Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az √≠r√°s, aminek nem kellene megsz√ľletni, de l√©ten-nyomon utamban √°llt, √≠gy kipender√≠tem, ne maradjon a sz√ľl√Ķcsatorn√°ban. F√°jjon m√°snak is a fail, avagy n√°ci-faj √ļjkori t√∂rt√©nete, mely a r√©gi korokat id√©zi, amikor m√©g k√∂r√∂k voltak, hol most √∂kr√∂k elletve lettek. Akkor belev√°gok, h√°tha megj√∂n a kedvem is, ahhoz, amit most ink√°bb a k√©ny szer√©b√Ķl teszek.

Elemi ellen√°ll√°s van bennem minden √≠r√°s, √∂sszefoglal√≥ √©s elemz√©s kapcs√°n. Idej√©t m√ļlt √©s √≠gy f√∂l√∂sleges. Ez zsigeri √©rz√©sem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogj√°tok √©rteni, s ha m√©gis, √ļgy annak sincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

Hol is kezdjem? 2010, vagy kor√°bban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet r√∂vid ismertet√©se k√∂zelebbi d√°tumhoz h√Ľ. Teh√°t „menek√ľlthelyzet”. 2009-ben v√©gleg lebukott a zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľves-jezsuita-cionista…bilderberges √∂sszeesk√ľv√©s. Kellet √ļj terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen vil√°gh√°bor√ļba a zsid√≥ vezet√Ķik k√≥hn-spir√°ci√≥ja ok√°n, √≠gy megsz√ľletett a nagy √∂tlet a kor√°bban m√°r tervezett k√©tp√≥lus√ļ vil√°grendr√Ķl. Na j√≥, ezt m√°r tervezt√©k, de mivel 2010-ben m√°r izraelnek ki kellett volna provok√°lnia a vil√°gh√°bor√ļt √©s Oroszorsz√°g √©s K√≠na is beolvaszt√°sra ker√ľlt volna cionista pakliba, √≠gy s√ľrg√Ķsen l√©pni√ľk Kelet. Persze K√≠na √©s Oroszorsz√°g ugyanolyan zsid√≥fert√Ķz√∂tt ter√ľletek, mint b√°rmely potens pontja a bolyg√≥nak, de ez most kap√≥ra j√∂n, mert √°lc√°nak is remek fed√Ķt√∂rt√©net, hogy √Ķk nem kiiktatni, hanem megv√©deni akarj√°k az √∂sszeesk√ľv√Ķ zsid√≥kat a saj√°t magukt√≥l, s m√°ra meg√©rt√ľk, hogy Izrael √ļj „bar√°tai” K√≠na √©s Oroszorsz√°g lettek. Hogy telik az id√Ķ. A bar√°taidat tartsd magadhoz k√∂zel, az ellens√©geidet m√©g k√∂zelebb! De t√©rj√ľnk vissza 2010-hez. Sz√≠ri√°ban m√©g csend van. Azaz m√°r nincs, mert az oroszok a t√∂r√∂kkel, sz√≠rekkel, Libanonnal s√ľrg√Ķs t√°rgyal√°sba √©s diplom√°ciai nagy√ľzembe kezdenek. Assad bej√°rja az orsz√°got √©s megegyezik Erdog√°nnal, Ahmadinedzsaddal…a k√∂vetkez√Ķ 5 √©ves tervr√Ķl. Erre ki eml√©kszik m√©g? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra be√©rett a gy√ľm√∂lcs. V√°logatott, fizetett „turist√°k” nacionaliz√°lj√°k a liber√°lis zsid√≥-kereszt√©ny eur√≥pai buzi-par√°d√©t√≥l visszhagos, korrupt „eur√≥pai” liber√°lis kultur√°lis soksz√≠n√Ľs√©get, mely nemr√©g m√©g cig√°ny-m√°morban √©s zsid√≥ hallel√ļj√°ban leledzve k√©sz√≠tette el√Ķ egy √ļj √°llamis√°g, a zsid√≥-cig√°ny auton√≥m vil√°gcs√°sz√°rs√°g √∂sszeesk√ľv√©s√©t. De l√©pj√ľnk tov√°bb! Sz√≥val, id√Ķ k√∂zben az √∂ssze titkosszolg√°lat fejet cser√©lt, s√Ķt ki is der√ľlt, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva √©s term√©szetesen tudnak mindenr√Ķl. Merkel (Hitler l√°ny) m√©g 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonn√© 2013-ban bejelenti, hogy elvesz√≠tett√©k az inform√°ci√≥s h√°bor√ļt. L√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre, de a m√©dia, h√≠rgy√°rt√≥ szervek…sorra fordulna Keletre √©s persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az √ļj Nyugat. √Ātveszi p√©nz√ľgyileg, katonailag, szellemileg, vall√°silag…sz√≥val cakkomp√ļder a zsid√≥-m√©telyezett ostoba Nyugat √©rtelmesebb r√©sz√©t, technol√≥gi√°j√°t √©s nem er√Ķszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyom√°sgyakorl√°ssal. Szankci√≥k? Igen, k√∂sz√∂nik sz√©pen j√≥l vannak, s√Ķt ez er√Ķs√≠ti a hazai gazdas√°got. H√°bor√ļk? Igen, ir√°ny√≠tottan, sz√©pen, kom√≥tosan, de kellett ennyi √©v, hogy az √ľgyn√∂kh√°l√≥zat is felFEDje mag√°t √©s megindul-mason a takar√≠t√°s a Kauk√°zusokon kereszt√ľl D√©lnek √©s Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooper√°l, hisz a „hatalom” azon „probl√©m√°val” tal√°lja szemben mag√°t, hogy l√©tre hoztak egy m√Ľk√∂d√©sk√©ptelen rendszert √©s ha nem lesz vil√°gh√°bor√ļ, √ļgy nem tudj√°k fenntartani a l√°tszat√°t annak, hogy b√©ke van. Az √ļj „ideol√≥giai” a visszanemes√≠t√©s, nemzeties√≠t√©s, autonomiz√°l√°s, elk√ľl√∂n√ľl√©s egy √ļjabb sz√∂vets-√©gi rendszerben, mely faji alapon szervez√Ķdik √©s val√≥j√°ban a gy√∂kerekhez ny√ļl vissza…, de ezt rendszert a m√°r megl√©v√Ķ „elit” kell megk√∂sse, de nem maga sz√°m√°ra, mert √Ķk korruptak, zsid√≥k, szabadk√Ķm√Ľvesek √©s m√©gsem tehetnek m√°st. √öj, tiszta szellemileg kiegyens√ļlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a j√∂v√Ķ v√≠zi√≥j√°√©rt…pedig val√≥j√°ban nincs semmilyen „h√°bor√ļ”. Vagyis, √ļgy van, hogy nincs. Afrika felfejl√Ķdik, K√≠na ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy megl√©v√Ķ √©rdekrendszert √©s hozott humanid anyagot kell Emberr√© form√°lni sebtiben. a sterill√© agymosott band√°t. A kereskedelem, egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, vil√°ggazdas√°g robog ezerrel. Ker√ľlik, kiker√ľlik a szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ k√∂zvet√≠t√Ķket, illetve magukhoz k√∂tik, lek√∂tik √Ķket. K√©nyes √ľgylet, mert mindenkir√Ķl dosszi√© van, kompromitt√°l√≥ anyagok, zsarolhat√≥ azokban a „k√∂r√∂kben”. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl vil√°gb√©ke k√©sz√ľl, a t√∂rt√©nelem eddigi legnagyobb b√©k√©je. Alaszk√°n kereszt√ľl vezet√Ķ gyorsvas√ļt k√∂ti √∂ssze hamarosan D√©l-Afrikai K√∂zt√°rsas√°got √©s Argent√≠n√°t. A k√©t p√≥lus val√≥j√°ban egy, csak a gyepl√Ķ ker√ľl √°t „Putyin kez√©be Obama kez√©b√Ķl”. De itt nem is a szem√©ly a l√©nyeges, hisz val√≥j√°ban egy szerepet kell bet√∂lteni.

