A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!
rta: Entheo Mitiok - Dtum: 2013. augusztus 16. 23:25:15
(Ne azt mondjátok, hogy ott van, bakker, eddig is tudtuk, hogy ott van. Arrú beszéljetek, mi van ott! Nesze semmi, fogd meg jól...) Többé senki nem mondhatja, hogy a világ legtitkosabb katonai támaszpontjaként emlegetett kísérleti komplexum csak az összeesküvés-elméletek gyártóinak agyszüleménye.
Teljes hr
A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!

TÖRTÉNELMI PILLANAT!!! Az utóbbi idõben elég gyakran történnek nagy horderejû bejelentések. Nemrégiben Kanada volt honvédelmi minisztere megerõsítette a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezését. Vele párhuzamosan az egykori CIA-vezetõ adott interjút az USA-ban õrzött idegenekrõl. A tegnapi nap folyamán pedig egy rég tagadott és titkolt létesítmény, az 51-es körzet létezését ismerték el.

Többé senki nem mondhatja, hogy a világ legtitkosabb katonai támaszpontjaként emlegetett kísérleti komplexum csak az összeesküvés-elméletek gyártóinak agyszüleménye, ugyanis a CIA egy tegnap nyilvánosságra hozott dokumentuma egyértelmûen bizonyítja, a nevadai sivatag közepén valóban ott áll az 51-es Körzet.

Az amerikai kormányzati szervek gyakorlatilag az 1950-es évek óta minden adódó alkalmat kihasználtak, hogy a híres katonai létesítménynek a puszta létét is tagadják. Olykor még attól sem riadtak vissza, hogy megpróbálják elhitelteleníteni, nevetségessé tenni azokat a szemtanúkat, akik ki merték mondani, létezik a kísérleti támaszpont. Itt található a Google-térképen


2013. augusztus 15-tõl azonban nem kérdés többé, hogy hosszú évtizedeken át nem a titkos információkat kiszivárogtató alkalmazottak hazudoztak, hanem a kormányzati szervek nem mondtak igazat, a George Washington Egyetem Nemzetbiztonsági Archívuma ugyanis nyilvánosságra hozott egy CIA dokumentumot, amelyen többek között az 51-es Körzet sematikus térképe is látható.


Az irat nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kérte egy Jeffrey T. Richelson nevû férfi, az információ szabadságáról szóló törvényre hivatkozva, de a dokumentum csak ez év június 25-én kapta meg a CIA engedélyét a közzétételre és végül tegnap mutatták be.

Ebben ugyan nincs szó földönkívüliektõl szerzett technológiáról, de kiderül belõle, hogy a Las Vegas-tól mintegy kétszáz kilométerre, észak-nyugatra található katonai komplexumot valóban a legújabb technológiák tesztelésére építették: Az ötvenes-hatvanas években az amerikai kormány az U-2 és az OXART névre hallgató, légi megfigyelõ programjaival kísérletezett az 51-es Körzetben.

A most bemutatott dokumentum nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kezdeményezõ Jeffrey T. Richelson a CNN-nek elmondta: "Remélem, az irat közzététele azt jelzi, hogy a kormány a jövõben egyre nagyobb hajlandósággal fogja felfedni a hírhedt katonai bázisról szóló aktáit, és hamarosan még több információhoz juthatunk az 51-es Körzetben folyó munkával kapcsolatban is."

Mostanában rendesen "megkavarták az állóvizet"... A társadalmi változások hozadékai gyakran alapvetõen változtatják meg az emberiség Világról alkotott képét. Ha ez ilyen ütemben halad tovább, olyan léptékû bejelentések várhatóak a közeljövõben, amik sokáig titkolt és tagadott kérdésekrõl lebbentik fel a fátylat.

Mi lesz a következõ lépés?...

http://www.kontro...az-51.html