Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az √≠r√°s, aminek nem kellene megsz√ľletni, de l√©ten-nyomon utamban √°llt, √≠gy kipender√≠tem, ne maradjon a sz√ľl√Ķcsatorn√°ban. F√°jjon m√°snak is a fail, avagy n√°ci-faj √ļjkori t√∂rt√©nete, mely a r√©gi korokat id√©zi, amikor m√©g k√∂r√∂k voltak, hol most √∂kr√∂k elletve lettek. Akkor belev√°gok, h√°tha megj√∂n a kedvem is, ahhoz, amit most ink√°bb a k√©ny szer√©b√Ķl teszek.

Elemi ellen√°ll√°s van bennem minden √≠r√°s, √∂sszefoglal√≥ √©s elemz√©s kapcs√°n. Idej√©t m√ļlt √©s √≠gy f√∂l√∂sleges. Ez zsigeri √©rz√©sem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogj√°tok √©rteni, s ha m√©gis, √ļgy annak sincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

Hol is kezdjem? 2010, vagy kor√°bban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet r√∂vid ismertet√©se k√∂zelebbi d√°tumhoz h√Ľ. Teh√°t „menek√ľlthelyzet”. 2009-ben v√©gleg lebukott a zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľves-jezsuita-cionista…bilderberges √∂sszeesk√ľv√©s. Kellet √ļj terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen vil√°gh√°bor√ļba a zsid√≥ vezet√Ķik k√≥hn-spir√°ci√≥ja ok√°n, √≠gy megsz√ľletett a nagy √∂tlet a kor√°bban m√°r tervezett k√©tp√≥lus√ļ vil√°grendr√Ķl. Na j√≥, ezt m√°r tervezt√©k, de mivel 2010-ben m√°r izraelnek ki kellett volna provok√°lnia a vil√°gh√°bor√ļt √©s Oroszorsz√°g √©s K√≠na is beolvaszt√°sra ker√ľlt volna cionista pakliba, √≠gy s√ľrg√Ķsen l√©pni√ľk Kelet. Persze K√≠na √©s Oroszorsz√°g ugyanolyan zsid√≥fert√Ķz√∂tt ter√ľletek, mint b√°rmely potens pontja a bolyg√≥nak, de ez most kap√≥ra j√∂n, mert √°lc√°nak is remek fed√Ķt√∂rt√©net, hogy √Ķk nem kiiktatni, hanem megv√©deni akarj√°k az √∂sszeesk√ľv√Ķ zsid√≥kat a saj√°t magukt√≥l, s m√°ra meg√©rt√ľk, hogy Izrael √ļj „bar√°tai” K√≠na √©s Oroszorsz√°g lettek. Hogy telik az id√Ķ. A bar√°taidat tartsd magadhoz k√∂zel, az ellens√©geidet m√©g k√∂zelebb! De t√©rj√ľnk vissza 2010-hez. Sz√≠ri√°ban m√©g csend van. Azaz m√°r nincs, mert az oroszok a t√∂r√∂kkel, sz√≠rekkel, Libanonnal s√ľrg√Ķs t√°rgyal√°sba √©s diplom√°ciai nagy√ľzembe kezdenek. Assad bej√°rja az orsz√°got √©s megegyezik Erdog√°nnal, Ahmadinedzsaddal…a k√∂vetkez√Ķ 5 √©ves tervr√Ķl. Erre ki eml√©kszik m√©g? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra be√©rett a gy√ľm√∂lcs. V√°logatott, fizetett „turist√°k” nacionaliz√°lj√°k a liber√°lis zsid√≥-kereszt√©ny eur√≥pai buzi-par√°d√©t√≥l visszhagos, korrupt „eur√≥pai” liber√°lis kultur√°lis soksz√≠n√Ľs√©get, mely nemr√©g m√©g cig√°ny-m√°morban √©s zsid√≥ hallel√ļj√°ban leledzve k√©sz√≠tette el√Ķ egy √ļj √°llamis√°g, a zsid√≥-cig√°ny auton√≥m vil√°gcs√°sz√°rs√°g √∂sszeesk√ľv√©s√©t. De l√©pj√ľnk tov√°bb! Sz√≥val, id√Ķ k√∂zben az √∂ssze titkosszolg√°lat fejet cser√©lt, s√Ķt ki is der√ľlt, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva √©s term√©szetesen tudnak mindenr√Ķl. Merkel (Hitler l√°ny) m√©g 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonn√© 2013-ban bejelenti, hogy elvesz√≠tett√©k az inform√°ci√≥s h√°bor√ļt. L√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre, de a m√©dia, h√≠rgy√°rt√≥ szervek…sorra fordulna Keletre √©s persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az √ļj Nyugat. √Ātveszi p√©nz√ľgyileg, katonailag, szellemileg, vall√°silag…sz√≥val cakkomp√ļder a zsid√≥-m√©telyezett ostoba Nyugat √©rtelmesebb r√©sz√©t, technol√≥gi√°j√°t √©s nem er√Ķszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyom√°sgyakorl√°ssal. Szankci√≥k? Igen, k√∂sz√∂nik sz√©pen j√≥l vannak, s√Ķt ez er√Ķs√≠ti a hazai gazdas√°got. H√°bor√ļk? Igen, ir√°ny√≠tottan, sz√©pen, kom√≥tosan, de kellett ennyi √©v, hogy az √ľgyn√∂kh√°l√≥zat is felFEDje mag√°t √©s megindul-mason a takar√≠t√°s a Kauk√°zusokon kereszt√ľl D√©lnek √©s Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooper√°l, hisz a „hatalom” azon „probl√©m√°val” tal√°lja szemben mag√°t, hogy l√©tre hoztak egy m√Ľk√∂d√©sk√©ptelen rendszert √©s ha nem lesz vil√°gh√°bor√ļ, √ļgy nem tudj√°k fenntartani a l√°tszat√°t annak, hogy b√©ke van. Az √ļj „ideol√≥giai” a visszanemes√≠t√©s, nemzeties√≠t√©s, autonomiz√°l√°s, elk√ľl√∂n√ľl√©s egy √ļjabb sz√∂vets-√©gi rendszerben, mely faji alapon szervez√Ķdik √©s val√≥j√°ban a gy√∂kerekhez ny√ļl vissza…, de ezt rendszert a m√°r megl√©v√Ķ „elit” kell megk√∂sse, de nem maga sz√°m√°ra, mert √Ķk korruptak, zsid√≥k, szabadk√Ķm√Ľvesek √©s m√©gsem tehetnek m√°st. √öj, tiszta szellemileg kiegyens√ļlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a j√∂v√Ķ v√≠zi√≥j√°√©rt…pedig val√≥j√°ban nincs semmilyen „h√°bor√ļ”. Vagyis, √ļgy van, hogy nincs. Afrika felfejl√Ķdik, K√≠na ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy megl√©v√Ķ √©rdekrendszert √©s hozott humanid anyagot kell Emberr√© form√°lni sebtiben. a sterill√© agymosott band√°t. A kereskedelem, egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, vil√°ggazdas√°g robog ezerrel. Ker√ľlik, kiker√ľlik a szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ k√∂zvet√≠t√Ķket, illetve magukhoz k√∂tik, lek√∂tik √Ķket. K√©nyes √ľgylet, mert mindenkir√Ķl dosszi√© van, kompromitt√°l√≥ anyagok, zsarolhat√≥ azokban a „k√∂r√∂kben”. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl vil√°gb√©ke k√©sz√ľl, a t√∂rt√©nelem eddigi legnagyobb b√©k√©je. Alaszk√°n kereszt√ľl vezet√Ķ gyorsvas√ļt k√∂ti √∂ssze hamarosan D√©l-Afrikai K√∂zt√°rsas√°got √©s Argent√≠n√°t. A k√©t p√≥lus val√≥j√°ban egy, csak a gyepl√Ķ ker√ľl √°t „Putyin kez√©be Obama kez√©b√Ķl”. De itt nem is a szem√©ly a l√©nyeges, hisz val√≥j√°ban egy szerepet kell bet√∂lteni.