De benneteket jobban √©rdekel az √©rdek, mely dikt√°l ebben a k√°osznak t√Ľn√Ķ dinamikus renddel b√≠r√≥ logikus rendszerben, nemde? Nincs ill√ļzi√≥m, nem aki nem √©rett meg az nem √©rt meg ezt√°n sem. Az √©rdekszervezetek √ļjragondol√°s√°r√≥l van sz√≥, a hibridek szelekci√≥j√°r√≥l, semleges√≠t√©s√©r√Ķl, √∂sszegy√Ľjt√©s√©r√Ķl √©s -l√©nyeg√©ben- likvid√°l√°s√°r√≥l. Glob√°lis szint√Ľ folyamat, minden valamire val√≥ szervezet, er√Ķszak-b√≠r√≥ organiz√°ci√≥ √©s organizmus erre a tervre van r√°√°ll√≠tva. Minden egyszerre zajlik ez√©rt neh√©z lek√∂vetni, de minden egy ir√°nyba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogat√°s
-vall√°si k√°osz
-h√°bor√ļk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam m√©g…mert √ļgy t√Ľnik, hogy az oktat√°s, irodalom, iskolarendszer, eg√©szs√©g√ľgy, v√°llalkoz√°sok, kereskedelem, honv√©delem, k√∂zigazgat√°s, rendv√©delem…tudom√°ny…minden r√©szter√ľleten, mintha √∂sszefon√≥dva, de nagy iparkod√°ssal menne az ide-oda √°tszervez√©s, „hat√°rrev√≠zi√≥”…√©s sorra buknak meg a tabuk √©s hullanak a leplek a nagy el√Ķre bej√≥solt mesters√©gesen gener√°lt „n√©pv√°ndoroltat√°s” kell√Ķs k√∂zep√©ben.

BRICS, Rubel, J√ľan, Doll√°r…√ļj gazdas√°gi mechanizmus, int√©zm√©nyrendszer, hitelmin√Ķs√≠t√Ķ, szuperbank, √Āzsia, Afrika √©s Amerika –k√∂zpont? Eur√≥pa sz√©pen be√°ll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael √©s a zsid√≥ terrorvesz√©ly felsz√°mol√°sa kulcsk√©rd√©s. √úgyn√∂kh√°l√≥zat felsz√°mol√°s √©s √°tstruktur√°l√°s zajlik, de sok k√©rd√©s van m√©g nyitva. Ami kulcsk√©rd√©s, az elbut√≠tott, megnyomor√≠tott lelk√Ľ, szellem√Ľ √©s test√Ľ √∂nv√©delmi √©s term√©szetes reflexeivel m√°r nem rendelkez√Ķ, igazs√°gszeretetre √©s kimond√°s√°ra alkalmatlann√° tett, liber√°lis agymosott, vagy fanatiz√°ltan idegbajoss√° tett t√∂megek lesz√Ľr√©se √©s a k√∂zt√ľk is √©s a kulcspoz√≠ci√≥kba helyezett ir√°ny√≠t√≥ik, terel√Ķik az „emberis√©g” zsarol√≥i, zsarnokgy√≠kjai (tirannoszauruszai) napf√©nyre terel√©se kulcsk√©rd√©s. Mehetne ez a k√∂zponti m√©di√°n kereszt√ľl, de a medi√°n a k√∂zepet, k√∂zepest jelenti √©s jelenleg a k√∂zepes szint az √°s√≥b√©ka feneke alatt k√©t √°s√≥nyomnyira van, szellemi cs√ļcspontj√°t tekintve. Az igazs√°g sokkol√≥ √©s gazdas√°gi, mor√°lis, politikai, vall√°si…egysz√≥val a t√°rsadalomnak nevezett ir√°ny√≠tott, terelt cs√ľrhe teljes k√°oszba d√∂nt√©s√©t eredm√©nyezn√©. Alig hinn√©k, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verni√ľk az √∂ssze „vezet√Ķt” az eml√≠tett szinteke, az meg ugye az „emberis√©g projekt” teljes kudarc√°t eredm√©nyez√Ķ aktivit√°st jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonal√ļ √©s m√©g a saj√°t h√ľlyes√©g√©t is k√©pes megbocs√°jtani. Nem kicsit galoppoztatta el a f√∂ldi parazit√°it √©s nem sok h√≠j√°n ez a teljes t√∂rl√©st eredm√©nyezte volna. Az illumin√°ti √©s a B’naiB’irth…de a t√∂bbi „√°rtalmatlan” szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita-mormon- (√∂sszess√©g√©ben zsid√≥-cig√°ny) t√°rsas√°g nem csipkever√Ķ szakk√∂r √°m) √©s ugyan egy ideig √ļgy t√Ľnhetett, hogy j√≥ √∂tlet egy sz√Ľk hibrid k√∂rnek ekkora hatalmat adni a kez√©be, hogy √∂ljenek, puszt√≠tsanak, hazudjanak √©s d√ļljanak minden emberi √©rt√©ket (melyet mi annak v√©l√ľnk)…, de ez az az opci√≥ nem vezetett a v√°rt eredm√©nyre. Illetve az „istenek” egyik t√≠pusa ezt is v√°rta, a m√°sik meg most nagyon morcos. De err√Ķl tudnotok sem kell.

Amir√Ķl kell, arr√≥l meg √ļgy sem vesztek tudom√°st. Sz√≥val, Izrael felsz√°mol√°sa √©s a terrorista zsid√≥ „faj” √©s ir√°ny√≠t√≥i likvid√°l√°sa elker√ľlhetetlen. K√∂zel –Kelettel ismerkedik most Eur√≥pa…illetve Eur√≥pa most ismeri csak fel Jew-r√≥p√°t, hogy val√≥j√°ban a zsid√≥-katolikus √∂sszeesk√ľv√Ķk a muszlim szemit√°kkal k√∂z√∂sben perverz mocskos j√°t√©kot √Ľztek, √Ľznek az emberekkel. A fenyeget√©s egy√©rtelm√Ľ. Katonai mozg√≥s√≠t√°s, polg√°ri v√©delem, s√Ķt maga a polg√°r is k√©nytelen a lusta tohonya agy√°t lassan gondolkod√°sra haszn√°lni √©s k√≥hn-front√°lja mag√°t a t√©nyekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan elj√∂n az „√©n id√Ķm” es. B√°r lassan, de biztosan ez egyre kev√©sb√© √©rdekel. Nem kih√≠v√°s az idi√≥t√°k „ment√©se”…
Egy pillanat alatt eg√©sz Eur√≥pa bemozdult √©s rossz szomsz√©di v-iszonya lett, mik√∂zben Ukrajn√°ban h√°bor√ļ, Mold√°via k√©sz r√°…Rom√°nia, Bulg√°ria…Jugoszl√°via √©s Csehszlov√°kia is, de Lengyelorsz√°g √©s Nem√©torsz√°g…√©s gyakorlatilag minden „√°lnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liber√°lis, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted b√°rminek korm√°nyzat egy kott√°b√≥l j√°tszik. A zsid√≥ alakot v√°ltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” √©s lesz ezt√°n nacionalista…mint annak idej√©n, Hitler-Siklgruber idej√©ben. De nem v√°ltozott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti n√©met bevon√°lis eml√©km√Ľ, vagy Horn Br√ľsszeli szobra, vagy a k√©pmutat√°sok z√∂me, mely ugyanolyan hazugs√°g, mint amilyenekhez eddig hozz√° voltunk szoktatva, csak nem tudtuk m√©g, hogy az-ok. De m√°ra legyen vil√°gos az ok! Ami t√∂rt√©nik oka √©s okoz√≥i is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okoz√≥k is, ki-ki szer√©ny k√©pess√©gei szerint √©s dimenzi√≥-j√°rtass√°ga alapj√°n kapja meg a besorol√°s√°t, beoszt√°s√°t.

