Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael egyre közelebb Oroszországhoz


Izrael √©s Oroszorsz√°g k√∂z√∂tt √ļj partners√©g alakulhat ki az izraeli korm√°nyf√Ķ moszkvai √ļtja kapcs√°n. Egyik √°llam sem szeretn√© a m√°sikkal val√≥ √∂sszez√∂rd√ľl√©st, s mindketten elismerik a m√°sik befoly√°s√°t a K√∂zel-Kelet √ľgyeiben. Ez pedig hossz√ļ t√°von m√°s utakat is kijel√∂lhet sz√°mukra.

Netanjahu tudja, hogy nem √°ll√≠thatja le az orosz er√Ķk felvonul√°s√°t Sz√≠ri√°ban, v√©lte a Jerusalem Post a l√°togat√°sr√≥l √≠rt elemz√©s√©ben. Tudott t√©ny, hogy az oroszok folyamatosan fejlesztik sz√≠riai b√°zisukat, h√≥napok √≥ta hadianyagot √©s a l√©tes√≠tm√©ny fejleszt√©s√©hez sz√ľks√©ges √©p√≠t√Ķanyagokat visznek oda. A c√©l √°ll√≠t√≥lag egy ezer katon√°nak otthont ad√≥ l√©gib√°zis ki√©p√≠t√©se, ahol MiG–29-es vad√°szrep√ľl√Ķg√©pek fognak √°llom√°sozni √©s SA–22-es l√©gv√©delmi rak√©tarendszer lesz telep√≠tve. A b√°zis v√©delm√©r√Ķl T–90-es harckocsikkal b√≠r√≥ haditenger√©szet gondoskodik, √Ķk a tervek szerint nem vesznek r√©szt a sz√≠riai harcokban. A l√©gv√©delmi rendszert j√≥l ismerik az izraeliek, hiszen sz√°mos alkalommal harcoltak ellene, minthogy a sz√≠riai hadseregn√©l is ez a rendszer m√Ľk√∂dik. A Jerusalem Post viszont r√°mutat, ez esetben orosz katon√°k fogj√°k ir√°ny√≠tani a rak√©t√°kat, m√©gpedig √ļgy, hogy az izraeli v√©der√Ķ v√°rhat√≥an ne ker√ľlj√∂n a c√©lkeresztbe, azaz egy√©rtelm√Ľen egy√ľttm√Ľk√∂d√©s k√∂rvonalaz√≥dik.
Hasonl√≥k√©pp √©rt√©kelte Netanjahu √ļtj√°t a H√°√°rec liber√°lis napilap is. √Āmosz Harel, az izraeli √ļjs√°g katonai szak√©rt√Ķje szerint Netanjahut els√Ķsorban katonai c√©lok vez√©rlik a Kreml felkeres√©sekor, amit az is jelez, hogy szokatlan m√≥don Gadi Ejzenkot vez√©rkari f√Ķn√∂k √©s Hercl Hal√©vi, a katonai h√≠rszerz√©s f√Ķn√∂ke is csatlakozott a Vlagyimir Putyin orosz eln√∂kh√∂z utaz√≥ izraeli deleg√°ci√≥hoz. A t√°rgyal√°sok h√°tter√©ben az √°ll, hogy miut√°n Oroszorsz√°g az ut√≥bbi id√Ķben fejlett katonai l√©gi eszk√∂z√∂ket telep√≠tett Sz√≠ria √©szaki, tengerparti r√©sz√©re, Jeruzs√°lem megpr√≥b√°lja elker√ľlni, hogy harci g√©pei esetleg √∂ssze√ľtk√∂z√©sbe ker√ľljenek a sz√≠riai vagy a libanoni l√©gt√©rben az orosz egys√©gekkel. Harel szerint ugyanakkor Moszkva √©s Washington fesz√ľlt viszony√°t tekintve e l√°togat√°st sz√©lesebb √∂sszef√ľgg√©sben is vizsg√°lni kell. Netanjahu √ļtja az elemz√Ķ szerint az amerikai–izraeli kapcsolatoknak az ir√°ni atomegyezm√©ny miatti megroml√°sa ut√°n ak√°r „h√°tbat√°mad√°sk√©nt” is √©rtelmezhet√Ķ Jeruzs√°lem r√©sz√©r√Ķl. Izrael ugyanis bizalmatlann√° v√°lt az Egyes√ľlt √Āllamokkal szemben, k√©ts√©ges sz√°m√°ra, hogy a tengerent√ļli nagyhatalom akarja-e, √©s ha igen, k√©pes-e hat√©konyan k√©pviselni Jeruzs√°lem biztons√°gi √©rdekeit. Agg√≥dik amiatt is, hogy korszer√Ľ fegyverek √°ramlanak be a K√∂zel-Keletre. Az amerikai vezet√©s √©lesen el√≠t√©lte a m√ļlt ny√°ron az ukrajnai orosz beavatkoz√°st, ezzel szemben Izrael felt√Ľn√Ķen tart√≥zkodott a v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°st√≥l, √©s cser√©be a Kreml is csak m√©rs√©kelt hangon nyilatkozott a tavalyi g√°zai √∂vezeti izraeli hadm√Ľveletr√Ķl. A lap szerint egy h√≥napja fordul√≥pont k√∂vetkezett be az oroszok Sz√≠ria-politik√°j√°ban, amikor √Čszak-Sz√≠ri√°ban orosz harci g√©pek jelentek meg √©ppen egy izraeli lap, a Jedi√≥t Ahronot √©rtes√ľl√©se szerint, ami az eg√©sz vil√°g figyelm√©t az oroszok hangs√ļlyv√°lt√°s√°ra ir√°ny√≠totta – √≠rja az elemz√Ķ.
Kiv√°l√≥an t√°j√©kozott izraeli biztons√°gi forr√°sok szerint a h√©tf√Ķi moszkvai l√°togat√°ssal Jeruzs√°lem c√©lja annak biztos√≠t√°sa, hogy az orosz l√©giarzen√°l ne korl√°tozza az izraeli l√©gier√Ķ mozg√°sszabads√°g√°t Sz√≠ria √©szaki hat√°rvid√©k√©n, √©s ne t√∂rjenek ki t√©ved√©sb√Ķl l√©gi csat√°k. Ennek √©rdek√©ben megpr√≥b√°lnak majd figyelmeztet√Ķ jelz√©sekre vonatkoz√≥ szab√°lyokat elfogadni, √©s a katonai vezet√Ķknek tal√°n siker√ľl koordin√°ci√≥s elj√°r√°sokat is kidolgozni. Izrael a Kreml seg√≠ts√©g√©t k√©ri, hogy a Gol√°n-fenns√≠kon a sz√≠riai hat√°rn√°l ne t√∂rt√©njenek Teher√°n √°ltal b√°tor√≠tott t√°mad√°sok Izrael ellen, √©s hogy ne ker√ľljenek fejlett fegyverek az Ir√°n t√°mogatta Hezbollah libanoni s√≠ita mil√≠ci√°hoz. A katonai beavatkoz√°s a H√°√°rec szerint v√°rhat√≥an Amerik√°hoz hasonl√≥ st√°tust eredm√©nyez majd az oroszoknak a t√©rs√©gben, akik k√©pesek lesznek √ľtk√∂z√Ķz√≥n√°t kialak√≠tani a dzsihadist√°kkal szemben, akik Oroszorsz√°got is t√°madj√°k d√©li r√©szei fel√Ķl. Az oroszok az Egyes√ľlt √Āllamok – szerint√ľk – hib√°s k√∂zel-keleti politik√°j√°t okolj√°k az „arab tavasz√©rt”, amely t√∂bb helyen is h√°tt√©rbe szor√≠totta az orosz √©rdekeket, mind Kadhafi rezsim√©nek megd√∂nt√©sekor L√≠bi√°ban, mind Bass√°r el-Aszad eln√∂k rendszer√©nek vesz√©lybe sodr√°s√°val Sz√≠ri√°ban. Moszkva megpr√≥b√°lja jav√≠tani kapcsolatait a szunnita orsz√°gokkal, Egyiptommal, Jord√°ni√°val, Sza√ļd-Ar√°bi√°val √©s az Egyes√ľlt Arab Em√≠rs√©gekkel. Ezekben az orsz√°gokban fegyver√ľzletekre √©s gazdas√°gi kapcsolatok √©p√≠t√©s√©re t√∂rekszik.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | bujnyik - 2015. szeptember 23. 05:11:15
Nincs it semmi bibi!√Ėssze√©r a kipa!
#12 | Szalonna - 2015. szeptember 23. 09:40:34
http://www.zdf.de...97860.html

