Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

24. órában vagyunk a pontos idõ: 23 óra 50 perc!


Mészáros az NBH-s? Ettõl azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis!A pontos idõ, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és fõleg nekem nagyon tele van a hócipõm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetõk mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!
Most pedig azt látom, hogy egy emberöltõ és vége Európának! Addig pedig etetjük õket, majd hálából gyerekeinket nyomorba döntik, velünk együtt. Keményen és határozottan kell lépnünk,
hiszen megmaradásunk a tét.
24. órában vagyunk a pontos idõ: 23 óra 50 perc!

Az a magyar politikus, aki ezt nem látja az hazaáruló!
Európai politikus, aki ezt nem látja Európa árulója!

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület
+36-30-9-41-61-81"

Hozzszlsok


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 23. 15:38:46
"Európát mi tettük Európává"

Ez nyilvánvaló, a mai európává, még kinézetre is.

Ez a szegény kontinens jobb sorsra volt érdemes valamikor.

Nézzétek meg a képet a gój "motoros" csürhérõl, aztán egy migráns csürhérõl, a dzsekiket levéve: mi a különbség?
#2 | tiszazugi - 2015. szeptember 23. 16:33:22
Az a különbség, hogy nincs szakálluk! :D
#3 | Szalonna - 2015. szeptember 23. 16:57:48
NÓGRÁDI ELSZÓLTA MAGÁT!

".Három hete Iványi lelkésszel kellett vitatkoznom, kétszázszor szimpatikusabb, mint én, de nagyon hülye Olyanokat mondott, hogy Magyarországot azért vették fel az ENSZ-be, mert teljesítette az emberi jogokat. Mikor vették fel? Õ azt nem tudja. 1955-ben!!! Én nem nyilatkozom arról, amihez nem értek..."
(...) Nem publikált európai elõrejelzés, de ez év õszére nagyobb mennyiségû migránst várunk Ukrajnából.A multikulti megbukott. Obama kivonult a Közép-Keletrõl, de otthagyta a káoszt, amit megörökölt Európa.Érdekek viszik elõre a világtörténelmet és a világpolitikát.Egységes európai tudat az én megítélésem szerint nem létezik.Három globális játékos van, sorrendben: USA, Kína, Oroszország.A spanyol csendõrség úgy veri a migránsokat, ahogy „az a nagy könyvben meg van írva”. Az elmúlt napokban franciák horvátok, szlovénok, osztrákok többször. A németek is.Földi László Magyarország egyik legtehetségesebb hírszerzõje volt. Pont. Õ a rendszerbõl kiesett. Amit mond, az igaz.Rövidesen indulhat az ukrán migráció, a célországok a határ menti országok, Magyarország ,Lengyelország, Szlovákia, mi és Románia. nem lehet 10 ezer forintból megélni Az oroszok fetrengenek a röhögéstõl attól, hogy Ukrajna belép az unióba.Eldobott úti okmányok tömege van a török-szír határon. Zárójel: ha én az USA-ba úti okmányok nélkül akarnék bemenni, mondjuk Mexikó felõl, a helyszínen agyonlõnének. Az USA van pozíciófölényben. Lehallgatták Merkelt. Igen. Megígérték, hogy soha többet nem hallgatják le? Meg. Újra lehallgatták? Persze! Amikor Merkel túl volt a sokkon kiderült, hogy a britek ugyanígy lehallgatják Európa nincs abban a helyzetben, mint volt a XIX. században és a XX. század elsõ felében. Nem globális játékos. És többet fogyaszt, mint amennyi a termelése.Én nagyon szeretem a németeket. Tisztességesek.„Pártnak lehet lopni, magánembernek nem.”Van egy érvényes szaúdi meghívásom. Ha nyilatkozom, nem lesz.Volt egy államtitkár barátom. Egyszer behívott a HM-be, minden tévészereplésem ingyenes. Kérdezi, „õszintén mondd meg: a pénz, amit a tévében kapsz, le kell-e adni valakinek?” „Igen, kétszer húsz százalékot. A Bushnak, hogy bombázzon, és bin Ladennek, hogy robbantgasson.”A média egy része abszolút Fidesz-barát, egy része abszolút Fidesz-ellenes, ez nekem baromi mókás.Három hete Iványi lelkésszel kellett vitatkoznom, kétszázszor szimpatikusabb, mint én, de nagyon hülye Olyanokat mondott, hogy Magyarországot azért vették fel az ENSZ-be, mert teljesítette az emberi jogokat. Mikor vették fel? Õ azt nem tudja. 1955-ben. Én nem nyilatkozom arról, amihez nem értek...A francia vezetést nem akarom értékelni, mert kitiltanak Franciaországból,Ha én erre válaszolok, megint kiderül, hogy fideszes vagyok. Nem vagyok.
Ha én egy szír migráns vagyok és betesznek Lettországba, fél óra múlva továbbmegyek.Németország megszünteti az atomerõmûveket. Csodás. Honnan veszi a szükséges energiát? Francia atomerõmûbõl. Baromi nehéz egyszerre szûznek maradni meg izélni. (...)
#4 | kakas - 2015. szeptember 23. 18:35:42
Figyelem!Piacképes' szakma...41.media.tumblr.com/fef910baa8dd94b449c849a0f2381d48/tumblr_nv4ibbrYYX1sn8ziso1_1280.jpg
#5 | Szalonna - 2015. szeptember 23. 22:42:16
s_*_kac
200 rendõr felszerel, 400 le, a piacképes szakmában. Ahol most már a pótlékokat is elvették tõlük, abszolut életelképzelés. s_*_kac
#6 | livia - 2015. szeptember 23. 23:19:24
Tán nem ez a dolgunk.!Szerintem most hagyni kéne a fõzõasszonyokra a kóstolást, aztán kéne ránk tukmálni. No, meg tanuljunk már a megpatkolt történelmünkbõl: Nem kéne már újfent ejrópa megmentõjeként tetszelegni. No, nem nekünk, mert mi nem akarunk! Vezetõink arról döntsenek, amire felhatalmaztuk õket! Európát nem kell megvédenünk, mert európa ezt nem akarja! Ha akarná, nem verne orrba naponta ötször! Ott könyörögjön, és fizessen, ha azt akarja, hogy megvédjük! A magyar vér kérem szépen arany árban van!
#7 | livia - 2015. szeptember 23. 23:27:00
Hozzátéve a vezetõink is bábok, nincs szükség újabb exhibicionistákra.
#8 | Gutai Zub - 2015. szeptember 24. 11:15:21
Livia,

Vezetõink?
Errõl Széchenyi véleménye legyen már elgondoltató : megérdemeljük ennyi idõ után

Mert ugye senki nem gondolja komolyan, hogy orbán és lázár stb. figurák itt valami Hunyadi Jánost játszanak, maguktól

A háttér hatalom, és az illuminátus, szabadkõmüves páholyok szabályai szerint, hogy hûségüket rátermettségüket mutassák, a kiszemelteknek, szerepeket kell eljátszani, változó és ellentmondó szituációkban.

Ez nem kérdés, ez alap.

Az emberiség kontrolljának ma már mérnöki pontosságú vezérlése zajlik.

Felkészületlen Európa, migráns özön, káosz és kapkodás?

Ugye egyetlen normális ember ezt nem veszi be

Minden egyes migráns, meghatározott, elvárt, megtervezett feladatot teljesit, minden lépése elõre kimért és a tervnak megfelelõen halad......
#9 | kontroll88 - 2015. szeptember 24. 17:58:51
Ezeket a reklám"arcokat" nézegetve, nem árt, ha elõtte elmész a móhelhez...

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.