Mindenki √©rdeke, hogy a lehet√Ķ leggyorsabban √©s legz√∂kken√Ķmentesebben menjen v√©gbe a v√°ltoz√°s, mely az „emberis√©g” szelekci√≥j√°t illeti. A „menek√ľltek” k√©rd√©se val√≥j√°ban zsid√≥-k√©rd√©s. persze nem csak zsid√≥kr√≥l van itt sz√≥, hanem az √ľgyn√∂ksereg√ľkr√Ķl, menthetetlen fert√Ķz√∂ttekr√Ķl, agymosottakr√≥l…akiknek „menek√ľlni√ľk kell”, √©s/vagy sz√≠nt vallani. Egyiptomban megkezdt√©k a tisztogat√°s. Kauk√°zusban √©s most Sz√≠r ter√ľleten √©s persze jewr√≥p√°ba terelTEKen is megy az adatb√°zis –futtat√°s. Minden szolg√°lat √∂sszej√°tszik ebben a k√©rd√©sben, nincs NATO √©s nincs Oroszorsz√°g „ellent√©t”. J√≥l el√Ķk√©sz√≠tett munka zajlik, k√∂lcs√∂n√∂s „kiutas√≠tgat√°sokkal” √©s a java csak ezt√°n j√∂n. A j√∂v√Ķ h√≠rei z√∂me Oroszorsz√°gr√≥l fognak sz√≥lni. Orb√°n egyel√Ķre hivatalosan is a j√≥biknak meg√≠rt program pap√≠rform√°ja szerint l√©peget Moszkva utas√≠t√°s√°ra, de Eur√≥pa eg√©sz√©nek „√ľdv√©re”. B√©re val√≥sz√≠n√Ľleg az „√ļj” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli eln√∂k√©nek szerepe lesz √©s a boh√≥zat k√∂vetkez√Ķ fejezet√©ben Vona-Zazrivec fog boh√≥ckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, n√©pnemzeti n√©pp√°rti fitymasz√Ľk√ľlet. A fokozatoss√°g elve a sok barom √©s a „demokr√°cia” miatt elengedhetetlen kell√©k. Lesz kis sz√ľk√∂l√©s, mert a „nemzetegyes√≠t√©st” √©s a cig√°ny-zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķket nekik kell egy t√°borba passz√≠rozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell m√©g tup√≠rozni az ide telep√≠tend√Ķ „menek√ľlt” izraelit√°kkal, melyb√Ķl most is van 2 milli√≥, m√°r hat√°rok√≥hn bel√ľl √©s a visszaterelt cig√°nyokkal…mik√∂zben Erd√©ly f√ľggetlenedik, Felvid√©k, D√©lvid√©k, K√°rp√°talja √©s lehet m√©g √ērvid√©k is vissza lesz rendezve, s√Ķt a Szent Korona √©gisz√©re hivatkozva becsatlakozik Horv√°torsz√°g is megent a „Szent Sz√∂vets√©gbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak kir√°ly-purgy√©t is √©s a lengyel kir√°ly ezt j√≥v√° is hagyja, mik√∂zben minden oroszok c√°rja is tr√≥nra l√©p. A l√©nyeg nem is ez, hanem az √°trendez√Ķd√©s, mely es√©lyt ad a norm√°lis l√©tre √©s a b√Ľn√∂s√∂ket (√©rdemek szerint) el lehet takar√≠tani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az eg√©sz rendszer velej√©ig romlott √©s nincs nemb√Ľn√∂s, megalkuv√≥ gerinctelen sunyi a hivatalokban √©s a z√∂ld asztalok mellett. Sajnos az √∂ssze rend√Ķrt, √ľgy√©szt, b√≠r√≥t, politikust sem lehet likvid√°lni (pedig de szeretn√©m) egy r√∂vid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne √©s z√°rlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyaszt√≥i t√°rsadalom nem lenne k√©pes feldolgozni egy ilyen sz√ľks√©gszer√Ľ traum√°t. Igen, a tetvekre, idi√≥t√°kra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szapor√≠t√≥ anyag, amely a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t a toj√≥lyukj√°n kereszt√ľl engedi √©s t√°n azokb√≥l m√°r lehet n√©mileg ember. K√©t gener√°ci√≥nak kell √≠gy nagy iramban megjelenni √©s a min√Ķs√©gb√Ķl, nem a szapora parazita fajt√°b√≥l, melynek a sokasod√°s√°nak gyorsan v√©get kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom √ļjra √©led, egyel√Ķre tele √°lhuny√≥val, de ezen most v√°ltoztatni nem a mi dolgunk. Az √©breszt√©s nem k√≠v√°ns√°gm√Ľsor. De az, hogy a fajok sz√©t lesznek v√°logatva, ne legyen k√©rd√©s, m√©g akkor sem, ha m√°ra akkora nagynak t√Ľnik a kevered√©s. Ember-nemember…ilyen egyszer√Ľ ez. Aki emberi min√Ķs√©get √©r el, az marad, aki nem az megy a …
Erk√∂lcs √©s becs√ľlet a jelsz√≥ √©s persze √ļjra kell gondolni a vall√°si m√°ni√°t is, mely az anya, n√Ķ √©s a f√©rfi, no meg a gyermek fogalm√°t √©s szerep√©t is hely√©re kell tegye. Isten √≠gy akarja. Ha nem, akkor is √≠gy lesz!
Nem megyek a r√©szletekbe jobban, az oldalon kin van minden √©s t√ļl van m√°r magyar√°zva r√©g. Ami engem illet m√°r nagyon unom. Nem a v√°ltoz√°st, chemtrailt…k√∂z√∂nyt, hanem az √©rtetlens√©get, √©retlens√©get. Ezt kudarck√©nt √©lem meg. V√©g√ľl is a t√∂bbit is, de min√©l t√∂bb kudarc √©r, ann√°l sz√≠v√≥sabb leszek. Elmehetn√©k √≠gy is szivatty√ļnak. V√°ltoztatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy h√°bor√ļ”, √≠gy a bennem felgy√ľlemlett bossz√ļv√°gyat m√°soknak kell ki√©lni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gan√©, ahov√° akar, alku fej√©ben! Ha m√≥d lesz r√°, nem akarom √∂sszemocskolni a kezem sem ezzel a parazita band√°val. A l√°bam is megteszi. De addig is …k√∂zben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a r√∂vid semmitmond√°sba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Mik√∂zben Eur√≥p√°ban kit√∂r a kamuh√°bobor√ļ, a holokamu…√©s a gyal√°zat, minden sz√©pen rendes ker√©kv√°g√°sba fordul. A hullad√©k √∂sszetakar√≠t maga ut√°n √©s elhordja mag√°t. De ezt j√≥zan √©sszel nem lehet j√≥zanul szeml√©lni! Moszkva rendezi a muszlim vil√°got, felszabad√≠tja Jewr√≥p√°t a faszista-n√°ci zsid√≥ vesz√©lyt√Ķl, bank√°rokt√≥l √©s √°tveszi a vil√°ggazdas√°got, csak √≠gy csendben. K√≠na csendest√°rsk√©nt, majd egyre hangosabban al√°t√°masztja az „√ļj gazdas√°gi mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Rem√©lem! Azt is, hogy szem√©lyesen int√©zhetek el sok f√©rget, vagy ha nem is √©n magam, de legal√°bbis k√∂z√∂m lesz a c√©lszem√©lyek likvid√°l√°s√°hoz. Ez nem t√∂lt el j√≥ √©rz√©ssel. Most, hogy lassan a k√ľlf√∂ldi munkav√°llal√°snak is v√©ge, vagy neki√°llok k√∂nyvet √≠rni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, mag√°ngazd√°lkod√°st, vagy kimegyek Dombaszba sz√©tn√©zni √©s kicsit felvasaltatom a r√°ncaimat, vagy mindezt √≠gy, ebben a sorrendben. Van m√©g 2-3 √©v arra, hogy kom√≥tosan baxakodjanak egym√°ssal √©s √°tszervezz√©k a rendszart, a j√≥bikos zsid√≥ cs√ľrh√©t is megfuttass√°k…, mert az istenbarma n√©p vihogva k√≠v√°nja saj√°t pusztul√°s√°t. A n√©pet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon meg√©rett r√° (mindegy mi az oka, hogy megm√©rgezt√©k az elm√©j√©t, lelk√©t…meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy a z√∂mnek sem bocs√°nata, sem lehet√Ķs√©ge nincs m√°r ezen v√°ltoztatni. A „szeretlek Magyarorsz√°g” projekt √©s az „√©rezd magad otthon” baroms√°gok nem nekem val√≥k. J√≥ ha j√∂n a h√°bor√ļ √©s b√°rmi lesz, az biztos, √∂lni tudn√©k zoksz√≥ n√©lk√ľl √©s nagyon, persze higgadtan √©s demokratikusan no meg sz√ľks√©gb√Ķl, hazaszeretetb√Ķl √©s ellenvet√©s n√©lk√ľl, majd k√©s√Ķbb megb√°nva √©s az istenre, vagy mi re r√°kenve a dolgot, hisz √Ķ akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetn√©nk, ha a nagy szarh√°zi √≠gy alak√≠totta a dolgait. Persze valahol nevetek az eg√©szen, mert r√∂hejes, sz√°nalmas az √∂sszeesk√ľv√©s-gyakorlat √©s a t√°rsadalomnak nevezett cs√ľrhe terel√©se, „oktat√°sa”, manipul√°l√°sa., de ha isten lenn√©k, sz√©gyelln√©m a pof√°mat amiatt, hogy ez a csorda a sz√°ml√°mra √≠r(t)hat√≥. Ide ez az √≠r√°som az utols√≥. Folytat√°s a m√°sik oldalon, oda√°t, ahol a zigazs√°g is van. Nem akarok m√°r sokat √≠rni. Nincs hozz√° huzalmam. Elm√ļlt. De t√∂bben √ļgy √©rzik, hogy meg kell ossz√°k a gondolataikat √©s nektek is kell egy f√©szek, ahol hitetlenkedhettek, any√°zhattok √©s b√°nthatj√°tok egym√°st. √ćgy itt megtal√°ltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztr√°ri√≥s gondja akad, ne sz√©gyellje. Valami√©rt nem egyszer√Ľ, de van akinek siker√ľl, van, akinek nem. Olvasni √≠gy is tud, hozz√° meg r√©g nem sz√≥ltok m√°r √©rdemben, √≠gy csak p√°r akt√≠v tagnak lenne hasznos a bejegyeztet√©s, h√°tha gy√Ľjtik a h√≠reket, vagy elmagyar√°zz√°k a vil√°g foly√°s√°t, ahogy eddig is tett√©k, t√∂bb-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logik√°ja szerint most kellene a legjobban egym√°sra tal√°lnotok √©s v√©gre megegyezni mindenben, de nem lesz √≠gy. Nem lehet. A keser√Ľ poharat fen√©kig kell √ľr√≠teni! Ez mindenkinek a maga j√°tszm√°ja, sorsk√∂nyve. De ne higgy√©tek, hogy itt √©s most van v√©ge. Igaz√°b√≥l el sem kezd√Ķd√∂tt m√©g. Ne feledj√©tek, semmi nem az, aminek l√°tszik, s ha m√©gis, az ebben a vil√°gban nem illeszked√Ķ √©lm√©ny, √≠gy szabaduljatok meg az √©lm√©nyt√Ķl mihamarabb! Viszl√°t oda√°t!

