ķ sz√ľlet√©ssz√°mukkal saj√°t k√∂rnyezet√ľket semmis√≠tik meg. F√©lre√©rt√©s ne ess√©k, ez nem csak az √Ķ hib√°juk. Az Egyes√ľlt √Āllamok sok√°ig megtagadta a seg√©lyeket azoknak az afrikai orsz√°goknak, amelyekn√©l a sz√ľlet√©sszab√°lyoz√°s gondolata felmer√ľlt. A katolikus egyh√°z sem tett t√ļl sok j√≥t ezen a t√©ren Afrik√°val. Az iszl√°mr√≥l meg ne is besz√©lj√ľnk, hiszen doktrin√°lis szinten a legink√°bb a n√©pess√©g szapor√≠t√°s√°ra szabott vall√°s ezen a vil√°gon. De a „szaporodjatok √©s sokasodjatok √©s t√∂lts√©tek be a f√∂ldet” ig√©je el√Ķbb-ut√≥bb katasztr√≥f√°hoz vezet. A f√∂ld, egyes nemzetek f√∂ldje, √©s annak eltart√≥k√©pess√©ge v√©ges. A F√∂ld√©, mint bolyg√≥√© is.

Csod√°lkozunk azon, hogy Sz√≠ri√°ban h√°bor√ļ van? Abban csak politikai okokat keres√ľnk? Az Aszad–h√°z kegyetlens√©ge t√©ny, de bizonyos alapk√©rd√©sekre a legfelvil√°gosultabb demokr√°cia sem tudna v√°laszt adni. Sz√≠ria lakoss√°ga 1950-ben 3.2 milli√≥ f√Ķvel a harmada volt az akkor 9.3 milli√≥s Magyarorsz√°g√©nak. M√©g 1970-ben is kevesebb, mint fele: 4.5 milli√≥. √Čs ebb√Ķl a f√©l Magyarorsz√°gb√≥l negyven √©v alatt lett egy b√Ķ dupla Magyarorsz√°g, 22 milli√≥ f√Ķvel. Ez h√©tszeres n√∂veked√©st jelent. M√©gis mi lenne n√°lunk, ha ma az orsz√°gnak 64 milli√≥ lakosa lenne? Hogy lehetne a legjobb korm√°nyz√°ssal is megoldani egy ilyen n√©pess√©grobban√°st? Az igazs√°g kedv√©√©rt tegy√ľk hozz√°, Sz√≠ria lakoss√°ga 1950-ben eltart√≥k√©pess√©g√©hez m√©rten val√≥sz√≠n√Ľleg alacsonyabb volt Magyarorsz√°g√©n√°l, de ez a n√∂veked√©s ezzel egy√ľtt is kezelhetetlenn√© v√°lt akkor, amikor iraki menek√ľltek sz√°zezrei √°ramlottak be az USA felel√Ķtlen inv√°zi√≥ja miatt, √©s ezzel egy id√Ķben nagyon kem√©ny asz√°lyok sora csapott az orsz√°gra. Nem azt mondom, hogy nem volt eleve rengeteg politikai/vall√°si/etnikai fesz√ľlts√©g az orsz√°gban, de aki a fenti t√©nyeket nem veszi figyelembe, az nem √©rt semmit az eg√©szb√Ķl.

Ennyit Sz√≠ri√°r√≥l. Irakban, Afganiszt√°nban, Szud√°nban, Nig√©ri√°ban, Kong√≥ban (√©s m√©g sok helyen) ugyanezek a folyamatok zajlottak, zajlanak. Folyik egy az emberis√©g t√∂rt√©nelm√©ben p√©lda n√©lk√ľli n√©pess√©grobban√°s, amit a vall√°sok vagy a politikai korrekts√©g nem tud kezelni. S√Ķt, rosszabbat mondok. Semmi sem tud kezelni.

Mert hi√°ba j√∂nnek √ļjabb √©s √ļjabb mez√Ķgazdas√°gi m√≥dszerek, √©s tegy√ľk f√∂l, lesz el√©g √©lelem a j√∂v√Ķben is ezekben az orsz√°gokban. Nem biztos ez sem, de tegy√ľk f√∂l. Esetleg megoldjuk a t√∂bb v√≠z probl√©m√°j√°t is, meg a k√∂rnyezetszennyez√©s k√©rd√©s√©t. Mert az ember biol√≥giai √©l√Ķl√©ny, √©s puszt√≠tja k√∂rnyezet√©t. De annyival t√∂bb munka, t√∂bb t√©r nem lesz, mint amennyi ember sz√ľletni fog a k√∂vetkez√Ķ √©vtizedekben Afrik√°ban √©s a K√∂zel-Keleten. Ami most van, az semmi a v√°rhat√≥ ember√°radathoz k√©pest. 2050-re k√©t nem t√ļl nagy √©s rendk√≠v√ľl szeg√©ny orsz√°gnak, Pakiszt√°nnak √©s Bangladesnek k√∂zel annyi lak√≥ja lehet, mint az Eur√≥pai Uni√≥nak: 472 milli√≥. A jelenlegi n√©pesed√©si trendek alapj√°n 440 milli√≥s lakoss√°got prognosztiz√°lnak Nig√©ri√°nak.

