Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magánhadseregek (orosz nyelvû)


A lényeg: nem a nemzeti sergek, hanem a lenyúlt aranyból, pénzekbõl, drogkereskedelem, korrupció...finanszírorzott magánhadsereg végzik a "titkos operációk", kormánydöngetések "fekete munkák" zömét, teljesen "legálisan", valójában illegálisan. SzerinteTEK itt mi a helyzet? A zusa haderõ, vagy zizraeli ami benn van a berkeken belül, ugyan mennyire zsoldos? A benn lévõ zsidók és a most beáramlók? Hm?Link

Kilenc perc alatt eltörölhetnék Izraelt a föld színérõl 2012 02 05


Mértétek a zidõt? Sokszor kilencven perec telt el és a zsidók azóta is menekülnek...ide! Miért nem nyolc, vagy hét, esetleg hat, vagy öt...4, 3, 2, 1...? „Kevesebb mint kilenc perc alatt” el lehetne törölni Izraelt a föld színérõl, írja szombati blogbejegyzésében Alireza Forghani iráni kompjutermérnök, az iráni Forradalmi Gárda Baszidzs milíciájának volt tagja. A hangsúlyozottan magánvéleményét közlõ Forghani tervét az iráni sajtó is felkapta és részletesen közölte, írja a Ynet News.

50-60 ezernyi CAHAL katona a Kárpát-medencében 2011 02 25


Nekem úgy tûnik az archivumot blokkolják...de olvassatok addig is...! NaplóKét filmélményem ötvözõdik most bennem, de nem hiába, illetve nem véletlenül. Apokalipszis most; Kocka trilógia – és minden metafizikai üzenetük most dolgoznak bennem. De lásuk elõször a lényegtelen dolgokat. Netanjahu óva intette az izraelitákat hogy belevágjanak lendületbõl egy háborúba, mert nagy meglepetés érheti õket. A CAHAL (IDF) nincs felkészülve egy elhúzódó háborúra és lassan leszerelik õket pszichológiai paradoxonokkal körüllõve a terror-hordát. A paradoxon szerint, ha gyengékre támadnak és legyõzik õket, akkor terroristák, s ha a gyengék gyõzik le õket, akkor meg pipogyák. Ez a vesztes-vesztes pozíció a játék-elméletben. A kis huncutok most eljátsszák a hat tyúk cahalálát, miközben a lényeg már megint nem ott, hanem nálunk történik.

A menekültek összehozták a szlovák és a magyar szélsõjobbot


Összefújja a szemetet a szél. A jóbikos zsidó-cigány banda, hvim-es zsidó banda és a néppárt ...micsoda határrevízió lesz itt! Marian Kotleba vezette Mi Szlovákiánk Néppárt szimpatizánsai szombaton Bõsön tüntettek, ahová megérkeztek az elsõ menedékkérõk az ausztriai menekülttáborból - adta hírül az Új Szó. A szlovák szélsõségesekhez csatlakoztak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Priama demokrácia képviselõi is.

Értem


Rozsolával még 2013-ban leveleztünk! Tán most még érthetõbb, bár kétlem.
"A cikksorozatnak van egy fontos üzenete. Románia nagy gondban van.
Áprilisban Nagyszebenben volt a cigányvilágtalálkozó. Érdemleges dolog nem történt hála " valakinek ".
A napokban a Likud-PDL soraiban a jelenlegi államelnök vezetésével beindult az önálló Erdély gondolatának felvetése.

Zsidó betelepítés Magyarországra


Csurka István Magyar szemmel 2001. június 28.-augusztus 02.
Sorozatot kezdek el ma. A közlendõ anyag terjedelme nagy, megmondani sem tudom, hogy ennek az írásnak hány része lesz. Az Izraelbõl Magyarországra irányuló tõkebefektetés útját, módját, célját kívánom végigkísérni, különös tekintettel az "ingatlanfejlesztésekre". Ez a szó azért van idézõjelben, mert új keletû, és talán szándékosan is homályos tartalmú. A magyar fül még nemigen érti, hogyan lehet egy ingatlant fejleszteni.

Megszólaltak a szabadkõmûvesek


Ezen be kell xarni! Még több kettõs kereszt, szentkoronázás...és a csapat tele van velük...de siralmas...ha pl. d'rabik is hozná a köténykéjét, bogár is...varga is...és patrubány is... Az Európát végveszéllyel fenyegetõ népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai elõadása végén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkõmûvesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról.

