Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az √≠r√°s, aminek nem kellene megsz√ľletni, de l√©ten-nyomon utamban √°llt, √≠gy kipender√≠tem, ne maradjon a sz√ľl√Ķcsatorn√°ban. F√°jjon m√°snak is a fail, avagy n√°ci-faj √ļjkori t√∂rt√©nete, mely a r√©gi korokat id√©zi, amikor m√©g k√∂r√∂k voltak, hol most √∂kr√∂k elletve lettek. Akkor belev√°gok, h√°tha megj√∂n a kedvem is, ahhoz, amit most ink√°bb a k√©ny szer√©b√Ķl teszek.

Elemi ellen√°ll√°s van bennem minden √≠r√°s, √∂sszefoglal√≥ √©s elemz√©s kapcs√°n. Idej√©t m√ļlt √©s √≠gy f√∂l√∂sleges. Ez zsigeri √©rz√©sem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogj√°tok √©rteni, s ha m√©gis, √ļgy annak sincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

Hol is kezdjem? 2010, vagy kor√°bban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet r√∂vid ismertet√©se k√∂zelebbi d√°tumhoz h√Ľ. Teh√°t „menek√ľlthelyzet”. 2009-ben v√©gleg lebukott a zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľves-jezsuita-cionista…bilderberges √∂sszeesk√ľv√©s. Kellet √ļj terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen vil√°gh√°bor√ļba a zsid√≥ vezet√Ķik k√≥hn-spir√°ci√≥ja ok√°n, √≠gy megsz√ľletett a nagy √∂tlet a kor√°bban m√°r tervezett k√©tp√≥lus√ļ vil√°grendr√Ķl. Na j√≥, ezt m√°r tervezt√©k, de mivel 2010-ben m√°r izraelnek ki kellett volna provok√°lnia a vil√°gh√°bor√ļt √©s Oroszorsz√°g √©s K√≠na is beolvaszt√°sra ker√ľlt volna cionista pakliba, √≠gy s√ľrg√Ķsen l√©pni√ľk Kelet. Persze K√≠na √©s Oroszorsz√°g ugyanolyan zsid√≥fert√Ķz√∂tt ter√ľletek, mint b√°rmely potens pontja a bolyg√≥nak, de ez most kap√≥ra j√∂n, mert √°lc√°nak is remek fed√Ķt√∂rt√©net, hogy √Ķk nem kiiktatni, hanem megv√©deni akarj√°k az √∂sszeesk√ľv√Ķ zsid√≥kat a saj√°t magukt√≥l, s m√°ra meg√©rt√ľk, hogy Izrael √ļj „bar√°tai” K√≠na √©s Oroszorsz√°g lettek. Hogy telik az id√Ķ. A bar√°taidat tartsd magadhoz k√∂zel, az ellens√©geidet m√©g k√∂zelebb! De t√©rj√ľnk vissza 2010-hez. Sz√≠ri√°ban m√©g csend van. Azaz m√°r nincs, mert az oroszok a t√∂r√∂kkel, sz√≠rekkel, Libanonnal s√ľrg√Ķs t√°rgyal√°sba √©s diplom√°ciai nagy√ľzembe kezdenek. Assad bej√°rja az orsz√°got √©s megegyezik Erdog√°nnal, Ahmadinedzsaddal…a k√∂vetkez√Ķ 5 √©ves tervr√Ķl. Erre ki eml√©kszik m√©g? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra be√©rett a gy√ľm√∂lcs. V√°logatott, fizetett „turist√°k” nacionaliz√°lj√°k a liber√°lis zsid√≥-kereszt√©ny eur√≥pai buzi-par√°d√©t√≥l visszhagos, korrupt „eur√≥pai” liber√°lis kultur√°lis soksz√≠n√Ľs√©get, mely nemr√©g m√©g cig√°ny-m√°morban √©s zsid√≥ hallel√ļj√°ban leledzve k√©sz√≠tette el√Ķ egy √ļj √°llamis√°g, a zsid√≥-cig√°ny auton√≥m vil√°gcs√°sz√°rs√°g √∂sszeesk√ľv√©s√©t. De l√©pj√ľnk tov√°bb! Sz√≥val, id√Ķ k√∂zben az √∂ssze titkosszolg√°lat fejet cser√©lt, s√Ķt ki is der√ľlt, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva √©s term√©szetesen tudnak mindenr√Ķl. Merkel (Hitler l√°ny) m√©g 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonn√© 2013-ban bejelenti, hogy elvesz√≠tett√©k az inform√°ci√≥s h√°bor√ļt. L√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre, de a m√©dia, h√≠rgy√°rt√≥ szervek…sorra fordulna Keletre √©s persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az √ļj Nyugat. √Ātveszi p√©nz√ľgyileg, katonailag, szellemileg, vall√°silag…sz√≥val cakkomp√ļder a zsid√≥-m√©telyezett ostoba Nyugat √©rtelmesebb r√©sz√©t, technol√≥gi√°j√°t √©s nem er√Ķszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyom√°sgyakorl√°ssal. Szankci√≥k? Igen, k√∂sz√∂nik sz√©pen j√≥l vannak, s√Ķt ez er√Ķs√≠ti a hazai gazdas√°got. H√°bor√ļk? Igen, ir√°ny√≠tottan, sz√©pen, kom√≥tosan, de kellett ennyi √©v, hogy az √ľgyn√∂kh√°l√≥zat is felFEDje mag√°t √©s megindul-mason a takar√≠t√°s a Kauk√°zusokon kereszt√ľl D√©lnek √©s Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooper√°l, hisz a „hatalom” azon „probl√©m√°val” tal√°lja szemben mag√°t, hogy l√©tre hoztak egy m√Ľk√∂d√©sk√©ptelen rendszert √©s ha nem lesz vil√°gh√°bor√ļ, √ļgy nem tudj√°k fenntartani a l√°tszat√°t annak, hogy b√©ke van. Az √ļj „ideol√≥giai” a visszanemes√≠t√©s, nemzeties√≠t√©s, autonomiz√°l√°s, elk√ľl√∂n√ľl√©s egy √ļjabb sz√∂vets-√©gi rendszerben, mely faji alapon szervez√Ķdik √©s val√≥j√°ban a gy√∂kerekhez ny√ļl vissza…, de ezt rendszert a m√°r megl√©v√Ķ „elit” kell megk√∂sse, de nem maga sz√°m√°ra, mert √Ķk korruptak, zsid√≥k, szabadk√Ķm√Ľvesek √©s m√©gsem tehetnek m√°st. √öj, tiszta szellemileg kiegyens√ļlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a j√∂v√Ķ v√≠zi√≥j√°√©rt…pedig val√≥j√°ban nincs semmilyen „h√°bor√ļ”. Vagyis, √ļgy van, hogy nincs. Afrika felfejl√Ķdik, K√≠na ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy megl√©v√Ķ √©rdekrendszert √©s hozott humanid anyagot kell Emberr√© form√°lni sebtiben. a sterill√© agymosott band√°t. A kereskedelem, egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, vil√°ggazdas√°g robog ezerrel. Ker√ľlik, kiker√ľlik a szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ k√∂zvet√≠t√Ķket, illetve magukhoz k√∂tik, lek√∂tik √Ķket. K√©nyes √ľgylet, mert mindenkir√Ķl dosszi√© van, kompromitt√°l√≥ anyagok, zsarolhat√≥ azokban a „k√∂r√∂kben”. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl vil√°gb√©ke k√©sz√ľl, a t√∂rt√©nelem eddigi legnagyobb b√©k√©je. Alaszk√°n kereszt√ľl vezet√Ķ gyorsvas√ļt k√∂ti √∂ssze hamarosan D√©l-Afrikai K√∂zt√°rsas√°got √©s Argent√≠n√°t. A k√©t p√≥lus val√≥j√°ban egy, csak a gyepl√Ķ ker√ľl √°t „Putyin kez√©be Obama kez√©b√Ķl”. De itt nem is a szem√©ly a l√©nyeges, hisz val√≥j√°ban egy szerepet kell bet√∂lteni.