Persze sem Pakiszt√°n, sem Banglades, sem Nig√©ria nem fog eljutni eddig. Mert fel fognak robbanni, mint egy t√ļlf√ļjt lufi, √©s t√©nyleg t√≠zmilli√≥k fognak √ļtra kelni a mai milli√≥k helyett. √Čs ezt t√©nyleg nem lehet majd semmik√©ppen sem kezelni. P√°r milli√≥, nagyon elt√©r√Ķ kultur√°lis k√∂rnyezetb√Ķl sz√°rmaz√≥ ember esetleg m√©g bef√©r Eur√≥p√°ba. Ki lehet sz√°molni, hogy r√∂vid t√°von ez m√©g j√≥ is lehet gazdas√°gilag.

Nem hiszek benne, de tal√°n, tal√°n a jelenlegi √©s most bev√°ndorl√≥ nem eur√≥pai popul√°ci√≥ m√©g kezelhet√Ķ, b√°r a multikulturalizmus √©s az integr√°ci√≥ kudarcoss√°ga nem ezt mutatja. De az biztos, hogy tov√°bbi t√≠zmilli√≥kat nem fog tudni kontinens√ľnk kezelni. Azon lehet vitatkozni, hogy ezt az igazs√°got a magyar minisztereln√∂knek kell-e kimondania, √©s Magyarorsz√°gnak kell-e villantania egy apr√≥ szeletet az Eur√≥p√°ra v√°r√≥ j√∂v√Ķb√Ķl.

Falak, k√∂nnyg√°z √©s k√Ķsz√≠v – vagy az eur√≥pai civiliz√°ci√≥ v√©ge.

Az alábbi táblázatban minden benne van (kattints rá a nagyobb méretért).

Ezt a posztot nem valamilyen politika megt√°mogat√°s√°ra √≠rtam. M√°r r√©g√≥ta k√©sz√ľlt, √©vek √≥ta n√©zegettem, gy√Ľjt√∂gettem az adatsorokat, de az esem√©nyek gyorsabbak voltak n√°lam. A n√©pess√©gadatokat t√∂bb forr√°sb√≥l szedtem √∂ssze.

Szövegközi kép 2

Szövegközi kép 1

https://szabadrip...ti_Hirhalo

Videó: Mira Petrás / Fb

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 21. 08:17:23
√Čvekkel ezel√Ķtt patk√°nyokon v√©gzett kis√©rlet:

Meghat√°rozott m√©ret√Ľ ketrecben, meghat√°rozott mennyis√©g√Ľ v√≠z √©s √©lelmiszer adagol√°sa k√∂zben, patk√°nyokat helyeztek el

Kezdetben norm√°lis √°llapotok uralkodtak a ketrecben

Megkezd√Ķd√∂tt a patk√°nyok szaporod√°sa

Mivel az √©lelmiszer √©s a v√≠z mennyis√©g, az √©lhet√Ķ ter√ľlet, √°lland√≥ maradt, kisebb t√ľleked√©sek alakultak ki ev√©skor √≠v√°skor.

Ahogy n√Ķtt a l√©tsz√°m, ezek az √∂sszet√Ľz√©sek egyre gyakoribbak, √©s durv√°bbak voltak.

Azt√°n megn√Ķtt az agressz√≠v√≠t√°s, egym√°st puszt√≠tva harcoltak minden√©rt a v√©gs√Ķkig.

Egy t√©nyez√Ķ viszont makacsul folytat√≥dott: a szaporod√°s n√∂veked√©se

Azt√°n hirtelen egy id√Ķ ut√°n, minden megv√°ltozott. A patk√°nyok egyszer√Ľen feladt√°k.
Mozdulatlanul, √©s √©rdekl√Ķd√©s n√©lk√ľl n√©zt√©k a k√∂rnyezet√ľket, egym√°st l√°tsz√≥lag a pusztul√°sra v√°rva............

(ezek csak patk√°nyok voltak, ugye?)
#2 | postaimre - 2015. szeptember 21. 10:51:39
Gutai, arra utalsz ezzel, hogy isten meg√©rtette vel√ľk √©let√ľk √©rtelmetlens√©g√©t √©s c√©lj√°t, hogy k√≠s√©rlet szerepl√Ķi √©s ebben a dimenzi√≥ban csak szarzs√°kok lehetnek? Vagy k√©t √©ve bek√Ķt√∂z√∂tt egy f√©szekalja patk√°ny a farak√°s al√°. A pulikra lettem figyelmes, hogy mindig ott k√∂t√∂ttek ki, √Ķrizt√©k a kuglikat, de egy√©b nyom ne volt. Azt√°n a macsek (valamely a 3 k√∂z√ľl) elkapott egy m√©reteset, de √©n m√°r csak a pof√°ja marad√©k√°val tal√°lkoztam, a t√∂bbi elkopott addigra. Szomsz√©d sz√≥lt, n√°la m√°r randal√≠roznak. Na akkor tettem csapd√°t √©s sz√≥rtam a van√≠li√°s m√©rget...a csapda egyet elkapott, de az belakott el√Ķtte a m√©regb√Ķl is √©s a m√°sik kir√°gta a has√°t, hogy a m√©rget elt√°vol√≠tsa. √Črted? A patk√°ny nem h√ľlye. Az "ember" √∂szt√∂nei olyan sil√°nyak, hogy biza ezt a programot √ļjra kell b-√ļt-tolni, mert elbutult. M√°sik patk√°nynak a b√Ķre maradt a csapd√°ban, de √Ķt kivonszolt√°k a t√°rsai onnan (el sem tudom k√©pzelni, hogy maga m√°szott ki, szinte f√©lig megny√ļzva.
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 21. 11:30:18
Imre,

