Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülőcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szeréből teszek.

Elemi ellenállás van bennem minden írás, összefoglaló és elemzés kapcsán. Idejét múlt és így fölösleges. Ez zsigeri érzésem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogjátok érteni, s ha mégis, úgy annak sincs igazán már jelentősége.

Hol is kezdjem? 2010, vagy korábban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet rövid ismertetése közelebbi dátumhoz hű. Tehát „menekülthelyzet”. 2009-ben végleg lebukott a zsidó szabadkőműves-jezsuita-cionista…bilderberges összeesküvés. Kellet új terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen világháborúba a zsidó vezetőik kóhn-spirációja okán, így megszületett a nagy ötlet a korábban már tervezett kétpólusú világrendről. Na jó, ezt már tervezték, de mivel 2010-ben már izraelnek ki kellett volna provokálnia a világháborút és Oroszország és Kína is beolvasztásra került volna cionista pakliba, így sürgősen lépniük Kelet. Persze Kína és Oroszország ugyanolyan zsidófertőzött területek, mint bármely potens pontja a bolygónak, de ez most kapóra jön, mert álcának is remek fedőtörténet, hogy ők nem kiiktatni, hanem megvédeni akarják az összeesküvő zsidókat a saját maguktól, s mára megértük, hogy Izrael új „barátai” Kína és Oroszország lettek. Hogy telik az idő. A barátaidat tartsd magadhoz közel, az ellenségeidet még közelebb! De térjünk vissza 2010-hez. Szíriában még csend van. Azaz már nincs, mert az oroszok a törökkel, szírekkel, Libanonnal sürgős tárgyalásba és diplomáciai nagyüzembe kezdenek. Assad bejárja az országot és megegyezik Erdogánnal, Ahmadinedzsaddal…a következő 5 éves tervről. Erre ki emlékszik még? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra beérett a gyümölcs. Válogatott, fizetett „turisták” nacionalizálják a liberális zsidó-keresztény európai buzi-parádétól visszhagos, korrupt „európai” liberális kulturális sokszínűséget, mely nemrég még cigány-mámorban és zsidó hallelújában leledzve készítette elő egy új államiság, a zsidó-cigány autonóm világcsászárság összeesküvését. De lépjünk tovább! Szóval, idő közben az össze titkosszolgálat fejet cserélt, sőt ki is derült, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva és természetesen tudnak mindenről. Merkel (Hitler lány) még 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonné 2013-ban bejelenti, hogy elveszítették az információs háborút. Lépésről-lépésre, de a média, hírgyártó szervek…sorra fordulna Keletre és persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az új Nyugat. Átveszi pénzügyileg, katonailag, szellemileg, vallásilag…szóval cakkompúder a zsidó-mételyezett ostoba Nyugat értelmesebb részét, technológiáját és nem erőszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyomásgyakorlással. Szankciók? Igen, köszönik szépen jól vannak, sőt ez erősíti a hazai gazdaságot. Háborúk? Igen, irányítottan, szépen, komótosan, de kellett ennyi év, hogy az ügynökhálózat is felFEDje magát és megindul-mason a takarítás a Kaukázusokon keresztül Délnek és Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooperál, hisz a „hatalom” azon „problémával” találja szemben magát, hogy létre hoztak egy működésképtelen rendszert és ha nem lesz világháború, úgy nem tudják fenntartani a látszatát annak, hogy béke van. Az új „ideológiai” a visszanemesítés, nemzetiesítés, autonomizálás, elkülönülés egy újabb szövets-égi rendszerben, mely faji alapon szerveződik és valójában a gyökerekhez nyúl vissza…, de ezt rendszert a már meglévő „elit” kell megkösse, de nem maga számára, mert ők korruptak, zsidók, szabadkőművesek és mégsem tehetnek mást. Új, tiszta szellemileg kiegyensúlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a jövő víziójáért…pedig valójában nincs semmilyen „háború”. Vagyis, úgy van, hogy nincs. Afrika felfejlődik, Kína ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy meglévő érdekrendszert és hozott humanid anyagot kell Emberré formálni sebtiben. a sterillé agymosott bandát. A kereskedelem, együttműködés, világgazdaság robog ezerrel. Kerülik, kikerülik a szabadkőműves zsidó közvetítőket, illetve magukhoz kötik, lekötik őket. Kényes ügylet, mert mindenkiről dosszié van, kompromittáló anyagok, zsarolható azokban a „körökben”. Ettől függetlenül világbéke készül, a történelem eddigi legnagyobb békéje. Alaszkán keresztül vezető gyorsvasút köti össze hamarosan Dél-Afrikai Köztársaságot és Argentínát. A két pólus valójában egy, csak a gyeplő kerül át „Putyin kezébe Obama kezéből”. De itt nem is a személy a lényeges, hisz valójában egy szerepet kell betölteni.