Hogy is mondj√°k arrafel√© az idi√≥ta j√≥bikos zsid√≥ k√∂r√∂kben? Szebb j√∂v√Ķt? Az igazs√°g ett√Ķl sokkal kacif√°ntosabb, mert az egyenest alig √©rtik. Az iszl√°m menti meg Eur√≥p√°t...a zsid√≥ cs√ľrh√©t√Ķl!HozzŠszůlŠsok


#21 | Perje - 2015. szeptember 26. 15:39:36
"A sza√ļdi kir√°ly fi√°nak konvoja okozhatta a trag√©di√°t"

Kohnvoj lehetett a mekkai trag√©dia oka, val√≥ban. T√ļl sok az ir√°ni halott.:| Elt√Ľnt a helysz√≠nem Ir√°n kor√°bbi libanoni nagyk√∂vete is, aki sokat tett a j√≥ ir√°ni-libanoni kapcsolat√©rt.Vannak ott a k√∂zelben olyanok, akik ezt a k√©t nemzetet nem k√ľl√∂n√∂sebben kedvelik, s√Ķt mi t√∂bb, f√©lnek t√Ķl√ľk.. R√°ad√°sul a libanoni N√°s-r-allah helyeselte az oroszok sz√≠riai beavatkoz√°s√°t is, m√°sok meg nem, mert az oroszokt√≥l is f√©lnek. F√Ķk√©nt ha offshore hadgyakorlatoznak a k√∂zelben.;)
#22 | postaimre - 2015. szeptember 26. 16:42:29
Rozsola, Perje....itt folytatjuk,. vagy majd kider√ľl lesz-e r√° ig√©ny, vagy hanyagoljuk, mert √ļgy is mindegy, de legal√°bb √ļgy tesz√ľnk, mintha nem lenne az. http://postaimre....m/news.php
#23 | Szofi - 2015. szeptember 26. 20:59:06
Talpi, ne t√ľrelmetlenkedj! Aki nem embernek sz√ľletett ide, annak nem az a dolga, hogy ember legyen. Az embernek a "sz√ľlethet√Ķs√©g" az egyetlen szabad akarata, amikor v√°laszthat. Zsid√≥nak is sz√ľlethett√©l volna, vagy arabnak, cig√°nynak, n√©gernek, vagy b√°rminek. Aminek tettek volna, az lenn√©l. Feh√©r vagy √©s az sem teljesen j√≥, √≠gy szelekt√°lnii, r√°tal√°lni az egyetlen igazs√°gra, magyarnak lenni, megtal√°lni √∂nmagadat egyed√ľl... Na azt hiszem ez min√Ķs√©g.
N√©zz t√ļl ezen a k√°oszon, ezen az √©leten! ;)
#24 | talpi - 2015. szeptember 26. 22:29:07
Szofi
:)
√Čn ezen m√°r r√©gen t√ļl vagyok, igaz, vannak "buktat√≥k" s m√©gis √ļgy gondolom, a "b√∂lcsek k√∂ve" m√©g nem esett a kezem k√∂zel√©be. Nem is k√≠v√°nom. T√ļl lenni a "k√°oszon"? nos, nagyon egyszer√Ľ volna, term√©szetesen akkor ha nem voln√°nak oly sokan a "h√°tt√©rben", nem csak nekem, Neked √©s sokan m√°soknak, akik maguk "ebben a k√∂zegben" √©rzik igaz√°n j√≥l magukat, "Magukat" s ide igyekeznek m√°sokat is ber√°ngatni. Nos, tudod, itt a b√∂kken√Ķ, mert ugye, ha szeretn√©l "t√ļl lenni a k√°oszon" akkor els√Ķsorban √∂nmagadban kellene "rendet rakni" mi sem egyszer√Ľbb, Hiszen ha elej√©t√Ķl v√©g√©ig elemzed a rendszer √©s annak mozgat√≥j√°t, akkor hamar-"hamar" r√°j√∂ssz, a gyenge pontjaira. Nos ezeket igyekszel megosztani m√°sokkal is, hogy mire is kellene figyelni, hiszen, a szeme el√Ķtt zajlanak az esem√©nyek. err√Ķl besz√©l itt Imre is √©s m√©g oly sokan. De l√°tod? m√©gsem hiszik, mert nagyon j√≥l be√°gyazva √©s sz√©pen csomagolva t√∂rt√©nnek az "etet√©sek",. √Čs l√Ķn csoda, eszik is az"√©gi mann√°t" . Csak tudod ebbe a but√°bbja, azonnal beled√∂glik, m√≠g a l√°tsz√≥lag" okosabbja, hossz√ļ √©s keserves k√≠nhal√°lt fog halni. Nos, akkor a sz√ľlethet√Ķs√©g, avagy a "tanul√°s a fontos"? Mert szerintem oly mindegy, hogy valaki, cig√°ny, vagy zsid√≥, vagy fekete, hiszen att√≥l m√©g lehet "ember". T√©vedn√©k, ? Lehet, b√°r sok-sok olyannal tal√°lkoztam olvastamban, kikr√Ķl jobban ez tudtam k√©pzelni, hogy el√Ķz√Ķ √©let√ľkben, ak√°r MAGyarok is lehettek. Ezzel szemben, mit l√°tok-tapasztalok,? a Magukat MAGyarnak vall√≥k k√∂z√∂tt, egyre √©s egyre t√∂bb a liberaliz√°lt fert√Ķz√∂tt, akkor ki is a zsid√≥? Avagy cig√°ny, net√°n, sz√≠r, na nem "sire"/b√°r az sz√°rmaz√°s jogilag meg√°llap√≠tott att√≥l m√©g lehet olyan s√≠k h√ľlye, hogy mutogatni kellene/. Besz√©lget√ľnk itt mi mindenf√©le n√°ci√≥t√≥l, de hol vannak az igaz " nacionalist√°k"? Hol vannak a val√≥s nemzet tudatt√≥l √°titatott emberek? Ugyanis kor√°bban √≠rtam, vannak itt vagy √∂tsz√°zan. rendben, nos, ha ez az √∂tsz√°z/tisztelet a kiv√©telnek/ nem csak Imre nyak√°ra telepedett volna, hanem tenne is a Nemzet√©rt mint olyan√©rt, amiben"hisz/?/ akkor sz√°moljunk csak, ne t√∂bbet, mint a "bar√°ti k√∂rt" mondjuk 4-5 f√Ķvel?