Par√°zott? Washington √ļj nukle√°ris bomb√°kat sz√°ll√≠t N√©metorsz√°gba egy h√°bor√ļ eset√©re
Auf dem Bundeswehr-Fliegerhorst B√ľchel in Rheinland-Pfalz beginnen in diesen Tagen die Vorbereitungen f√ľr die Stationierung neuer amerikanischer...
ZDF.DE|FORR√ĀS: ZWEITES DEUTSCHES FERNSEHEN (ZDF)

Nincs itt semmi hablaty. Az orosznak mondott politikai elit, legalább annyira orosz mint nálunk magyar.... esetleg Putyin tartalékol oroszokat is ha árulás vagy puccs történne ellene. De van a youtuben egy videó ahol azt mondja hogy Oroszország támogatja Izraelt. s_*_kac
Tal√°n egy holokauszt megeml√©kez√©sen adja el√Ķ mag√°t!
#13 | Faszbukk Matyi - 2015. szeptember 23. 17:09:24
s_*_ezt ****a!!! Akkor hogy a t√ļr√≥ba lehet most megtudni az igazat? Imre...?

Ha ezek is-is-rael seggit nyalj√°k..akkor m√°r minden mindegy..

K√ľl√∂nben azt √≠rod hogy ezek a muzlimok csak csalinak vannak itt..√©s eltakar√≠tj√°k magukat..mert a zsid√≥ a c√©l?

M√°r bocs√°nat de itt vannak m√°r 100 ezr√©vel..hogy fognak ezek elt√ľnni?

A-tom?

s_*_help
#14 | postaimre - 2015. szeptember 23. 20:11:36
Matyi, ahogy "6 milli√≥ zsid√≥". L√°tom nem igaz√°n megy ez nektek. Nem is er√Ķltetem. √ögy is kider√ľl.
YouTube Videů

YouTube Videů
#15 | Perje - 2015. szeptember 24. 21:26:08
Par√°znak most is, de most az orosz hadgyakorlat miatt.

http://24.hu/kulf...izraeliek/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.