De benneteket jobban érdekel az érdek, mely diktál ebben a káosznak tűnő dinamikus renddel bíró logikus rendszerben, nemde? Nincs illúzióm, nem aki nem érett meg az nem ért meg eztán sem. Az érdekszervezetek újragondolásáról van szó, a hibridek szelekciójáról, semlegesítéséről, összegyűjtéséről és -lényegében- likvidálásáról. Globális szintű folyamat, minden valamire való szervezet, erőszak-bíró organizáció és organizmus erre a tervre van ráállítva. Minden egyszerre zajlik ezért nehéz lekövetni, de minden egy irányba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogatás
-vallási káosz
-háborúk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam még…mert úgy tűnik, hogy az oktatás, irodalom, iskolarendszer, egészségügy, vállalkozások, kereskedelem, honvédelem, közigazgatás, rendvédelem…tudomány…minden részterületen, mintha összefonódva, de nagy iparkodással menne az ide-oda átszervezés, „határrevízió”…és sorra buknak meg a tabuk és hullanak a leplek a nagy előre bejósolt mesterségesen generált „népvándoroltatás” kellős közepében.

BRICS, Rubel, Jüan, Dollár…új gazdasági mechanizmus, intézményrendszer, hitelminősítő, szuperbank, Ázsia, Afrika és Amerika –központ? Európa szépen beáll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael és a zsidó terrorveszély felszámolása kulcskérdés. Ügynökhálózat felszámolás és átstrukturálás zajlik, de sok kérdés van még nyitva. Ami kulcskérdés, az elbutított, megnyomorított lelkű, szellemű és testű önvédelmi és természetes reflexeivel már nem rendelkező, igazságszeretetre és kimondására alkalmatlanná tett, liberális agymosott, vagy fanatizáltan idegbajossá tett tömegek leszűrése és a köztük is és a kulcspozíciókba helyezett irányítóik, terelőik az „emberiség” zsarolói, zsarnokgyíkjai (tirannoszauruszai) napfényre terelése kulcskérdés. Mehetne ez a központi médián keresztül, de a medián a közepet, közepest jelenti és jelenleg a közepes szint az ásóbéka feneke alatt két ásónyomnyira van, szellemi csúcspontját tekintve. Az igazság sokkoló és gazdasági, morális, politikai, vallási…egyszóval a társadalomnak nevezett irányított, terelt csürhe teljes káoszba döntését eredményezné. Alig hinnék, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verniük az össze „vezetőt” az említett szinteke, az meg ugye az „emberiség projekt” teljes kudarcát eredményező aktivitást jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonalú és még a saját hülyeségét is képes megbocsájtani. Nem kicsit galoppoztatta el a földi parazitáit és nem sok híján ez a teljes törlést eredményezte volna. Az illumináti és a B’naiB’irth…de a többi „ártalmatlan” szabadkőműves –jezsuita-mormon- (összességében zsidó-cigány) társaság nem csipkeverő szakkör ám) és ugyan egy ideig úgy tűnhetett, hogy jó ötlet egy szűk hibrid körnek ekkora hatalmat adni a kezébe, hogy öljenek, pusztítsanak, hazudjanak és dúljanak minden emberi értéket (melyet mi annak vélünk)…, de ez az az opció nem vezetett a várt eredményre. Illetve az „istenek” egyik típusa ezt is várta, a másik meg most nagyon morcos. De erről tudnotok sem kell.

Amiről kell, arról meg úgy sem vesztek tudomást. Szóval, Izrael felszámolása és a terrorista zsidó „faj” és irányítói likvidálása elkerülhetetlen. Közel –Kelettel ismerkedik most Európa…illetve Európa most ismeri csak fel Jew-rópát, hogy valójában a zsidó-katolikus összeesküvők a muszlim szemitákkal közösben perverz mocskos játékot űztek, űznek az emberekkel. A fenyegetés egyértelmű. Katonai mozgósítás, polgári védelem, sőt maga a polgár is kénytelen a lusta tohonya agyát lassan gondolkodásra használni és kóhn-frontálja magát a tényekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan eljön az „én időm” es. Bár lassan, de biztosan ez egyre kevésbé érdekel. Nem kihívás az idióták „mentése”…
Egy pillanat alatt egész Európa bemozdult és rossz szomszédi v-iszonya lett, miközben Ukrajnában háború, Moldávia kész rá…Románia, Bulgária…Jugoszlávia és Csehszlovákia is, de Lengyelország és Nemétország…és gyakorlatilag minden „álnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liberális, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted bárminek kormányzat egy kottából játszik. A zsidó alakot váltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” és lesz eztán nacionalista…mint annak idején, Hitler-Siklgruber idejében. De nem változott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti német bevonális emlékmű, vagy Horn Brüsszeli szobra, vagy a képmutatások zöme, mely ugyanolyan hazugság, mint amilyenekhez eddig hozzá voltunk szoktatva, csak nem tudtuk még, hogy az-ok. De mára legyen világos az ok! Ami történik oka és okozói is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okozók is, ki-ki szerény képességei szerint és dimenzió-jártassága alapján kapja meg a besorolását, beosztását.

