Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az igazság értéke


Gyakran elõfordul, hogy túl sok energiánkba kerül egy információkkal tele, hosszabb cikk elolvasása, vagy egy tartalmasabb elõadás meghallgatása. Szükségünk van a vázlatos, gyorsan átfutható irásokra, melyek egy sorban foglalják össze a lényeget, amit aztán gyorsan, rohanás közben "bekapunk". No, de mennyivel jobb egy szépen megteritett asztal mellett, a számunkra megfelelõ társaságban házifõztet falatozni!? ... tovább a teljes íráshoz

Magyarországon is parancsnoki központot akar létesíteni a NATO


Na a nato hozza össze a Varsói Szerzõdés logisztikáját? Micsoda csavar. A NATO további regionális parancsnoki mközpontokat akar létrehozni a keleti tagországokban, így Magyarországon és Szlovákiában - közölte pénteken a német médiának adott nyilatkozatában az atlanti szövetség egyik szóvivõje. E tervekrõl a tagállamok védelmi minisztereinek október 8-ikai brüsszeli tanácskozásán kívánnak dönteni.

Oroszország óriási lehetõséget kapott


Befejezett tényként közli, múltidõben. Azt a Surgyelánját! De most akkor az lesz, hogy.... Oroszország az elmúlt években megmutatta, hogy már nem papírtigris. Érdekeit saját közel-külföldjén igen hatékonyan érvényesíti, Amerika belebukott a vele való konfrontálódásba, és most az amerikai és európai bizonytalankodás miatt óriás tér nyílt számára a világhatalmi bemutatkozáshoz, nem is hagyja ki.

Közös szerb-magyar határ menti járõrözés lesz a jövõben


2,5 éve már tudták...és? Mit nem lehet ezen érteni? Magamat ismétlem 3013 februárjából. Körkörös védelem? De hol a kör és ki a támadó? Tán nem a illegális betelepülõk? Közös szerb-magyar határ menti közös járõrözésrõl írt alá jegyzõkönyvet szerdán Belgrádban Pintér Sándor magyar belügyminiszter és Ivica Dacic szerb miniszterelnök, aki a belügyi tárcát is vezeti - jelentette a Tanjug szerb hírügynökség.

Orbán: Nincs zsidó összeesküvés az ország megszállására


Biztos? 2011-s nyekergése ennek a díszvaxnak, aki maga is összeesküvõ..., de kinek van még kérdése?
(Olstein, tán a stratégiai elemzõid jelezték, hogy többet kellene olvasnod az oldalt, hogy tudd, mi lesz a vége? Minden szavad fordítottja igaz, de köszönöm, hogy felhívod a köz figyelmét arra, hogy a zsidó közellenséggé tette magát!) A kormányfõt nem aggasztják a magyarországi antiszemita tendenciák.

Lezsidózták, megverték a korrupciókutató professzort


Finom célzás, bár a lincselés se lenne már elég. Én a tömeges kivégzést javaslom....persze demokratikusan! A korrupciókutató napok óta hasztalan ment egy igazolásért. Már két órával zárás elõtt sem kapott sorszámot. Amikor harmadszor mondták neki, hogy nem tudják fogadni, elkérte a nyitva tartásról szóló tájékoztatót.

Melyik a legnagyobb napl(op)ó tapló?


Egy tanálós kérdés csak gombaszakértõknek. Még nem atom, de az es lehetne. Szavazzatok! Aki nyer, az veszt!

Magyarország kiemelt célpont


Így van, a zsidó-cigány betelepülés és magyarellenes terrorizmus szempontjából...., de hol a retkes qva zsidó anyátokban voltatok eddig és mennyien is? lesz olyan hibrid-holokoszt, hogy belekódultok! Az utolsó pillanatban vagyunk, Európa végre rádöbbenhetne, hogy meg kell védenie a tengeri és a szárazföldi határait – jelentette ki a Magyar Idõknek adott interjújában Horváth József. A polgári elhárítás, valamint a katonai titkosszolgálat volt fõigazgató-helyettese úgy véli, Magyarország az iszlám szélsõségesek kiemelt célpontja, hiszen Franciaország mellett hazánkban él a legnagyobb zsidó közösség.