De benneteket jobban √©rdekel az √©rdek, mely dikt√°l ebben a k√°osznak t√Ľn√Ķ dinamikus renddel b√≠r√≥ logikus rendszerben, nemde? Nincs ill√ļzi√≥m, nem aki nem √©rett meg az nem √©rt meg ezt√°n sem. Az √©rdekszervezetek √ļjragondol√°s√°r√≥l van sz√≥, a hibridek szelekci√≥j√°r√≥l, semleges√≠t√©s√©r√Ķl, √∂sszegy√Ľjt√©s√©r√Ķl √©s -l√©nyeg√©ben- likvid√°l√°s√°r√≥l. Glob√°lis szint√Ľ folyamat, minden valamire val√≥ szervezet, er√Ķszak-b√≠r√≥ organiz√°ci√≥ √©s organizmus erre a tervre van r√°√°ll√≠tva. Minden egyszerre zajlik ez√©rt neh√©z lek√∂vetni, de minden egy ir√°nyba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogat√°s
-vall√°si k√°osz
-h√°bor√ļk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam m√©g…mert √ļgy t√Ľnik, hogy az oktat√°s, irodalom, iskolarendszer, eg√©szs√©g√ľgy, v√°llalkoz√°sok, kereskedelem, honv√©delem, k√∂zigazgat√°s, rendv√©delem…tudom√°ny…minden r√©szter√ľleten, mintha √∂sszefon√≥dva, de nagy iparkod√°ssal menne az ide-oda √°tszervez√©s, „hat√°rrev√≠zi√≥”…√©s sorra buknak meg a tabuk √©s hullanak a leplek a nagy el√Ķre bej√≥solt mesters√©gesen gener√°lt „n√©pv√°ndoroltat√°s” kell√Ķs k√∂zep√©ben.

BRICS, Rubel, J√ľan, Doll√°r…√ļj gazdas√°gi mechanizmus, int√©zm√©nyrendszer, hitelmin√Ķs√≠t√Ķ, szuperbank, √Āzsia, Afrika √©s Amerika –k√∂zpont? Eur√≥pa sz√©pen be√°ll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael √©s a zsid√≥ terrorvesz√©ly felsz√°mol√°sa kulcsk√©rd√©s. √úgyn√∂kh√°l√≥zat felsz√°mol√°s √©s √°tstruktur√°l√°s zajlik, de sok k√©rd√©s van m√©g nyitva. Ami kulcsk√©rd√©s, az elbut√≠tott, megnyomor√≠tott lelk√Ľ, szellem√Ľ √©s test√Ľ √∂nv√©delmi √©s term√©szetes reflexeivel m√°r nem rendelkez√Ķ, igazs√°gszeretetre √©s kimond√°s√°ra alkalmatlann√° tett, liber√°lis agymosott, vagy fanatiz√°ltan idegbajoss√° tett t√∂megek lesz√Ľr√©se √©s a k√∂zt√ľk is √©s a kulcspoz√≠ci√≥kba helyezett ir√°ny√≠t√≥ik, terel√Ķik az „emberis√©g” zsarol√≥i, zsarnokgy√≠kjai (tirannoszauruszai) napf√©nyre terel√©se kulcsk√©rd√©s. Mehetne ez a k√∂zponti m√©di√°n kereszt√ľl, de a medi√°n a k√∂zepet, k√∂zepest jelenti √©s jelenleg a k√∂zepes szint az √°s√≥b√©ka feneke alatt k√©t √°s√≥nyomnyira van, szellemi cs√ļcspontj√°t tekintve. Az igazs√°g sokkol√≥ √©s gazdas√°gi, mor√°lis, politikai, vall√°si…egysz√≥val a t√°rsadalomnak nevezett ir√°ny√≠tott, terelt cs√ľrhe teljes k√°oszba d√∂nt√©s√©t eredm√©nyezn√©. Alig hinn√©k, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verni√ľk az √∂ssze „vezet√Ķt” az eml√≠tett szinteke, az meg ugye az „emberis√©g projekt” teljes kudarc√°t eredm√©nyez√Ķ aktivit√°st jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonal√ļ √©s m√©g a saj√°t h√ľlyes√©g√©t is k√©pes megbocs√°jtani. Nem kicsit galoppoztatta el a f√∂ldi parazit√°it √©s nem sok h√≠j√°n ez a teljes t√∂rl√©st eredm√©nyezte volna. Az illumin√°ti √©s a B’naiB’irth…de a t√∂bbi „√°rtalmatlan” szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita-mormon- (√∂sszess√©g√©ben zsid√≥-cig√°ny) t√°rsas√°g nem csipkever√Ķ szakk√∂r √°m) √©s ugyan egy ideig √ļgy t√Ľnhetett, hogy j√≥ √∂tlet egy sz√Ľk hibrid k√∂rnek ekkora hatalmat adni a kez√©be, hogy √∂ljenek, puszt√≠tsanak, hazudjanak √©s d√ļljanak minden emberi √©rt√©ket (melyet mi annak v√©l√ľnk)…, de ez az az opci√≥ nem vezetett a v√°rt eredm√©nyre. Illetve az „istenek” egyik t√≠pusa ezt is v√°rta, a m√°sik meg most nagyon morcos. De err√Ķl tudnotok sem kell.

