Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Exhumálták az utolsó orosz cár és felesége holttestét


A birodalom éled! Persze az "angol" titkosszolgálat lesz az elkövetõ, de ezt már vizsgálat nélkül is tudjuk. 100 évre rá Raszputyint is eltették láb alól. Orosz törvényszéki szakértõk exhumálták szerdán az egykori fõvárosban, Szentpéterváron eltemetett II. Miklós utolsó orosz cár és felesége, Alekszandra cárné maradványait az 1918-ban történt meggyilkolásuk ügyében újraindított bûnvádi eljárás keretében.

"Elhatároztuk, hogy mindent elölrõl kezdünk és újra lefolytatjuk a szükséges szakértõi vizsgálatokat. Ezért vettünk ma (szerdán) mintát II. Miklós és a cárné maradványaiból" - mondta Vlagyimir Szolovjov, a vizsgálóbizottság egyik vezetõje, aki a cári család meggyilkolásával kapcsolatos korábbi nyomozást irányította.

A hatóságok nem közölték, pontosan milyen jellegû vizsgálatot folytatnak.

A cári család meggyilkolása ügyében 1993-ban indított bûnvádi eljárást 2009 januárjában zárták le jelentõsebb eredmények nélkül, ami miatt egy orosz bíróság a lezárásra vonatkozó döntést 2010-ben jogellenesnek minõsítette. Az orosz ortodox egyház, amely sokáig kétségének adott hangot amiatt, hogy valóban a Romanov-család maradványait temették-e újra a szentpétervári Péter-Pál-erõdben, a vizsgálat újrafelvételét sürgette.

"A cári család haláláról folytatott nyomozás újrafelvétele korunk kulcsfontosságú eseménye" - mondta German Lukjanov, a Romanov-család ügyvédje.

Az orosz fõügyészség 2008-ban hozta nyilvánosságra annak a DNS-vizsgálatnak az eredményét, amely szerint az egy évvel korábban az uráli Jekatyerinburgban talált csontvázak valóban Alekszej cárevics és nõvére, Mária nagyhercegnõ maradványai.

Az erõszakos halál nyomait viselõ csontmaradványokat 2007-ben fedezték fel azon a környéken, ahol a cári családot 1918. július 17-re virradó éjjel a bolsevikok parancsára kivégezték.

A Romanov-család más tagjainak maradványait, amelyeket 1991-ben emeltek ki egy jekatyerinburgi tömegsírból, az orosz kormány 1998-ban azonosította hivatalosan.

Egyeseket ünnepélyes szertartás keretében már eltemettek az egykori cári fõvárosban, Alekszej és Mária temetését októberben tartják. Az ortodox egyház mindnyájukat - mint mártírokat - szentté avatta.
Link

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 24. 15:24:16
"Belsatzar ward in selbiger Nacht
Von seinen Knechten umgrebacht"

1918 július 20-án az urali szovjet közölte, hogy agyonlõtte a cárt, feleségét és fiát "biztos"? helyre telepítette.
Az igazság az volt, hogy az egész családot meggyilkolták.

A parancsot Szerdlov adta ki Moszkvából, Lenin legközelebbi munkatársa.

Egyetlen Ă©lve maradt szemtanĂş szerint:
Éjfélkor, július 16-án Jurovszki (jekatyerinburgi cseka vezetõ) levitette a cárt és családját a ház pincéjébe, ahol mindnyájukat agyonlõtték.
Az elkövetõk: Yurovszki, és Nikulin a helyi titkosrendõrségtõl, két orosz állítólag profi kivégzõlegény, és hét külföldi meg nem nevezett személy.

Itt válik érdekessé számunkra is az ügy, mert a külföldi idegenek között, állítólag egy "Nagy Imre" nevezetû is volt.

Minden esetre, amikor a fehérek felszabadították Jekatyerinburgot, július 25-én, a pincében ahol néhány nappal azelõtt legyilkolták a cárt és az egész családját, a fenti német gúnyolódó versen kivûl, magyar nyelvû szitkozódó feliratokat is találtak a falakon.

(a Tora szerint Bélsaccar király lakomáján, egy kéz ezeket a szavakat írja a falra: megszámláltattál, megmérettettél, és a birodalmadat felosztják)
Dániel

Az ortodox egyház kíváncsi vagyok mire alapozta, hogy szentek ......
#2 | bogyo - 2015. szeptember 24. 15:30:26
#3 | BUZOGANY - 2015. szeptember 24. 19:12:31
de megint a verszomjas zsiddaj szakik
alltak a hatterben,
de hat volt ott a car idejeben szegenyseg is
nem csoda ha a muszka tomegek
a gazdagokra tamadtak
vagy eppen kinyirtak oket
lenyegeben
leraboltak vagy eppen rablo gyilkossaggal
atvettek a voros veres dictaturat
allah jezus meg a tobbi
szepen vegig is neztek
es mit tettek
semmit
s_*_ezt
#4 | talpi - 2015. szeptember 24. 22:44:34
No ki is volt "származásilag" aki elrendelte a család kipusztítását? Ni nem kell messzire menni, manapság, ugyan ez történik kis hazánkban, csak nm kipusztítják, hanem ellehetlenítik a "családokat" :( szomorú, de igaz, és akkor még nem is kell "cári" gyökerekkel rendelkezni, Nem, csak megfelelõen motíváltnak lenni a Nemzetér való harcban, Nos, akkor ?
#5 | Perje - 2015. szeptember 26. 16:35:20
Haza akarják hozni a cárné nõvérének maradványait is Jeruzsálembõl a genetikai vizsgálat tisztázása céljából.
http://www.newsru...ksays.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.