Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sv√°jc Eur√≥pa pusztul√°s√°ra k√©sz√ľl - bevetik a hadsereget is


Posta Imre m√°r 2009-ben megmondta- az i√≥ta-, hogy j√∂n a "valami", oszt nem j√∂tt. A sv√°jci titkosszolg√°latnak szem√©lyesen juttattuk el a "forgat√≥k√∂nyvet", de se egy sv√°jci bicsk√°t, se egy sv√°jci sapk√°t, de ..., na mindegy is!Landnahme Israels in Ungarn - Von Csaba Kenessey, 20.06.2009. Link Sv√°jc az elm√ļlt napokban hadgyakorlaton modellezte az etnikai √©s p√©nz√ľgyi fesz√ľlts√©gek nyom√°n felbomlott eur√≥pai rendet. A washingtoni strat√©g√°k m√°r p√°r √©ve figyelmeztettek a demogr√°fiai √∂sszeroppan√°sra √©s a muszlim bev√°ndorl√≥k kih√≠v√°s√°ra Eur√≥p√°ban.


Ma √©r v√©get Sv√°jcban az a t√≠z napos hadgyakorlat, amelyen √∂sszesen 5 000 katona gyakorolta a tennival√≥kat az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tes√©s√©nek eset√©re. A ’Conex 15’ fed√Ķn√©vre hallgat√≥ hadgyakorlat c√©ljait az alpesi orsz√°g nem is rejtette v√©ka al√° √©s a korm√°ny honlapj√°n hozta nyilv√°noss√°gra

Eszerint „Egy fikt√≠v Eur√≥p√°ban a j√∂v√Ķben, √ļj orsz√°gokkal √©s hat√°rokkal, gazdas√°gi v√°ls√°g d√ļl. Ennek k√∂vetkezm√©nyei kihatnak Sv√°jcra is: a tartal√©kok lemer√ľl√©se, fekete-kereskedelem, b√Ľn√∂z√Ķi szervezetek. Nagy olaj-, g√°z- √©s gabonat√°rol√≥k lesznek a c√©lpontjai szabot√°zsoknak √©s fosztogat√°soknak. Ezen k√≠v√ľl az etnikai fesz√ľlts√©gek nagyobb menek√ľlthull√°mhoz vezetnek Sv√°jcban.”

Sv√°jc az elm√ļlt √©vekben m√°r t√∂bb hasonl√≥ feladatokkal b√≠r√≥ hadgyakorlatot tartott, amely az EU-ban esetlegesen keletkez√Ķ kr√≠zisek Sv√°jcra gyakorolt negat√≠v hat√°s√°nak kiv√©d√©s√©vel foglalkoztak. 2012-ben a ’Stabilo Due’ fed√Ķnev√Ľ hadgyakorlat nyitotta meg a sort, amely sor√°n az orsz√°g szomsz√©ds√°g√°ban kit√∂rt zavarg√°sok kiv√©d√©st szimul√°lt√°k. 2013-ban pedig a ’Duplex Barbara’ nev√Ľ hadgyakorlat sor√°n Franciaorsz√°g sz√©tes√©s√©nek forgat√≥k√∂nyve ker√ľlt napirendre, amelynek eredm√©nyek√©ppen f√©l-katonai szervezetek t√°madt√°k meg Sv√°jcot.

Komolyan vegy√ľk-e a sv√°jci √ľzenetet?

Sv√°jc hadsereg√©r√Ķl √©rdemes kiemelni, hogy 32 √©ves kor√°ig minden sv√°jci f√©rfi tartal√©kos katona is egyben. Otthonukban tartj√°k egyenruh√°jukat, teljes felszerel√©s√ľket √©s fegyver√ľket. Egyes inform√°ci√≥k szerint a lakoss√°g ak√°r 12 √≥r√°n bel√ľl mozg√≥s√≠that√≥. A semleges Sv√°jc sz√°razf√∂ldi hadereje t√∂bbek k√∂z√∂tt 380 darab Leopard 2A4 t√≠pus√ļ harckocsival rendelkezik.