Amir√Ķl kell, arr√≥l meg √ļgy sem vesztek tudom√°st. Sz√≥val, Izrael felsz√°mol√°sa √©s a terrorista zsid√≥ „faj” √©s ir√°ny√≠t√≥i likvid√°l√°sa elker√ľlhetetlen. K√∂zel –Kelettel ismerkedik most Eur√≥pa…illetve Eur√≥pa most ismeri csak fel Jew-r√≥p√°t, hogy val√≥j√°ban a zsid√≥-katolikus √∂sszeesk√ľv√Ķk a muszlim szemit√°kkal k√∂z√∂sben perverz mocskos j√°t√©kot √Ľztek, √Ľznek az emberekkel. A fenyeget√©s egy√©rtelm√Ľ. Katonai mozg√≥s√≠t√°s, polg√°ri v√©delem, s√Ķt maga a polg√°r is k√©nytelen a lusta tohonya agy√°t lassan gondolkod√°sra haszn√°lni √©s k√≥hn-front√°lja mag√°t a t√©nyekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan elj√∂n az „√©n id√Ķm” es. B√°r lassan, de biztosan ez egyre kev√©sb√© √©rdekel. Nem kih√≠v√°s az idi√≥t√°k „ment√©se”…
Egy pillanat alatt eg√©sz Eur√≥pa bemozdult √©s rossz szomsz√©di v-iszonya lett, mik√∂zben Ukrajn√°ban h√°bor√ļ, Mold√°via k√©sz r√°…Rom√°nia, Bulg√°ria…Jugoszl√°via √©s Csehszlov√°kia is, de Lengyelorsz√°g √©s Nem√©torsz√°g…√©s gyakorlatilag minden „√°lnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liber√°lis, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted b√°rminek korm√°nyzat egy kott√°b√≥l j√°tszik. A zsid√≥ alakot v√°ltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” √©s lesz ezt√°n nacionalista…mint annak idej√©n, Hitler-Siklgruber idej√©ben. De nem v√°ltozott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti n√©met bevon√°lis eml√©km√Ľ, vagy Horn Br√ľsszeli szobra, vagy a k√©pmutat√°sok z√∂me, mely ugyanolyan hazugs√°g, mint amilyenekhez eddig hozz√° voltunk szoktatva, csak nem tudtuk m√©g, hogy az-ok. De m√°ra legyen vil√°gos az ok! Ami t√∂rt√©nik oka √©s okoz√≥i is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okoz√≥k is, ki-ki szer√©ny k√©pess√©gei szerint √©s dimenzi√≥-j√°rtass√°ga alapj√°n kapja meg a besorol√°s√°t, beoszt√°s√°t.

