Figyelnek? Á.......dehogy is nem...!!!
rta: postaimre - Dtum: 2013. mrcius 25. 10:39:37
A következõ történetet akár tanmesének is szánhatom,azonban a mese nem mese,sokkal inkább a zord,és kérlelhetetlen valóság!Mindenki hallott már arról a koránt sem rémhírrõl,hogy az ENSZ,a magyarnak hazudott kormány,és minden egyéb világkormányt szekéren toló csürhe banda úgy mint az elektronikus,és írott sajtót,az Inter-netet is ellenõrizni,és természetesen tartalmilag is szelektálni kívánja!
Teljes hr
A következõ történetet akár tanmesének is szánhatom,azonban a mese nem mese,sokkal inkább a zord,és kérlelhetetlen valóság!Mindenki hallott már arról a koránt sem rémhírrõl,hogy az ENSZ,a magyarnak hazudott kormány,és minden egyéb világkormányt szekéren toló csürhe banda úgy mint az elektronikus,és írott sajtót,az Inter-netet is ellenõrizni,és természetesen tartalmilag is szelektálni kívánja!
Az ellenõrzés eddig köztudottan kimerült annyiban,hogy az igazat leírók,a valóságot,és ok-okozati összefüggéseket feltárók honlapjait idõrõl-idõre megpiszkálják,tulajdonosait,cikk íróit kitüntetett figyelemmel kísérik,és esetlegesen a csúnya rossz militáns szervezõdések honlapjaiból igyekeznek tájékozódni a világ,és szûkebb környezetük dolgairól,az õket körülvevõ, Magyarországot magukénak tudók igyekezetérõl,és néha eredményeirõl,elõrehaladásukról is ezen honlapokból nyernek információkat!

Nem történt ez másként a Magyar Nemzetõrség Szent László Önálló Zászlóalj honlapja esetében sem!
Bár az utóbbi idõben lényegesen kevesebb volt azon tartalmak képernyõre vitele,amik az elõbb felsorolt szempontokat tartalmazzák,azonban a titok mindaddig titok csak,amíg csupán a fejekben létezik!

Igazából nem tudom mi verte ki a biztosítékot,(korábban miért nem?)de ha az alább található faramuci történetet elolvassátok,talán választ kapunk mi is,és Ti is erre a kérdésre!
Mielõtt nekikezdek,némi információval had untassalak Benneteket!
A honlapunk 2011 februárban indult.A kezdeti nehézségek hamar elmúltak,és a honlap nézettsége rohamosan nõni kezdett!Van olyan lehetõség,hogy egy térképen a gugli kipakolja azokat a településeket,ahonnan a honlapot megnyitják!
Magyarországon több mint 1500 településrõl olvasták már az oldalt,és a külföldi olvasottság is elért közel ennyit!

Nem régen vezettük be a hozzászólási lehetõséget,de igazából nem vártunk nagy tere-fere partykat,csupán esélyt adtunk azoknak,akik jobbító szándékukat ekként kívánják kifejezni!

Nem is tudom,de talán már több mint egy hete parkoló pályán van a honlapunk,és kérdések sokaságát kapom azoktól,akik ismerik az emil címemet,vagy sikerült rövid távú memóriájukba beraktározni a mindég olvasható citromailos címet.Nos a válasz a tanmese!

2011-ben egy barátom ajánlására az úgynevezett FIBERHOST szerver,és domain szolgáltatóhoz lett letelepítve a honlap,de a szolgáltatás minõsége nem hogy javult volna,inkább romlottt.Ekkor döntöttünk úgy,hogy elköltözünk egy másik zsidóhoz,és akik ehhez értenek,megindították az ügymenetet.
Kikérés,lekérés,átkérés,stb-stb,épp mint egy táncos esten.A pénzek kifizetve,a beérkezésrõl tanúsítvány kiadva,ám a honlap mégsem igyekszik megjelenni.
Aki az ügyet intézi,rengeteg telefon,és levél váltás után rájött arra,hogy éppen úgy,mint azok,Õ is bénázott egyet,és a megfelelõ domain cím helyett egy hibásan leírt domain címre kérte az átkérést!
Állítólag van egy olyan szabály,hogy az átkérést,7 munkanapon belül a két szolgáltató egymásközt lerendezni hivatott.Nos a hibás cím átkérése másfél nap alatt létrejött,a hibás cím mûködik is,csak nincs mögötte semmi!
Az ügyintézõ további telefonokat,és leveleket küldözget a FIBERHOST-os mosladékoknak,ám a telefonok némák maradnak,az e-mailok pedig spamra dokkolnak,válasz nem érkezik!
Nyilván ilyenkor beindul a szürke tekervény,hogy vajon miért?
Ha a jól bevált logikát alkalmazzuk,akkor nyilvánvaló,hogy,már létezik az a lista,(már máshol régen létezik) a szerver,és domain szolgáltatóknál,akiket kitüntetett figyelemmel követnek,és próbaként egy ilyen megmozdulásnál már keresztbe is tesznek!
Vélhetõen a mi hibánkat kihasználva,a figyelmük kereszt tüzébe kerültünk,és ha már ennyire erõlködünk,csak fellapozzák azt a listát,ami a csúnya rossz társaságokat tartalmazza!
Más magyarázatot nem igen tudok elképzelni,mert lezser hanyagságukkal,egy nem létezõ domain címet simán létrehoztak,a létezõt pedig nem akarják 10 jahve kedvéért sem kiadni!
A mi hibánk még az is,hogy itthon,Magyarországon igyekeztünk elhelyezni a honlapunkat,ahelyett,hogy valahol külföldön intéztük volna mindezt.Nos igyekszünk megtalálni azt az országot,ahol nincs zsidó,és talán ott sikeresebbek leszünk!

A honlapunkért folyó harcot nem adjuk fel,de óva intek mindenkit attól,hogy figyelmetlenül járjon el ilyen ügy menet kapcsán,mert könnyen így járhat,mint mi!
Azonfelül pedig,csak tegye a dolgát mindenki tovább,egyenlõre megvagyunk honlap nélkül is,holnap nélkül viszont aligha...!.

Ha sikerült kibaxkodni a mosladékokat az ablakon,a honlapunk újra élni fog,ha nem,.... csinálunk egy másikat!

Polovics Zoltán (Taskeszi)