Itt csak halkan jegyezz√ľk meg, hogy a t√∂bb szomsz√©dj√°val napjainkban agressz√≠v jelz√Ķkkel kommunik√°l√≥ Magyarorsz√°g jelenleg mind√∂ssze 29 darab T72 M1 ’akt√≠v’ harckocsival rendelkezik. Ezen k√≠v√ľl 43 darab harckocsit tart ’konzerv√°lva’. A ’kikonzerv√°l√°s k√∂r√ľlbel√ľl k√©t hetet vesz ig√©nybe, ha a j√°rm√Ľ √∂t √©vn√©l kevesebbet √°llt – ha t√∂bbet, akkor a pusztul√≥ alkatr√©szek cser√©je miatt egy h√≥napot.

A sv√°jci hadgyakorlatot √©rt√©kelve meg kell jegyezni, hogy amikor a hagyom√°nyos politikai centrum megroppan√°s√°t l√°tjuk It√°li√°t√≥l G√∂r√∂gorsz√°gig √©s Franciaorsz√°gt√≥l Ausztri√°ig, akkor egy felel√Ķs √°llamhatalomnak k√∂teless√©ge, hogy el√Ķre kalkul√°lva sz√°mba vegye az esetlegesen r√° leselked√Ķ vesz√©lyeket. Sv√°jc pedig m√°r l√°tott p√°r eur√≥pai felfordul√°st a k√∂rnyezet√©ben az elm√ļlt √©vsz√°zadokban, √≠gy jobban j√°runk, ha ink√°bb elgondolkodunk √©s levonjuk a tanuls√°got a pragmatikus sv√°jci strat√©g√°k elgondol√°saib√≥l.

A CIA-n√°l a muszlim bev√°ndorl√°st tekintett√©k gy√ļjt√≥pontnak

Ann√°l is ink√°bb, mert az amerikai biztons√°gpolitika is m√°r elemezte az elm√ļlt id√Ķszakban a kontinens√ľnkre v√°r√≥ kih√≠v√°sokat. Olyan vesz√©lyforr√°sra figyelmeztettek p√°r √©ve, amely v√°teszi er√Ķvel b√≠rhat a jelen turbulens folyamatait figyelve.

2008 tavasz√°n a CIA igazgat√≥ja, Michael V. Hayden el√Ķad√°st tartott a Kansasi √Āllami Egyetemen. Az Eur√≥p√°ra leselked√Ķ vesz√©lyekr√Ķl sz√≥lva kiemelte, hogy azon orsz√°gok, amelyek m√°r am√ļgy is nagyobb bev√°ndorl√≥i k√∂z√∂ss√©ggel b√≠rnak, kiemelt n√∂veked√©ssel fognak szembes√ľlni a muszlim n√©pess√©g√ľk sz√°m√°ban, m√≠g a nem-muszlimok sz√°ma cs√∂kkenni fog a sz√ľlet√©sek sz√°m√°nak es√©s√©vel. Hayden kijelentette, hogy „a bev√°ndorl√≥k t√°rsadalmi integr√°ci√≥ja sz√°mos befogad√≥ orsz√°g sz√°m√°ra komoly kih√≠v√°st fog jelenteni – n√∂velve a zavarg√°sok √©s sz√©ls√Ķs√©ges cselekedetek potenci√°lj√°t.”Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 25. 11:05:12
Gerry, kérdezz már utána valami fejesnél, hogy megvédenek-e önmagamtól, vagy legalább a család mehet? Máténak ma feladata lesz tanulmányozni a térképet, hogy tud elvezetni odáig, ha már nagyon össze akar omlani a ganédomb errefelé.
#2 | postaimre - 2015. szeptember 25. 13:14:49
Lengyelorsz√°g az √ļj katonai nagyhatalom poz√≠ci√≥j√°ra t√∂r! Mi ez a nagy b√©ke elft√°rsak? T√°n tele a gatya? A b√ľd√∂s zsi√≥ qva anyj√°t a tetves vil√°gnak!s_*_kukk

http://warfiles.r...zhava.html
#3 | monguzking - 2015. szeptember 25. 19:36:28
én meg azt mondom hogy dél-amerika--szerintem ott találni a legjobb tulélési helyeket

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.