Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Obama-Putyin találkozó lesz hétfõn


Átveszi a FED kulcsait és a hadsereg parancsnokságot....mármint a zusa-ét! Netanjahu már megvolt. Orsós eztán lesz. Vlagyimir Putyin orosz elnök szeptember 28-án New Yorkban találkozik és tárgyal amerikai kollégájával, Barack Obamával.

Putyin az ENSZ-közgyûlés ülésszakára utazik az Egyesült Államokba. A találkozó hírét megerõsítették Washingtonban is. Az amerikai kormány egyik magas rangú tisztségviselõje közölte, hogy a megbeszélést Putyin kérésére tartják.

"Az ukrajnai és a szíriai helyzetre tekintettel, figyelmen kívül hagyva a kérdésben Moszkvával szemben megmutatkozó éles véleménykülönbségeket, elnökünk úgy véli, hogy felelõtlenség lenne nem megvizsgálni, lehet-e magas szintû orosz együttmûködéssel haladást elérni" - mondta a TASZSZ orosz hírügynökségnek a meg nem nevezett magas rangú amerikai forrás. Obama felhasználja a találkozó adta lehetõséget, hogy megvitassa orosz kollégájával az ukrajnai helyzetet, egyben arra összpontosít majd, hogy Moszkva teljesítse a minszki megállapodásban foglaltakat. Ez lesz az alapvetõ üzenete a kétoldalú találkozónak - hangoztatta az amerikai kormányzati tisztségviselõ.

Az orosz elnöki szóvivõ arról is beszámolt, hogy Putyin New Yorkban ugyanaznap megbeszélést folytat Abe Sindzó japán kormányfõvel, és tervezi, hogy tárgyal Ban Ki Mun ENSZ-fõtitkárral is. Az orosz elnök szeptember 28-án szólal fel az ENSZ-ben.

A TASZSZ jelentésében kiemelte, hogy az ukrajnai válság miatt megritkultak a találkozók Obama és Putyin között. A két politikus utoljára tavaly novemberben az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttmûködés (APEC) szervezetének pekingi csúcstalálkozóján találkozott. Az elmúlt hónapokban háromszor beszéltek telefonon.

Link

Hozzszlsok


#11 | talpi - 2015. szeptember 26. 22:56:02
Perje
Na igen, de az egy "esõs" nap volt Moszkvaban, és így gondoltam a megfürdést, vagy nem/ ? :D / csak maga a mód, ahogyan fogadta és kezelte õket? Ki tudja már, hiszen "többek szerint" feledékeny vagyok/vagy nem?/ mert feledek dolgokat, csak az igazán fontosak maradnak meg, feljegyzés nélkül is, percre pontosan. de hát ugye én ne vagypok orvos, s ha valaki azt állízja "hülye feledékeny seggfej-****, netán ""köcsög"" is vagyok, hát az már maga a "menyország" :D

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.