Vona Gábor: Izrael egy agresszor állam 2010 11 09


Az arc-hívumból...ugye értitek milyen bonyolult ez az "EU"...izrael és befogadás, menekülés kérdés? Azóta zazri nem kicsit copja õket...de hát csak meg kell legyen az akasztása es! Ejnye, miket nem beszél a Zazri, még a végén csúnya antiszemét lesz Soros Gyuri örömére? Paranoid? Vona Gábor, a Jobbik elnöke az izraeli társulási szerzõdéssel kapcsolatban kijelentette, hogy ez a szerzõdés olyan elemeket tartalmaz, melyeket izrael az Európai Uniós csatlakozáskor is megkapna.

Kínai lap: Magyarország befogadó ország


Ahhát, csak hát ez már rég nem "Magyarország", hanem qva zsidó-cigány és mindenféle szemét gyûjtõ - és gyújtóhelye. Az európai életmód, az oktatás színvonala, a levegõ minõsége és az üzleti életben rejlõ lehetõségek teszik vonzóvá Európát a kínaiak számára - állapítja meg a China Daily címû angol nyelvû napilap, amely Magyarországot befogadó országként illusztrálva, egy Budapestre költözõ kínai példájával indítja hétfõi összeállítását.

Defektes a magyar menekültvédelmi rendszer 2012. április 24


Csak ismétlésnek...! Link
De sürgõs lett! De ki "mene, mene, menetekel" ide, ha nem a mocskos zsidó? Miért is lettünk törvényileg "befogadó ország"? Gottfried Köfner, az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságának (UNHCR) közép-európai regionális képviselõje szerint sürgõs intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy a magyarországi menekültvédelmi rendszer a nemzetközi normáknak megfelelõen mûködjön.

55/2010. (III. 11.) Korm. rendelet a befogadó nemzeti támogatás részletes kormányzati feladatairól


Mivel a "menekültek" NATO katonai operáció résztvevõi és az ország területe MÛVELETI TERÜLET...így mi a kérdés? A Kormány a honvédelemrõl és a Magyar Honvédségrõl szóló 2004. évi CV. törvény 37. § (2) bekezdés a) pontjában, 50. § (4) bekezdésében és 207. § (1) bekezdés g) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 35. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következõket rendeli el:

Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erõsíteni 2011-04-08 12:21


A cigány-zsidó már akkor ezt nyekeregte! Tessék figyelni! Bár akkor a cigány-zsidóról volt szó. Ja, most is! Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erõsíteni A kormány, a civil szervezetek, az egyházak a befogadó Magyarország képét szeretnék erõsíteni - jelentette ki Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkára pénteken Budapesten.

Ismét bevethetik a japán katonákat külföldön


Tanuljátok meg: "Szájjon arra!" Így köll köszönni a japán deszantosnak, ha a kert végében összefuttok véle. Rögtön aztán használjátok a "drasztye" kifejezést, mely nemzetközi hívójel. A most megszavazott törvények úgy szólnak, hogy kizárólag Japán szövetségeseinek védelmében, az országra leselkedõ közvetlen veszély esetén lehet mozgósítani a hadsereget.

El­ren­del­ték az ön­kén­tes tar­ta­lé­kos ka­to­nák be­hí­vá­sát!


Nyugi, béke van! Most mit aggódtok? Ja, hogy a határok záródnak, EU "hullik", katonai mozgósítás van...usa-izrael...Oroszország és Kína...én szótam! A Ha­tá­ro­zott Fel­lé­pés 2015 el­ne­ve­zésû gya­kor­lat fel­ada­ta­i­ban vesz­nek majd részt, rész­le­ge­sen hív­ják be õket a mig­rá­ciós hely­zet miatt.

Hogyan változtassuk meg a világot?


Há, hogy? Egy atomháború, vagy hagyományos, de aztán pacekba...? Esetleg öngyiklkos lehetene az összes tetves zsidó-cigány, szabadkõmûves titkostársaságos....és a többivel már elboldogulunk magunk is, a nukikuki qva anyját ennek a tetves mûvilágnak! Ha nem arra koncentrálunk, hogy mik a lehetõségeink, hanem arra, hogy mi az, amit valójában meg akarunk oldani, gyorsabb és erõsebb hatást érhetünk el. Itt az ideje átkapcsolni a gondolkodásunkat.