Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eljött az ideje a szíriai helyzet politikai rendezésének - mondta a palesztin hatóság elnöke


A palesztin vezetõ a moszkvai fõmecset megnyitására érkezett Oroszországba. A találkozó elõtt kiemelte, hogy a világban számos fontos esemény zajlik, amellyel kapcsolatban szeretné megismerni az orosz elnök véleményét. Utalt a szíriai helyzetre, a jeruzsálemi feszült állapotokra, az izraeli telepek kérdésére, továbbá a régióban tapasztalható terrorista tevékenységre. Hangsúlyozta, megérett az idõ arra, hogy politikai döntés szülessen a szíriai kérdésben.
Kijelentette, hogy az orosz fõvárosból New Yorkba utazik, ahol részt vesz az ENSZ Közgyûlésének szeptemberi ülésszakán, és ezért tartja szükségesnek, hogy elõtte megvitassa Putyinnal, milyen lépeseket kell tenni az említett kérdésekben.Link

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 23. 07:46:07
Moszkvai Fõmecset

A megnyílt fõmecset a világ legnagyobb mecsete.

Moszkvában 2 millió muszlim él jelenleg.

Aljazeera közlése szerint 2050-re Oroszország lakosságának fele muszlim lesz.

még vannak jó hírek is.........
#2 | Szalonna - 2015. szeptember 23. 11:16:32
Gutai, az a veszély nem fenyegeti õket, elõbb fellázadnak, aztán kisöprik az országból õket.

Én azt olvastam hogy 2050-re az orosz lakosság a felére fog csökkenni, a hatalmas méreteket öltõ alkoholizmus és öngyilkosságok miatt.

2050-re az oroszországi lakosság csökkenni fog ténylegesen, magas szintû az alkoholizmus és öngyilkosság Oroszországban, írja a Times. Ugyanakkor, a születési ráta az országban csökken. A fej a Népességtudományi Intézet, Migráció és Területfejlesztési Jurij Krupnov úgy véli, hogy a lakosság az Orosz Föderációban jócskán eshet 143.500.000-80.000.000 2050. Elmondása szerint, az alacsony jövedelem, még a Moszkva közelében lévõ régiókban vonakodnak a fiatalok családalapítás terén. Az év elsõ felében 2015-ben a halálozási arány Oroszországban 5,2% -kal szemben az azonos idõszakban 2014-ben. Az egyik legfontosabb tényezõ a növekedés között az emberek között 30-45 év. "Szörnyû helyzet az, hogy 70%-ban a boncolás után a vérükben találtak alkoholt" - mondta az egészségügyi miniszter Veronika Skvortsova. Hozzátette, hogy a 40% -a halálesetek 1 éves kor alatti gyermekek vétkesek részeg anyukák, akik terhesség alatt is isznak. Az adatok az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az átlagos várható élettartam az orosz férfiaknál elérte a 63 évet, egy évvel rövidebb Ruandában. És a nõk Oroszországban élnek 12 évvel tovább, mint a férfiak. Ez a különbség a várható élettartam férfiak és nõk közötti figyelhetõ meg, csak Fehéroroszországban és háború sújtotta Szíriában. Ezen kívül jelentõs alkoholfogyasztás növekedéséhez vezetett az öngyilkosságok száma. Egyes régiókban Szibéria, az öngyilkossági ráta 60 100 ezer fõ, ami több mint háromszorosa a szint, amelyre a WHO felhívja kritikus figyelmet. Sõt, Oroszországban és Európában a legmagasabb az öngyilkosságok száma a kamaszok körében. A Bizottság jelentésére civil kezdeményezés (OIG) számoltak be hogy ebben az évben az orosz újjáéledése mortalitás, amelyet nem tapasztaltak a korábbi években. A január-május 2015 a halálozási arány 1,8% -kal nõtt, és 14.500 fõ, szemben az ugyanebben az idõszakban 2014-ben. OIG azt mondja, hogy ez a tény volt köszönhetõ.

Mennyivel jobb az Orosz nemzet sorsa mint a haldokló és folyamatosan csökkenõ nyugaté? Ezek nem libsi adatok, hanem orosz kutatási felmérések számai. Ez lenne a nagy és erõs Orosz medve? Egyetlen kitörési lehetõség a fegyveres testületek vagy a hadsereg.

Putyin megmenti az orosz népet............ az oroszoknál a minimálbér netto 120-ezer forint, nem sokban vannak lemaradva tõlünk. Hogy ez mihez elég? Az éhen dögléshez bõven.
#3 | Perje - 2015. szeptember 23. 15:47:51
Itt egy példa, hogyan segíti a szélsõséges harcosokat az USA:http://www.atv.hu...ir-lazadok
#4 | livia - 2015. szeptember 23. 23:46:35
Mire számíthatunk? Van jövõ? A remény éltet? Mi az a remény?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.