De benneteket jobban √©rdekel az √©rdek, mely dikt√°l ebben a k√°osznak t√Ľn√Ķ dinamikus renddel b√≠r√≥ logikus rendszerben, nemde? Nincs ill√ļzi√≥m, nem aki nem √©rett meg az nem √©rt meg ezt√°n sem. Az √©rdekszervezetek √ļjragondol√°s√°r√≥l van sz√≥, a hibridek szelekci√≥j√°r√≥l, semleges√≠t√©s√©r√Ķl, √∂sszegy√Ľjt√©s√©r√Ķl √©s -l√©nyeg√©ben- likvid√°l√°s√°r√≥l. Glob√°lis szint√Ľ folyamat, minden valamire val√≥ szervezet, er√Ķszak-b√≠r√≥ organiz√°ci√≥ √©s organizmus erre a tervre van r√°√°ll√≠tva. Minden egyszerre zajlik ez√©rt neh√©z lek√∂vetni, de minden egy ir√°nyba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogat√°s
-vall√°si k√°osz
-h√°bor√ļk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam m√©g…mert √ļgy t√Ľnik, hogy az oktat√°s, irodalom, iskolarendszer, eg√©szs√©g√ľgy, v√°llalkoz√°sok, kereskedelem, honv√©delem, k√∂zigazgat√°s, rendv√©delem…tudom√°ny…minden r√©szter√ľleten, mintha √∂sszefon√≥dva, de nagy iparkod√°ssal menne az ide-oda √°tszervez√©s, „hat√°rrev√≠zi√≥”…√©s sorra buknak meg a tabuk √©s hullanak a leplek a nagy el√Ķre bej√≥solt mesters√©gesen gener√°lt „n√©pv√°ndoroltat√°s” kell√Ķs k√∂zep√©ben.