Mindenki érdeke, hogy a lehető leggyorsabban és legzökkenőmentesebben menjen végbe a változás, mely az „emberiség” szelekcióját illeti. A „menekültek” kérdése valójában zsidó-kérdés. persze nem csak zsidókról van itt szó, hanem az ügynökseregükről, menthetetlen fertőzöttekről, agymosottakról…akiknek „menekülniük kell”, és/vagy színt vallani. Egyiptomban megkezdték a tisztogatás. Kaukázusban és most Szír területen és persze jewrópába terelTEKen is megy az adatbázis –futtatás. Minden szolgálat összejátszik ebben a kérdésben, nincs NATO és nincs Oroszország „ellentét”. Jól előkészített munka zajlik, kölcsönös „kiutasítgatásokkal” és a java csak eztán jön. A jövő hírei zöme Oroszországról fognak szólni. Orbán egyelőre hivatalosan is a jóbiknak megírt program papírformája szerint lépeget Moszkva utasítására, de Európa egészének „üdvére”. Bére valószínűleg az „új” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli elnökének szerepe lesz és a bohózat következő fejezetében Vona-Zazrivec fog bohóckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, népnemzeti néppárti fitymaszűkület. A fokozatosság elve a sok barom és a „demokrácia” miatt elengedhetetlen kellék. Lesz kis szükölés, mert a „nemzetegyesítést” és a cigány-zsidó összeesküvőket nekik kell egy táborba passzírozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell még tupírozni az ide telepítendő „menekült” izraelitákkal, melyből most is van 2 millió, már határokóhn belül és a visszaterelt cigányokkal…miközben Erdély függetlenedik, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja és lehet még Őrvidék is vissza lesz rendezve, sőt a Szent Korona égiszére hivatkozva becsatlakozik Horvátország is megent a „Szent Szövetségbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak király-purgyét is és a lengyel király ezt jóvá is hagyja, miközben minden oroszok cárja is trónra lép. A lényeg nem is ez, hanem az átrendeződés, mely esélyt ad a normális létre és a bűnösöket (érdemek szerint) el lehet takarítani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az egész rendszer velejéig romlott és nincs nembűnös, megalkuvó gerinctelen sunyi a hivatalokban és a zöld asztalok mellett. Sajnos az össze rendőrt, ügyészt, bírót, politikust sem lehet likvidálni (pedig de szeretném) egy rövid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne és zárlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyasztói társadalom nem lenne képes feldolgozni egy ilyen szükségszerű traumát. Igen, a tetvekre, idiótákra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szaporító anyag, amely a jövő generációját a tojólyukján keresztül engedi és tán azokból már lehet némileg ember. Két generációnak kell így nagy iramban megjelenni és a minőségből, nem a szapora parazita fajtából, melynek a sokasodásának gyorsan véget kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom újra éled, egyelőre tele álhunyóval, de ezen most változtatni nem a mi dolgunk. Az ébresztés nem kívánságműsor. De az, hogy a fajok szét lesznek válogatva, ne legyen kérdés, még akkor sem, ha mára akkora nagynak tűnik a keveredés. Ember-nemember…ilyen egyszerű ez. Aki emberi minőséget ér el, az marad, aki nem az megy a …
Erkölcs és becsület a jelszó és persze újra kell gondolni a vallási mániát is, mely az anya, nő és a férfi, no meg a gyermek fogalmát és szerepét is helyére kell tegye. Isten így akarja. Ha nem, akkor is így lesz!