Akkor mit is kapunk eredm√©nynek? kereken 25.000 embert,. Jelent√Ķs sz√°m, nem? Ezzel szemben mit tapasztalsz-tapasztalunk? Azt, hogy ****ul csak olvasnak, ha arr√≥l van sz√≥, hogy "√∂nell√°t√≥ legyen, vagy t√©nyleg a csal√°d mindenek el√Ķtt", akkor azonnal telefonos seg√≠ts√©g, vagy Imre, jaj, most mi legyen. Erre van sz√ľks√©g?
A nagy nemzeti gondolkod√≥knak? Nem, nem mert Imre is csak egy, de ha igaz√°b√≥l gondolkod√°sban, kitart√°sban csatlakozik m√°sik, akkor m√°r ott a lehet√Ķs√©g! De sajna nem √≠gy van, mindenki √ľl a segg√©n, √°br√°ndozik √©s v√°rja a megv√°lt√≥t, holott, √ē maga a megv√°lt√°s.
√Ėnmaga √©s k√∂rnyezete megv√°lt√°sa, a Nemzet megv√°lt√°sa, megv√°lt√≥ja, m√©g ak√°r azon az √°ron is, hogy esetleg lemond√°sok t√∂mkelleg√©t kell, l√°tsz√≥lag elviselnie.
Holott tudjuk, nincs gy√Ķzelem "√°ldozatok" n√©lk√ľl. Nos, akkor csak azon gondolkod√≥k √°ldozzanak √©s ha lehet mindent √©s mindenkit, akik t√©nyleg tenni akarnak?
A nagy szart, ez√©rt vallom m√°ra azt, hogy sz√°momra " a legkisebb t√°mogat√°sa a legfontosabb", hiszen, azokban m√©g nem csal√≥dtam, de a "nagyok" na az m√°r m√°s t√©szta. Ugyanis rohadtul benn vannak az erd√Ķben, √©s oly ostoba n√©melyik, hogy m√°r √ľv√∂lteni tudn√©k a " vaks√°g√°n √©s butas√°g√°n", de nem teszem, NEM. Egyszer√Ľen hagyom, mint Imre is, "menjenek az √ļtjukon, de akkor ha keser√Ľ pirula jut nekik" akkor ne engem keressenek, mert nem tudok mit kezdeni vel√ľk. Van, sok van akin √©rdemes seg√≠teni, akinek √©rdemes seg√≠teni, ki√©rt-kik√©rt √©rdemes, ak√°r v√©remet is adni, de ezek nem azok. Ezt Neked nem akarom magyar√°zni, mert semmi sz√ľks√©g r√°, tudod magadt√≥l is.
"Ne t√ľrelmetlenkedjek" eszemben sincs, s√Ķt, hagyom a dolgokat, mert ha "sz√≥ln√©k" √ļgy j√°rn√©k mint Imre, egyesek, "hiteltelennek" tartan√°nak /tartanak is hiszen √©n √∂sszeesk√ľv√©s elm√©leteket gy√°rtok/ de hogy is van ez? Az √©vek √≥ta sz√©p lassan √©rthet√Ķen elmondottak s√ľket f√ľlekre tal√°ltak, s most? Most mindenki jajong √©s a m√°sikat hib√°ztatja, hogy mi√©rt ne sz√≥lt, hogy ekkor a baj?
Az Istenit, h√°nyszor kell elmondani egy "igazs√°got" hogy gy√Ķzedelmeskedj a hazugs√°g felett? H√°nyszor kell elmondani, hogy "semmi nem az aminek l√°tszik"!
Ezerszer? Rendben, de ez nem az ezer egy √©jszaka mes√©i, ott lehet der√ľlni, " Ali Baba √©s a negyven rabl√≥ mes√©j√©n", de ez nem az a t√∂rt√©net. Itt van tal√°n negyven, d nem rabl√≥, akik igyekeznek elmondani a "frank√≥t" √©s mit l√°tsz ezerrel a szemed akarj√°k, a lelked gy√∂trik √©s mindenf√©le √∂sszeesk√ľv√Ķsnek lehordanak. Sebaj. "R√°tal√°lni az egyetlen igazs√°gra" nos olyan mint igazs√°g, az bizonyos viszonylagos, kiv√©ve az egyetlen igazs√°got.
Annak birtok√°ban viszont nagyon kevesek vannak, √ēket √°ltal√°ban Isten√≠tik, √©n pedig csak egy sz√ľrke kis eg√©r vagyok.
Magyarnak lenni, igen, annak de teljes mértékig, akár még azon áron sis, hogy ezért "kitaszított leszek".
Az vagyok, √ļgy gondolom, Magyar, mert a MAGyar m√©g messze van, b√°rnem tudom, hiszen az "egyetlen igazs√°g az az, hogy akk√©nt √©lek √©s √≠t√©lek, nem pedig valami zsid√≥ " lobbi √©rdekszf√©r√°ja vagy b√Ľvk√∂re vezeti gondolkod√°somat, a bar√°taim, m√°r akik vannak, hasonl√≥an gondolkodnak, viszont, ha "id√Ķ van" akkor m√©rget vehetsz r√°, egyik sem lesz k√≠m√©letes, de √©n magam sem. Aki el√°rulta a Nemzetet a Haz√°j√°t, mindegy milyen m√≥don, vagy c√©llal-c√©lb√≥l, annak gy√∂trelem a visszamaradt ideje √©s megv√°lt√°s lesz sz√°m√°ra a hal√°l, vagy √∂nkez√Ľleg, vagy m√°s √°ltal, ak√°r, nevezhetj√ľk "migr√°nsnak is"
#25 | spartakusz - 2015. szeptember 27. 07:50:53
Kedves Talpi!
Ehhez az √°ll√°spontomhoz - v√©lem√©nyemhez mit sz√≥lsz - j√≥l l√°tom - ha azt √≠rta volna: " a mindenkori rendszer ellen..." szerencs√©nkre be√≠rta a jogszer√Ľ rendszer ellen sz√≥t - √≠gy a b√©k√©s √ļt megval√≥s√≠that√≥ - ahogy le√≠rtam nem?