BRICS, Rubel, J√ľan, Doll√°r…√ļj gazdas√°gi mechanizmus, int√©zm√©nyrendszer, hitelmin√Ķs√≠t√Ķ, szuperbank, √Āzsia, Afrika √©s Amerika –k√∂zpont? Eur√≥pa sz√©pen be√°ll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael √©s a zsid√≥ terrorvesz√©ly felsz√°mol√°sa kulcsk√©rd√©s. √úgyn√∂kh√°l√≥zat felsz√°mol√°s √©s √°tstruktur√°l√°s zajlik, de sok k√©rd√©s van m√©g nyitva. Ami kulcsk√©rd√©s, az elbut√≠tott, megnyomor√≠tott lelk√Ľ, szellem√Ľ √©s test√Ľ √∂nv√©delmi √©s term√©szetes reflexeivel m√°r nem rendelkez√Ķ, igazs√°gszeretetre √©s kimond√°s√°ra alkalmatlann√° tett, liber√°lis agymosott, vagy fanatiz√°ltan idegbajoss√° tett t√∂megek lesz√Ľr√©se √©s a k√∂zt√ľk is √©s a kulcspoz√≠ci√≥kba helyezett ir√°ny√≠t√≥ik, terel√Ķik az „emberis√©g” zsarol√≥i, zsarnokgy√≠kjai (tirannoszauruszai) napf√©nyre terel√©se kulcsk√©rd√©s. Mehetne ez a k√∂zponti m√©di√°n kereszt√ľl, de a medi√°n a k√∂zepet, k√∂zepest jelenti √©s jelenleg a k√∂zepes szint az √°s√≥b√©ka feneke alatt k√©t √°s√≥nyomnyira van, szellemi cs√ļcspontj√°t tekintve. Az igazs√°g sokkol√≥ √©s gazdas√°gi, mor√°lis, politikai, vall√°si…egysz√≥val a t√°rsadalomnak nevezett ir√°ny√≠tott, terelt cs√ľrhe teljes k√°oszba d√∂nt√©s√©t eredm√©nyezn√©. Alig hinn√©k, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verni√ľk az √∂ssze „vezet√Ķt” az eml√≠tett szinteke, az meg ugye az „emberis√©g projekt” teljes kudarc√°t eredm√©nyez√Ķ aktivit√°st jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonal√ļ √©s m√©g a saj√°t h√ľlyes√©g√©t is k√©pes megbocs√°jtani. Nem kicsit galoppoztatta el a f√∂ldi parazit√°it √©s nem sok h√≠j√°n ez a teljes t√∂rl√©st eredm√©nyezte volna. Az illumin√°ti √©s a B’naiB’irth…de a t√∂bbi „√°rtalmatlan” szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita-mormon- (√∂sszess√©g√©ben zsid√≥-cig√°ny) t√°rsas√°g nem csipkever√Ķ szakk√∂r √°m) √©s ugyan egy ideig √ļgy t√Ľnhetett, hogy j√≥ √∂tlet egy sz√Ľk hibrid k√∂rnek ekkora hatalmat adni a kez√©be, hogy √∂ljenek, puszt√≠tsanak, hazudjanak √©s d√ļljanak minden emberi √©rt√©ket (melyet mi annak v√©l√ľnk)…, de ez az az opci√≥ nem vezetett a v√°rt eredm√©nyre. Illetve az „istenek” egyik t√≠pusa ezt is v√°rta, a m√°sik meg most nagyon morcos. De err√Ķl tudnotok sem kell.

