Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A vadak segítségét kérjük


Mackó testvér...brumma-brumma brummadzag! Ja, ez nem vicc! Ma délután kezdõdött Dobogókõn az a válságmegbeszélés, ahová a Dobogói Négyek voltak hivatalosak. A Dobogói Négyek (DN) a magyar nemzet spirituális elitjének a legkiválóbb sámánjait foglalja magába. Itt volt a Vadak Ura – Ilek, a Dübörgõ – Zsejke, a Gyógyító Csöged és jómagam. Ilek késve érkezett, mert a vadon magához hívta az éjjel… sajnos óriási pusztítást végeztek a határon beszivárgó alakváltó menekültek, akik õzekre vadásztak pusztán a hecc kedvéért. Határaink romokban hevernek és a Szent Föld segítségért kiáltott.

A DN úgy döntött nem tétlenkedhetünk tovább és áldozatot hozunk a határaink védelméért, Ilek farkasok és medvék segítségét kéri, hogy távol tarthassuk a betolakodókat határainktól és így biztosíthassuk a pajzs védelmét, ami már önmagában sajnos nem lesz elég, hiszen Zsejke arról számolt be, hogy a pajzson rést ütöttek a vademberek és képesek nyitva is tartani egy ördögi szerkezet segítségével, aminek eredete eddig tisztázatlan, de valószínûsíthetõ, hogy az egyik pajzson belüli lokális kolónia állította elõ. A fény erejére támaszkodhatunk jelen állás szerint. Az intergalaktikus konföderáció magunkra hagyott bennünket és a környezõ országok sem élvezik oltalmazó kezeik meleg érintését.
image

Csögedet óriás sasok repítik a déli frontvonalhoz, ahol irányítása alatt az ott szolgáló sámánok és atlantiszi papok megpróbálják sürgetni a tél jöttét, hiszen akkor lassulnak a hidegvérû gyíkemberek. A Cobra által szervezett vasárnapi meditációt sikertelennek ítéltük meg, így végül Zsejke a Dübörgõ arra a következtetésre jutott, hogy segítséget kell kérnünk a belsõ Földön maradt honfitársainktól, ezért ellátogat közéjük.

A gömb viszont mûködik, és bár megjelentek a kételkedõk, de abban biztosak lehetünk, hogy az energiatranszportáció még sosem volt ilyen erõs az országban. A hétvégére szabályosan felrobbant az internet, akkora túltermelést generáltak a gömb használói, hogy a kormány még Paksot is le kellett, hogy állítsa egy fél napra. Mi vagyunk a Szent Nép, a belsõ Föld egyenes ági leszármazottai és azért vagyunk itt, hogy megvédjük azt, amit mások nem képesek, felépítsük azt, amit mások rombolnának és lássuk, mit nem láthatnak.

