Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz gyakorlattól rettennek az izraeliek


√Čn is hadgyakorlok itt √ļjzizraelben, melyet Magyarorsz√°gnak hisz a sok balga. Jaj, mit is mondok, h√°t m√°r fordulat van, mert megy a rekl√°mban, hogy Itthon otthon vagy √©s csin√°lhatsz vidit √©s bek√Ľddheted az MTI-nek, mi√©rt szereted a haz√°dat! √Čn mondjuk a sok rohadt zsid√≥-cig√°ny haza√°rul√≥ g√∂r√©ny miatt √©s az√©rt mert rem√©lem hamarosan v√©gezhetek vel√ľk...is! Mindenki amiatt f√©l, hogy az oroszok bemennek Sz√≠ri√°ba, Putyin pedig emeli a t√©tet, hadgyakorlatot tart az izraeli partokn√°l.

A nyugati √°llamok finny√°zva h√ļzz√°k a sz√°jukat, ahogy Oroszorsz√°g sz√©pen lassan megveti katonailag a l√°b√°t az √∂sszeomlott Sz√≠ri√°ban. A Ynet most √©pp azt √≠rja, miut√°n Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k Moszkv√°ban tal√°lkozott Benjamin Netanjahu izraeli korm√°nyf√Ķvel, azt√°n p√°r napra r√° bejelentette, hogy kv√°zi az izraeli partokn√°l tart hadgyakorlatot az orosz haditenger√©szet.

H√°rom haj√≥ vesz r√©szt a szeptemberi-okt√≥beri gyakorlaton a fekete-tengeri flott√°t√≥l: a Szaratov partrasz√°ll√≠t√≥, a Moszkva cirk√°l√≥ √©s a Szmetlivi rombol√≥. T√°mad√≥ jelleg√Ľ gyakorlatok lesznek, rak√©taind√≠t√°ssal √©s t√ľz√©rs√©gi t√Ľzzel. Az orosz had√ľgy szerint az idei gyakorlatok el√Ķre betervezettek voltak √©s nincs k√∂z√ľk a sz√≠riai helyzethez. A Moszkva haj√≥ am√ļgy m√°r cs√ľt√∂rt√∂k√∂n elhagyta Szevasztopolt, √ļton van a t√©rs√©gbe.

A gyakorlat is csak er√Ķs√≠ti a Ynet szerint az amerikai f√©lelmeket, hogy az oroszok tev√Ķlegesen is becsatlakoznak a kaotikus h√°bor√ļba a sz√∂vets√©ges eln√∂k, Bas√°r el-Aszad odlal√°n. Haditechnik√°t √©s hadianyagot m√°r elkezdett Moszkva sz√°ll√≠tani Damaszkusznak, s√Ķt m√°r n√©h√°ny orosz katona is megjelent a K√∂zel-Keleten. “Oroszorsz√°g seg√≠ts√©ge Sz√≠ri√°nak fog seg√≠teni a terrorista csoportok felett aratand√≥ v√©gs√Ķ gy√Ķzelem el√©r√©s√©ben” – fogalmazott Riad Haddad moszkvai sz√≠r nagyk√∂vet kor√°bban.

K√∂zben Izrael amellett, hogy tart a k√∂zeli orosz gyakorlatt√≥l, meger√Ķs√≠tette egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t Oroszorsz√°ggal a t√©rs√©gben, nehogy v√©letlen izraeli-orosz incidens alakuljon ki a sz√≠riai hat√°rr√©gi√≥kban. A k√©t f√©l folyamatosan konzult√°lni fog a j√∂v√Ķben a hadmozdulatokr√≥l.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | bogyo - 2015. szeptember 25. 08:23:57
22 az a 3. Csak Orosz r√©szr√Ķl persze.
/De m√°r √ļton vannak a k√≠naiak is √©s tal√°n befut egy indi√°n repsz√°ll√≠t√≥ is majd./

http://englishrus...ore-160980

√©s mi lehet a v√≠z alatt az Akul√°n k√≠v√ľl?
#2 | Szalonna - 2015. szeptember 25. 09:17:01
Zsidó van a palacsintában!
#3 | Szalonna - 2015. szeptember 25. 09:34:18
http://index.hu/v...enekultek/

Rekordmennyis√©g√Ľ menek√ľlt √©rkezik az √Čgei-tengeren

http://hvg.hu/vil..._folytatot

Kissingerrel is tal√°lkozott az ENSZ-cs√ļcson felsz√≥lal√≥ √Āder

http://hvg.hu/gaz...va_alakita

Az elk√©pzel√©st √©rt√©k kritik√°k a Figyel√Ķ szerint, √©s ek√∂zben Orb√°n G√°bor ut√≥dl√°s√°r√≥l is gondoskodni kell, ami nehezen megy. A kor√°bbi ad√≥- √©s p√©nz√ľgyi √°llamtitk√°r j√ļlius v√©g√©vel t√°vozott a miniszt√©riumb√≥l, most saj√°t v√°llalkoz√°s√°t vezeti, illetve tiszts√©get v√°llalt a Rotschild-csoportn√°l.

http://mno.hu/kul...ba-1305755

Washington: Nem visz√ľnk atombomb√°kat N√©metorsz√°gba

Akkor m√°r ott van.

http://www.atv.hu...ni-europat

"Eltapossuk Eur√≥p√°t!" - a bev√°ndorl√°sr√≥l pr√©dik√°lt egy iszl√°m vezet√Ķ
#4 | GERRY - 2015. szeptember 25. 14:03:52
én meg tanulok oroszul.

A harmonika m√°r megvan (igaz, hogy kicsi sv√°jci de ezzel se tudok j√°tszani,) ma vettem vodk√°t is... a zenetud√°som viszont majdnem megvan...

YouTube Videů


Remélem egy kis gyakorlással belejövök!
#5 | talpi - 2015. szeptember 25. 14:38:41
Nem mondod GERRY kinek akarod slh√ļzni a n√≥t√°j√°t vagy "talp al√° val√≥t j√°tszol" majd an ?:D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.