Amir√Ķl kell, arr√≥l meg √ļgy sem vesztek tudom√°st. Sz√≥val, Izrael felsz√°mol√°sa √©s a terrorista zsid√≥ „faj” √©s ir√°ny√≠t√≥i likvid√°l√°sa elker√ľlhetetlen. K√∂zel –Kelettel ismerkedik most Eur√≥pa…illetve Eur√≥pa most ismeri csak fel Jew-r√≥p√°t, hogy val√≥j√°ban a zsid√≥-katolikus √∂sszeesk√ľv√Ķk a muszlim szemit√°kkal k√∂z√∂sben perverz mocskos j√°t√©kot √Ľztek, √Ľznek az emberekkel. A fenyeget√©s egy√©rtelm√Ľ. Katonai mozg√≥s√≠t√°s, polg√°ri v√©delem, s√Ķt maga a polg√°r is k√©nytelen a lusta tohonya agy√°t lassan gondolkod√°sra haszn√°lni √©s k√≥hn-front√°lja mag√°t a t√©nyekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan elj√∂n az „√©n id√Ķm” es. B√°r lassan, de biztosan ez egyre kev√©sb√© √©rdekel. Nem kih√≠v√°s az idi√≥t√°k „ment√©se”…
Egy pillanat alatt eg√©sz Eur√≥pa bemozdult √©s rossz szomsz√©di v-iszonya lett, mik√∂zben Ukrajn√°ban h√°bor√ļ, Mold√°via k√©sz r√°…Rom√°nia, Bulg√°ria…Jugoszl√°via √©s Csehszlov√°kia is, de Lengyelorsz√°g √©s Nem√©torsz√°g…√©s gyakorlatilag minden „√°lnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liber√°lis, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted b√°rminek korm√°nyzat egy kott√°b√≥l j√°tszik. A zsid√≥ alakot v√°ltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” √©s lesz ezt√°n nacionalista…mint annak idej√©n, Hitler-Siklgruber idej√©ben. De nem v√°ltozott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti n√©met bevon√°lis eml√©km√Ľ, vagy Horn Br√ľsszeli szobra, vagy a k√©pmutat√°sok z√∂me, mely ugyanolyan hazugs√°g, mint amilyenekhez eddig hozz√° voltunk szoktatva, csak nem tudtuk m√©g, hogy az-ok. De m√°ra legyen vil√°gos az ok! Ami t√∂rt√©nik oka √©s okoz√≥i is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okoz√≥k is, ki-ki szer√©ny k√©pess√©gei szerint √©s dimenzi√≥-j√°rtass√°ga alapj√°n kapja meg a besorol√°s√°t, beoszt√°s√°t.

