16 nap és elengeded a kezünket?
rta: postaimre - Dtum: 2013. augusztus 06. 14:12:19
Szia Imre!
... Géza bácsival (Baja) minap beszéltem arról, hogy 21-én lehúzod a rolót és készülsz az egyre nyilvánvalóbbá váló és közeledõ eseményekre. Egy korábbi írásodban utaltál erre valami nekem is rémlik. Ez tényleg igaz
Teljes hr
Szia Imre!
... Géza bácsival (Baja) minap beszéltem arról, hogy 21-én lehúzod a rolót és készülsz az egyre nyilvánvalóbbá váló és közeledõ eseményekre. Egy korábbi írásodban utaltál erre valami nekem is rémlik. Ez tényleg igaz?

Sokszor nekem sem minden világos, mert az írásaidon legtöbb esetben csak végigfutok, így nagyon felületes tartalom ragad meg az agyamban.
Napközben robotolok és este meg sokszor olyan fáradt a szemem, hogy képtelen vagyon türelmesen olvasgatni.

Teljesen megértelek, ha így döntesz. A váltás elõtt azonban nagyon jó lenne ha írnál egy összefoglalót a korábbi írások linkjével, utalásokkal, ...stb.

Érdekes, hogy feszültség és nyugalom váltakozik bennem óráról-órára, percrõl-percre.

Rettentõ teher átlátni a szitán, márpedig naponta ezzel a "teherrel" élünk a feleségemmel. Nincsenek meglepetések, nincsenek már csalódások, nincs meghökkenés, de van az a mára kifinomultan mûködõ elsõ benyomás. Kínos, hogy percek alatt képesek vagyunk felmérni a terepet. Régen jóhiszemûek voltunk és sokszor koppantunk, mostanra viszont más a helyzet, mert azonnal aktiváljuk a védelmi pajzsot.

De ez így nagyon fárasztó és nagyon nem nekünk való világ.

Köszönöm neked a türelmes terelgetést és ne haragudj, ha korábban néha azt gondoltam rólad, hogy buggyant vagy. Ez a fejlõdési fázisok velejárója volt. Tudás szintjén vannak elmaradásaim, de tudatosság szintjén úgy gondolom megütöm legalább az alapokat.

A Teremtõ segítsen minket!

Üdvözlettel:...