Származási alapon vizsgálná a Jobbik vezérkarát Vona Gábor
rta: postaimre - Dtum: 2013. februr 19. 08:55:57
Hahhahhahhah....brühhüühhüüühhüüüü! Most sírjak, vagy nevessek? Ez most akkor egy laza IGEN? Jól értem? Készül a lemondás? Nem olasz az, hanem "spanyol" askenázi, de majd SZM leellenõrzi! Most akkor ki a hülye? Persze, tudom. Én és csakis én... "Ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségérõl és tagként segíteném tovább az ügyet" – nyilatkozta a neonáci kuruc.infónak Vona Gábor.

Teljes hr
Hahhahhahhah....brühhüühhüüühhüüüü! Most sírjak, vagy nevessek? Ez most akkor egy laza IGEN? Jól értem? Készül a lemondás? Nem olasz az, hanem "spanyol" askenázi, de majd SZM leellenõrzi! Most akkor ki a hülye? Persze, tudom. Én és csakis én...
"Ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségérõl és tagként segíteném tovább az ügyet" – nyilatkozta a neonáci kuruc.infónak Vona Gábor.


A Jobbik elnökét arról is kérdezték, hogy elhallgatná, vagy felvállalná, ha kiderülne róla, hogy zsidó származású. Vona elmondta, szerinte a dolgokat fel kell vállalni, ezért a nyilvánosság elé állna és azt mondaná, hogy „ez van”. Hozzátette: hisz abban, hogy az embert nem a származása ítéli meg. „Egyúttal azt is egyértelmûnek tartom, hogy a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségérõl és tagként segíteném tovább az ügyet. Egyúttal egy ilyen helyzet a gondolkodásomat nem változtatná meg, ugyanaz az ember maradnék, aki most vagyok”- magyarázta. Vona arról is beszélt, hogy anyai ágon elmagyarosodott tót családból származik, a Vona név pedig olasz eredetû.

Azt is elmondta, senkit nem kényszerítene rá, de fontosnak tartaná, hogy valahogy megvizsgálják a Jobbik felsõ vezetõinek származását, „tanulva" Szegedi Csanád esetébõl.
Link