Mindenki √©rdeke, hogy a lehet√Ķ leggyorsabban √©s legz√∂kken√Ķmentesebben menjen v√©gbe a v√°ltoz√°s, mely az „emberis√©g” szelekci√≥j√°t illeti. A „menek√ľltek” k√©rd√©se val√≥j√°ban zsid√≥-k√©rd√©s. persze nem csak zsid√≥kr√≥l van itt sz√≥, hanem az √ľgyn√∂ksereg√ľkr√Ķl, menthetetlen fert√Ķz√∂ttekr√Ķl, agymosottakr√≥l…akiknek „menek√ľlni√ľk kell”, √©s/vagy sz√≠nt vallani. Egyiptomban megkezdt√©k a tisztogat√°s. Kauk√°zusban √©s most Sz√≠r ter√ľleten √©s persze jewr√≥p√°ba terelTEKen is megy az adatb√°zis –futtat√°s. Minden szolg√°lat √∂sszej√°tszik ebben a k√©rd√©sben, nincs NATO √©s nincs Oroszorsz√°g „ellent√©t”. J√≥l el√Ķk√©sz√≠tett munka zajlik, k√∂lcs√∂n√∂s „kiutas√≠tgat√°sokkal” √©s a java csak ezt√°n j√∂n. A j√∂v√Ķ h√≠rei z√∂me Oroszorsz√°gr√≥l fognak sz√≥lni. Orb√°n egyel√Ķre hivatalosan is a j√≥biknak meg√≠rt program pap√≠rform√°ja szerint l√©peget Moszkva utas√≠t√°s√°ra, de Eur√≥pa eg√©sz√©nek „√ľdv√©re”. B√©re val√≥sz√≠n√Ľleg az „√ļj” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli eln√∂k√©nek szerepe lesz √©s a boh√≥zat k√∂vetkez√Ķ fejezet√©ben Vona-Zazrivec fog boh√≥ckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, n√©pnemzeti n√©pp√°rti fitymasz√Ľk√ľlet. A fokozatoss√°g elve a sok barom √©s a „demokr√°cia” miatt elengedhetetlen kell√©k. Lesz kis sz√ľk√∂l√©s, mert a „nemzetegyes√≠t√©st” √©s a cig√°ny-zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķket nekik kell egy t√°borba passz√≠rozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell m√©g tup√≠rozni az ide telep√≠tend√Ķ „menek√ľlt” izraelit√°kkal, melyb√Ķl most is van 2 milli√≥, m√°r hat√°rok√≥hn bel√ľl √©s a visszaterelt cig√°nyokkal…mik√∂zben Erd√©ly f√ľggetlenedik, Felvid√©k, D√©lvid√©k, K√°rp√°talja √©s lehet m√©g √ērvid√©k is vissza lesz rendezve, s√Ķt a Szent Korona √©gisz√©re hivatkozva becsatlakozik Horv√°torsz√°g is megent a „Szent Sz√∂vets√©gbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak kir√°ly-purgy√©t is √©s a lengyel kir√°ly ezt j√≥v√° is hagyja, mik√∂zben minden oroszok c√°rja is tr√≥nra l√©p. A l√©nyeg nem is ez, hanem az √°trendez√Ķd√©s, mely es√©lyt ad a norm√°lis l√©tre √©s a b√Ľn√∂s√∂ket (√©rdemek szerint) el lehet takar√≠tani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az eg√©sz rendszer velej√©ig romlott √©s nincs nemb√Ľn√∂s, megalkuv√≥ gerinctelen sunyi a hivatalokban √©s a z√∂ld asztalok mellett. Sajnos az √∂ssze rend√Ķrt, √ľgy√©szt, b√≠r√≥t, politikust sem lehet likvid√°lni (pedig de szeretn√©m) egy r√∂vid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne √©s z√°rlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyaszt√≥i t√°rsadalom nem lenne k√©pes feldolgozni egy ilyen sz√ľks√©gszer√Ľ traum√°t. Igen, a tetvekre, idi√≥t√°kra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szapor√≠t√≥ anyag, amely a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t a toj√≥lyukj√°n kereszt√ľl engedi √©s t√°n azokb√≥l m√°r lehet n√©mileg ember. K√©t gener√°ci√≥nak kell √≠gy nagy iramban megjelenni √©s a min√Ķs√©gb√Ķl, nem a szapora parazita fajt√°b√≥l, melynek a sokasod√°s√°nak gyorsan v√©get kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom √ļjra √©led, egyel√Ķre tele √°lhuny√≥val, de ezen most v√°ltoztatni nem a mi dolgunk. Az √©breszt√©s nem k√≠v√°ns√°gm√Ľsor. De az, hogy a fajok sz√©t lesznek v√°logatva, ne legyen k√©rd√©s, m√©g akkor sem, ha m√°ra akkora nagynak t√Ľnik a kevered√©s. Ember-nemember…ilyen egyszer√Ľ ez. Aki emberi min√Ķs√©get √©r el, az marad, aki nem az megy a …
Erk√∂lcs √©s becs√ľlet a jelsz√≥ √©s persze √ļjra kell gondolni a vall√°si m√°ni√°t is, mely az anya, n√Ķ √©s a f√©rfi, no meg a gyermek fogalm√°t √©s szerep√©t is hely√©re kell tegye. Isten √≠gy akarja. Ha nem, akkor is √≠gy lesz!
Nem megyek a r√©szletekbe jobban, az oldalon kin van minden √©s t√ļl van m√°r magyar√°zva r√©g. Ami engem illet m√°r nagyon unom. Nem a v√°ltoz√°st, chemtrailt…k√∂z√∂nyt, hanem az √©rtetlens√©get, √©retlens√©get. Ezt kudarck√©nt √©lem meg. V√©g√ľl is a t√∂bbit is, de min√©l t√∂bb kudarc √©r, ann√°l sz√≠v√≥sabb leszek. Elmehetn√©k √≠gy is szivatty√ļnak. V√°ltoztatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy h√°bor√ļ”, √≠gy a bennem felgy√ľlemlett bossz√ļv√°gyat m√°soknak kell ki√©lni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gan√©, ahov√° akar, alku fej√©ben! Ha m√≥d lesz r√°, nem akarom √∂sszemocskolni a kezem sem ezzel a parazita band√°val. A l√°bam is megteszi. De addig is …k√∂zben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a r√∂vid semmitmond√°sba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Mik√∂zben Eur√≥p√°ban kit√∂r a kamuh√°bobor√ļ, a holokamu…√©s a gyal√°zat, minden sz√©pen rendes ker√©kv√°g√°sba fordul. A hullad√©k √∂sszetakar√≠t maga ut√°n √©s elhordja mag√°t. De ezt j√≥zan √©sszel nem lehet j√≥zanul szeml√©lni! Moszkva rendezi a muszlim vil√°got, felszabad√≠tja Jewr√≥p√°t a faszista-n√°ci zsid√≥ vesz√©lyt√Ķl, bank√°rokt√≥l √©s √°tveszi a vil√°ggazdas√°got, csak √≠gy csendben. K√≠na csendest√°rsk√©nt, majd egyre hangosabban al√°t√°masztja az „√ļj gazdas√°gi mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Rem√©lem! Azt is, hogy szem√©lyesen int√©zhetek el sok f√©rget, vagy ha nem is √©n magam, de legal√°bbis k√∂z√∂m lesz a c√©lszem√©lyek likvid√°l√°s√°hoz. Ez nem t√∂lt el j√≥ √©rz√©ssel. Most, hogy lassan a k√ľlf√∂ldi munkav√°llal√°snak is v√©ge, vagy neki√°llok k√∂nyvet √≠rni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, mag√°ngazd√°lkod√°st, vagy kimegyek Dombaszba sz√©tn√©zni √©s kicsit felvasaltatom a r√°ncaimat, vagy mindezt √≠gy, ebben a sorrendben. Van m√©g 2-3 √©v arra, hogy kom√≥tosan baxakodjanak egym√°ssal √©s √°tszervezz√©k a rendszart, a j√≥bikos zsid√≥ cs√ľrh√©t is megfuttass√°k…, mert az istenbarma n√©p vihogva k√≠v√°nja saj√°t pusztul√°s√°t. A n√©pet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon meg√©rett r√° (mindegy mi az oka, hogy megm√©rgezt√©k az elm√©j√©t, lelk√©t…meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy a z√∂mnek sem bocs√°nata, sem lehet√Ķs√©ge nincs m√°r ezen v√°ltoztatni. A „szeretlek Magyarorsz√°g” projekt √©s az „√©rezd magad otthon” baroms√°gok nem nekem val√≥k. J√≥ ha j√∂n a h√°bor√ļ √©s b√°rmi lesz, az biztos, √∂lni tudn√©k zoksz√≥ n√©lk√ľl √©s nagyon, persze higgadtan √©s demokratikusan no meg sz√ľks√©gb√Ķl, hazaszeretetb√Ķl √©s ellenvet√©s n√©lk√ľl, majd k√©s√Ķbb megb√°nva √©s az istenre, vagy mi re r√°kenve a dolgot, hisz √Ķ akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetn√©nk, ha a nagy szarh√°zi √≠gy alak√≠totta a dolgait. Persze valahol nevetek az eg√©szen, mert r√∂hejes, sz√°nalmas az √∂sszeesk√ľv√©s-gyakorlat √©s a t√°rsadalomnak nevezett cs√ľrhe terel√©se, „oktat√°sa”, manipul√°l√°sa., de ha isten lenn√©k, sz√©gyelln√©m a pof√°mat amiatt, hogy ez a csorda a sz√°ml√°mra √≠r(t)hat√≥. Ide ez az √≠r√°som az utols√≥. Folytat√°s a m√°sik oldalon, oda√°t, ahol a zigazs√°g is van. Nem akarok m√°r sokat √≠rni. Nincs hozz√° huzalmam. Elm√ļlt. De t√∂bben √ļgy √©rzik, hogy meg kell ossz√°k a gondolataikat √©s nektek is kell egy f√©szek, ahol hitetlenkedhettek, any√°zhattok √©s b√°nthatj√°tok egym√°st. √ćgy itt megtal√°ltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztr√°ri√≥s gondja akad, ne sz√©gyellje. Valami√©rt nem egyszer√Ľ, de van akinek siker√ľl, van, akinek nem. Olvasni √≠gy is tud, hozz√° meg r√©g nem sz√≥ltok m√°r √©rdemben, √≠gy csak p√°r akt√≠v tagnak lenne hasznos a bejegyeztet√©s, h√°tha gy√Ľjtik a h√≠reket, vagy elmagyar√°zz√°k a vil√°g foly√°s√°t, ahogy eddig is tett√©k, t√∂bb-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logik√°ja szerint most kellene a legjobban egym√°sra tal√°lnotok √©s v√©gre megegyezni mindenben, de nem lesz √≠gy. Nem lehet. A keser√Ľ poharat fen√©kig kell √ľr√≠teni! Ez mindenkinek a maga j√°tszm√°ja, sorsk√∂nyve. De ne higgy√©tek, hogy itt √©s most van v√©ge. Igaz√°b√≥l el sem kezd√Ķd√∂tt m√©g. Ne feledj√©tek, semmi nem az, aminek l√°tszik, s ha m√©gis, az ebben a vil√°gban nem illeszked√Ķ √©lm√©ny, √≠gy szabaduljatok meg az √©lm√©nyt√Ķl mihamarabb! Viszl√°t oda√°t!

