Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak


A magyar származású amerikai milliárdos érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítvány egyik csoportja, a W2eu (Welcome to Europe) nem csak internetes oldalán bátorítja a bevándorlókat, hiszen útikönyvként, arab nyelven már a török tengerparton ingyen osztogatják a hajóra szállóknak. Úgy tûnik tehát, az üzletember idõben felkészült arra, hogy az Európát elárasztó migránsokat miként tudja a lehetõ legjobban felvértezni térképekkel, tanácsokkal, jogaik ismeretével.

A W2eu honlapján szinte az összes európai ország bevándorláspolitikájára vonatkozó adatok megtalálhatók, legyen szó menedékkérelemrõl, ujjlenyomatvétel megtagadásáról, jogi segítségnyújtásról, kiutasításról vagy továbbengedésrõl. Az egyes országokra vonatkozó információkat az üzemeltetõk idõrõl idõre megújítják, így például Szerbia, Törökország, Görögország, de még Svájc esetében is találni alig pár hete frissített adatokat. Ezzel szemben a magyar viszonyokat ecsetelõ részen, dacára az idén hazánkba illegálisan belépõ, 230 ezret is meghaladó bevándorlónak, valamint a menekültügyben hozott törvénymódosításoknak, 2011 óta nem változtattak.

Soros migránsokat támogató, Európát gyengítõ nemzetközi lépéseit támaszthatja alá az a cikk is, amelyet maga a milliárdos írt július végén a Financial Timesban, ahol úgy fogalmazott: Európa össze fog omlani, ha nem segít a bevándorlókon. Sõt, a megoldás szerinte az lehetne, ha már ezekben a közel-keleti állomásokon benyújthatnák a kérelmeiket. Amellett tehát, hogy az Európába és Magyarországra érkezõ bevándorlók száma idén minden rekordot megdöntött, Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak. Írásában azt is elemzi, mennyire ostoba és szerencsétlen Európa, amiért nem a lehetõséget látja a bevándorlókban. Példaként szíriaiak ezreit említi, akik közül szerinte sok orvos, nõvér és mérnök jelenleg munka nélkül tengõdik libanoni és jordániai táborokban.

Amint azt a Magyar Idõk elsõkĂ©nt megĂ­rta: a Bajnai-fĂ©le Haza Ă©s Haladás AlapĂ­tványt Ă©s a liberális eszmĂ©ket hirdetõ 444.hu internetes portált is támogatĂł Soros Györgyhöz Ă©s a NyĂ­lt Társadalom AlapĂ­tványhoz köthetõ W2eu nyomtatta Ă©s terjeszti azt a migránsoknak szánt kis könyvet, amelyet a Sky News riportere talált Leszbosz partjainál. Az Ăştikalauz tele van a legjobb Ăştvonalakat ábrázolĂł tĂ©rkĂ©pekkel, a segĂ­tõk -pĂ©ldául Magyarországon a szintĂ©n Soros György által támogatott MenedĂ©k EgyesĂĽlet – telefonszámaival, valamint olyan tanácsokkal, tippekkel Ă©s jogi informáciĂłkkal, amelyekkel a bevándorlĂłk akadálytalanul eljuthatnak az EurĂłpai UniĂłba. A kiskönyv már-már kikĂ©pzi a migránsokat jogaikat illetõen, ezĂ©rt is olyan gyakori, hogy a menekĂĽltek erõszakosak, bizonyos intĂ©zkedĂ©sek ellen lázadnak, továbbá, hogy olyan jĂłl kiismerik magukat.
Link