Nem megyek a részletekbe jobban, az oldalon kin van minden és túl van már magyarázva rég. Ami engem illet már nagyon unom. Nem a változást, chemtrailt…közönyt, hanem az értetlenséget, éretlenséget. Ezt kudarcként élem meg. Végül is a többit is, de minél több kudarc ér, annál szívósabb leszek. Elmehetnék így is szivattyúnak. Változtatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy háború”, így a bennem felgyülemlett bosszúvágyat másoknak kell kiélni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gané, ahová akar, alku fejében! Ha mód lesz rá, nem akarom összemocskolni a kezem sem ezzel a parazita bandával. A lábam is megteszi. De addig is …közben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a rövid semmitmondásba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Miközben Európában kitör a kamuháboború, a holokamu…és a gyalázat, minden szépen rendes kerékvágásba fordul. A hulladék összetakarít maga után és elhordja magát. De ezt józan ésszel nem lehet józanul szemlélni! Moszkva rendezi a muszlim világot, felszabadítja Jewrópát a faszista-náci zsidó veszélytől, bankároktól és átveszi a világgazdaságot, csak így csendben. Kína csendestársként, majd egyre hangosabban alátámasztja az „új gazdasági mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Remélem! Azt is, hogy személyesen intézhetek el sok férget, vagy ha nem is én magam, de legalábbis közöm lesz a célszemélyek likvidálásához. Ez nem tölt el jó érzéssel. Most, hogy lassan a külföldi munkavállalásnak is vége, vagy nekiállok könyvet írni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, magángazdálkodást, vagy kimegyek Dombaszba szétnézni és kicsit felvasaltatom a ráncaimat, vagy mindezt így, ebben a sorrendben. Van még 2-3 év arra, hogy komótosan baxakodjanak egymással és átszervezzék a rendszart, a jóbikos zsidó csürhét is megfuttassák…, mert az istenbarma nép vihogva kívánja saját pusztulását. A népet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon megérett rá (mindegy mi az oka, hogy megmérgezték az elméjét, lelkét…meggyőződésem, hogy a zömnek sem bocsánata, sem lehetősége nincs már ezen változtatni. A „szeretlek Magyarország” projekt és az „érezd magad otthon” baromságok nem nekem valók. Jó ha jön a háború és bármi lesz, az biztos, ölni tudnék zokszó nélkül és nagyon, persze higgadtan és demokratikusan no meg szükségből, hazaszeretetből és ellenvetés nélkül, majd később megbánva és az istenre, vagy mi re rákenve a dolgot, hisz ő akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetnénk, ha a nagy szarházi így alakította a dolgait. Persze valahol nevetek az egészen, mert röhejes, szánalmas az összeesküvés-gyakorlat és a társadalomnak nevezett csürhe terelése, „oktatása”, manipulálása., de ha isten lennék, szégyellném a pofámat amiatt, hogy ez a csorda a számlámra ír(t)ható. Ide ez az írásom az utolsó. Folytatás a másik oldalon, odaát, ahol a zigazság is van. Nem akarok már sokat írni. Nincs hozzá huzalmam. Elmúlt. De többen úgy érzik, hogy meg kell osszák a gondolataikat és nektek is kell egy fészek, ahol hitetlenkedhettek, anyázhattok és bánthatjátok egymást. Így itt megtaláltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztráriós gondja akad, ne szégyellje. Valamiért nem egyszerű, de van akinek sikerül, van, akinek nem. Olvasni így is tud, hozzá meg rég nem szóltok már érdemben, így csak pár aktív tagnak lenne hasznos a bejegyeztetés, hátha gyűjtik a híreket, vagy elmagyarázzák a világ folyását, ahogy eddig is tették, több-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logikája szerint most kellene a legjobban egymásra találnotok és végre megegyezni mindenben, de nem lesz így. Nem lehet. A keserű poharat fenékig kell üríteni! Ez mindenkinek a maga játszmája, sorskönyve. De ne higgyétek, hogy itt és most van vége. Igazából el sem kezdődött még. Ne feledjétek, semmi nem az, aminek látszik, s ha mégis, az ebben a világban nem illeszkedő élmény, így szabaduljatok meg az élménytől mihamarabb! Viszlát odaát!