Hogy is mondj√°k arrafel√© az idi√≥ta j√≥bikos zsid√≥ k√∂r√∂kben? Szebb j√∂v√Ķt? Az igazs√°g ett√Ķl sokkal kacif√°ntosabb, mert az egyenest alig √©rtik. Az iszl√°m menti meg Eur√≥p√°t...a zsid√≥ cs√ľrh√©t√Ķl!HozzŠszůlŠsok


#1 | hamu - 2015. szeptember 25. 14:11:59
Imre, a magam r√©sz√©r√Ķl, √∂r√ľl√∂k az √≠r√°snak.

Sajn√°lom, hogy undokul er√Ķltett√ľk, de tal√°n az egyetlen, de mindenk√©pp legnagyobb √©rt√©ke a honlapnak √©pp ez. A t√∂bbi funkci√≥, a veszeked√©s, stb. sz√°mtalan m√°s honlapon is megvan. Persze, nyilv√°n elt√©r a szempontunk olvas√≥k√©nt att√≥l, ami a te c√©lod volt a honlappal. Mi okosodni, f√Ķleg a glob√°lis, komplex k√©p meg√©rt√©s√©re j√∂tt√ľnk. Mert an√©lk√ľl, az elk√ľl√∂n√ľlt jobb√≠t√°si er√Ķfesz√≠t√©sek hi√°baval√≥k.
#2 | spartakusz - 2015. szeptember 25. 17:24:45
Úgy bizony, ahogy hamu írja - hasonló vagyok a hasonlók között és jó, hogy leírtad ilyen hosszan de írhattad volna végtelen...