Mindenki √©rdeke, hogy a lehet√Ķ leggyorsabban √©s legz√∂kken√Ķmentesebben menjen v√©gbe a v√°ltoz√°s, mely az „emberis√©g” szelekci√≥j√°t illeti. A „menek√ľltek” k√©rd√©se val√≥j√°ban zsid√≥-k√©rd√©s. persze nem csak zsid√≥kr√≥l van itt sz√≥, hanem az √ľgyn√∂ksereg√ľkr√Ķl, menthetetlen fert√Ķz√∂ttekr√Ķl, agymosottakr√≥l…akiknek „menek√ľlni√ľk kell”, √©s/vagy sz√≠nt vallani. Egyiptomban megkezdt√©k a tisztogat√°s. Kauk√°zusban √©s most Sz√≠r ter√ľleten √©s persze jewr√≥p√°ba terelTEKen is megy az adatb√°zis –futtat√°s. Minden szolg√°lat √∂sszej√°tszik ebben a k√©rd√©sben, nincs NATO √©s nincs Oroszorsz√°g „ellent√©t”. J√≥l el√Ķk√©sz√≠tett munka zajlik, k√∂lcs√∂n√∂s „kiutas√≠tgat√°sokkal” √©s a java csak ezt√°n j√∂n. A j√∂v√Ķ h√≠rei z√∂me Oroszorsz√°gr√≥l fognak sz√≥lni. Orb√°n egyel√Ķre hivatalosan is a j√≥biknak meg√≠rt program pap√≠rform√°ja szerint l√©peget Moszkva utas√≠t√°s√°ra, de Eur√≥pa eg√©sz√©nek „√ľdv√©re”. B√©re val√≥sz√≠n√Ľleg az „√ļj” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli eln√∂k√©nek szerepe lesz √©s a boh√≥zat k√∂vetkez√Ķ fejezet√©ben Vona-Zazrivec fog boh√≥ckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, n√©pnemzeti n√©pp√°rti fitymasz√Ľk√ľlet. A fokozatoss√°g elve a sok barom √©s a „demokr√°cia” miatt elengedhetetlen kell√©k. Lesz kis sz√ľk√∂l√©s, mert a „nemzetegyes√≠t√©st” √©s a cig√°ny-zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķket nekik kell egy t√°borba passz√≠rozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell m√©g tup√≠rozni az ide telep√≠tend√Ķ „menek√ľlt” izraelit√°kkal, melyb√Ķl most is van 2 milli√≥, m√°r hat√°rok√≥hn bel√ľl √©s a visszaterelt cig√°nyokkal…mik√∂zben Erd√©ly f√ľggetlenedik, Felvid√©k, D√©lvid√©k, K√°rp√°talja √©s lehet m√©g √ērvid√©k is vissza lesz rendezve, s√Ķt a Szent Korona √©gisz√©re hivatkozva becsatlakozik Horv√°torsz√°g is megent a „Szent Sz√∂vets√©gbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak kir√°ly-purgy√©t is √©s a lengyel kir√°ly ezt j√≥v√° is hagyja, mik√∂zben minden oroszok c√°rja is tr√≥nra l√©p. A l√©nyeg nem is ez, hanem az √°trendez√Ķd√©s, mely es√©lyt ad a norm√°lis l√©tre √©s a b√Ľn√∂s√∂ket (√©rdemek szerint) el lehet takar√≠tani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az eg√©sz rendszer velej√©ig romlott √©s nincs nemb√Ľn√∂s, megalkuv√≥ gerinctelen sunyi a hivatalokban √©s a z√∂ld asztalok mellett. Sajnos az √∂ssze rend√Ķrt, √ľgy√©szt, b√≠r√≥t, politikust sem lehet likvid√°lni (pedig de szeretn√©m) egy r√∂vid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne √©s z√°rlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyaszt√≥i t√°rsadalom nem lenne k√©pes feldolgozni egy ilyen sz√ľks√©gszer√Ľ traum√°t. Igen, a tetvekre, idi√≥t√°kra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szapor√≠t√≥ anyag, amely a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t a toj√≥lyukj√°n kereszt√ľl engedi √©s t√°n azokb√≥l m√°r lehet n√©mileg ember. K√©t gener√°ci√≥nak kell √≠gy nagy iramban megjelenni √©s a min√Ķs√©gb√Ķl, nem a szapora parazita fajt√°b√≥l, melynek a sokasod√°s√°nak gyorsan v√©get kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom √ļjra √©led, egyel√Ķre tele √°lhuny√≥val, de ezen most v√°ltoztatni nem a mi dolgunk. Az √©breszt√©s nem k√≠v√°ns√°gm√Ľsor. De az, hogy a fajok sz√©t lesznek v√°logatva, ne legyen k√©rd√©s, m√©g akkor sem, ha m√°ra akkora nagynak t√Ľnik a kevered√©s. Ember-nemember…ilyen egyszer√Ľ ez. Aki emberi min√Ķs√©get √©r el, az marad, aki nem az megy a …
Erk√∂lcs √©s becs√ľlet a jelsz√≥ √©s persze √ļjra kell gondolni a vall√°si m√°ni√°t is, mely az anya, n√Ķ √©s a f√©rfi, no meg a gyermek fogalm√°t √©s szerep√©t is hely√©re kell tegye. Isten √≠gy akarja. Ha nem, akkor is √≠gy lesz!
Nem megyek a r√©szletekbe jobban, az oldalon kin van minden √©s t√ļl van m√°r magyar√°zva r√©g. Ami engem illet m√°r nagyon unom. Nem a v√°ltoz√°st, chemtrailt…k√∂z√∂nyt, hanem az √©rtetlens√©get, √©retlens√©get. Ezt kudarck√©nt √©lem meg. V√©g√ľl is a t√∂bbit is, de min√©l t√∂bb kudarc √©r, ann√°l sz√≠v√≥sabb leszek. Elmehetn√©k √≠gy is szivatty√ļnak. V√°ltoztatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy h√°bor√ļ”, √≠gy a bennem felgy√ľlemlett bossz√ļv√°gyat m√°soknak kell ki√©lni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gan√©, ahov√° akar, alku fej√©ben! Ha m√≥d lesz r√°, nem akarom √∂sszemocskolni a kezem sem ezzel a parazita band√°val. A l√°bam is megteszi. De addig is …k√∂zben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a r√∂vid semmitmond√°sba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Mik√∂zben Eur√≥p√°ban kit√∂r a kamuh√°bobor√ļ, a holokamu…√©s a gyal√°zat, minden sz√©pen rendes ker√©kv√°g√°sba fordul. A hullad√©k √∂sszetakar√≠t maga ut√°n √©s elhordja mag√°t. De ezt j√≥zan √©sszel nem lehet j√≥zanul szeml√©lni! Moszkva rendezi a muszlim vil√°got, felszabad√≠tja Jewr√≥p√°t a faszista-n√°ci zsid√≥ vesz√©lyt√Ķl, bank√°rokt√≥l √©s √°tveszi a vil√°ggazdas√°got, csak √≠gy csendben. K√≠na csendest√°rsk√©nt, majd egyre hangosabban al√°t√°masztja az „√ļj gazdas√°gi mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Rem√©lem! Azt is, hogy szem√©lyesen int√©zhetek el sok f√©rget, vagy ha nem is √©n magam, de legal√°bbis k√∂z√∂m lesz a c√©lszem√©lyek likvid√°l√°s√°hoz. Ez nem t√∂lt el j√≥ √©rz√©ssel. Most, hogy lassan a k√ľlf√∂ldi munkav√°llal√°snak is v√©ge, vagy neki√°llok k√∂nyvet √≠rni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, mag√°ngazd√°lkod√°st, vagy kimegyek Dombaszba sz√©tn√©zni √©s kicsit felvasaltatom a r√°ncaimat, vagy mindezt √≠gy, ebben a sorrendben. Van m√©g 2-3 √©v arra, hogy kom√≥tosan baxakodjanak egym√°ssal √©s √°tszervezz√©k a rendszart, a j√≥bikos zsid√≥ cs√ľrh√©t is megfuttass√°k…, mert az istenbarma n√©p vihogva k√≠v√°nja saj√°t pusztul√°s√°t. A n√©pet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon meg√©rett r√° (mindegy mi az oka, hogy megm√©rgezt√©k az elm√©j√©t, lelk√©t…meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy a z√∂mnek sem bocs√°nata, sem lehet√Ķs√©ge nincs m√°r ezen v√°ltoztatni. A „szeretlek Magyarorsz√°g” projekt √©s az „√©rezd magad otthon” baroms√°gok nem nekem val√≥k. J√≥ ha j√∂n a h√°bor√ļ √©s b√°rmi lesz, az biztos, √∂lni tudn√©k zoksz√≥ n√©lk√ľl √©s nagyon, persze higgadtan √©s demokratikusan no meg sz√ľks√©gb√Ķl, hazaszeretetb√Ķl √©s ellenvet√©s n√©lk√ľl, majd k√©s√Ķbb megb√°nva √©s az istenre, vagy mi re r√°kenve a dolgot, hisz √Ķ akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetn√©nk, ha a nagy szarh√°zi √≠gy alak√≠totta a dolgait. Persze valahol nevetek az eg√©szen, mert r√∂hejes, sz√°nalmas az √∂sszeesk√ľv√©s-gyakorlat √©s a t√°rsadalomnak nevezett cs√ľrhe terel√©se, „oktat√°sa”, manipul√°l√°sa., de ha isten lenn√©k, sz√©gyelln√©m a pof√°mat amiatt, hogy ez a csorda a sz√°ml√°mra √≠r(t)hat√≥. Ide ez az √≠r√°som az utols√≥. Folytat√°s a m√°sik oldalon, oda√°t, ahol a zigazs√°g is van. Nem akarok m√°r sokat √≠rni. Nincs hozz√° huzalmam. Elm√ļlt. De t√∂bben √ļgy √©rzik, hogy meg kell ossz√°k a gondolataikat √©s nektek is kell egy f√©szek, ahol hitetlenkedhettek, any√°zhattok √©s b√°nthatj√°tok egym√°st. √ćgy itt megtal√°ltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztr√°ri√≥s gondja akad, ne sz√©gyellje. Valami√©rt nem egyszer√Ľ, de van akinek siker√ľl, van, akinek nem. Olvasni √≠gy is tud, hozz√° meg r√©g nem sz√≥ltok m√°r √©rdemben, √≠gy csak p√°r akt√≠v tagnak lenne hasznos a bejegyeztet√©s, h√°tha gy√Ľjtik a h√≠reket, vagy elmagyar√°zz√°k a vil√°g foly√°s√°t, ahogy eddig is tett√©k, t√∂bb-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logik√°ja szerint most kellene a legjobban egym√°sra tal√°lnotok √©s v√©gre megegyezni mindenben, de nem lesz √≠gy. Nem lehet. A keser√Ľ poharat fen√©kig kell √ľr√≠teni! Ez mindenkinek a maga j√°tszm√°ja, sorsk√∂nyve. De ne higgy√©tek, hogy itt √©s most van v√©ge. Igaz√°b√≥l el sem kezd√Ķd√∂tt m√©g. Ne feledj√©tek, semmi nem az, aminek l√°tszik, s ha m√©gis, az ebben a vil√°gban nem illeszked√Ķ √©lm√©ny, √≠gy szabaduljatok meg az √©lm√©nyt√Ķl mihamarabb! Viszl√°t oda√°t!

