Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fejvesztett Jófiúk


Lemondott tisztségérõl a Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat igazgatója. Szabó Gábor, aki a polgármester egyik legbefolyásosabb embere volt, a közterületeket a prostituáltaktól, drogosoktól, hajléktalanoktól megtisztító "Jófiúk" szolgálat vezetõi tisztétõl is megvált.

Uniszex óvoda: idõnként a svéd óvónõk is elszólják magukat


2010 májusában nyitotta meg kapuját egy új óvoda Stockholmban, ahol nem használják sem azt a szót, hogy fiúk, sem azt, hogy lányok, helyette mindenféle mást – mint gyerekek, pajtások, játszótársak.

A Gazprom-vezérrel tárgyalt Orbán


Orbán Viktor miniszterelnök kedden Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával tárgyalt - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivõje.

SZABÓ DEZSÕ INTELMEI A MAGYARSÁGHOZ


Az alábbi szövegek a VIRRADAT vezércikkeiként jelentek meg 1921-ben.
„A történelem e tragikus, nehéz építésében csak egy faj nem vett részt: a zsidó. És egyetlen liberálisom, nézz most körül Budapesten, ha ugyan erre a ténykedésre vannak szervei egy liberálisnak.

Állt a pultnál, halálra verték


Minden ok nélkül agyonvertek egy férfit húsvét szombat délután a Borsod megyei Berzéken. Ha más állt volna akkor ott a kocsmában, valószínüleg mást ölnek meg. A gyilkosság után a tettesek továbbmentek, és megtámadták egy másik család házát. A községet sokkolta az eset, de a kocsma vendégei közül egy sem volt, aki beavatkozott volna. Utóbb mindenki csak azt mondta, nem látták, ahogy karókkal verik az áldozatot.

Így lehet 20 millió új munkahelyet teremteni


Andor László biztos bemutatta az unió munkahely-teremtési stratégiáját. A koncepció szerint a gazdaság környezetbaráttá tétele, illetve az egészségügy lehet a kitörési pont. A magyar fiatalok elvándorlásával viszont nem foglalkozik a bizottság.

Sötétebbé váltak Magyarország kilátásai - leszakadunk a régiótól is


A BUX indexszel kapcsolatban pesszimistábbak lettek a szakemberek, további forintgyengülést és a magyar gazdaság helyzetének további romlását várják a profi pénzügyi szakemberek. A régió többi államában ezzel szemben javulást valószínûsítenek.

Kedvezõ német növekedési kilátások


Orbán tévedett? Mégsem dõl be az Európai Unió?
Az eddigi elõrejelzéseknél is optimistább képet fest a német gazdaság növekedési esélyeirõl készített gazdasági jelentés.

A Mol és az OTP is a Forbes legnagyobb vállalatok listáján


A Forbes magazin immár 9. alkalommal állította össze a világ legnagyobb cégeinek a listáját, melyek még a jelenlegi gazdasági helyzetben is nagyon jól megélnek, hiszen az elmúlt évben két-számjegyû értékesítési és profitnövekedésrõl adhattak számot.

Kína figyelmeztette Washingtont


Kína legjelentõsebb katonai lapja figyelmeztette szombaton az Egyesült Államokat, hogy a Fülöp-szigetekkel közösen tartott hadgyakorlatai növelik a fegyveres konfrontáció veszélyét a Dél-kínai-tengeren.

Atomot robbant Észak-Korea


Azért közben Okinaváról tegnap eltakarodtak az amcsik!
Észak-Korea két héten belül végrehajtja harmadik föld alatti atomrobbantását, és már a vége felé jár az elõkészületekkel – írja szombaton egy dél-koreai lap szöuli kormányforrásokra hivatkozva.

Zsidó ezrei harcoltak Magyarország szabadságáért


Hát persze, azok a hamis adatok mindig elõkerülnek, tudjuk mi ezt régen, de örülünk neki, hogy végre kimondjátok. Mi tartott eddig? Titok volt? Salamon B, már megmondta, hogy a huszárok is zsidók voltak, nem? Kipás huszárok, pajesszal? Most is harcolhattok, csak a "magyar szabadság" ellenharcoló zsidajok ellen. Utána elszámolunk! A levéltári iratok szerint az 1848 - 49-es szabadságharcban, körülbelül 8-10 ezer zsidó katona harcolt a 160-170 ezres magyar hadseregben. 153 zsidó hadtiszt volt, közülük kilencen az õrnagyi rangig vitték.

Elsõ hír


Hogy ne legyen üres az oldal, mindenkinek egy jó hír: Megmaradunk!