Hozzászólások


#1 | deckterrorist - 2015. szeptember 26. 04:32:20
Na szóval, máshol már kérdeztem de vagy nem értik a kérdést, vagy le se sz@rják... Tehát, ha a Soros pénzén lett a Viktorunk kitanítva, akkor most mi ez a Soros áztatás? A Fidesz csoportjában mint a sátánt, úgy emlegetik, szerintem nekik kimaradt ez az info...:D
#2 | kakas - 2015. szeptember 26. 10:08:39
1920-bĂłl.40.media.tumblr.com/3dc594053d8b1623596742f0c218d9c9/tumblr_nul7kjAeA31qawvjfo1_1280.jpg
#3 | GERRY - 2015. szeptember 26. 12:44:45
deckterrorist - szerintem ez ugy történt, hogy anno Soros invesztált egy tucat fiatal, általa kiválasztott emberbe. Pénze már akkor is annyi volt, hogy nem kellett spórolnia, beindította a Soros alapítványt és nagyon tetszett neki, hogy ilyen f@sza gyerek, mint magyar származásu zsidó gyerek, egy ország isteníti és hirdeti nagyságát és magyarságát. Ezeknek az embertipusoknak (nem csak zsidók!) az leghöbben áhított céljuk az, hogy felkerüljenek a csúcsra és a hatalom megszemélyesítöi lehessenek. Valamikor a 90-es évek elején megalapozta a CEU-t (Central Europe University - Közép europai egyetem) és az Open Society Institute-t (Nyitott Társadalom Intézet). Az utóbbi célja az egész világra kiterjedö hálózat kiépítése - kapcsolat a legfelsöbb gazdasági szektorokhoz. Az elöbbi pedig a 10-20 évvel késöbbi Európai közösségekbe beépítendö vezetök képzése. Soros - miután Európából származik, így jól ismerte a kelet-Európai országok, emberek mentalítását, és - gazdasági-pénzügyi szakember lévén már a 80-as években láthatta, milyen változások fognak történni Európában. A Schengeni egyezmény (ennek is 30 éve!) megnyitotta a határokat, a 93-as maastrichi szerzödéssel pedig hivatalosan is megszületett az EU. Soros ekkor indította el az alapítványát és biztosította be magát az elkövetkezendö tizenöt év alatt, hogy megszilárduljon a befolyása. Miután az aranytojást tojó tyúk szerepét játszotta, ekkor már az összes EU tagállam (és leendö EU tagállam) a szokásos "ez egy rendkívüli ember aki - bár zsidó - de az emberiség (föleg kelet-európai emberek) javát akarja. Ezért képes milliókat söt milliárdokat invesztálni..." - szöveget kántálta.
A 90-es évek közepén hallottam elöször a magyar SOROS Alapítványról, akkor még nem a zsidók voltak a fekete bárányok, de amit hallottam; egy pénzguru számolatlanul szórja a vagyonát és invesztál be a világ minden táján (elméletileg) nonprofit alapítványokba felkeltette az érdeklödésemet. Egyik legelsö hír amit hallottam róla, hogy az OSF részeként 1993-ban létrehozott Roma Alapitvány székhelye a svájci ZUG kantonban van. Abban az idöben már elkezdtek tapogatózni a magyar újszülött gazdasági szakemberek (az elsö tolvajok), hogy hol érdemes eltüntetni a lopott holmit és Anglián kivül Svájc (közelebbröl Kt. Zug) volt ahol könnyen és alacsony befektetéssel lehetett céget alapítani - Miután a kilencvenes években néhány itt élö magyart - köztük engem is megkerestek otthonról (szükség van ugyanis egy svájci személyre aki mint pl. "Ügyvezetö Igazgató", a /a szürke sávban "szerzett"/ pénzt befekteti, kezeli... azaz tisztára mossa,) így jobban utána jártam a pénzügyi háttérnek majd gyorsan le is mondtam a "nagy lehetöségröl". Soros viszont kihasználta ezt a lehetöséget is - így amikor tudomást szereztem az alapítványról, azonnal hiteltelenné vált a személye mint "Mikulásbácsi".
Az üzlet az üzlet. Nincs helye benne jótékonykodásnak, barátságnak, gyengédségnek. Mi, magyarok - magyar mentalításunkkal, felkészületlenségünkkel nem vagyunk alkalmasak az üzleti világ harcos tagozatába részt venni.
Persze lehetünk üzlet- és cégtulajdonosok, pl. Egy cukrászdát egy barátságos néni is el tud vezetni, ha az a dolga, hogy kiszolgáljon a pultnál, miközben a lánya vagy a férje a hátsó részben vágja fel a frissen sütött rétest, a fagylaltkészítö gép keveri a következö adagot és a mélyhütöben ott sorakoznak a jégkrémek. Ha bejön a vásárolni akaró mama a 3 éves gyerekével akkor a gyerek kap egy (annak idején) 1 Forintos "meleg" fagylaltot és közben kiszolgálja az anyukát a hétvégi családi ebéd után járó süteménnyel, tortaszeletekkel, majd beszedi az érte járó pénzt. Ez is üzlet, de soha a büdös életben nem lesz belöle annyi pénz, hogy biztosítsa a nyugodt életet életük végéig. Ezeknek az ideje - sajnos - már lejárt. A mai üzlet egészen más. A szint is egész máshol van. Talán a legfelsö néhány emelet környékén érezni, hogy remeg a levegö. Itt a hatalom, a gazdagság, az eröszak uralkodik. Soros ezen az emeleteken rendezkedett be. Ez az ember (és ezek az embertipusok) nem tesznek semmit ami nem egy általuk irányított célt szolgál. A cél a még nagyobb hatalom. Nem a pénz, az csak eszköz. Abból itt van elég, persze azért nem árt ha az is naponta növekszik, nem árt ha biztonságban van a saját felhasználáshoz. A hatalom az egyik legerösebb kábítószer. Tiszta fejjel is kábít és gyönyört okoz.
Aki ott van a hatalomban az ott is akar maradni. Aki ott van a hatalomban az harcol egy egész életen át. A harc vérre megy a gyöztes mindent megkaphat. A következö nap története már egy másik harcmezön játszódik.