Hogy is mondj√°k arrafel√© az idi√≥ta j√≥bikos zsid√≥ k√∂r√∂kben? Szebb j√∂v√Ķt? Az igazs√°g ett√Ķl sokkal kacif√°ntosabb, mert az egyenest alig √©rtik. Az iszl√°m menti meg Eur√≥p√°t...a zsid√≥ cs√ľrh√©t√Ķl!HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2015. szeptember 25. 20:52:11
Erdogan: Aszaddal is lehetséges a szíriai békefolyamat

Bass√°r el-Aszad sz√≠riai eln√∂knek szerepe lehet a b√©ke megteremt√©s√©ben Sz√≠ri√°ban – id√©zt√©k Recep Tayyip Erdogan t√∂r√∂k √°llamf√Ķt h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek p√©nteken. Ezt a lehet√Ķs√©get T√∂r√∂korsz√°g eddig kiz√°rta. http://mno.hu/kul...en-1306063

A "szíriai" migránsok 30 százaléka nem is szíriai?

A magukat sz√≠riainak vall√≥ migr√°nsok mintegy 30 sz√°zal√©ka val√≥j√°ban nem sz√≠riai - mondta p√©nteken Berlinben a n√©met bel√ľgyminiszt√©rium sz√≥viv√Ķje. http://www.atv.hu...is-sziriai

K√Ķvel √©s pet√°rd√°val t√°madtak a finn rasszist√°k a menek√ľltekre http://vs.hu/koze...paign=main

Drónokat vetettek be az oroszok Szíriábanhttp://biztonsagp...-sziriabanA sza√ļdi kir√°ly fi√°nak konvoja okozhatta a trag√©di√°t

Egy libanoni lap szerint a sza√ļdi kir√°ly fi√°nak konvoja okozta a mekkai zar√°ndoklat alatt bek√∂vetkezett, t√∂bb mint h√©tsz√°z hal√°los √°ldozatot k√∂vetel√Ķ t√ľleked√©st. A sza√ļdi hat√≥s√°gok c√°folj√°k az eff√©le h√≠reket.
http://www.hirado...tragediat/

T√°vozik az amerikai k√©pvisel√Ķh√°z "s√≠r√≥s" eln√∂ke, John Boehner

Az amerikai k√©pvisel√Ķh√°z republik√°nus p√°rti eln√∂ke v√°ratlanul bejelentette, hogy t√°vozik posztj√°r√≥l. D√∂nt√©s√©vel el akarta ker√ľlni a p√°rton bel√ľli z√Ľrzavart.
http://hvg.hu/vil...elnoke#rss


Hazaviszik az utolsó román királyné szívét

Visszaviszik M√°ria rom√°n kir√°lyn√© ereklyek√©nt √Ķrz√∂tt sz√≠v√©t a szinajai Pelișor-kast√©lyba, oda, ahol az utols√≥ rom√°n kir√°lyn√© 77 √©ve elhunyt.
http://kitekinto....gWQLyv4W6B

Letiltották a fiatal melegek fórumát Oroszországbanhttp://24.hu/kulf...orszagban/

Kijev megtiltotta az orosz l√©git√°rsas√°goknak a berep√ľl√©st Ukrajn√°bahttp://magyaridok...aba-25466/

Orbán: Ausztria megtagadta barátságát, de készek vagyunk ezt elfelejtenihttp://www.napi.h...03652.html

Drasztikus béremelés lehet a megoldás

Eur√≥pa-szint√Ľ a verseny a tehets√©ges munkaer√Ķ√©rt. Vajon Magyarorsz√°g fel tud z√°rk√≥zni?
https://www.profe...5838/p/879

Kiadt√°k a riaszt√°st: mindj√°rt itt a monszunhttp://24.hu/belf...a-monszun/

http://warfiles.r...ussii.html

D√∂nt√©si jogk√∂r√∂ket kell visszavenni Br√ľsszelt√Ķlhttp://magyaridok...tol-25249/

Kissingerrel is tal√°lkozott az ENSZ-cs√ļcson felsz√≥lal√≥ √Āderhttp://hvg.hu/vil...ytatot#rss

A szeparatist√°k kik√ľldt√©k Luhanszk megy√©b√Ķl a ENSZ-thttp://24.hu/kulf...-a-ensz-t/

√Čles l√Ķszert is haszn√°lhatnak a k√Ķdob√°l√≥k ellen

√Čles l√Ķszert is haszn√°lhatnak a k√Ķdob√°l√≥ palesztinok ellen az izraeli katon√°k – √≠gy d√∂nt√∂tt a zsid√≥ √°llam korm√°nya, miut√°n a m√ļlt h√©ten egy izraeli f√©rfi hal√°los aut√≥balesetet szenvedett, mert k√∂vekkel dob√°lt√°k meg a j√°rm√Ľv√©t. K√∂zben eltemett√©k azt a palesztin l√°nyt, akit egy ellen√Ķrz√Ķpontn√°l l√Ķttek le izraeli katon√°k, mert √°ll√≠t√≥lag k√©ssel t√°madt r√°juk. http://hirtv.hu/h...en-1305965

A stockholmi magyar nagykövet tiltakozó jegyzéket ad áthttp://magyaridok...-at-25144/


"A Párt a nép választása"

El√Ķsz√∂r besz√©lt ny√≠ltan a K√≠nai Kommunista P√°rt (KKP) legitim√°ci√≥j√°r√≥l a p√°rt legfels√Ķbb vezet√©s√©nek egy tagja. Vang Csi-san (W√°ng Q√≠shān) kijelent√©s√©b√Ķl √©les vita kerekedett K√≠n√°ban, egyes elemz√Ķk pedig arr√≥l besz√©lnek: imm√°r a KKP is elismerte, hogy legitim√°ci√≥s v√°ls√°ggal k√ľzd.
http://kitekinto....gWWbSv4W6A