Hogy is mondják arrafelé az idióta jóbikos zsidó körökben? Szebb jövőt? Az igazság ettől sokkal kacifántosabb, mert az egyenest alig értik. Az iszlám menti meg Európát...a zsidó csürhétől!Hozzászólások


#11 | postaimre - 2015. szeptember 25. 20:52:11
Erdogan: Aszaddal is lehetséges a szíriai békefolyamat

Bassár el-Aszad szíriai elnöknek szerepe lehet a béke megteremtésében Szíriában – idézték Recep Tayyip Erdogan török államfőt hírügynökségek pénteken. Ezt a lehetőséget Törökország eddig kizárta. http://mno.hu/kul...en-1306063

A "szíriai" migránsok 30 százaléka nem is szíriai?

A magukat szíriainak valló migránsok mintegy 30 százaléka valójában nem szíriai - mondta pénteken Berlinben a német belügyminisztérium szóvivője. http://www.atv.hu...is-sziriai

Kővel és petárdával támadtak a finn rasszisták a menekültekre http://vs.hu/koze...paign=main

Drónokat vetettek be az oroszok Szíriábanhttp://biztonsagp...-sziriabanA szaúdi király fiának konvoja okozhatta a tragédiát

Egy libanoni lap szerint a szaúdi király fiának konvoja okozta a mekkai zarándoklat alatt bekövetkezett, több mint hétszáz halálos áldozatot követelő tülekedést. A szaúdi hatóságok cáfolják az efféle híreket.
http://www.hirado...tragediat/

Távozik az amerikai képviselőház "sírós" elnöke, John Boehner

Az amerikai képviselőház republikánus párti elnöke váratlanul bejelentette, hogy távozik posztjáról. Döntésével el akarta kerülni a párton belüli zűrzavart.
http://hvg.hu/vil...elnoke#rss


Hazaviszik az utolsó román királyné szívét

Visszaviszik Mária román királyné ereklyeként őrzött szívét a szinajai Pelișor-kastélyba, oda, ahol az utolsó román királyné 77 éve elhunyt.
http://kitekinto....gWQLyv4W6B

Letiltották a fiatal melegek fórumát Oroszországbanhttp://24.hu/kulf...orszagban/

Kijev megtiltotta az orosz légitársaságoknak a berepülést Ukrajnábahttp://magyaridok...aba-25466/

Orbán: Ausztria megtagadta barátságát, de készek vagyunk ezt elfelejtenihttp://www.napi.h...03652.html

Drasztikus béremelés lehet a megoldás

Európa-szintű a verseny a tehetséges munkaerőért. Vajon Magyarország fel tud zárkózni?
https://www.profe...5838/p/879

Kiadták a riasztást: mindjárt itt a monszunhttp://24.hu/belf...a-monszun/

http://warfiles.r...ussii.html

Döntési jogköröket kell visszavenni Brüsszeltőlhttp://magyaridok...tol-25249/

Kissingerrel is találkozott az ENSZ-csúcson felszólaló Áderhttp://hvg.hu/vil...ytatot#rss

A szeparatisták kiküldték Luhanszk megyéből a ENSZ-thttp://24.hu/kulf...-a-ensz-t/

Éles lőszert is használhatnak a kődobálók ellen

Éles lőszert is használhatnak a kődobáló palesztinok ellen az izraeli katonák – így döntött a zsidó állam kormánya, miután a múlt héten egy izraeli férfi halálos autóbalesetet szenvedett, mert kövekkel dobálták meg a járművét. Közben eltemették azt a palesztin lányt, akit egy ellenőrzőpontnál lőttek le izraeli katonák, mert állítólag késsel támadt rájuk. http://hirtv.hu/h...en-1305965

A stockholmi magyar nagykövet tiltakozó jegyzéket ad áthttp://magyaridok...-at-25144/


"A Párt a nép választása"

Először beszélt nyíltan a Kínai Kommunista Párt (KKP) legitimációjáról a párt legfelsőbb vezetésének egy tagja. Vang Csi-san (Wáng Qíshān) kijelentéséből éles vita kerekedett Kínában, egyes elemzők pedig arról beszélnek: immár a KKP is elismerte, hogy legitimációs válsággal küzd.
http://kitekinto....gWWbSv4W6A

Félreérthető bombák

A németrországi Büchel légi támaszpont, ahol amerikai hidrogénbombákat állomásoztatnak
wikipedia
Egy jó kis hidegháborús sztori minden kelléke felvonult annak a minapi hírnek a nyomában, miszerint az amerikaiak újabb nukleáris fegyvereket telepítenek Németországba. Amerikai és NATO-részről elhallgatott tények, féligazságok, félre- és hozzá nem értés, a szenzációra éhes német sajtó és persze a lehetőségre azonnal lecsapó, az európaiak ellenérzésére érthetően rájátszó orosz stratégiai kommunikáció. http://mno.hu/eu/...ak-1305944

Mi a PÖCS?
Pedagógus Önértékelési Csoportok.