"...Az iszl√°m menti meg Eur√≥p√°t...a zsid√≥ cs√ľrh√©t√Ķl!..."

írod - én is hiszem de nem tudom, ahhoz a mozaik képek egészével kellene rendelkeznem!

Aljas √©s mocskos j√°t√©kot √Ľznek vel√ľnk, saj√°t p√©nz√ľnk√∂n √©s saj√°t √©let√ľnkkel j√°tszva mint ahogy m√°r √©n is le√≠rtam b√Ķvebben m√°r!

De ellent√©tben veled, nem akarom elhinni, hogy ne tudn√°k a XXI. sz-ban, a rabszolg√°k - az val√≥s lehet, hogy nem √©rtik ahogy √≠rod - de √ČRZIK - √Črzik a f√∂ld n√©pei l√°nyai fiai az √©rt√©ktermel√Ķk, hogy valami nagy baj van - saj√°t-b√Ķr√ľk√∂n megtapasztalva - na ez az - lesz tud√°som szerint a pont amikor a h√ļr elpattan - hozva mag√°val a megold√°st √©s a l√°zad√°st mindenhol a F√∂ld√∂n!

Ez meg fog történni, illetve már folyamatban van -
mert senki se higgye el azt, hogy HUN BIRODALOM MEGSZ√õNT L√ČTEZNI VAN CSAK NEM L√ĀTNI - A R√ďMAI-BIRODALOM IS VAN DE AZT M√ĀR L√ĀTNI!
Minden nap jobban és jobban erre serénykednek - vajon miért?

elfogyott t√Ľr--elemmel : id. Kiss L√°szl√≥
ui: b√Ķvebben majd a m√°sik oldalon fejtem ki √°ll√°spontom √©s v√©lem√©nyem - mint - Te legal√°bb olyan hossza mit ahogy te is √≠rt√°l - kedves IMRE!
#3 | Szalonna - 2015. szeptember 25. 18:15:54
Elolvastam... ja nem. Meg is √©rtettem. Nem mindegy. Tennap az alfah√≠r hozott egy csikket az oldal√°n, a f√§szbukj√°n, hogy az Amcsi f√§szok - m√°r mint a katon√°k - dics√©rik a hat√°ron l√©v√Ķ magyar(?) bajt√°rsaikat vagy miket, na mindegy. Erre be√≠rom kommentbe hogy nehogy bevegye valaki a cuclit, ha gyarmatos√≠t√≥k dics√©rnek, k√ľldenek egy pusszant√≥sat akkor valamit akarnak, erre valaki v√°laszol a kommentemre, hogy √©n rosszul l√°tom √©s ez csak a "bajt√°rsiass√°g" politik√°t√≥l f√ľggetlen√ľl, okkk√©, villany le takar√≥t h√ļztam a fejemre, de m√©g sem, √©s "megint r√°d√∂bbentem" hogy a t√°rsadalom "nemzeti" r√©tege is milyen elb√§szott, majd hogy nem szimpatikusak lettek nekik a megsz√°ll√≥k, pedig h√°t √ĀRP√ĀD s√°vos z√°szl√≥ volt neki a bor√≠t√≥k√©pe..... de hihetetlen vagy is nem, hogy a szavaknak mekkora PICOL√ďGIKUS ereje van, √©s hogy a h√ľly√©k mennyire nem haszn√°lj√°k az agyukat... j√≥ az√©rt volt ott p√°r j√≥zan esz√Ľ is, aki elk√ľldte a ZUS√ĀT az anyj√°ba, de √ļgy l√°tom a jegyz√Ķk√∂nyvek f√∂l√∂slegesen √≠r√≥dtak, mert mint Imre is √≠rja √ļgy se tudj√°k felfogni hogy mi van, nem tudnak vele mit kezdeni.
Azt√°n a k√∂r√ľl√∂tt√ľk zajl√≥ dolgokat leszarj√°k, t√©nyleg nem volna rossz ha ez a feh√©r faj a jelenlegi form√°j√°ban kihalna, erk√∂lcs - becs√ľlet nulla.
#4 | kakas - 2015. szeptember 25. 18:36:26
36.media.tumblr.com/d2459d73aa7d44a57d3c8d8a830737f8/tumblr_nu1xb6eM3u1qg5e9go1_1280.jpg
#5 | spartakusz - 2015. szeptember 25. 18:39:18
A term√©szetben a nem √©letre val√≥k pusztulnak el el√Ķsz√∂r - az √°llatvil√°gban a gyenge beteg √°llat esik √°ldozatul a m√°sik √©hes √°llatnak...