ROMAGYILKOSSÁGOK: DECEMBERBEN ÁLLHATNAK ÚJRA BÍRÓSÁG ELÉ...


pestisracok.hu/wp-content/uploads/2013/09/csontos-660x440.jpg

ROMAGYILKOSSÁGOK: DECEMBERBEN ÁLLHATNAK ÚJRA BÍRÓSÁG ELÉ A KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT VOLT VEZETÕI

Oroszország és Törökország garantálja a biztonságot


Orbán meg mehet "EU" fõnöknek, mert jó kisfijó vót. Következõ fázis indul! Törökország és Oroszország a legfõbb garancia a közel-keleti térség biztonságára - jelentette ki csütörtökön Feridun Sinirliogluval török külügyminiszter az orosz kollégájával, Szergej Lavrovval tartott találkozón Szocsiban.

Visszaéléseket vélt felfedezni, elbocsátották az Országgyûlési Õrség fegyelmi tisztjét


Ezen be kell xarni! Ilyen hülyét. Feljelentést tesz, meg minden...a hülye fegyelmis tiszt és megsértõdik, ha kirúgják. Barom. Remélem ez nem felvezetés ..., mert nagyon nincs kedvem már szépen beszélni... Szolgálati visszaélések gyanújáról számolt be a Központi Nyomozó Fõügyészségen megtett feljelentésében az Országgyûlési Õrség egyik eltávolított munkatársa. A nyomozást ugyan megszüntették, de a feljelentõ panasszal élt – közölte az ügyészség az Átlátszóval. Az Országgyûlés Hivatala megkeresésünkre csak az eljárásra vonatkozó kérdésekre válaszolt, arról, hogy folytattak-e belsõ vizsgálatot az elbocsátott feljelentõ által kifogásolt ügyekrõl, nem nyilatkoztak.

Az elnöki testõrség õrizetbe vette az államfõt és a miniszterelnököt Burkina Fasóban


Így is lehet.... Az elnöki testõrség betört a kormány ülésére és õrizetbe vette az államfõt és a miniszterelnököt Burkina Fasóban szerdán. Az ENSZ fõtitkára és Biztonsági Tanácsa a tisztségviselõk azonnali szabadon bocsátására szólított fel.

Erõsödõ kínai-izraeli kereskedelem és technológiatranszfer


Izrael második legjobb "barátja" Kína. A legeslegjobb, természetesen "Oroszország".... Egy forró augusztusi napon a terhes Meirav Rene Shacked Peking 798 nevû mûvésznegyedében sürgölõdött, hogy rendezvényén minden simán menjen. Heteken át küldözgette a meghívókat olyan kínai üzletembereknek, akik izraeli vállalatokkal akarnak együttmûködni.

Magyar startupok vették be a héber Szilícium-völgyet


Az izraeli zsidó legjobb "barátja" a magyarországi zsidó...és az ostoba állat magyar. Kalifornia után a világ második legnagyobb technológiai központja Izrael, és ezen belül is Tel-Aviv a hightech fõvárosa, ahol minden négyszáz lakosra jut egy startup. Az itt megrendezett innovációs fesztivál után egyetlen kérdésünk maradt: egy hasonló hazai rendezvényen fogunk-e valaha látni idõs, matyóruhás netvállalkozókat?

Történelmi pillanatokat élünk!...


- A bevándorlók most verik tönkre a balliberális csürhét

Ez a "balliberális" kicsit erös

Gyurcsányt megdobálták kövekkel, Vadait meg egyszerûen áthajították a szögesdrótkerítésen. A hülye bevándorlópátyolgató idiótáknak pedig alágyújtottak autógumimáglyákkal.

Nos, megértük ezt a pillanatot is. Amit nem sikerült megoldani 25 év alatt egy egész országnak, azt néhány száz föltüzelt menekültnek mondott vadállat megtette pár perc alatt. Fölszámolták és tönkreverték a magyar baloldalt és a liberálisnak mondott rablóbandát.