pöcs

Na, de ez mi? Önértékelési csoportok alakulnak az iskolákban, a tanárok kétévente egymást osztályozzák majd, de a szülők is kapnak kérdőívet.http://wiki.start...ent-122090
#12 | GERRY - 2015. szeptember 25. 21:55:45
Elég beírni a böngészöbe, hogy "piuvb.magyarnemzetikormany.com" vagy közvetlen a "postaimre.magyarnemzetikormany.com" cimen a blogra...
#13 | livia - 2015. szeptember 25. 21:57:14
Nem normális világ. Pont...pont...pont. Mi lenne, ha nem értékelnénk örökké? Latolgatnánk? Netán mérlegelnénk? Mindenben muszáj? Aztán meg jöhet a farizeus színpadi mű. Múú!
#14 | asus - 2015. szeptember 25. 22:03:20
Köszönet a cikkért Imre!
Így már érthetőbb a "zelégia", csak az a baj, hogy a ratkó korosztály mindezt már nem éri meg, csak a vele járó káoszt.
#15 | miskolcilaci - 2015. szeptember 25. 22:11:31
Hmmm. Azon gondolkozom, hogy lenne értelme egy munkalátogatásra kijutni Dombasszba? Csak egy kis tele-here, csere üdültetés, s miegymás. Élesben megy ahogy itt is, de azéért csak a mag gyorsabb.

Új támadó zászlóaljat hoz létre a Donyecki hadsereg.
A zászlóalj a híres “Szomáli” egységre épül, amely az eddigi sikeres harcok alatt hírnevet szerzett magának. A zászlóalj vezetője az egység hírhedtté vált tagja, Mihail Tolsztih, ismertebb nevén Givi parancsnok lesz.
http://karpathir....-hadsereg/

Az egység részt vett a legkeményebb, donyecki repülőtérért vívott harcokban, de ott voltak Ilovajszkban, Debalcevóban és más harcokban is, ahol tapasztalatot szereztek a megerősített objektumok támadásában és az utcai harcmodorban.
YouTube Videó


Motoroláéknál... Spárta zászló-alj.
YouTube Videó

----------------------------------------------------------
KÖTELEZŐ TANULMÁNY: HEGEMÓNIKUS HIBRID HÁBORÚ (HHH) -AVAGY AZ EURÓPAI UNIÓ NEMZETÁLLAMAINAK SZÉTVERÉSE?
https://internetf...more-36883

Német sajtó: Porosenko lerészegedett, Moszkvába repült volna.
http://hidfo.ru/2...t-repulni/

Ukrán képviselők tömegesen kérnek politikai menekültjogot az EU-tól.
http://www.karpat...-az-eu-tol
Ősztől ukrán migránsok is jöhetnek.
http://karpathir....-johetnek/
#16 | talpi - 2015. szeptember 26. 07:21:57
No drága barátaim a helyzet hogy közel öt éve megy itt a "fejtágítás" .megy az " ordítottam toporzékoltam..." és senki nem ordított toporzékolt. Senki csak olvasott és fogadkozott " mekkora de mekkora MAGyar. Kiment szinte minden écben a "MOGY RA" PATTOGTATOTT KARIKÁST IVOTT BŐSÉGGEL ÉS RÉSZEGEN FOGADKOZOTT"Hogy.majd Ő. S mi lett három nap után.? A zsidó elégedett volt /mint manapság/ hiszen a bevétel busásabb volt min remélte. Több okból hiszen megvolt a pént megvolt a széthúzás és megvoltak azok kiket manipulálni lehet. Jelentős tömeg csak a baj az hogy "haszontalan" hiszen részegen magyarkodni fogadkozni pont azzal ér fel mi t az ott és máshol lévők felelőtlen üzekedése. Hiszen megy a basztatás de hol van a cselekvők sokasága. Elnézem az itt jelen lévők sokaságát "tisztelet a kivételnek" de mennyien voltak közüllük valahol egy előadáson vagy mennyien szerveztek maguk? S mennyi is közüllük az igaz MAGyar? Na itt a baj kedves feleim. Itt a gond semmi cwalád semmi nemzeti öntudat semmi harcosság.magunkért MAGunkért. Hiszen az ő jövőjük a TÉT! Ez van drága magyarjaim s látjátok tényleg ez van drága maradék MAGyarjaim. :(
#17 | spartakusz - 2015. szeptember 26. 07:41:05
SZEVASZTOK!

Nem tudtam oda írni álláspontom és véleményem - melyet megalapozott az a tudás, hogy amikor a "kalandozó" magyarok elmentek - németbe - angolba - oroszba - meg stb. begyűjteni az aranyaikat értékeiket - ne lopni mentek - vissza vették amit korábban tőlük elraboltak - ÉRTHETŐ!

MA EZT ÍRTAM VOLNA ODA - DE NEM TUDTAM ÍGY ITT TESZEM KÖZKINCSÉ FELFOGÁSOM AMI MAGYAR!

"...László Kiss
2 perce ·

szevasztok!