√ćME:

"...L√°szl√≥ Kiss Tibor Geri ;B√°rkivel, aki az √Ķsi magyar √©rt√©krendet vagy a n√©pszuverenit√°s elv√©t vallja, a diktat√ļra rendszer√©t akarja felsz√°molni, √©s ut√°na nem p√°pai kir√°lys√°got √©s nem is demokr√°ci√°t, hanem els√Ķ l√©p√©sben n√©phatalmat akar

Kedves Geri Tibor √ļr!

Tiszta sor √©s √©rthet√Ķ az √©rt√Ķknek a fenti id√©zetet t√Ķled vettem √©s id√©ztem ; de mit akarnak a spartakuszok!

√ēk azt akarj√°k, adass√©k meg az Istennek, ami az Isten√©, ami cs√°sz√°r√© az a cs√°sz√°r√©; √≠rhattam volna kir√°lyt is, √©s az √©n kieg√©sz√≠t√©semmel ; adass√©k meg az √©rt√©k- el√Ķ√°ll√≠t√≥nak az ami az √©rt√©k-el√Ķ√°ll√≠t√≥k√©!

Pont √ļgy kell ezt v√©gbe vinni b√©k√©sen, ahogy elvett√©k t√Ķl√ľnk ; ezt le is √≠rtad ; 100000 ember el√Ķtt kiki√°ltva a helytelen megsz√ľntet√©se √©s a helyes vissza√°ll√≠t√°sa.

De van egy b√∂kken√Ķ ; am√≠g nekik hatalmukba volt a fizikai er√Ķ gondolok itt a rend√Ķrs√©g ; meg m√°s t√©nyez√Ķkre ; pl. p√©nz birtokl√°sa ; buszokkal val√≥ √∂sszehord√°sa a j√≥ n√©pnek; addig nek√ľnk ez nincs! Illetve lesz csak!

Eddig ; de ut√°na amikor olvasod ; e sorokat r√°d√∂bbensz ; hogy legels√Ķ feladat a v√©delem er√Ķk megszervez√©se, ami garant√°lja az √ľgy v√©gig vitel√©t ; az helyett, hogy nehogy √ļjb√≥l elhangoz√≥n: most menjetek haza pl. ak√°r 20000 embernek is! Ugye √©rthet√Ķ voltam!
Hib√°s az a jelmondat is ; aki magyar az vel√ľnk tart ; ugyan k√©rem amikor e haz√°ban sok nemzetis√©g kisebbs√©g van – nem mondhatjuk ; azt mondhatjuk aki a rabszolga - diktat√ļra sorb√≥l kiakar szabadulni az vel√ľnk van ; mindig tart√≥zkodni kel a megoszt√°st szolg√°l√≥ kifejez√©sekt√Ķl . Tapasztalatom √©s tud√°som-hitem ok√°n √≠rom ezeket!

Term√©szetesen Hun Birodalom fel√©p√≠t√©si elv√©n alapulva az √∂nv√©delemre √©s m√©g v√©letlen√ľl se a t√°mad√°sra ; hogy helyt adjunk alaptalan megt√°mad√°snak jelen esett√ľnkben a mostani korm√°nynak aki a rendszer er√Ķszakos megd√∂nt√©s√©re szervezkedik meg stb. ok√°n likvid√°lja a kezdem√©nyez√©st. Ez a m√≥dszer a 10-ed 100-ad 1000-red alap elv√©n m√Ľk√∂dik ; √©s nem tudj√°k de m√°r vannak tizedek, s√Ķt sz√°zadokr√≥l is tudok m√°r ; de legyen a kisebbs√©geknek is akikkel sz√∂vets√©gben l√©pve egy√ľttesen akarunk a rabszolga ; diktat√ļra sorb√≥l szabadulni ; √≠gy cig√°ny tized ; meg stb. meg zsid√≥ tized, meg n√©met tized, meg stb, n√©pek akik haz√°juknak tekintik a MAGYAR HONT SZ√úL√ē HELY√úKET!

A KOORDIN√ĀTORA TERM√ČSZETESEN A T√ĖBBS√ČGET K√ČPVISEL√ē MAGYAR!

A t√∂bbi r√©szlet k√©rd√©s, hogy Imolya katona √ľgy√©szt id√©zzem aki elmeszelt akkor r√©gen!

A BIZALMAS SZIGOR√öAN TITKOS HADI TERVET CSAK SZEM√ČLYESEN LEHET MEGBESZ√ČLNI!

Kivitelezhet√Ķ? Igen ki! Csak egy - h√≥napra kell vissza √°ll√≠tani a l√°thatatlan HUN BIRODALMAT! Ut√°na minden n√©p saj√°t ter√ľlet√©n egyazon n√©p√©vel k√∂z√∂ss√©gben √©p√≠theti a n√©puralm√°n alapul√≥ emberi t√°rsadalom k√∂z√∂ss√©g√©t ; folyamatos fejl√Ķd√©sben √ČL√ČSBEN EGYM√ĀST SEG√ćTVE!
Az ön védelmisek pólóján a felírat SPARTAKUSSOK írás legyen!