Én vagyok minden
Te bennem születtél
Egyszerre vagy külön
De belém szerettél

Link

Hozzszlsok


#1 | virag - 2015. szeptember 23. 16:03:12
Ne lepõdjünk meg, ha a fa alatt barna medve üldögél
http://www.hirado...e-uldogel/
#2 | Perje - 2015. szeptember 23. 16:19:28
Felrobbant az internet, mert mindenki a vadak segítségét kérte a szkájpon és twitteren. A vadak pedig az embercsempészekét okos telefonon. Nem csoda, hogy elnémult a világháló. A vadak emiatt jönnek , jönnek, jönnek.......s_*_huha
Talán ha csak az a vad AK segitségért kérnénk, használna valamit ebben a helyzetben.
#3 | kuka7 - 2015. szeptember 23. 16:26:45
Hát igen-a Magyaroknak TÁLTOSAI voltak,az ,,atlantisz meg tudjuk mi t hordozozott az erkölcstelenség,és a züllés létét,amit a nyugat képvisel most.Nekem semmi közöm a sámánokhoz,így,ez által.
#4 | talpi - 2015. szeptember 23. 18:52:14
Kuka
A Táltosoknak ehez semmi köze nem tartozott a repertlárba más volt a munkájuk. Amúgy a többi félig igaz bár nem Atlantisz óta de a "nyugat" talált. Amúgy nem föltétlen mert nem is a nyugat hanem a zsidó aki ezt a züllött formát bevezette. Mi magyarok merr MAGyar nagyon kevés mi pedig ezt úgy dolgoztuk ki hogy elkezdtünk bandázni meg pártozni. Nos a bandák és a pártok 3len biztos lehetsz benne hogy nem a leg okosabb áll. Viszont **** meg rudja gyõzni a többit ha kell cselt szõ a bandában lévõ olyan ellen aki megpróbál "önnállóan gondolkodni" úgy alakítja a dolgot hogy az önnálóskodó érezze "hanyagolva van" majd szép lassan mint egy jó barát elkezdi puhítani a csapatból kitekingetõt. Elkezdi a kapcsolatát kritizálni"biztosan azért nem jársz közénk mert......de egy szóval sem mondja ki a frankót hogy ez az Õ uralmi dominanciájának a megtartása miatt van. Ugyan így a pártok. Mondom a TáltosnK ilyen vagy hasonló elgondolása sosem volt. Na szóval ezt a "bölcs vezért" csak egyféleképp lehet legyõzni magára kell hagyni mert ha vitába bonyolódsz vele akkor a szintjére kell süllyedned ort pedif a rutinjával azonnal legyõz :(
A zsidónál ugyan ez a helyzet mert ha vitába shállsz vvele akkor amint vesztésre áll elõkerül a holo szöveg abban meg rettenet mit tudnak alkotni.
#5 | postaimre - 2015. szeptember 23. 20:06:15
Talpi, látod itt demokáré van, az jár ide és addig, amíg meg nem unja a járást, mint korsó a kútra. Azért ezek a "samanok" nem zsemlék!
#6 | kontroll88 - 2015. szeptember 23. 20:50:34
Anyám borogasssss!!!!
Ezeket a (nefos)sámán'okat meg hol találtátok?
Basszuskulcs, még mindig remeg a kezem a sokkhatástól :D :D
#7 | talpi - 2015. szeptember 23. 22:06:09
Táltos Imre Táltos az ég áldjon meg. A Sámán az m
ás kategória. Ria ria.....
#8 | BOTOND - 2015. szeptember 24. 05:46:33
Bele es atgondolva minden istenseget
samansagot szentlelket kuruzslot taltost
kerve a segittseguket,
ha nem akkor mindenki rovidesen maga
ala uritt,
de mivel ezek egyik sem soha segitett
a nagy hebbere habbara mit elhintenek a
templomban es mashol
csak arra valo hogy a papok hitterittok
szolnokok meg csalok hogy uj
autot vagy a kedvesuk agyasuk uj
bundat vegyen
vagy akar mit
mivell jobban villoghatnak mint a
vizbe ejtett ezust kanyal,

en csak az egieket kerem hogy kertem
vegyek maguk ala a szent ugyet,
de eddig meg nem jelentkeztek,
gondolva uzenve
hogy a sok szemet ember elobb utobb
majd kifingik vagy eppen
rovidebb eletben lesz resze,

en taltosnak szulettek
tobb jel is van a testemen,
eddig kit meg atkoztam a tobbsege
mar elment a nagy utra vagy az
orokke valo pokolsagba
mert oda valok,

es bizok a sok fereg hamuva
daralasaban
meg akkor is ha rettenetes erok
vannak hatalmukban,

a josag mindig az igazsaggal
hozza a jovot
itt is ugy lesz,

huznak el a pookoooba
#9 | Kitudja - 2015. szeptember 26. 22:54:43
Juj de jó!Megint jön a "valamire várunk,aki ki húz a szarból,mi közbe nekünk semmit sem kell tenni" történet!Mindig ide jukadunk ki!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.