Az ember t√°rsadalomban a lebut√≠tott fog - helyesen √≠gy √≠rtam volna helyetted: A FEH√ČR FAJB√ďL A JELENLEGI FORMA AMIV√Č TETT√ČK, FOG KIHALNI!

spari...
ui: az okos - aki tud -l√°t - hall - t√ľk√∂r tiszt√°n - j√≥zan-paraszt esz√Ľ √∂r√∂k!
#6 | kuka7 - 2015. szeptember 25. 18:56:02
J√≥ lett ez az √≠r√°s IMRE,√©n √©rtem,de legal√°bbis pr√≥b√°lok nagyon gondolkodni,mindenen.Rem√©lem a v√°ltoz√°s az√©rt,j√≥ p√°runknak megfelel√Ķ lesz,√©s √©lvezni fogjuk gy√ľm√∂lcs√©t,a t√∂bbi agyhalott√© nem k√°r,had hulljon a szemete,f√©rgese!R√∂viden ennyi,v√°rom a k√∂vetkez√Ķ j√≥ √≠r√°st,mert abba hagyni nem szabad,j√≥l van ez √≠gy!-√°ld√°s,b√©kess√©get
#7 | Szalonna - 2015. szeptember 25. 19:00:37
blogstar.blogstar.hu/pages/blogstar/contents/blog/21032/pics/14427315408449101_original.jpg
#8 | monguzking - 2015. szeptember 25. 19:31:32
nekem meg ugy ahogy van nem tetszik egy√°ltal√°n ez az f√∂ldi emberi l√©t s nagyon gyagy√°s j√°t√©knak tartom,,,tal√°n ujra el√∂ k√©nne vennem hamvas b√©la m√ľveit..s ujra √©rt√©kelni mindent--de ugy √©rzem hogy √∂reg vagyok---t√°n ott k√©nne maradnom √°zsi√°ban s bel√©pni egy buddhista kolostorba szerzetesnek---nem vagyok buddhista de ott legal√°bb b√©k√©re leln√©k--nem sok √©rtelm√©t l√°tom mokusker√©kben valo futk√°roz√°snak
#9 | livia - 2015. szeptember 25. 20:19:22
Csak sóhajtottam egy mélyet. Tudom, kevés.
#10 | postaimre - 2015. szeptember 25. 20:25:17
Hamu, minden ki van sz√°m√≠tva, mindenki van sz√°molva. nem √©n vagyok t√ľrelmetlen, hanem a menet lass√ļ √©s "ti" vagytok hitetlenek. Illetve nem is ti, hanem az van, hogy am√≠g nincs itt az ideje, addig teljesen mindegy, ki, hogyan veri mag√°t...illetve nem mindegy, mert az is benne van a pakliban, hogy a nagy szarkavar√≥k (nevezz√ľk csak teremt√Ķnek, vagy terem√Ķrnek) azzal is matekoznak, hogy valakiket hagyni kell pattogni, mert k√ľl√∂nben nekik kell ide j√∂nni √©s bel√©pni ny√≠ltan a saj√°t idi√≥ta j√°t√©kukba. persze van ebben valami nagyon j√≥ is. H√°tra lehet d√Ķlni, senkinek semmi felel√Ķss√©ge √©s miut√°n az er√Ķsebb kutya baxott, az is megd√∂glik, hacsak nem √ľltetik √°t egy fiatalabba a fej√©t, vagy teszik halhatatlann√° a kiteny√©sztett √©s bev√°lt patk√°nyt.

Monguz, m√°r sz√°zszor t√∂bbet tudhatsz, mint Hamvas valaha is sejtett. Ne h√ľly√©skedj m√°r mert a gomb√°mba d√Ķl√∂k. Te nem lelsz b√©k√°ra, de r√°d lelhet a p√°rod. T√ļl sokat tudsz, csak m√©g nem fogtad fel. Ha meg√©rted, lexarod mi megy itt √©s csak arra figyelsz, hogy akit lehet √©s √©rdemes megtan√≠tsd arra, mit tudsz. A p√©ld√°mb√≥l l√°tszik, hogy ez lehetetlen, de ennek legal√°bb nincs √©rtelme, √≠gy kih√≠v√°s a t√∂bbi meg csak sz√≠v√°s.

Kuka, √ļgy lesz, ahogy mondtam. Aki figyelt √©s √©rtett, vagy most figyel √©s √©rt, azt nem √©ri v√°ratlanul.

Spari a helyzet ett√Ķl sokkal bonyolultabb. Egyetlen Birodalom van, ami az irodalom, a t√∂bbi Uradalom, de abb√≥l is csak egy van...legal√°bbis ebben a dimenzi√≥ban. Az ember √©s a nemember sz√©tv√°logat√°sa zajlik, ahogy mondtam. A zsid√≥ nem ember!

L√©nyeg√©ben az eg√©sz "teremt√©shist√≥ri√°t" elmondj√°k, amit itt m√°r kives√©zt√ľnk sok √©ve.

YouTube Videů

YouTube Videů

Ja, raktam fel cikkeket itt: http://postaimre....m/news.php
http://postaimre....m/news.php

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.