Tisztázzunk valamit! Az írás írja, hogy az EON károsult - hát egy nagy ló****t! Itt a károsult a magyar minden magyar aki saját tulajdonát kell vissza vásárolnia a vérszívó spekuláns piócáktól - akiknek eladta a nem magyar vezetés bagóért és húgyért a magyar tulajdont! ÉRTITEK! VAN RÁ PÉLDA MÁSHOL! DUBAJBAN MINDEN POLGÁR 3000 DOLLÁRT KAP ALANYI JOGON! ÉRTED! TEHÁT NEM LOPTA CSAK VISSZA VETTE TULAJDONÁT! TOVÁBBÁ ÚJABBAN MEG MINDEN MIGRÁNS 670 EURÓT KAP - MINDEN HÓNAPBAN - HÁT EGY NAGY LÓ****T A VALAGOTOKBAN - MEG A JÓ **** ANYÁTOKKAL SZÓRAKOZZATOK A TÖRVÉNYNEK NEVEZETT JÁTÉKSZABÁLYAITOKKAL EGYÜTT - ELMENTEK A BÚS PICSÁBA BŰNÖZŐ BANDA -
É R T H E T Ő V O L T A M !

ID. KISS LÁSZLÓ

ui: a rend - legyen rend - és ne bűnözők - közönséges köztörvényes bűnözők által irányított rémálom! MERT MA MINDEN MAJDNEM MINDEN NEMZET ÁLLAM VEZETŐJE AZ!...."

ENNEK KAPCSÁN JUTOTT ESZEMBE:

http://www.blikk....id=2403021

Szóval lehet vele nem egyetérteni - de akkor is ez a valóság - elrabolták tőlünk és pénzért adják vissza busás hasznot hajtva nekik - JÓ KI VAN EZ TALÁLVA -

ID. KISS LÁSZLÓ
#18 | kakas - 2015. szeptember 26. 10:12:38
40.media.tumblr.com/7763975fc9c027ec85fd7aad13c25154/tumblr_nv6zsrUx5M1sn8ziso1_500.jpg :D
#19 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 26. 11:04:08
Úgy látom, hogy alakul délen is a helyzet. Szerbia és Horvátország:

