Nõként akar élni a WikiLeaks-nek szivárogató közlegény
rta: postaimre - Dtum: 2013. augusztus 22. 14:31:31
Párszor már említhettem volna, mikor a képét mutogálják, hogy nem véletlen a . A betét csepegett.r Gyerekek, szóljatok már, ha egyszer véletlen egy valamire való nõ, vagy férfi "híresség" akad a horogra, nem buzik, kurvák, stricik, nemtelenek és ....persze mindez véletlenül. Nemet akar változtatni és nõként kívánja leélni életét Bradley Manning közlegény, akit 35 év börtönre ítélt a héten a hadbíróság, mert katonai és kormányzati iratokat szivárogtatott ki a WikiLeaks portálnak.
Teljes hr
Párszor már említhettem volna, mikor a képét mutogálják, hogy nem véletlen a . A betét csepegett.r Gyerekek, szóljatok már, ha egyszer véletlen egy valamire való nõ, vagy férfi "híresség" akad a horogra, nem buzik, kurvák, stricik, nemtelenek és ....persze mindez véletlenül. Nemet akar változtatni és nõként kívánja leélni életét Bradley Manning közlegény, akit 35 év börtönre ítélt a héten a hadbíróság, mert katonai és kormányzati iratokat szivárogtatott ki a WikiLeaks portálnak. A today.com címû hírportál magyar idõ szerint csütörtök délután azt írta, hogy Manning ügyvédjén keresztül közleményt adott ki, amelyben azt írta: ezentúl Chelsea-nek hívják, és olyan gyorsan el akarja kezdeni a hormonterápiát, amilyen gyorsan csak lehet.

Bradley Manning kiszivárogtatási ügyében a marylandi Fort Meade-ben hirdettek elsõ fokú ítéletet szerdán. 35 év szabadságvesztésre ítélte a hadbíró, mert több mint 700 ezer katonai és kormányzati iratot szivárogtatott ki a WikiLeaks portálnak. Emellett õrvezetõbõl közlegénnyé fokozzák le és leszerelik. Csütörtöki hírek szerint Manning ügyvédje valószínûleg fellebbez az elsõfokú ítélet ellen.

A katonai ügyészség 60 évi, védõje pedig legfeljebb 25 évi szabadságvesztés kiszabását kérte a vádlottra az Egyesült Államok eddigi legnagyobb kiszivárogtatási ügyében.

Manning már korábban beismerte, hogy több mint 470 ezer iraki és afganisztáni harci jelentést, 250 ezer külügyminisztériumi táviratot és más anyagot adott át 2009-2010-ben a WikiLeaksnek. A portál 2010 áprilisában kezdte el közölni a kiszivárogtatott anyagokat, a hírszerzési elemzéssel foglalkozó Manning közlegényt 2010 májusában tartóztatták le Irakban.
Fotó: AFP / Saul Loeb

Hívjatok Chelsea-nek!

A közlegény ügyében váratlan fordulat a csütörtöki közlemény, amelyben azt írja: „Chelsea Manning vagyok. És nõ”. A 25 éves Manning azt állítja, hogy gyermekkora óta így érez már, és el akarja kezdeni a hormonterápiát, amilyen gyorsan csak lehet. A today.com-on közzétett feltárulkozás elsõre hitelesnek tûnik, több hírportál is átvette már.
Link