Soros egész életében ezt csinálja. Nemcsak az alkalom felismerére, a szerencse és a folyamatos felkészültség amire szüksége volt és van, hanem az elökészíthetö harcmezö feltérképezése és lefoglalása oly' módon, hogy a gyözelem lehetösége biztosított legyen. A hatalom hierarchia. Soros a piramis csúcsában helyezkedik el, de felfelé alkalmazkodnia, lefeé uralkodnia kell. Felfelé kapcsolatok kellenek, kinyíló ajtók, aminek a zárrendszere pénzzel müködik. A hatalomban a névjegy a pénz feletti uralom, a rendelkezésre álló pénz mennyisége. Ez nyitja a megfelelö ajtókat. Soros megvalósította magának ezt a lehetöséget.

Ennek ellenére - miután nem mondhatta magáénak azt amit egy Rotschield dinasztia vagy néhány "uralkodó család", - befogadták a felsöbb körök maguk közé, mégsem tartották magukhoz méltónak. Soros egy budapesti zsidó ügyvéd fia, 17 évesen (1947-ben) Angliába emigrált, 55-ig Gazdaságpolitikát tanult, 56-ban továbbment Amerikába, majd 69-ben megjelent a Pénz világában. Az elsö néhány millió befektetés után rövidesen a dollár milliardok következtek. Soros különleges szerencsével és váratlan lehetöségek felismerésével 1988-ra - ekkor már 15 milliárd Dollár vagyonával - a pénzvilág nagyjai közé emelkedett.
De ennél - lassan 60 évesen - többre vágyott. A lehetöséget "Kelet Európa" szétesése (aminek valószínüségéröl persze már a nyolcvanas években tudhatott) hozta el neki. Ekkor kezdte a kapcsolatok fel- és kiépítését a keleti blokkban és a beinvesztált pénzmennyiség a kezdeti években meghaladta az 1 milliárd dollárt (Egy - a Time-Magazin által leközölt írás - a keleti Blokkokba 2007-ig invesztált Pénz nagyságát legalább 6 milliárd USA Dollárra saccolta.)
Soros - valószínüleg az Angol illetve Amerikai Föiskolák és Egyetemek mintájára, magyarországon tervezte megvalósítani a jövö "elit" értelmiségi kasztját.
Ahogy a középkategoriás "Gazdag Amerikai Családok"-nál se mindegyik rendelkezik zsidó vérvonallal, úgy nálunk se az volt a cél, hogy kizárólag a zsidósarjaknak teremtsenek gazdasági - politikai oktatást, bár nálunk (is) több zsidó kerül be az eliteknek elökészített helyekre, mint "egyéb származásuak", hanem az, hogy a Soros-féle köröknek elözetes kiemelése alapján ott tanuló diákok a legelsö perctöl kezdve megfigyelhetök, kielemezhetök lehessenek. Soros megtalálta magának a lehetöséget arra, hogy a hatalmi szférában a saját birodalmát kiépítve annak csúcsát lebiztosítsa.
Ezért kellett neki az ECU, annak magyarországi része, és nem csak azért mert Schwartz Györgyként Budapesten született, hanem azért mert Magyarország, Trianoni határaival önmaga a Kárpát Medence. Európa közepe és a zsidók által elfoglalásra kijelölt új Zsidónia. A cél, az új zsidók által irányított és "belakott" új Izrael legfelsöbb hatalmának elözetes lebiztosítása. Ez Soros utolsó feladata, ami eddig nyílegyenesen a végcél irányába halad.