http://index.hu/k...erautokat/
#20 | Ro-zsola - 2015. szeptember 26. 14:11:35
Imre ezt elég jól összeszedted. Sajnos nagyon sokan amolyan " világmegváltó " szerepkörben szeretnének villogni. Amint rájönnek , hogy senki sem tart rá igényt , csalódásukban összeomlanak.
Az elmúlt napokban különösen odafigyeltem a lengyelekre. Tudom , a focidrukkerek meg a háttér de úgy látom nagyon komoly szerep jut majd nekik. Gyakorlatilag ugyanazt láthatjuk Csehországban és Szlovákiában is.
Terjed a nacionalizmus , a fehér faj védelmében
Lengyelek. Sok a kérdőjel körülöttük , mégtöbb a beidegződés.
Ukrajna . A nagy nacionalista őrület gyakorlatilag Ukrajna végét jelenti. Nagyon nincs merre , hogyan. Az oroszokat legyőzni nem lehet , a nyugat pedig nem kockáztatna meg egy európai háborút. A sok ostoba ukrán hazafinak nincs helye sem otthon sem nyugaton.
A lengyel nacionalistát ugyanolyan propagandán nevelték. Csakhogy manapság látva a menekültinváziót , a nagy többségük igencsak elgondolkodott. Ha továbbra is maradnak az oroszellenes vonalon , az ukránok sorsára fognak jutni. Nem nehéz kitalálni , az elpusztult lengyelek helyére kik fognak beköltözni. Tehát mielőtt a szokásos szlogenek erdejében botorkálnánk , figyelembe kell venni minden paramétert.
Bulgárián át Észtországig a kialakult helyzetért az EU-t , USA-t és kimondva a zsidót teszik felelősé. Nincs tabu , bátran felvállalják a véleményüket.
A napokban egy erőteljes mozgalom mutatkozott meg Prágában és Pozsonyban. A legenda egyszerű : " Az EU és USA feláldozza a két országot a zsidó érdekeknek , lecserélve a jelenlegi lakosságot a könnyebben manipulálható iszlamistákra . Külön-külön egyik országnak sincs esélye az ellenállásra , tehát Csehországnak és Szlovákiának újraegyesülnie kell
Magyarország mint a " fehér és keresztény Európa védelmezője " szerepében tündököl. No , az gyönyörű lesz amikor a magyarnak hazudott zsidó neki kell menjen a nyugat-európai zsidónak. Mert ha nem teszi akkor lesz a nagy dirr-durr. A Jud(e)apesti zsidón hatalmas nyomás van. Az igazi arcát lepleznie kell , mert ha kiderül az igazság , a környékbeli " szláv fehér fajvédők " ellenségévé válik. Amúgy ezzel nincs gond hiszen : " az nem baj hogy zsidó ha a nemzetért cselekszik ". Az , hogy ezt önmagában hogyan rendezi le , másodlagos dolog.
Horvátország és Szerbia. Bolhacirkusz a javából , álnememzeti szlogenekkel telepakolva. Valójában az EU-ból kiábrándult de a korábbi indulatok miatt a szerbeket ellenségnek tekintő horvát nacionalisták feltűzeléséről van szó. Valahogyan fel kell ébreszteni a horvátokat abból a keserű álomból miszerint az EU a " tejjel-mézzel folyó Kánaán ". Ezt nem lehet holmi " gazdasági sikerekkel elérni " ( Azt a sok idióta köcsög magyar nem akarja felfogni , ma Magyarország még mint " tranzit " szerepel , ha a " gazdaság jól teljesít " , akkor " célország " lesz ). Viszont amint a horvát gazdaság " az összeomlás szélére kerül " , akkor fog igazából elgondolkodni. A lényeg itt is egyszerű : Jugoszlávia újraalakul megtoldva Bulgáriával ahol hasonló a helyzet. Itt jegyezném meg , a bolgárok szerint a " menekültek " között feltűnöen sok bulgáriai cigány található. ( ezek leginkább az egyre erősödő bolgár nacionalisták finomnak nem mondható " viselkedése " miatt hagyják el az országot )
Crna Gora szintén szorult helyzetben van. A környező országokhoz való viszonya nem mondható rózsásnak , ha nem akarnak Albánia sorsára jutni , nekik is lépni kell.
Görögország maga a " parádé ". Az EU töketlen idiótái semmit sem oldottak meg. Ciprasz balhézott velük , majd hirtelen lemondott ( " akkor baxátok meg ! " stilusban ) de mivel az EU egy köcsög zsidó bagázs aminek alig van ereje megoldani egy Görögország gondjait , Ciprasz ismét visszatérhetett. El lehet képzelni , Merkelnek mennyi befolyása lesz Athénra. Hiszen az aki a " menekültinváziót " leginkább támogatja immáron nem tud a görög nép számára mint egyfajta " Messiás " ragyogni.
Törökország köszöni szépen megvan. Ment a drámasorozat megannyi formában , sokan elkönyvelték az USA leghűségesebb talpnyalójának. Nos. Incirlikből 50 amerikai atomtöltetet kell elvigyenek. ( Ebből hivatalosan 20 db Németországba fog landolni ). Közben az amerikai katonai jelenlétet nagymértékben csökkentik. Az USA hiába verte a nyálát , a jelenleg Sziria partjainál " csónakázó " orosz tengerészek nagyon könnyedén átjutottak a Boszporuszon. ( Pedig az ámerikai " tudósok " nagy földrengést jeleztek előre Isztambul környékén ). Nagy hirtelenségben miután a török légierő odapakolt Szíriában , a török kormány hirtelen oroszbarát lett. Persze persze csakis azért mert Putyin megfenyegette Törökországot. Vagy inkább azért , mert a török hadsereg nagyrészben lecserélte a NATO haditechnikát a félig-meddig orosz de kínainak mondott technikára. ( A legenda szerint közösen fejlesztették ki a kínaiakkal ).
Románia már csak hab a tortán. Moldávia bekebelézésének álma továbbnőtt Bukovina és Beszarábia megszerzésének vágyával. A legújabb értesülések szerint , Kiev külön hadsereget szervez a román területfoglalók megállítására. Mit is mondhatnánk erre ? Románia nem más mint a CIA nagyranőtt katonai területe. Az egy dolog , hogy a CIA lemond Ukrajnáról , de a végén még a felosztásában is segédkezik , már előre sajnálom az ukránokat. Másrészről a zsidó-fasiszta Jaros volt annyira ostoba , nyíltan úgy beszélt a leendő Nagy-Ukrajnáról mint az Új-Izraelről. No , az ukrán nacionalista kapott egy nagy pofont. Nem ukrajnáért kell megdögleni. Érdemes még az oroszok ellen baxakodni ? Másik oldal : korábban áhítoztak a jelenlegi lengyel fennhatóság alatt lévő területekre. Látva a jelenlegi helyzetet , az ukránnak van min törnie a fejét. Az oroszok ellen már vesztettek , a maradékra pedig Ukrajna és Lengyelország is igényt tart. + ott vannak még a magyarok is
Röviden tömören : jelenleg olyan káosz van Európában amit elképzelni is embertpróbáló feladat. Aki azt harsogja : " Én mindent tudok , én mindent megértettem " , az egy barom. Keserű de be kell ismerni : csak sodródunk az árral.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.