Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A csehek besegítenének a magyar határ védelmébe


Akkor most cseh√ľl √°llunk? Z√©man eleget emlegette a k√∂z√∂s eur√≥pai hader√Ķt, de akkor m√©g K√≠na √Āzsi√°ban volt. Csehorsz√°g seg√≠ts√©get aj√°nlott fel Magyarorsz√°gnak a schengeni hat√°r √Ķrz√©s√©hez – √≠rja az MTI a cseh v√©delmi miniszter nyom√°n.

Martin Stropnick√Ĺ k√∂zl√©se szerint a miniszt√©rium √©s a hadsereg k√∂z√∂sen elemzi, mit tudn√°nak Magyarorsz√°gnak ny√ļjtani. A cseh h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √ļgy √©rtes√ľlt, hogy Pr√°ga hat√°r√Ķrz√©sre szolg√°l√≥ eszk√∂z√∂k kik√ľld√©s√©t m√©rlegeli a megfelel√Ķ katonai szem√©lyzettel egy√ľtt.

√öjs√°g√≠r√≥knak azt mondta, hogy Csehorsz√°g seg√≠ts√©get aj√°nlott fel Magyarorsz√°gnak a schengeni hat√°r v√©delm√©hez. „Szeretn√©nk kifejezni szolidarit√°sunkat konkr√©tan, gyakorlati t√©ren is. Jelenleg a Cseh K√∂zt√°rsas√°g hadsereg√©vel egy√ľtt elemezz√ľk lehet√Ķs√©geinket, mit tudn√°nk nekik ny√ļjtani” – pontos√≠tott a miniszter.

Cseh forr√°sok szerint Pr√°ga hat√°r√Ķrizeti m√Ľszaki eszk√∂z√∂ket √©s n√©h√°ny tucatnyi k√©pzett kezel√Ķ szem√©lyzetet, katon√°t k√ľldhetne Magyarorsz√°gra. M√°r kor√°bban felmer√ľlt, hogy a csehek az emberek mozg√°s√°t figyel√Ķ speci√°lis m√Ľszaki eszk√∂z√∂ket k√ľldhetn√©nek.

A cseh v√©delmi t√°rca szerd√°n meger√Ķs√≠tette, hogy sz√ľks√©g eset√©n ak√°r √∂tezer katon√°t is tud mozg√≥s√≠tani a cseh hat√°rok v√©delm√©re. Ugyanakkor Pr√°ga k√©sz kisebb l√©tsz√°m√ļ katonai csoportokat k√ľldeni a sz√≠r hat√°r ment√©n elter√ľl√Ķ menek√ľltt√°borokba is.

A cseh hadsereg szerdán délután hadgyakorlatot kezdett, melynek keretében a Libavá katonai körzetben egy humanitárius tábor építését fogják begyakorolni a katonák.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ro-zsola - 2015. szeptember 24. 12:07:15
Hát igen. Nem véletlen amit látunk
https://www.youtu...eCX9ifQ7ZM
A vide√≥n l√°that√≥ h√∂lgy esete t√∂k√©letesen bizony√≠tja a " menek√ľltek " vesz√©ly√©t
Mit is tehet√ľnk ? Mivel liber√°lis demokrat√°k vagyunk , az emberi jogokat maxim√°lisan tiszteletben tartjuk , k√∂teles√©g√ľnk megv√©deni a hasonl√≥ h√∂lgyeket a szemita csord√°kt√≥l.
Miel√Ķtt b√°rki √©rtetlen√ľl √°llna szavaim el√Ķtt , egy kis √≠zelit√Ķ a zsid√≥-fasisztaellenes koalici√≥ m√ľk√∂d√©s√©r√Ķl. Mellesleg megjegyzem , Marie La Pen okt√≥berben b√≠r√≥s√°g el√© kell √°lljon ami√©rt ki√°ll a francia nemzet√©rt . http://hidfo.ru/2...vezetojet/ Na , ez m√°r d√Ķfi
https://www.faceb...281550600/
Bulgáriából szeretettel : https://www.faceb...036537633/ vagy inkább Lengyelországból ? : https://www.faceb...799689316/
#2 | Balu - 2015. szeptember 24. 13:28:07
B√°r mondjuk Stropnicky konkr√©tan maga a testet √∂lt√∂tt √ďsz√∂vets√©g, az √∂tlet √∂nmag√°ban nem is rossz. √Čs a csehek eg√©sz "tapintatosan" √©s okosan √°llnak a dologhoz. Csak szerintem nem Magyarorsz√°g d√©li hat√°r√°t k√©ne √Ķrizni, hanem egy arasszal m√©g d√©lebbre. Nomeg persze most m√°r a nyugatit √©s √©szakit is. Lesz itt m√©g V (4-1) + 4 ;)

Ez itt Stropnicky:
media.novinky.cz/788/187887-top_foto1-8y1mt.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.