"Az ember ösztönei"

A Matrix c. filmben hangzik el a kijelentés: az "ember" nem illeszkedik bele a bolygó természetes rendjébe.

Te is nagyon sokszor, √©s nagyon ny√≠ltan, biztos sokakat "megs√©rtve" (mert az igazs√°g nem udvarol a h√ľlyes√©gnek, h√ľly√©knek, az Igazs√°g az az ami van), √©szrevetted, hogy amikor emberis√©gr√Ķl besz√©l√ľnk, nagyon nagy r√©sz√ľk nem tartozik bele.

Nem v√©letlen√ľl besz√©lnek az ut√≥bbi id√Ķkben annyit a "demokr√°ci√°r√≥l" ami√©rt harcolni kell, v√©deni kell, stb.
Nem a népért, hazáért, családért.

- √©s mir√Ķl besz√©lnek: egy lincsel√Ķ, elh√ľly√ľlt csorda, b√°rmit is tesz, gy√≠lkol √©s rabol, ha t√∂bbs√©gben van, az mi?

Ahogy mondod: egy k√≠s√©rlet szerepl√Ķi lenn√©nk?

Nagyon √ļgy √©rzem.......
#4 | postaimre - 2015. szeptember 21. 11:38:46
Gutai, a rossz h√≠r az, hogy a k√≠s√©rlet elbukott. A j√≥ h√≠r, hogy a k√≠s√©rlet k√≥hn-cepci√≥ja volt hib√°s, mert ugye a megfigyel√Ķk nem maradtak semlegesek √©s sok szart kevertek a ketrecharcosok k√∂z√©. Ebben az a j√≥, hogy a felel√Ķss√©g teljes m√©rt√©kben az √∂v√©k, b√°r ez most nagyon szarul esik nekik. De van itt egy m√°sik de is. Az Ember r√°j√∂tt, hogy nem patk√°ny. Az isten meg nem az, aminek l√°tszik, vagy k√©pzelte...√≠gy most mi lett√ľnk az eredeti k√≠s√©rlet alanyaib√≥l egy szem√©lyben szeml√©l√Ķi √©s vezet√Ķi is. Tesztelheted istent, s ha nem megy √°t a vizsg√°n, r√ļgd PI-cs√°n nyugodtan. Meg√©rdemli √©s √Ķ tudja ezt! Szeret t√©ged √≠gy is, b√°r nem is tudom mi lenne, ha nem szeretne. Lehet kicsit jobb, vagy bal. Minden esetre mag√°t a k√≠s√©rletet le k√©k radik√°lisan r√∂vid√≠teni, teljesen mindegy milyen m√≥don. √öj sor, √ļj bekezd√©s...√ļj patk√°nyok....mert az Ember ezt m√°r nagyon unja.
#5 | talpi - 2015. szeptember 21. 18:18:03
Bizony bizony egy r√©g fel√°ll√≠tott "forgat√≥k√∂nyv" lett √©les√≠tve. Ugyanis a √°merikai demokrat√°k /?/ k√∂zel t√≠z √©vvel ezel√Ķtt ezt m√°r tudt√°k. Tudt√°k k√©sz√ľltek r√°. Igaz blankolt h√°tter√Ľ az "igazgat√≥ tan√°cs" ezen ugye senki nem lep√Ķdik meg. Mint sajnos azon sem hogy sok mag√°t kor√°bban NEMZETBEN GONDOLKOD√ďNAK vallotta na azok most ezerrel nyalj√°k kh√≥n fatter alfel√©t vagy √©pp or√°lisan j√°rnak a kegyeibe nap mint nap. Akkor nem kell csod√°lkozni hogy itt tartunk. Teh√°t ezeket mentse meg a n√Ķtan√°cs mert √©n sem de bajt√°rsaim sem fogj√°k megtenni max "megk√∂nny√≠tj√ľk szenved√©seiket de purgy√©st√≥l. Senkinek √©rtitek/?/ senkinek nincs kegyelem. Aki eddig patk√°ny volt vagy "lett" az megy a levesbe mert lesz itt m√°s jelleg√Ľ munka is azt is meg kell csin√°lni.
#6 | VaLa - 2015. szeptember 22. 23:30:50
H√°t akkor:
kellemes világvégét!
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.