A 90-es években kiválasztott "elit"- húsz éve ül és tevékenykedik a magyarok feje felett. Napjainkra szinte minden az övék, beleértve a hatalom fejbólogatóinak az életét is.
Amikor valakit kiválasztanak, a kiválasztottak rendszerint meg vannak gyözödve arról, hogy tudásuk, elhivatottságuk, képzettségük... stb. miatt kerültek bele abba a körbe akiket érdemesnek tartanak arra, hogy kiemelkedhessenek az átlag fölé.
A 20 év körüli emberpalánták jó része ebben a korban idealista. Ha valaki, vagy valamilyen csapat a szájuk íze szerint fogalmaz, akkor a legtöbbjük csatlakozik hozzá. Egy így volt mindig. Ez alól az emberi elme csak akkor képes eltávolodni, ha megvan a megfelelö élettapasztalata és csalódásai. Egy fiatalnak nincs meg. Megvan viszont az önmagába vetett hite, a félelem hiánya, az energia és a csökönyösség...
Orbán és társai se voltak mások. Persze közöttük is akadt olyan amelyik ezeket a fiatalkori alaptulajdonságokat csak megjátszották, de valójában már ekkor is siker és hatalomcentrikusak voltak.
Megkapták a "nagy lehetöséget" és hittek is benne, hogy képesek lesznek rá. (Úgy gondolom, nem mindegyik, de egy részük valószínüleg ilyen volt)

Ha ránézek a karakterekre (és nem hiszem azt, hogy ez is csak megrendezett volt) akkor Orbánt kicsit szétverték a rendörök, Gyurcsányt viszont nem lehetett látni ezidöben...
Orbán mindössze néhány hónapot töltött Oxfordban a Soros Alapítvány ösztöndíja segítségével, majd hazajött és országgyülési képviselö lett. 86-tól a felesége Lévai Anikó, ma öt gyerekük van, részben zsidó keresznévvel. Lehet, hogy nem véletlenül kerültek össze. Orbán vallási hovatartozás szerint református (ami annyit jelent, hogy nem kötelezö bizonyítani a hitvallását csak és kizárolag önmaga felé)

Nagyon valószínü - miközben az évtizedekig tartó politikai élet és az ezzel együtt járó megalkuvás, vita, valamint a magyar valóság legutóbbi huszonakárhány éve - mint egészségileg, mint szellemileg megrendítette Orbánt. Egy rugalmas és élettel teli fiatalemberböl egy dekadens, önhatalmú, agitáló személy kreálódott.

A kezdeti fellángolás és "akkor is megcsinálom" keserü ébredezése az utóbbi néhány év. Ma már tudhatja, hogy nem ö és társai (akik még mellette állnak) fogják megváltani a világot. Orbán ma egy kettéhasadt személyiség. Egyik fele ma is a megfelelésre kényszerített vezetö életét éli, a másik fele viszont folyamatosan ez ellen lázad. Már látja, hogy hova tart az ország illetve a világ és tudja, hogy nincs sok ideje hátra.

Szerintem nem akar úgy lemenni a dobogóról, hogy paradicsommal dobálják meg. Nem érzi magát erre predesztinálva. Arról már lemondott, hogy az emberek a vállukon vigyék keresztül a városon és megkoronázzák, arról még nem, hogy néhányezer ember ne tartsa az ország elárulójának.