F√©lre√©rthet√Ķ bomb√°k

A n√©metrorsz√°gi B√ľchel l√©gi t√°maszpont, ahol amerikai hidrog√©nbomb√°kat √°llom√°soztatnak
wikipedia
Egy j√≥ kis hidegh√°bor√ļs sztori minden kell√©ke felvonult annak a minapi h√≠rnek a nyom√°ban, miszerint az amerikaiak √ļjabb nukle√°ris fegyvereket telep√≠tenek N√©metorsz√°gba. Amerikai √©s NATO-r√©szr√Ķl elhallgatott t√©nyek, f√©ligazs√°gok, f√©lre- √©s hozz√° nem √©rt√©s, a szenz√°ci√≥ra √©hes n√©met sajt√≥ √©s persze a lehet√Ķs√©gre azonnal lecsap√≥, az eur√≥paiak ellen√©rz√©s√©re √©rthet√Ķen r√°j√°tsz√≥ orosz strat√©giai kommunik√°ci√≥. http://mno.hu/eu/...ak-1305944

Mi a P√ĖCS?
Pedag√≥gus √Ėn√©rt√©kel√©si Csoportok.

pöcs

Na, de ez mi? √Ėn√©rt√©kel√©si csoportok alakulnak az iskol√°kban, a tan√°rok k√©t√©vente egym√°st oszt√°lyozz√°k majd, de a sz√ľl√Ķk is kapnak k√©rd√Ķ√≠vet.http://wiki.start...ent-122090
#12 | GERRY - 2015. szeptember 25. 21:55:45
Elég beírni a böngészöbe, hogy "piuvb.magyarnemzetikormany.com" vagy közvetlen a "postaimre.magyarnemzetikormany.com" cimen a blogra...
#13 | livia - 2015. szeptember 25. 21:57:14
Nem norm√°lis vil√°g. Pont...pont...pont. Mi lenne, ha nem √©rt√©keln√©nk √∂r√∂kk√©? Latolgatn√°nk? Net√°n m√©rlegeln√©nk? Mindenben musz√°j? Azt√°n meg j√∂het a farizeus sz√≠npadi m√Ľ. M√ļ√ļ!
#14 | asus - 2015. szeptember 25. 22:03:20
Köszönet a cikkért Imre!
√ćgy m√°r √©rthet√Ķbb a "zel√©gia", csak az a baj, hogy a ratk√≥ koroszt√°ly mindezt m√°r nem √©ri meg, csak a vele j√°r√≥ k√°oszt.
#15 | miskolcilaci - 2015. szeptember 25. 22:11:31
Hmmm. Azon gondolkozom, hogy lenne √©rtelme egy munkal√°togat√°sra kijutni Dombasszba? Csak egy kis tele-here, csere √ľd√ľltet√©s, s miegym√°s. √Člesben megy ahogy itt is, de az√©√©rt csak a mag gyorsabb.

Új támadó zászlóaljat hoz létre a Donyecki hadsereg.
A z√°szl√≥alj a h√≠res “Szom√°li” egys√©gre √©p√ľl, amely az eddigi sikeres harcok alatt h√≠rnevet szerzett mag√°nak. A z√°szl√≥alj vezet√Ķje az egys√©g h√≠rhedtt√© v√°lt tagja, Mihail Tolsztih, ismertebb nev√©n Givi parancsnok lesz.
http://karpathir....-hadsereg/

Az egys√©g r√©szt vett a legkem√©nyebb, donyecki rep√ľl√Ķt√©r√©rt v√≠vott harcokban, de ott voltak Ilovajszkban, Debalcev√≥ban √©s m√°s harcokban is, ahol tapasztalatot szereztek a meger√Ķs√≠tett objektumok t√°mad√°s√°ban √©s az utcai harcmodorban.
YouTube Videů


Motoroláéknál... Spárta zászló-alj.
YouTube Videů

----------------------------------------------------------
K√ĖTELEZ√ē TANULM√ĀNY: HEGEM√ďNIKUS HIBRID H√ĀBOR√ö (HHH) -AVAGY AZ EUR√ďPAI UNI√ď NEMZET√ĀLLAMAINAK SZ√ČTVER√ČSE?
https://internetf...more-36883

N√©met sajt√≥: Porosenko ler√©szegedett, Moszkv√°ba rep√ľlt volna.
http://hidfo.ru/2...t-repulni/

Ukr√°n k√©pvisel√Ķk t√∂megesen k√©rnek politikai menek√ľltjogot az EU-t√≥l.
http://www.karpat...-az-eu-tol
√ēszt√Ķl ukr√°n migr√°nsok is j√∂hetnek.
http://karpathir....-johetnek/
#16 | talpi - 2015. szeptember 26. 07:21:57
No dr√°ga bar√°taim a helyzet hogy k√∂zel √∂t √©ve megy itt a "fejt√°g√≠t√°s" .megy az " ord√≠tottam toporz√©koltam..." √©s senki nem ord√≠tott toporz√©kolt. Senki csak olvasott √©s fogadkozott " mekkora de mekkora MAGyar. Kiment szinte minden √©cben a "MOGY RA" PATTOGTATOTT KARIK√ĀST IVOTT B√ēS√ČGGEL √ČS R√ČSZEGEN FOGADKOZOTT"Hogy.majd √ē. S mi lett h√°rom nap ut√°n.? A zsid√≥ el√©gedett volt /mint manaps√°g/ hiszen a bev√©tel bus√°sabb volt min rem√©lte. T√∂bb okb√≥l hiszen megvolt a p√©nt megvolt a sz√©th√ļz√°s √©s megvoltak azok kiket manipul√°lni lehet. Jelent√Ķs t√∂meg csak a baj az hogy "haszontalan" hiszen r√©szegen magyarkodni fogadkozni pont azzal √©r fel mi t az ott √©s m√°shol l√©v√Ķk felel√Ķtlen √ľzeked√©se. Hiszen megy a basztat√°s de hol van a cselekv√Ķk sokas√°ga. Eln√©zem az itt jelen l√©v√Ķk sokas√°g√°t "tisztelet a kiv√©telnek" de mennyien voltak k√∂z√ľll√ľk valahol egy el√Ķad√°son vagy mennyien szerveztek maguk? S mennyi is k√∂z√ľll√ľk az igaz MAGyar? Na itt a baj kedves feleim. Itt a gond semmi cwal√°d semmi nemzeti √∂ntudat semmi harcoss√°g.magunk√©rt MAGunk√©rt. Hiszen az √Ķ j√∂v√Ķj√ľk a T√ČT! Ez van dr√°ga magyarjaim s l√°tj√°tok t√©nyleg ez van dr√°ga marad√©k MAGyarjaim. :(
#17 | spartakusz - 2015. szeptember 26. 07:41:05
SZEVASZTOK!

Nem tudtam oda √≠rni √°ll√°spontom √©s v√©lem√©nyem - melyet megalapozott az a tud√°s, hogy amikor a "kalandoz√≥" magyarok elmentek - n√©metbe - angolba - oroszba - meg stb. begy√Ľjteni az aranyaikat √©rt√©keiket - ne lopni mentek - vissza vett√©k amit kor√°bban t√Ķl√ľk elraboltak - √ČRTHET√ē!

