Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A vadak segítségét kérjük


Mackó testvér...brumma-brumma brummadzag! Ja, ez nem vicc! Ma délután kezdõdött Dobogókõn az a válságmegbeszélés, ahová a Dobogói Négyek voltak hivatalosak. A Dobogói Négyek (DN) a magyar nemzet spirituális elitjének a legkiválóbb sámánjait foglalja magába. Itt volt a Vadak Ura – Ilek, a Dübörgõ – Zsejke, a Gyógyító Csöged és jómagam. Ilek késve érkezett, mert a vadon magához hívta az éjjel… sajnos óriási pusztítást végeztek a határon beszivárgó alakváltó menekültek, akik õzekre vadásztak pusztán a hecc kedvéért. Határaink romokban hevernek és a Szent Föld segítségért kiáltott.

Az USA atombombát szerelne a német harci gépekre


Jaj mán...nem unjátok? Kelet és Nyugat látványosan kettéválik, tán Berlinben is lesz egy nagyobb zsidó-fal-ó megent...oszt jön a zezeréves béke... A német ZDF értesülései szerint az Egyesült Államok ezekben a napokban megkezdte a elõkészületeket, hogy 20 atombombát telepítsen a német légierõ bücheli légitámaszpontjára. A csatorna az amerikai költségvetési tervekben szúrta ki, hogy szerepel egy olyen tétel, amivel B 61-12-as rendszereket szerelnének a német Tornado gépekre. Így azok egy háború esetén a amerikai atomtöltetekkel tudnának felszállni.

Eljött az ideje a szíriai helyzet politikai rendezésének - mondta a palesztin hatóság elnöke


A palesztin vezetõ a moszkvai fõmecset megnyitására érkezett Oroszországba. A találkozó elõtt kiemelte, hogy a világban számos fontos esemény zajlik, amellyel kapcsolatban szeretné megismerni az orosz elnök véleményét. Utalt a szíriai helyzetre, a jeruzsálemi feszült állapotokra, az izraeli telepek kérdésére, továbbá a régióban tapasztalható terrorista tevékenységre. Hangsúlyozta, megérett az idõ arra, hogy politikai döntés szülessen a szíriai kérdésben.

Kihirdették a honvédség és a rendõrség kibõvített feladatait szabályozó törvényt


Megjelent a Magyar Közlönyben és így szeptember 22-én, kedden hatályba lép az a hétfõn elfogadott törvény, amely a rendõrségnek és a honvédségnek is új jogosítványokat, valamint feladatokat ad a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idejére.

'Nincs szükség a NATO katonáira Afganisztánban'


A külföldi fegyveres erõk kivonulása nélkül nem lehet béke Afganisztánban – mondta Manszúr molla, a tálibok júliusban megválasztott új vezetõje a szélsõséges mozgalom honlapján közzétett keddi üzenetében. A tálibok hisznek abban, hogy az afgán politikai erõk közötti belsõ párbeszéd útján megoldást találhatnak "az afgánok problémáira" – hangoztatta a mozgalom vezetõje. Ehhez azonban elkerülhetetlen az, hogy a külföldi "megszálló" erõk elhagyják az országot.

Izrael egyre közelebb Oroszországhoz


Izrael és Oroszország között új partnerség alakulhat ki az izraeli kormányfõ moszkvai útja kapcsán. Egyik állam sem szeretné a másikkal való összezördülést, s mindketten elismerik a másik befolyását a Közel-Kelet ügyeiben. Ez pedig hosszú távon más utakat is kijelölhet számukra.

Walter Rathenau


Befejezõdött a nagy világháború. Harmincnégy egymásnak kölcsönösen hadat üzent állam hetvenmillió katonája harcolt a frontokon. Tízmillió elesett, húszmillió kórházba került. A háborús kiadások csillagászati õszszeget tettek ki, kétszázmilliárd dollárnál többet emésztettek fel. Aztán a résztvevõk képviselõi, aláírták Compiegne-ben a fegyverszünetet.

SKYPE elérhetetlen


Ma késö délelött óta a Skype az egész világon összeomlott, az Online Skype (Weboldali) müködik

Skype derzeit nicht erreichbar
Microsofts Chat- und Videotelefonie-Dienst Skype ist derzeit von einem weltweiten Ausfall betroffen. Es können weder Nachrichten versendet oder Anrufe getätigt werden.

Menekül a média Oroszországból


Na, eztán a zsidó csak a neten támadhat, vagy belföldi zsidó váltja a "külföldit"? Egy új törvény miatt az Axel Springer német médiakonszern orosz leánycége eladja valamennyi oroszországi médiaérdekeltségét.

Szakértõ: Brüsszelben 2030-ra muszlim többség lesz


A mostani 70%-os zsidó bagázs helyett? És miért csak ilyen lassan, hisz 70 + 30 az így is 100, nem? De! Egy nehéz folyamattal állunk szemben, ami a világtörténelemben többször ismétlõdött: a kevésbé népes, jobb életszínvonalat kínáló területekre megindul a népvándorlás – jelentette ki Maróth Miklós klasszika-filológus, orientalista, az MTA alelnöke a Kossuth rádió 180 perc címû mûsorában.

A hét mérlege: erõteljesen romló biztonsági helyzet Izraelben


Na, lassan a lényegre térhetünk. Rettegõ zsizsikek hada jön jewrópába..., de hogy, mikor itt már nincs hely? Ja, õk repülõvel, hivatalos papírokkal, állatpolgársággal érkeznek...az egészen más, kérem szépen! Akkor azonnal agyon is lehet és kell lõni a határon, mint ellenséget, hazaárulót, kémet..., persze demokratikusan! A héten hirtelen és erõteljesen romlott a biztonsági helyzet a zsidó államban. Jeruzsálemben a Templom-hegyen kitört zavargások átterjedtek Izrael más területeire is. Az izraeli kormány vasárnap ülésezett a terjedõ erõszak miatt.

FÉLELEM KELLTÉS MAGAS FOKON!


Nem szeretem, sõt elszomorít az ilyen fajta megközelítés - ennyi erõvel - készíthetett volna az írója egy statisztikát, hogy az emberi emlékeztet óta a háborúkban mennyi ember pusztult el - például II.vh. 300 MILLIÓ - HA NEM TÖRTÉNIK MEG MOST 2015-RE A NÉPESSÉG NEM 7 MILLIÁRD MÁR HANEM 8 MILLIÁRD ÉS

Posta Imre interjú az LDR TV-ben (T-Ma) 2010. június


Tán tanulságos így 5 év távlatából. Link

Csúszós lejtõ


Antiszemitának lenni hazafias kötelesség! A többi meg már lassan tényleg csak vagonkérdés.Az emebriség férgei megmutatkoznak teljes mivoltukban. Fölöttébb gyönge lábakon áll az a kultúra, amely veszélybe kerül, ha megjelenik mellette egy más gyökerû hagyomány, véli Köves Slomó rabbi, aki szerint a menekültválság csak felhívja figyelmünket az európai értékrend egyébként is meglévõ válságára. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetõjétõl alternatív antiszemitizmus-értelmezést is kapunk.

Így szól Európa végromlásának forgatókönyve


Európa megroppanhat három esemény súlya alatt: a bevándorlási hullám, az eurózóna válsága és a Nagy-Britannia esetleges uniós kilépése olyan csapásokat mérhet az államközösségre, amelynek hatására az EU jelentéktelen szervezetté rogyhat össze - véli a Financial Times szakírója.