Most abba hagyn√°m ; mit sz√≥ltok hozz√° –

Id. Kiss László
Ui: k√ľl√∂nben a jelenlegi t√∂rv√©ny√ľk is engedi, mert √ļgy fogalmaz a jogszer√Ľ rend ellen szervezkedik; nem jogszer√Ľ ; MERT - az nagyhatalmak er√Ķszakos seg√≠t√©s√©vel j√∂tt l√©tre – MEGSZAK√ćTVA HUN – MAGYAR EZRED√ČVEK JOGFOLYTONOSS√ĀG√ĀT meg stb.
Tetszik · V√°lasz ; 5 perce

innen:
idézve:
https://www.faceb...nref=story

v√©ges t√ľrelemmel ma m√°r: id. Kiss L√°szl√≥
#26 | Arany - 2015. szeptember 27. 08:55:07
Kedves Talpi!

Tal√°n van egy ilyen mondat: "Nekem olyan emberekre van sz√ľks√©gem, akiknek nincsen r√°m sz√ľks√©ge..."
Lehet, hogy pontatlan...?

Tal√°n t√ļl sok vizet nem zavartam ezen az oldalon, sokat tanultam, de egy √©let tapasztalat√°val a h√°tam m√∂g√∂tt tal√°n n√©ha √©n is tudn√©k m√°soknak seg√≠teni, de legal√°bb meghallgatni, mert sokszor az a legt√∂bb!
Tiszt√°ban vagyok vele, hogy az √©letkor nem √©rdem, de tal√°n m√©gis valamennyire sz√°m√≠t... Valamikor √Ķseink az√©rt figyeltek a szavaikra.

A meg√©lt dolgokb√≥l vannak tapasztalatok, √©s azt senki nem veszi el t√Ķlem, √©s ez addig tart, am√≠g az ember j√≥zanul tud gondolkodni. A gondjai, √©s v√°ratlan esem√©nyek k√∂z√∂tt is EMBER marad. Lehet, hogy nagyon egyed√ľl, de ember.

Voltak, akik k√©rdezt√©k a v√©lem√©nyemet, r√©szben tan√°csot is k√©rtek, √©s a t√∂red√©k√©t sem pr√≥b√°lt√°k megtenni. Ut√°na √©n lettem a fekete b√°r√°ny.... Kicsit olyasmi, amir√Ķl Te is √≠rsz.
Soha nem viseltem el a hazugs√°got, √©s sokan fel sem fogj√°k, mennyire k√∂nnyen lebukik az, aki hazudik, vagy √©ppen megj√°tssza mag√°t, ami az√©rt hamar kider√ľl.

Amikor √©letem egyik legnehezebb szakasz√°t √©ltem, akkor volt itt valaki, aki azt mondta, hogy mit foglalkoztok vele, pedig nem sok volt az a sz√≥, ami r√≥lam sz√≥lt. √ćrtam egy gondolatsort, ami tal√°n mindenkinek valami tanuls√°gr√≥l sz√≥lt volna, de Imr√©t√Ķl azt a k√©r√©st kaptam, hogy nem ide tartozik, √≠rjam a cseveg√Ķbe... Oda√≠rtam... Nem tudom, h√°nyan olvast√°k...?
√ćrod, hogy sokan vallj√°k magukat nagy magyarnak... M√°r ott kezd√Ķdik a buktat√≥, aki err√Ķl besz√©l, az legt√∂bbsz√∂r csak besz√©l. De √≠gy van ez mindennel, nem csak a magyars√°ggal, hanem minden egy√©b tulajdons√°ggal. Nem mondani kell, hanem tenni.
Az pedig nem mindig jelenik meg √ļgy, hogy m√°sok is tudjanak r√≥la, f√Ķleg ha mindezt nem harsogva teszi az ember.

Amiken kereszt√ľl mentem, tal√°n m√°soknak is szolg√°lhatott volna tanuls√°ggal, igaz nem v√°ltotta volna meg az orsz√°got, de magunkat is csak r√©szletekben √©s lassan ismerj√ľk meg, h√°t m√©g a k√∂r√ľl√∂tt√ľnk l√©v√Ķ kegyetlen vil√°got. T√ļl sok a szemedbe j√≥t mond√≥, √©s a h√°tad m√∂g√∂tt lesz√≥l√≥ ember. √Čs ez nem csak az itteni tapasztalatom, hanem az eg√©sz √©letem tanuls√°ga. Olyanok is alkottak r√≥lam v√©lem√©nyt, akik egy√°ltal√°n nem ismernek.

Mondod, magunkat kell v√°ltoztatni, √©s alak√≠tani, megismerni. A l√©nyegen r√©gen t√ļl vagyok, de ma is tanulok, mert √ļgy gondolom, hogy ennek csak a hal√°l vet v√©get, legal√°bbis itt a f√∂ldi s√≠kon.

Val√≥ban sok esetben semmi nem az, aminek l√°tszik, de m√©gis kellenek olyan kis bels√Ķ vil√°gok, ahol legal√°bb ezt a t√©telt elfelejthetj√ľk. Nekem volt, a vil√°gom egyik fele elment, √©s ezek ut√°n is talpon kell maradni, minden szempontb√≥l. A vil√°got megv√°ltani nem tudom, nem is akarom, csak legal√°bb a k√∂rnyezetemben tudjanak a gondolataimr√≥l, m√©g akkor is, ha l√°tsz√≥lag valaki nem fogadja meg, de hiszem, hogy valahol m√©lyen amit mondok, ott marad, √©s sz√ľks√©g eset√©n m√Ľk√∂dni fog.
T√∂bbet nem tehetek, mert mindenki saj√°t sors√°nak a kov√°csa, √©s az er√Ķszakot senki nem szereti, nem is √©r semmit, mert csak az valami, ami bels√Ķb√Ķl, √©s √Ķszint√©n m√Ľk√∂dik. Ezt sem olyan k√∂nny√Ľ felfedezni...

A keser√Ľs√©gen pedig t√ļl kell l√©pni, m√©g akkor is, ha nem k√∂nny√Ľ, abban lehet b√≠zni, hogy t√∂rt√©nik mindig valami olyan, amire el√Ķre nem sz√°m√≠tottunk, √©s akkor kell a cselekedeteinket a legjobb tud√°sunk szerint ir√°ny√≠tani, amennyire k√©pesek vagyunk.

Lett volna sok tapasztalatom az elm√ļlt m√°sf√©l √©v alatt, amit ha le√≠rok, tal√°n m√°soknak is seg√≠t, mert mindenkinek nem kellene mag√°nak megtapasztalni, ahhoz, hogy "l√°sson"... De erre nem volt alkalmas a fel√ľlet, akkor meg kinek, minek.

Nem tudom, segítettem-e, de most is tudom, és látom, hogy itt sem mindenki azt mondja, amit gondol, illetve másoknak jó tanáccsal szolgál, csak a sajátját sem képes megoldani...

√Āld√°s! Sok er√Ķt, √©s kitart√°st!

Ui: Ahogy v√©gigolvastam, t√ļl sok benne a "tal√°n!... De az √©let is ilyen.
#27 | Szofi - 2015. szeptember 27. 11:28:21
Arany! Pontos√≠tok. Az a valaki nem azt mondta, hogy mit foglalkoztok vele, hanem azt, hogy √ļgy √ľzengettek, hogy nem vagy jelen. √Čs csakis err√Ķl volt sz√≥.
#28 | hamu - 2015. szeptember 27. 20:24:23
Valahogy nekem is a sz√≠yemhez n√Ķtt ez a fel√ľlet, ez a szellemi t√©r. Ez√©rt √≠rok.