Amit ez utolsó húsz év produkált ennek az országnak a vezetöivel... ilyen még nem volt a magyarok életében. Egy részük - csak sodródott az árral, néhány politikában jártasabb személy, bekerülve az országgyülésbe, megpróbált jót cselekedni, késöbbiekben elbukva, vagy visszavonulva és gyorsan elmenekülve annak közeléböl. Akik maradtak, azoknak többsége mocskos tolvaj és csaló a mai napig. Lehet, hogy nem úgy kezdték, de szinte minden párt mindegyik tagja leverte a lécet. Pártok születtek és megszüntek, emberek és ember utánzatok kerültek hatalomba és buktak meg százával, miközben elárulták a hazájukat, ahol éltek, aladták az országot, mert semmit nem jelentett nekik és most készülnek arra, ha gyorsan menekülniük kell.

Az ország haldoklik, Orbán - kötelességböl vagy "muszáj"-ból mert betartatják vele vagy mert csökönyös és még mindig hisz önmagában... - nos ez teljesen mindegy - marad a frontvonalon.

Mégegyszer - Orbán nem Soros pénzén lett kitanítva... de ettöl függetlenül (lehetséges, hogy más úton-módon megfogható lett; pl. család), Soros és a háttérhatalom igényt tartott rá napjainkig.
Soros csak abban tévedett, hogy a nagyvonalú befektetés elég lesz neki arra, hogy a 17 évesen magyarországról elpályázott fiú (az ok nem tiszta; menekült volna a csaladjától vagy küldte a családja, hogy tanuljon Angliában?), gazdagon és hatalmasan visszatérve a szülöföldjére megkapja az önmaga által természetesnek vett, jól megérdemelt tiszteletet. Soros 85 éves és nem tudja meddig fog még élni.

Ahogy Orbán, ö se fogja megéli álmai megvalósulását...

A véleményem szubjektív, nem hiszem, hogy vitázni szeretnék Orbán jövjöéröl és komplekszusairól. Mindenkinek megvan a maga kijelölt vagy elöre nem látható sorsa. Lehet hatalom, lehet ott pénz... meghalni csak azért a hazáért érdemes amelyik haza biztosítani képes az eröt az életben maradásra.
Magyarország, ma erre nem képes.
Most úgy néz ki, a magyarok se képesek arra, hogy megvédjék a földet ahol a gyökereik vannak. Nem biztos, hogy ez az ö hibájuk, de végül is mindegy. A sors nem válogat csak megtörténté változtatja a dolgokat.

Soros álmai meg vélhetöleg álmok maradnak. Nem építette ki a vezetése alá vonható magyarokat... de az öt, erre felhatalmazók és a háttérben maradt követök folytatni fogják a munkát amit elkezdett.

Még mielött pesszimistának kiáltanátok ki, ha valakinek más a véleménye, nekem az is jó.
Persze mindenki tévedhet hiszen csalás nélkül is húztak már ki Lotto nyeröszámokat (csak ritkán).

ĂĽdv
#4 | Perje - 2015. szeptember 26. 15:59:16
Ez az év a menekültek éve lesz, a következõ a tenorizmusé.

Ritka aljas és rafinált ötlet volt Európát úgy megszállatni, leigázni, hogy a cselszövõk közül egynek sem görbül a haja szála sem. Talán sosem derül ki, ki voltak azok, akik elhitették az elsõ színes turistákkal, hogy Európa befogadja õket számolatlanul. Évek óta folyik a szír háború. Eddig jól megvoltak otthon is az idemenekülõ családok. Most hirtelen útbak indították õket. Érdekes módon nem a kormánycsapatok által megvédett területekre mennek, hanem átszelik a fél világot.:|
Ha itt nálunk a Dunántúlon harcok folynának, a Tiszántúlon nem, átzarándokolnék oda. s_*_nyugi

Nehogy úgy járjuk, mint ez a német nõvér, akinek el kell hagynia a lakását azért, hogy átadják azt a menekülteknek.:@
http://www.welt.d...Tritt.html
#5 | Vizilo - 2015. szeptember 26. 19:38:12
Köszi Gerry el küldtem a linket az Osztrak kolegaimnak hogy tudjak mi is törtenik a hatterben ...))
#6 | wiiking - 2015. szeptember 27. 12:05:36
Egy kitünö (tapasztalati)elemzés a sáskajárásról.
Németo. kulcs és föszerepben!
http://www.interv...ner_201509
NE HAGYD KI!
#7 | Nagy Imre Csaba - 2015. október 04. 22:15:25

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.