MA EZT √ćRTAM VOLNA ODA - DE NEM TUDTAM √ćGY ITT TESZEM K√ĖZKINCS√Č FELFOG√ĀSOM AMI MAGYAR!

"...László Kiss
2 perce ·

szevasztok!

Tiszt√°zzunk valamit! Az √≠r√°s √≠rja, hogy az EON k√°rosult - h√°t egy nagy l√≥****t! Itt a k√°rosult a magyar minden magyar aki saj√°t tulajdon√°t kell vissza v√°s√°rolnia a v√©rsz√≠v√≥ spekul√°ns pi√≥c√°kt√≥l - akiknek eladta a nem magyar vezet√©s bag√≥√©rt √©s h√ļgy√©rt a magyar tulajdont! √ČRTITEK! VAN R√Ā P√ČLDA M√ĀSHOL! DUBAJBAN MINDEN POLG√ĀR 3000 DOLL√ĀRT KAP ALANYI JOGON! √ČRTED! TEH√ĀT NEM LOPTA CSAK VISSZA VETTE TULAJDON√ĀT! TOV√ĀBB√Ā √öJABBAN MEG MINDEN MIGR√ĀNS 670 EUR√ďT KAP - MINDEN H√ďNAPBAN - H√ĀT EGY NAGY L√ď****T A VALAGOTOKBAN - MEG A J√ď **** ANY√ĀTOKKAL SZ√ďRAKOZZATOK A T√ĖRV√ČNYNEK NEVEZETT J√ĀT√ČKSZAB√ĀLYAITOKKAL EGY√úTT - ELMENTEK A B√öS PICS√ĀBA B√õN√ĖZ√ē BANDA -
√Č R T H E T √ē V O L T A M !

ID. KISS L√ĀSZL√ď

ui: a rend - legyen rend - √©s ne b√Ľn√∂z√Ķk - k√∂z√∂ns√©ges k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk √°ltal ir√°ny√≠tott r√©m√°lom! MERT MA MINDEN MAJDNEM MINDEN NEMZET √ĀLLAM VEZET√ēJE AZ!...."

ENNEK KAPCS√ĀN JUTOTT ESZEMBE:

http://www.blikk....id=2403021

Sz√≥val lehet vele nem egyet√©rteni - de akkor is ez a val√≥s√°g - elrabolt√°k t√Ķl√ľnk √©s p√©nz√©rt adj√°k vissza bus√°s hasznot hajtva nekik - J√ď KI VAN EZ TAL√ĀLVA -

ID. KISS L√ĀSZL√ď
#18 | kakas - 2015. szeptember 26. 10:12:38
40.media.tumblr.com/7763975fc9c027ec85fd7aad13c25154/tumblr_nv6zsrUx5M1sn8ziso1_500.jpg :D
#19 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 26. 11:04:08
Úgy látom, hogy alakul délen is a helyzet. Szerbia és Horvátország:

http://index.hu/k...erautokat/
#20 | Ro-zsola - 2015. szeptember 26. 14:11:35
Imre ezt elég jól összeszedted. Sajnos nagyon sokan amolyan " világmegváltó " szerepkörben szeretnének villogni. Amint rájönnek , hogy senki sem tart rá igényt , csalódásukban összeomlanak.
Az elm√ļlt napokban k√ľl√∂n√∂sen odafigyeltem a lengyelekre. Tudom , a focidrukkerek meg a h√°tt√©r de √ļgy l√°tom nagyon komoly szerep jut majd nekik. Gyakorlatilag ugyanazt l√°thatjuk Csehorsz√°gban √©s Szlov√°ki√°ban is.
Terjed a nacionalizmus , a fehér faj védelmében
Lengyelek. Sok a k√©rd√Ķjel k√∂r√ľl√∂tt√ľk , m√©gt√∂bb a beidegz√Ķd√©s.
Ukrajna . A nagy nacionalista √Ķr√ľlet gyakorlatilag Ukrajna v√©g√©t jelenti. Nagyon nincs merre , hogyan. Az oroszokat legy√Ķzni nem lehet , a nyugat pedig nem kock√°ztatna meg egy eur√≥pai h√°bor√ļt. A sok ostoba ukr√°n hazafinak nincs helye sem otthon sem nyugaton.
A lengyel nacionalist√°t ugyanolyan propagand√°n nevelt√©k. Csakhogy manaps√°g l√°tva a menek√ľltinv√°zi√≥t , a nagy t√∂bbs√©g√ľk igencsak elgondolkodott. Ha tov√°bbra is maradnak az oroszellenes vonalon , az ukr√°nok sors√°ra fognak jutni. Nem neh√©z kital√°lni , az elpusztult lengyelek hely√©re kik fognak bek√∂lt√∂zni. Teh√°t miel√Ķtt a szok√°sos szlogenek erdej√©ben botork√°ln√°nk , figyelembe kell venni minden param√©tert.
Bulg√°ri√°n √°t √Čsztorsz√°gig a kialakult helyzet√©rt az EU-t , USA-t √©s kimondva a zsid√≥t teszik felel√Ķs√©. Nincs tabu , b√°tran felv√°llalj√°k a v√©lem√©ny√ľket.
A napokban egy er√Ķteljes mozgalom mutatkozott meg Pr√°g√°ban √©s Pozsonyban. A legenda egyszer√Ľ : " Az EU √©s USA fel√°ldozza a k√©t orsz√°got a zsid√≥ √©rdekeknek , lecser√©lve a jelenlegi lakoss√°got a k√∂nnyebben manipul√°lhat√≥ iszlamist√°kra . K√ľl√∂n-k√ľl√∂n egyik orsz√°gnak sincs es√©lye az ellen√°ll√°sra , teh√°t Csehorsz√°gnak √©s Szlov√°ki√°nak √ļjraegyes√ľlnie kell
Magyarorsz√°g mint a " feh√©r √©s kereszt√©ny Eur√≥pa v√©delmez√Ķje " szerep√©ben t√ľnd√∂k√∂l. No , az gy√∂ny√∂r√Ľ lesz amikor a magyarnak hazudott zsid√≥ neki kell menjen a nyugat-eur√≥pai zsid√≥nak. Mert ha nem teszi akkor lesz a nagy dirr-durr. A Jud(e)apesti zsid√≥n hatalmas nyom√°s van. Az igazi arc√°t lepleznie kell , mert ha kider√ľl az igazs√°g , a k√∂rny√©kbeli " szl√°v feh√©r fajv√©d√Ķk " ellens√©g√©v√© v√°lik. Am√ļgy ezzel nincs gond hiszen : " az nem baj hogy zsid√≥ ha a nemzet√©rt cselekszik ". Az , hogy ezt √∂nmag√°ban hogyan rendezi le , m√°sodlagos dolog.
Horv√°torsz√°g √©s Szerbia. Bolhacirkusz a jav√°b√≥l , √°lnememzeti szlogenekkel telepakolva. Val√≥j√°ban az EU-b√≥l ki√°br√°ndult de a kor√°bbi indulatok miatt a szerbeket ellens√©gnek tekint√Ķ horv√°t nacionalist√°k felt√Ľzel√©s√©r√Ķl van sz√≥. Valahogyan fel kell √©breszteni a horv√°tokat abb√≥l a keser√Ľ √°lomb√≥l miszerint az EU a " tejjel-m√©zzel foly√≥ K√°na√°n ". Ezt nem lehet holmi " gazdas√°gi sikerekkel el√©rni " ( Azt a sok idi√≥ta k√∂cs√∂g magyar nem akarja felfogni , ma Magyarorsz√°g m√©g mint " tranzit " szerepel , ha a " gazdas√°g j√≥l teljes√≠t " , akkor " c√©lorsz√°g " lesz ). Viszont amint a horv√°t gazdas√°g " az √∂sszeoml√°s sz√©l√©re ker√ľl " , akkor fog igaz√°b√≥l elgondolkodni. A l√©nyeg itt is egyszer√Ľ : Jugoszl√°via √ļjraalakul megtoldva Bulg√°ri√°val ahol hasonl√≥ a helyzet. Itt jegyezn√©m meg , a bolg√°rok szerint a " menek√ľltek " k√∂z√∂tt felt√Ľn√∂en sok bulg√°riai cig√°ny tal√°lhat√≥. ( ezek legink√°bb az egyre er√Ķs√∂d√Ķ bolg√°r nacionalist√°k finomnak nem mondhat√≥ " viselked√©se " miatt hagyj√°k el az orsz√°got )
Crna Gora szint√©n szorult helyzetben van. A k√∂rnyez√Ķ orsz√°gokhoz val√≥ viszonya nem mondhat√≥ r√≥zs√°snak , ha nem akarnak Alb√°nia sors√°ra jutni , nekik is l√©pni kell.
G√∂r√∂gorsz√°g maga a " par√°d√© ". Az EU t√∂ketlen idi√≥t√°i semmit sem oldottak meg. Ciprasz balh√©zott vel√ľk , majd hirtelen lemondott ( " akkor bax√°tok meg ! " stilusban ) de mivel az EU egy k√∂cs√∂g zsid√≥ bag√°zs aminek alig van ereje megoldani egy G√∂r√∂gorsz√°g gondjait , Ciprasz ism√©t visszat√©rhetett. El lehet k√©pzelni , Merkelnek mennyi befoly√°sa lesz Ath√©nra. Hiszen az aki a " menek√ľltinv√°zi√≥t " legink√°bb t√°mogatja imm√°ron nem tud a g√∂r√∂g n√©p sz√°m√°ra mint egyfajta " Messi√°s " ragyogni.
T√∂r√∂korsz√°g k√∂sz√∂ni sz√©pen megvan. Ment a dr√°masorozat megannyi form√°ban , sokan elk√∂nyvelt√©k az USA legh√Ľs√©gesebb talpnyal√≥j√°nak. Nos. Incirlikb√Ķl 50 amerikai atomt√∂ltetet kell elvigyenek. ( Ebb√Ķl hivatalosan 20 db N√©metorsz√°gba fog landolni ). K√∂zben az amerikai katonai jelenl√©tet nagym√©rt√©kben cs√∂kkentik. Az USA hi√°ba verte a ny√°l√°t , a jelenleg Sziria partjain√°l " cs√≥nak√°z√≥ " orosz tenger√©szek nagyon k√∂nnyed√©n √°tjutottak a Boszporuszon. ( Pedig az √°merikai " tud√≥sok " nagy f√∂ldreng√©st jeleztek el√Ķre Isztambul k√∂rny√©k√©n ). Nagy hirtelens√©gben miut√°n a t√∂r√∂k l√©gier√Ķ odapakolt Sz√≠ri√°ban , a t√∂r√∂k korm√°ny hirtelen oroszbar√°t lett. Persze persze csakis az√©rt mert Putyin megfenyegette T√∂r√∂korsz√°got. Vagy ink√°bb az√©rt , mert a t√∂r√∂k hadsereg nagyr√©szben lecser√©lte a NATO haditechnik√°t a f√©lig-meddig orosz de k√≠nainak mondott technik√°ra. ( A legenda szerint k√∂z√∂sen fejlesztett√©k ki a k√≠naiakkal ).
Rom√°nia m√°r csak hab a tort√°n. Mold√°via bekebel√©z√©s√©nek √°lma tov√°bbn√Ķtt Bukovina √©s Beszar√°bia megszerz√©s√©nek v√°gy√°val. A leg√ļjabb √©rtes√ľl√©sek szerint , Kiev k√ľl√∂n hadsereget szervez a rom√°n ter√ľletfoglal√≥k meg√°ll√≠t√°s√°ra. Mit is mondhatn√°nk erre ? Rom√°nia nem m√°s mint a CIA nagyran√Ķtt katonai ter√ľlete. Az egy dolog , hogy a CIA lemond Ukrajn√°r√≥l , de a v√©g√©n m√©g a feloszt√°s√°ban is seg√©dkezik , m√°r el√Ķre sajn√°lom az ukr√°nokat. M√°sr√©szr√Ķl a zsid√≥-fasiszta Jaros volt annyira ostoba , ny√≠ltan √ļgy besz√©lt a leend√Ķ Nagy-Ukrajn√°r√≥l mint az √öj-Izraelr√Ķl. No , az ukr√°n nacionalista kapott egy nagy pofont. Nem ukrajn√°√©rt kell megd√∂gleni. √Črdemes m√©g az oroszok ellen baxakodni ? M√°sik oldal : kor√°bban √°h√≠toztak a jelenlegi lengyel fennhat√≥s√°g alatt l√©v√Ķ ter√ľletekre. L√°tva a jelenlegi helyzetet , az ukr√°nnak van min t√∂rnie a fej√©t. Az oroszok ellen m√°r vesztettek , a marad√©kra pedig Ukrajna √©s Lengyelorsz√°g is ig√©nyt tart. + ott vannak m√©g a magyarok is
R√∂viden t√∂m√∂ren : jelenleg olyan k√°osz van Eur√≥p√°ban amit elk√©pzelni is embertpr√≥b√°l√≥ feladat. Aki azt harsogja : " √Čn mindent tudok , √©n mindent meg√©rtettem " , az egy barom. Keser√Ľ de be kell ismerni : csak sodr√≥dunk az √°rral.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.