F√°jlalom, hogy nincs megegyez√©s m√©g abban sem, hogy az oldal mire haszn√°lhat√≥. Van aki szerint t√°rsalg√≥, m√°sok szerint √©rzelmek, √°t√©lt sokkok le√≠r√°s√°ra, vagy seg√≠ts√©gk√©r√©sre, megint m√°sok civakod√°sra, vagy t√©r√≠t√©sre haszn√°lt√°k. Vannak olyanok, akik arra, hogy a nemzetk√∂zi nagyhatalmaknak √ľzenjenek, vagy hogy megf√©leml√≠ts√©k az ellent. √Čs n√©ha arra is, hogy √≠rtak √∂sszefoglal√≥ elemz√©seket, mint Rozsola √©s Imre. Politikai t√©m√°j√ļt. M√°sok hasznos receptek tettek k√∂zz√©, vagy j√≥ filmeket.

Sajnos, ez mind-mind k√ľl√∂nb√∂z√Ķ c√©l. √Čs azt kell mondjam, hogy a tapasztalat is azt mutatja, hogy √≠gy nem alakul egys√©gess√©g. Igaz, hogy mindenkinek joga van arra haszn√°lni, amire csak az adminok engedik. √Čs √≠gy, vegyesen, t√∂bben is vagyunk, mintha csak egy-egy c√©lra haszn√°ln√°nk. Vegy√ľk √©szre, hogy ez azzal is j√°r, hogy higul a min√Ķs√©g. Sem recept-oszt√°sban, sem Spartakus kiv√°l√≥ filmjei szempontj√°b√≥l, de m√©g Imre √∂sszegz√©s√©b√Ķl sem √©rt el j√≥ eredm√©nyt. Az elm√ļlt √∂t √©v alatt haldokl√°snak indult az az intellektu√°lis entit√°s, ami ezen az oldalon sz√ľletett. √Čs tal√°n el is fog pusztulni. Nagy hi√°nyoss√°gnak l√°tom, hogy nincs tiszt√°zva az, hogy mire szabad √©s mire nem haszn√°lni. tov√°bb√°, az is furcsa, hogy tan√≠t√°si sz√°nd√©kkal meg√≠rt √©rtekez√©s ut√°n j√∂v√Ķ k√©rdez√Ķk goromb√°n le lettek h√ľly√©zve. A tan√≠t√°si sz√°nd√©k √≠gy nem √©rv√©nyes√ľl. Am√ļgy ez is rendben volna, mert jogos lehet ak√°r, de mondjuk ki, ha ez az igazs√°g. Merj√ľk kimondani. Nincs t√ľrelm√ľnk igaz√°n tan√≠tani. Csak annyi, hogy √≠runk egy √∂sszefoglal√≥t, azt√°n mindenki √©rtse meg. minden elfogadhat√≥ egy√©bk√©nt, csak nincs kimondva. Nincsenek j√≥l k√∂vethet√Ķ norm√°k. Pedig az igazs√°g r√©sze volna. Felszabad√≠tana.

Sokunk √°tesett kisebb, nagyobb sokkon ezekben az √©vekben. √©rthet√Ķ, ha rosszul esik, hogy nem kaptuk meg azt a t√∂r√Ķd√©st, amit elv√°rtunk volna. Azonban, ha az oldal nem v√°llalja fel a lelki gondoz√°st, azt tudom√°sul kell venn√ľnk, el kell fogadnunk. Mert ez olyan, mint a menek√ľlt√°radat. Csak annyit tudunk befogadni, ami az er√Ķnkb√Ķl telik. √Čs a t√∂bbit nem haragb√≥l ford√≠tjuk vissza. Nincs er√Ķnk m√°r r√°juk.
#29 | Szofi - 2015. szeptember 29. 13:07:42
Talpi! :)
√Člni √©s √©lni hagyni, ez lehetne egy √©lhet√Ķ vil√°g. Lehetne kiegyenl√≠t√Ķd√©s elvileg, de nem lesz, mert nem azonos a c√©l, nem azonosak az er√Ķviszonyok. Aki nem embernek sz√ľletik, vagy nincs es√©lye r√° a k√∂rnyezete miatt, hogy azz√° v√°ljon, esetleg gyenges√©gb√Ķl nem teszi, pedig megtehetn√©, √ļgy nem lehet ezt a helyzetet megoldani. M√≠g Te egyenesen m√©gy √©s tudod mi a c√©lod, addig a nem ember - vagy ember alatti l√©ny - soha nem arccal √©s szemb√Ķl t√°mad, hanem b√°rhonnan, hogy n√©mileg kiel√©g√≠tse apadhatatlan v√°gy√°t √©s n√©h√°ny (j√≥ nagy!) falathoz jusson. A k√°oszt ez okozza √©s a f√©reg fizikai, aljas ereje. A verseny, a p√©nz√ľgyi rendszer, a PR kommunik√°ci√≥, a rekl√°mok, a m√©dia √©s az √∂sszes l√©lektelen √©s mesters√©ges mechanizmus mind ennek a k√°osznak a fenntart√°s√°ra szolg√°l√≥ fegyverek megsp√©kelve az er√Ķszakszervezetekkel.
A lakoss√°g - ahogy neveznek benn√ľnket - mind iszapszer√Ľ holtak, zagyvas√°gukban hars√°ny √©s m√©gis n√©ma jelen helyzet√ľnknek. V√©dtelen cs√ľrhe √©s nem v√©letlen, hogy a civil lakoss√°g sz√°m√°ra a t√∂lt√∂tt l√Ķfegyver birtokl√°sa tiltott. Ha √≠gy n√©zem ezt a massz√°t √©n sem adn√©k nekik fegyvert. Aki m√©gis olyan, mint mi √©s nem hat r√° az elmekontroll, az meg egyszer√Ľen j√°rul√©kos vesztes√©g. √Čs itt j√∂n a m√©rhetetlen f√°jdalom, amely b√°rmeddig elviszi az eg√©szs√©ges lelk√ľletet, mert k√©nytelen t√°rsas mag√°nyban meg√©lni az √©letet. Eg√©sz √©let√©ben minden√ľtt k√≠v√ľl√°ll√≥ lesz, mint egy kiter√≠tett plak√°t √ļgy n√©zi a k√∂r√ľl√∂tte rohan√≥, m√°sok √°ltal √©letnek nevezett semmit. Viszont a tagad√°shoz megvan a v√©gs√Ķ jogunk. Az a "sz√ľlethet√Ķs√©g", melyben eld√∂nthetj√ľk hogy melyik utat v√°lasztjuk. A k√°oszban.
Nem elkesered√©sb√Ķl √≠rom ezt, csup√°n felfogtam, hogy mi sokkal kevesebben vagyunk. Ez√©rt lehet k√≠v√ľlre, felfel√© menni, ki ebb√Ķl az eg√©sz rendetlens√©gb√Ķl, hogy r√°l√°t√°sunk legyen a rendszerre. Mi mindny√°jan elszenvedj√ľk egy√©ni sorsk√©nt az √©let√ľnket - √©s persze vannak sz√©p dolgok is -, de ha jobban belegondolsz, soha semmi nem volt a tulajdonunk, ami az anyaghoz ragadt s√°rembert ebben a mocsokt√≥l b√Ľzl√Ķ anyagban tartja. A l√©tez√©s√ľnk itt csup√°n n√©h√°ny √©vtizedig tart√≥ birtokl√°s. Mondom ezt √ļgy, hogy √©n sem vagyok hiba n√©lk√ľli, belezuhanok a tulajdonl√°s m√©lys√©ges szakad√©kaiba, veszekedve, harcolva a magam igaz√°√©rt, csendes pillanatokban sz√©gyenkezve √©s m√©gis tudva, hogy igazam van. :)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.